Optum AB

14 omdömen om Optum AB

Sedan starten hos Reco 2026

Rasmus J
Escribió sobre Optum AB

Vi anlitade OPTUM efter att ha upptäckt misstänkt mögel under en plastmatta i vår nyinköpta lägenhet. Vi valde detta företag eftersom de kunde komma snabbast. Vid besöket genomförde de fuktmätningar i stora delar av bostaden och presenterade en åtgärdsplan för återställning. Vi kände oss dock osäkra på bedömningen och valde därför att anlita ett större företag, Polygon, för en oberoende kontroll. Deras mätningar visade att det var helt torrt i hela lägenheten och att möglet var uttorkat och inte aktivt. Den rapport som...

Svar från Optum AB

Hej Rasmus, Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att er upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Vi tar er feedback på allvar och ser över våra rutiner för att säkerställa att vi levererar den servicenivå vi står för. Optums mål är att varje kund ska känna sig trygg, nöjd och vilja anlita oss igen. Mvh

Ulrica H
Escribió sobre Optum AB

Hej! Vi hoppades naturligtvis att få hjälp av ett så bra företag som möjligt. Avståndet och vissa tidigare erfarenheter "dåliga" gjorde oss osäkra på vad vi kunde förvänta oss. Men, vi känner oss så nöjda! med alla vi har haft kontakt med både Marcus Andersson VD på kontoret med sin snabba återkoppling och dem andra som besökt oss i huset har också varit så tillmötesgående. Det har då handlat om fukt besiktning, mögelsanering av vind och spol & filmning av ledningar. Ulrica och Ronny Öregrund

Svar från Optum AB

Hej Ulrica, Tack för att ni tog er tid att lämna ett grundligt omdöme. Det betyder mycket för oss att ni är nöjda med både vår kommunikation och det arbete vi har utfört. Vänliga hälsningar Optum AB

Susanne L
Escribió sobre Optum AB

Bästa tänkbara. Vi fick tid snabbt, arbetet utfördes på bästa sätt, frågor besvarades direkt. Supernöjda.

Tack Susanne för ert fantastiska omdöme! Mvh

Wgb K

UA. Bra bemötande. Xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Svar från Optum AB

Tack så mycket fört ert omdöme Mvh

Tobias H
Escribió sobre Optum AB

Mest intresserade av att sälja sanering (vilket de iofs gjorde snabbt och bra). Men att få hjälp med rotorsaken - dvs. fixa bättre ventilation - var uppenbart inte lika intressant. Detta trots att de vid initial kontakt bedyrade att de defintivt var ett fullserviceföretag. Vi löste ventilationen med andra. :-(

Svar från Optum AB

Hej Tobias, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med saneringen. Vi tar också till oss din synpunkt kring att Optum ska upplevas som ett fullserviceföretag. Vi ser över vad som brustit i er upplevelse och varför ni inte fått den service ni förväntade er av oss, så att vi kan bli bättre framåt. Tack igen.

Fastighetsbolaget A
Escribió sobre Optum AB

hög kunskap och ett utmärkt bemötande

Tack snälla för fint Omdöme! Mvh

Christina A
Escribió sobre Optum AB

Mycket nöjd!! Väl bemött från start till slut. Bra kommunikation, tydlig offert och proffsigt rakt igenom. Kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Optum AB

Hej Christina! Tack för ert fina omdöme och tack för er beställning hos Optum. Mvh

John Z
Escribió sobre Optum AB

Fuktutredaren är mycket sakkunnig och erfara, snabbt hittar allvarliga byggfel och brister i vår nya takkonstruktion, även under vinter. Utredningsrapport är tydlig med skaderisk och analys av bristerna. Jag vill gärna rekommendera Optum AB till dem som har problem med sitt hustak.

Svar från Optum AB

Tack John för ert välformulerade omdöme. Det gläder oss att ni är nöjda med vårt arbete och det motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service – både nu och i framtiden. Mvh

Pekka L
Escribió sobre Optum AB

Det fungerade bra. Kanske kan man skicka ett SMS att kolla skäpposten.

Svar från Optum AB

Tack Pekka för att ni tar er tid att lämna ett omdöme om Optum. Vi uppskattar även er konstruktiva feedback och tar med oss synpunkterna i vårt fortsatta förbättringsarbete. Mvh

Amanda W
Escribió sobre Optum AB

Proffsig och snabb tjänst. Rekommenderas!

Tack Amanda! Vi uppskattar fina ord. Mvh

Josefina K
Escribió sobre Optum AB

Trevligt bemötande men valde att göra provtagningen vid asbetstest på en plastmatta på väldigt synliga ställen vilket lämnat permanenta skador i trägolvet under. Orutinerat. Om det informerats om risken hade jag gärna kunnat föreslå en plats där skadan i värsta fall inte blir så synlig.

Svar från Optum AB

Hej Josefina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för din konstruktiva feedback. Vi tar det till oss och kommer att se över våra rutiner samt utbilda vår personal ännu bättre, så att provtagning alltid görs med tydlig information och rätt placering. Vänliga hälsningar, Mvh Optum AB

Bernth T
Escribió sobre Optum AB

Bra service och kunskap i saneringsärenden

Svar från Optum AB

Tack Bernth! Optum strävar alltid efter att leverera en trygg och professionell service till våra kunder. Vi utvecklar och uppdaterar oss löpande med nya, innovativa metoder inom sanering och skadeteknik för att säkerställa bästa möjliga resultat. MVH

Anne-Marie L
Escribió sobre Optum AB

Jag är mycket nöjd med servicen från Optum AB. De kom och tog prover för att göra asbestkontroller. Möjligen kan jag tycka att priset på 2.200 kr för ett prov är lite väl dyrt.

Svar från Optum AB

Tack Anne-Marie för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme. Vi uppskattar din återkoppling och tar till oss dina synpunkter kring prissättningen. Vi ser löpande över våra priser och upplägg för att säkerställa att de upplevs som tydliga och rimliga i förhållande till utförande, ansvar och kvalitet. MVH

Karin Johanna W
Escribió sobre Optum AB

Proffsig, noggrann och trevlig personal, snabbt levererad rapport.

Svar från Optum AB

Tack Karin för att ni tar er tid och ger oss ett omdöme.