Trevligt och professionellt bemötande, allt var till belåtenhet.
Optiktjänst i Borgholm AB
Optiktjänst i Borgholm är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av moderna glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service....
152 omdömen om Optiktjänst i Borgholm AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra god service engagerad personal.
Trevligt bemötande som gav ett förtroendegivande och säkert intryck. Nya progressiva glasögon och nya bågar.
Trevlig och snabb! Inga krusiduller. Och lokalt företag
Jättebra service och professionella och snygga såklart 😆
Bra service och kunnig personal!!!
Bästa bemötande! Synundersökning gjordes och nya glasögon köptes. Fick hela tiden tydlig förklaring och vägledning. Mycket nöjd!
Jag var på besök i Borgholm och gjorde en chansning att de hade tid för en synkontroll. Jag kom in direkt och betjänades av en sympatisk optiker. Smidig och trevlig personal. Ren och fräsch butik.
Så nöjd med mina nya glasögon! Tack!! 🤩
Trevligt och professionellt bemötande. Bra resultat.
Trevligt bemötande och hjälp med att välja bågar
Trevlig och kunnig personal. Fick snabbt att laga mina glasögon.
Proffsigt och vänligt bemötande.
Proffsigt bemötande och väl genomförd undersökning.
Mycket gott bemötande och omhändertagande. Noggrann. Förklarade tydligt och bra allting. Trevlig och vänlig.
Jag fick et väldigt trevligt bemötande . Intrycket var mycket bra.
Blev väldigt väl bemött. Bågarna som jag blev tipsad om är jag väldigt nöjd med. Kändes ärligt att tipsa om dessa. Avslappnad och trevlig stämning i butiken.
Fick synundersökning samma dag jag var där. Väldigt trevlig personal.
Trevligt och proffsigt bemötande.
Mycket bra bemött av alla. Hade inga förväntningar då jag bor i Nacka och väntade med besöket till jag kom ner till Öland och där blev det positiva upplevelser. Köpte nya glasögon. Kommer att rekommendera Optikertjänst i Borgholm till alla.
Trevligt bemötande. Snabb service och besked.
1) Fint bemötande av trevlig personal! 2) Över förväntan. Fick all information ang mina ögon på ett lättförståeligt sätt. 3) Ögonkontoll med synundersökning Blev hela tiden informerad om vad optikern skulle undersöka och varför. Optikern tog god tid på sig att förklara mina förändringar tills han verkade säker på att jag förstått det hela. Extra Plus: Kan bli kallad - i mitt fall 1 g/år - via SMS. Mycket god service.
Bra bemötande och ser ice!! Jag behövde Bara läsglasögonen!
Allt var utmärkt, trevligt och proffsigt bemötande.
Trevlig personal duktig optiker så jag är helnöjd
Hi is there any chance of the recipe for my lense
Of course Daniel. Give us a call at 0485-10328 and we’ll help you with that.
Allt var väldigt bra! Köpte progressiva glas o Progressiva solglas
Hej! Vid båda besöken blev jag välkomnad och mycket väl mottagen av såväl optiker Ted som personal i butiken. Jag hade bokat tid för synundersökning och Ted genomförde denna noggrant enl min uppfattning. Han ställde många frågor om hur jag upplevt min synförändring till det sämre och hur det påverkat mitt seende. Kontrollen gjordes noggrant och en försämring på h öga konstateras. Därefter fick jag prova ut nya glasögon. Jag valde denna gång separata solglasögon och vanliga glasögon. Jag fick god hjälp av båda med...
Tack Kerstin för ditt fina omdöme till oss. Dina ord värmer. Mvh alla vi på Optiktjänst
Dom är proffsiga och trevliga. Jag fick hjälp med en årlig synundersökning
Mycket fin service, och trevlig och duktig personal, Med vänlig hälsning, Lena
Allt var mycket bra och trevligt optikern mycket kunnig
Väl bemötande duktiga , kunniga resultatet blev bra.
Härligt bemötande och toppen service.
Toppen, god förståelse och bemötande 👍🏻👍🏻
Undersökning med focus på starr. Är så tacksam att optikertjänst finns. Jag blir alltid mycket väl omhändertagen och bemött. På ett mycket personligt sätt. Ett resonerande sätt att angripa problemet där jag i mycket stor utsträckning är inbegripen. Högsta betyg.
Serviceminded personal som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Rekommendera denna optikbutik å det varmaste. Nöjd med mina glasögon👍
Trevligt bemötande och professionell synunder- sökning. Jag hade förväntat mej nån defekt av mina ögon men resultatet visade bra värden. Jag kan fortsätta med mina läsglasögon. Det blir nog en ny undersökning om några år.
Toppen, får den hjälpen man behöver
Trevligt och kunnigt bemötande förväntade oss goda råd om glasögon utan att föreslå dom dyraste varianter jag och min fru Sonja köpte båda varsitt par glasögon och är båda mycket nöjda med det proffsiga mottagandet.
Proffsigt och med god service
Bemötandet var mycket trevligt och jag fick mer hjälp än jag förväntat mig med mina nya glasögon. Jag rekommenderar verkligen Optiktjänst i Borgholm!
Jag blev väl omhändetagen Jag köpte nya glas och glasbågar woow
Professionellt bemötande och snabb leverans.
Väldigt trevligt och proffesionellt.
Utomordentligt trevligt möte med mycket proffsig ögonundersökning. Personligt och kunnigt gjort. Kan verkligen rekommendera Optiktjänst i Borgholm
Mycket trevlig personal och butik. Rekommenderas!
Absolut bäst! Alltid service full ut!
Mycket trevligt besök. Fint mottagande och noggrann undersökning. Snabb remiss till ögonspecialist där jag redan fått tid. Mycket tacksam . Nya glasögon kommer att provas ut efter operation.
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Resultatet av synundersökning, glas och bågar blev bra. Jag är så nöjd med mina nya glasögon.
Mycket bra mottagande och superbra hjälp vid mitt köp av nya glasögon. Dom ansträngde sig verkligen med att skaffa de glasögonbågar jag önskade. Kan absolut rekommendera dom!