Bra service vänlig personal. Fick tre tider att välja på som jag tycker var jättebra. Köpte ett par glasögon( terminal Slipade glasen på mina läsglas. Fick fodral gratis.
Optiktjänst i Nybro AB
Optiktjänst i Nybro är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av trendiga glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Vi...
277 omdömen om Optiktjänst i Nybro AB
Sedan starten hos Reco 2023
Synundersökning o köp av glasögon gick som förväntat, superbra personal bra priser o snabb leverans.
Alltid trevligt, professionellt och personligt bemötande. Hög servicenivå med omsorg om mig som kund.
Proffsigt och vänligt bemötande.
Supertrevlig personal, mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Helt klart den bästa optiktjänsten i stan!
Sympatisk och kunnig personal och ett mycket gott bemötande
Jag blev bra bemött vid min ögonundersöknong
Kunniga professionella med bra personligt och engagerat bemötande. Lyhörda för vad man som kund har för önskemål.
Jätte trevliga och ger bra hjälp
Bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Man gjorde en synundersökning. Jag är helt nöjd.
Bra bemötande. Kompetent undersökning. Överkomligt pris.
Hejsan! Det var min mamma som gjorde en synundersökning där. Hon fick remiss till Larsarettet. Så jag är jättenöjd med att ni verkligen kollade upp hennes ögon☀️ Mvh Cataline (dotter)
ALLT VAR BRA,SYNUNDERSÖKN.OCh nya glas.Hälsn. Leif .
Kanonbra service, bästa personalen!!
Hej jag vill berömma er för ett bra och trevlig bemötande av min mamma hon är nöjd och glad 🙂
Bra bemött.Även när jag ringde.Gjorde synkontroll.Köpte ögondroppar.
Mycket bra kundservice och bemötande 👍 Mvh Oliver
Mycket bra. Kom in innan min tid var bokad. Hon var klar och tydlig.
Fick ett bra mottagande vid första besöket
Fantastiskt mycket trevlig personal och bra bemötande.
Bra bemötande. Trevlig och kunnig personal. Ingen stress att behöva bestämma mig. Bara positivt.
Kompetent personal och vänligt bemötande.
Jag fick ett bra bemötande och jag fick mina förväntningar uppfyllda och är nöjd med med mina terminalglasögon
Utan personalen det jag inte och kan ej köpa glasögon. De är bäst
Bemötandet var bästa möjliga och motsvarade mina förväntningar. Upplevelsen var helt suverän. Jag köpte synundersökning och nya glas.
Det var en bra undersökning jag hade hos Optiktjänst i Nybro. Både samtal och det praktiska var professionellt och med bra humör. Dessutom hjalp optikern med rådgivning om arbetsglasögon. Så det var en jättebra upplevelse.
Får alltid bästa service och goda råd kring urval av vågar. Mkt bra synundersökning, noggrann och råd på hur ta hand om mina ögon. Mkt nöjd kund.
Emma, alltid lyhörd, pålitligt och trygg optiker. Vänlig och trevlig!
Tack Marie för de fina orden, de värmer.
Resultatet av sista glasögonärendet blev inte bra och föranleder ytterligare besök. Kanske det var situationen vid val av solskydd som kändes stressigt och även utprovning av de färdiga bågarna.
Tack för ditt ärliga svar Nils. Jag hoppas att vi lyckas rätta till det som inte känns bra när du kommer till oss i nästa vecka.
Bra bemötande vid ankomst. Jag hoppads att dom var bara. Efter gråstar operation Nya glasögon
Ögonkontroll, Bra bemötande.Nöjd !
Alltid så trevliga och hjälpsamma.
Trevligt och proffsigt bemötande! Mycket nöjd!
Mycket trevlig och kompetent personal!
Blir alltid bra bemött av personalen, oavsett om det gäller kontroll eller något annat
Inga förväntningar alls. Mycket trevlig och tillmötesgående.
Trevligt bemötande , Snabb leverans men höga priser
Tack Stefan för att du väljer oss när du kollar synen och behöver nya glasögon. Priset är ju kopplat till att du väljer de bästa glasen och vi hoppas att du även denna gång kommer ha ett problemfritt bärande.
Trevlig personal och välsorterad butik.
Mycket bra. Vet inte hur jag skall svara på något annat sätt
Jättebra bemötande och kompetent personal.
Jag fick ett trevligt o proffsigt bemötande, optikern var väldigt kunnig o lyhörd. Hade höga förväntningar på undersökning, bemötande och som till sist skulle leda till ett köp av väl utprovade glasögon och kan lugnt säga att alla mina förväntningar blev med råge uppfyllda. Det som gör att jag går tillbaka o köper mina glasögon hos Optiktjänst är att det är inget ”snabbköp” där man får standard 1A o massa erbjudanden om högt o lågt. Dom har koll vad man köpt innan o vad det är för problem man har o vad man behöver för något. Så sammanfattningsvis så är min upplevelse 100 procentig
Tack för dina fina ord! De värmer och peppar oss till att fortsätta jobba på det sätt vi tror på.
trevligt bemötande och mycket hjälpsamma
Kunnig, serviceinriktad personal, kan varmt rekommenderas
Mycket bra service från personalen, rekommenderar starkt!
Mycket bra bemötande och bra hjälp. Jag är så nöjd!
Bra och trevligt bemötande. Jag är nöjd med mina nya glasögon.
Mycket trevligt bemötande. Jag gjorde en synundersökning som visade att jag inte behöver några glasögon ännu. Jag kommer att återkomma till Optiktjänst i Nybro AB.
Jag blev trevligt bemött. Mina förväntningar var att få läsglasögon utprovade. Mina ögon blev testade och jag beslutade mig för ett par bågar och slutförde köpet. Efter två veckor var allr klart och min son hämtade de glasögon jag beställt och betalat vid min konsultation.
Utmärkt bemötande rådgivning och undersökning. Toppbetyg!!!
Bra jobbat med. ögonen, ser som en rovfågel.