Bra bemötande och snabb och bra undersökning!
Optiktjänst i Nybro AB
Optiktjänst i Nybro är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av trendiga glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Vi...
415 omdömen om Optiktjänst i Nybro AB
Tog ett tag att få tid för synundersökning men beror på att jag kom in mitt under semestern, men fick efter beställning glasögonen samma vecka
Jag fick ett jättefint bemötande av alla på Optiktjänst. Proffsiga och kunniga både när det kom till synundersökning och hjälp att välja bågar.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Är helt nöjd med mitt besök fick ut allt jag ville veta trevlig personal väntar på fortsättningen efter besök på sjukhuset senare denna månad
Proffsigt och trevligt bemötande. Kan sin sak, förtroendeingivande. Personligt. Kommer fortsätta vara kund hos Optiktjänst i Nybro AB.
Personalen är trevlig, hjälpsam, kompetent, tålmodig, ärlig. Fantastiska helt enkelt!
Vänlig och kunnig betjäning och rådgivning
Bra och snabb service, trevlig personal
Trevlig, hjälpsam och kunnig optiker.
Bemötandet var mkt bra Förväntningarna innefattade resultat efter grå start op. Vilket hade lyckats. Köpte inte ngt. Då glasögonen jag använder var fullgoda för min synskärpa
Väl omhändertagen, proffsigt.
Mycket bra och trevligt bemötande 👍😃
Bra bemötande, duktig optiker och snabb leverans av de nya glasögonen
Utmärkt bemötande och ett proffsig undersökning.
Potffsigt, kompetent och kundvänligt
Mycket trevlig personal. Fick fantastisk hjälp att ta ut nya bågar. Proffsigt!!! Liten trevlig butik med stort utbud av bågar. Snabb leverans av de nya glasögonen
Alltid trevligt bemött och väl omhändertagen. Mycket trevlig personal.
Mycket bra bemötande och service.
Trevlig, kunnig och proffsigt bemötande. Blev lika trevligt möte som vanligt hos dem.
Blev mycket bra bemött. Vänlig och tillmötesgående. Gjorde noggrann undersökning Talade om vad som var fel. Gav mig tips och råd vad jag skulle göra Hade inte förväntat mig något annat. Går alltid till dom är alltid nöjd. Fick tips om extra ögon droppar
Väl bemött. Inga problem att på kort varsel boka om tid.
Jag blev bemött av en trevlig och mycket kunnig optiker som verkligen tog hand om mig på bästa sätt. Toppbetyg.
Var varit där sedan 1999 , har köpt ett antal ca 4 , 5 st har alltid varit nöjd
Mycket professionellt bemötande vid undersökning, utprovning av bågar och även när jag hämtade färdiga bågar/glas. Mycket nöjd och ska rekommendera er till vänner och bekanta. //Mikael
Vänlig och kompetente, moderna glasögonbågar för alla åldrar
vision kontroll och glasögon val. Pernilla är en mycket bra läkare
Mycket bra bemötande. Glasögonen som jag sedan beställde online blev perfekta. Jag är helnöjd.
Ett trevligt och kunnigt bemötande som resulterade i en produkt jag är nöjd med, som alltid.
Jag tyckte att jag blev väldigt bra bemött och man fick bra service. Jag var rädd att det skulle bli dyrt, men jag fick bra glasögon.
De är alltid trevliga och glada och de hjälpte till att välja glasögonbågar efter synundersökningen. Jag är jättenöjd.
Alltid hjälpsamma och trevligt att komma till dem. Professionella
Mycket bra bemötande och kunnighet
Kanon bra och väldigt trevligt bemötande! Gick snabbt och smidigt
Dem tar sig alltid tid för en och hjälper till bästa sätt, dem är bäst!
Trevliga, bra bemötande och förslag för mina nya glasögon :)
Snälla, trevliga, och duktiga.
Superbra bemötande, service och kompetens. Men såklart högre pris än lågpriskedkor och Internet. Vill ändå stödja lokala företag. Undersökning och köp av linser.
Bra och snabb service . Trevlig personal och givetvis lokal näringsidkare.
De som jobbar där verkar väldigt kunniga och man får snabb och bra service.
Köpte nya glasögon. Mycket trevligt bemötande. Fixade så jag fick den typ av glasögon jag ville ha.
Väldigt bra kundswrvice och vänligt bemötande. Lugnande och guidande undersökning och förklarade steg för steg.
Serviceinriktade och kunniga. Bra utbud på bågar.
Väldigt bra bemött nör jag skulle på linskontroll, var även sugen på nya glasögon, så fick snabb och smidig hjälp med det också! Alltid trevliga och glada!
Trevlig personal men dyra. Men bra läge. Bra
Alltid lika trevliga och tillmötesgående. Aldrig stressande eller påstridiga man kan prova i lugn ock ro. Inga problem med att låna hem bågar och prova även att komma in och och byta ock prova igen om man är osäker.
Blev mycket bra bemött vid köp av mina glasögon allt funkade perfekt.
Fram tills nu hade jag bara glasögon för närsyn och datorarbete. Det fanns en känsla av att synen i samhället hade försämrats. Rutinkontrollen fastställde detta. Jag har nu glasögon som jag bär för nästan alla aktiviteter och jag kommer väldigt bra överens med dem. Pernillas mycket noggranna undersökningar visade också att ena ögat var lätt torrt. Detta är förmodligen ett resultat av en coronainfektion förra året, som också gjorde att jag tappade luktsinne. De rekommenderade ögondroppar hjälper mycket. Jag är väldigt, väldigt nöjd med vården i Nybro.
Mycket trevligt bemötande kunnig personal
Bra upplevelse men upplever svårigheter med produkten. Utvärdering pågår.