Optiktjänst i Nybro AB

Optiktjänst i Nybro AB

• BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 0481-106 50 Dela

Optiktjänst i Nybro är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av trendiga glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Vi...

277 omdömen om Optiktjänst i Nybro AB

Sedan starten hos Reco 2023

Inga-Britt E
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra service vänlig personal. Fick tre tider att välja på som jag tycker var jättebra. Köpte ett par glasögon( terminal Slipade glasen på mina läsglas. Fick fodral gratis.

Susanne B
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Synundersökning o köp av glasögon gick som förväntat, superbra personal bra priser o snabb leverans.

Dag Magnus Gunnar H
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Alltid trevligt, professionellt och personligt bemötande. Hög servicenivå med omsorg om mig som kund.

Kristina A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Proffsigt och vänligt bemötande.

Linda A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Supertrevlig personal, mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Helt klart den bästa optiktjänsten i stan!

Bodil B
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Sympatisk och kunnig personal och ett mycket gott bemötande

Marianne H
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jag blev bra bemött vid min ögonundersöknong

Anita A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Kunniga professionella med bra personligt och engagerat bemötande. Lyhörda för vad man som kund har för önskemål.

Alexandra E
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jätte trevliga och ger bra hjälp

Lilian H
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Man gjorde en synundersökning. Jag är helt nöjd.

Göran C
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra bemötande. Kompetent undersökning. Överkomligt pris.

Katalin F
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Hejsan! Det var min mamma som gjorde en synundersökning där. Hon fick remiss till Larsarettet. Så jag är jättenöjd med att ni verkligen kollade upp hennes ögon☀️ Mvh Cataline (dotter)

Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

ALLT VAR BRA,SYNUNDERSÖKN.OCh nya glas.Hälsn. Leif .

Susanne C
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Kanonbra service, bästa personalen!!

Asta A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Hej jag vill berömma er för ett bra och trevlig bemötande av min mamma hon är nöjd och glad 🙂

Agneta A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra bemött.Även när jag ringde.Gjorde synkontroll.Köpte ögondroppar.

Oliver J

Mycket bra kundservice och bemötande 👍 Mvh Oliver

Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket bra. Kom in innan min tid var bokad. Hon var klar och tydlig.

Margareta N
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Fick ett bra mottagande vid första besöket

Anngret A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Fantastiskt mycket trevlig personal och bra bemötande.

Lena Elisabeth H
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra bemötande. Trevlig och kunnig personal. Ingen stress att behöva bestämma mig. Bara positivt.

Inga E
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Kompetent personal och vänligt bemötande.

Ingvar P
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jag fick ett bra bemötande och jag fick mina förväntningar uppfyllda och är nöjd med med mina terminalglasögon

Margaretha E
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Utan personalen det jag inte och kan ej köpa glasögon. De är bäst

Christer H
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bemötandet var bästa möjliga och motsvarade mina förväntningar. Upplevelsen var helt suverän. Jag köpte synundersökning och nya glas.

Niels F
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Det var en bra undersökning jag hade hos Optiktjänst i Nybro. Både samtal och det praktiska var professionellt och med bra humör. Dessutom hjalp optikern med rådgivning om arbetsglasögon. Så det var en jättebra upplevelse.

Birgitta R
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Får alltid bästa service och goda råd kring urval av vågar. Mkt bra synundersökning, noggrann och råd på hur ta hand om mina ögon. Mkt nöjd kund.

Marie K
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Emma, alltid lyhörd, pålitligt och trygg optiker. Vänlig och trevlig!

Svar från Optiktjänst i Nybro AB

Tack Marie för de fina orden, de värmer.

Nils J
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Resultatet av sista glasögonärendet blev inte bra och föranleder ytterligare besök. Kanske det var situationen vid val av solskydd som kändes stressigt och även utprovning av de färdiga bågarna.

Svar från Optiktjänst i Nybro AB

Tack för ditt ärliga svar Nils. Jag hoppas att vi lyckas rätta till det som inte känns bra när du kommer till oss i nästa vecka.

Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra bemötande vid ankomst. Jag hoppads att dom var bara. Efter gråstar operation Nya glasögon

Erik O
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Ögonkontroll, Bra bemötande.Nöjd !

Maria J
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Alltid så trevliga och hjälpsamma.

Mikaela T
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Trevligt och proffsigt bemötande! Mycket nöjd!

Viveca S
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket trevlig och kompetent personal!

Tina K
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Blir alltid bra bemött av personalen, oavsett om det gäller kontroll eller något annat

Christer C
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Inga förväntningar alls. Mycket trevlig och tillmötesgående.

Stefan H

Trevligt bemötande , Snabb leverans men höga priser

Svar från Optiktjänst i Nybro AB

Tack Stefan för att du väljer oss när du kollar synen och behöver nya glasögon. Priset är ju kopplat till att du väljer de bästa glasen och vi hoppas att du även denna gång kommer ha ett problemfritt bärande.

Johan A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Trevlig personal och välsorterad butik.

Seth N
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket bra. Vet inte hur jag skall svara på något annat sätt

Amanda G
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jättebra bemötande och kompetent personal.

Martin G
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jag fick ett trevligt o proffsigt bemötande, optikern var väldigt kunnig o lyhörd. Hade höga förväntningar på undersökning, bemötande och som till sist skulle leda till ett köp av väl utprovade glasögon och kan lugnt säga att alla mina förväntningar blev med råge uppfyllda. Det som gör att jag går tillbaka o köper mina glasögon hos Optiktjänst är att det är inget ”snabbköp” där man får standard 1A o massa erbjudanden om högt o lågt. Dom har koll vad man köpt innan o vad det är för problem man har o vad man behöver för något. Så sammanfattningsvis så är min upplevelse 100 procentig

Svar från Optiktjänst i Nybro AB

Tack för dina fina ord! De värmer och peppar oss till att fortsätta jobba på det sätt vi tror på.

Kerstin S
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

trevligt bemötande och mycket hjälpsamma

Camilla B
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Kunnig, serviceinriktad personal, kan varmt rekommenderas

Ingemar S
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket bra service från personalen, rekommenderar starkt!

Gun W
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket bra bemötande och bra hjälp. Jag är så nöjd!

Kerstin L
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra och trevligt bemötande. Jag är nöjd med mina nya glasögon.

Maria R
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Mycket trevligt bemötande. Jag gjorde en synundersökning som visade att jag inte behöver några glasögon ännu. Jag kommer att återkomma till Optiktjänst i Nybro AB.

Elin F
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Jag blev trevligt bemött. Mina förväntningar var att få läsglasögon utprovade. Mina ögon blev testade och jag beslutade mig för ett par bågar och slutförde köpet. Efter två veckor var allr klart och min son hämtade de glasögon jag beställt och betalat vid min konsultation.

Susanna W
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Utmärkt bemötande rådgivning och undersökning. Toppbetyg!!!

Krister A
Skrev om Optiktjänst i Nybro AB

Bra jobbat med. ögonen, ser som en rovfågel.