Sedan starten i Tomelilla 2008 har Österlens Poolcenter vuxit till att bli en av Sveriges främsta aktörer inom pool- och spabadsbranschen. Med rötterna på Österlen driver vi idag butiker i både Tomelilla och Löddeköpinge, samt en rikstäckande webbshop för dig som föredrar att handla online.
Hos oss hittar du ett noga utvalt... sortiment av bad och tillbehör från marknadsledande varumärken. Vårt team besitter djup expertis och guidar dig gärna genom hela processen – från val av modell till färdig installation. För en bekymmersfri resa erbjuder vi dessutom kompletta byggentreprenader.
Besök oss gärna på webben eller kom förbi någon av våra fysiska butiker!
Besökte er butik för att köpa poolvärmare i veckan. Den fanns ej i lager men ni skulle ta hem den. Bad om exakta mått på kartongen för att säkerställa att denna skulle få plats i vår passatkombi. Enligt de måtten vi fick av er skulle det inte vara några problem. Därför räknade jag inte med några som helst bekymmer när jag och min bebis Idag den 17/5 - 26 körde ner för att hämta den i er butik i Löddeköpinge.
Blev expedierad av en äldre skallig man som sa att han skulle hjälpa mig lasta.
Vid varuutlämningen visar det sig... att måtten vi fått av er inte stämde. Kartongen är större och står på en halvpall.
Den skallige mannen var bordus vid den så kallade lasthjälpen. Jag fick påpeka att han skulle vara försiktig med vår bil (som för övrigt endast är några månader gammal). Nu har den fått sin första repa, efter en bordus ilastning av er personal…
Kartongen rymdes inte helt i bagagen (luckan gick inte att stänga, det saknades ca 8 cm). Blev då bemött med ett väldigt tydligt och snabbt ” jag har inte tid att hjälpa dig mer, du får åka till jula och köpa band” och ett snabbt ”ha en bra dag” sen stängde han porten och vände mig ryggen innan jag hann säga något.
Så där stod vi, jag och min bebis.
Jag trodde det tillhörde allmänbildning att man inte kan köra bil nästan 8 mil med öppen bagagelucka med bebis i bilen (ja er medarbetare var medveten om att vi hade långt att åka då jag påtalat det tidigare inne i butiken).
Jag som har ont i ryggen fick tråckla och flytta bilstolar, fälla säten och dra den tunga kartongen själv för att kunna stänga bagageluckan. Medan min bebis var hysterisk. Alternativet att göra som er medarbetare föreslog - begå trafikbrott och köra olagligt med öppen bagagelucka med osäkrad last till jula var inte ett alternativ.
Jag gick sedan in i butiken för att poängtera att jag inte var nöjd med hans bemötande att man inte bara dumpar någon med bebis på varuutlämningen sådär. Säljaren valde då att höja rösten mot mig när jag höll min bebis i famnen och inför andra kunder. Där och då bestämde jag mig för att aldrig mer handla av er och det borde ingen annan heller göra…
Jag upplevde den skallige mannen som totalt empatilös och helt utan känsla för kundservice, och honom har ni valt som ert ansikte utåt!
Är den här medarbetarens bemötande & beteende i enlighet med hur ledningen önskar att ni bemöter era kunder?