Snabb leverans, julklapp så vet inte hur produkterna är
Österlens Poolcenter
Österlens Poolcenter startades 2008 i Tomelilla på Österlen. Sedan starten har Österlens Poolcenter haft en stark tillväxt och har i dag 20 anställda och är bland de största leverantörerna inom pool och spabad i Sverige. Utöver våra fysiska butiker driver vi även en av Sveriges största e-handlar inom pool och spabad, något som...
172 omdömen om Österlens Poolcenter
Sedan starten hos Reco 2016
Bra folk kan sina saker. Rekommenderar de till andra
Inget att klaga på. Snabb leverans och glasen jag beställde var otroligt fina
Snabb leverans positivt. Trevlig kund kontakt med personal
Hej Patrik. Tack för ditt omdöme! Roligt att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med vår personal. Hälsningar, Österlens Poolcenter
skulle önska att det upplystest om vilken transportör ni använder. Bor ute på en Ö, så avgörande på en handel kan vara att man använder någon som levererar till existerade lokalt ombud.
Hej Björn! Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din synpunkt. Vi håller just nu på att se över våra fraktalternativ och målet är att kunna erbjuda mer valbarhet framöver. Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och problemfritt! ( har inte provat den än på spat)
Hej Kaj! Tack för ditt omdöme! Hoppas produkten fungerar bra när du testar den på spat. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Perfekt snabbt enkelt Fett Nice jobbat
Hej Torbjörn! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Supersnabb leverans, allt stämde ! Toppen !
Hej Tobias. Tack för omdömet! Vi strävar alltid efter snabba leveranser, så det är roligt att höra att allt stämde. Hälsningar, Österlens Poolcenter
snabb leverans vänligen hans b
Hej Hans. Tack för ditt omdöme! Fint att leveransen kom snabbt fram. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Grym service och snabb leverans
Hej Fredric! Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med vår service och snabba leverans. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Alltid bra priser på kvalitetsprodukter
Hej Kristin. Tack för ditt omdöme! Kul att du uppskattar våra priser och våra kvalitetsprodukter. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Kunniga, snabba, hjälpsamma, trevliga
Hej Märta! Tack för omdömet! Vad roligt att du uppskattar vår kunnighet och service. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra info. Har inte öppnat paketet ännu ;-))
Hej Rolf. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både leverans och info. Hoppas paketet ser lika bra ut när du öppnar det! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Otrolig snabb leverans. 🚚 Jätte bra
Hej Lena Marianne! Tack för ditt omdöme! Snabba leveranser är väldigt viktigt för oss och vi jobbar alltid för att få till just det. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb service, och inget krångel.
Hej Lasse. Tack för ditt omdöme! Härligt att du uppskattar vår snabba och smidiga service. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Enkelt att beställa och blixtsnabb leverans
Hej Mikael! Tack för omdömet! Roligt att höra att beställningen gick enkelt och att leveransen var blixtsnabb. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Vänligt bemötande. Proffsigt agerande. Problemlösande.
Hej Lennart. Stort tack för ditt omdöme! Kul att du upplever oss som både proffsiga och lösningsorienterade. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Hej, perfekt med snabba leveranser och att ni har grejer hemma. Även när ni inte har några grejer hemma så verkar det som att ni samarbetar med många leverantörer så de grejer vi beställer kommer hem fort ändå! Tack och God Jul & Gott Nytt År! Till er! Mvh Gert
Hej Gert! Stort tack för ditt omdöme! Härligt att du uppskattar våra snabba leveranser och att vi lyckas få hem produkter snabbt även när de inte finns på lager. Tack för de fina hälsningarna och vi önskar dig också en riktigt god jul och ett gott nytt år! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra hemsida där man snabbt får en tydlig överblick på utbudet. Österlen Poolcenter har stort utbud till bra priser. Det är inte första gången jag handlat och definitivt inte sista.
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du gillar vår hemsida och vårt utbud. Extra kul att du återkommer som kund. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket bra priser och service , snabba leveranser.
Hej Jörgen! Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med både pris, service och snabba leveranser. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Super service från alla inom företaget man pratar med
Hej Andreas. Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du fått bra service av alla du varit i kontakt med. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Enkelt att beställa, snabb leverans och mycket god personlig kontakt! Att rekommendera!!
Hej Carina! Tack för ditt omdöme! Kul att beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och att du uppskattar vår personliga kontakt. Hälsningar, Österlens Poolcenter
På rekommendation av en bekant har vi köpt en swimmingpool av Österlens Poolcenter AB. Redan i inledningsskedet fick vi stort förtroende för de personer som höll på med byggnation och installation. Vid telefonkontakt med personer i Tomelilla, har vi också blivit väl bemötta och fått bra information. Vi anlitar också företaget när det gäller vinterstängning och uppstart på vårkanten.
Hej Sten! Tack för ett fint och utförligt omdöme! Kul att ni fått förtroende för både vårt team på plats och kontakten med oss i Tomelilla. Vi blir glada att ni anlitar oss även för vinterstängning och uppstart och ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Har beställt flera gånger och varit super nöjd hittills. Bra priser och snabba leveranser!
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd och återkommer till oss. Vi uppskattar förtroendet. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Otroligt snabb och smidig leverans!
Hej Ann-Chriztine. Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen var både snabb och smidig. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mkt bra utbud, bra priser och snabba leveranser
Hej Lars Magnus! Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt utbud, våra priser och våra snabba leveranser. Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra priser bra service!
Hej David. Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med våra priser och vår service. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Har köpt en poolrobot som ska användas när badsäsongen startar till våren,så vi får se om roboten lever upp till vad försäljaren sa.Blev bra bemöt av säljaren.
Hej Veine. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet. Vi hoppas att poolroboten motsvarar dina förväntningar när säsongen drar igång. Hör gärna av dig om du undrar något. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra personlig service. Allting på en plats. One stop shop
Hej Barbara! Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personliga service och att du hittar allt du behöver hos oss. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra pris. Toppen
Hej Ann-Marie. Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med både pris och vår snabba leverans. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra prylar till bar priser och snabb leverans.
Hej Johan! Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med både produkter, pris och snabb leverans. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Kunniga, pålitliga och trevliga.
Hej Peter. Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar dina fina ord. Varmt välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Som alltid fungerade allt perfekt
Hej Dorit. Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt fungerat perfekt, precis som det ska. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra pris och mycket snabb leverans
Hej Marko. Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med både pris och snabb leverans. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra och snabb leverans samt bra feedback gällande frågorna om olika produkter
Hej Antonino! Tack för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattar både snabb leverans och den feedback du fått kring produkterna. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Vi är väldigt nöjda med Österlens Poolcenter. Kan rekommendera till andra.
Hej Andrei. Tack för ditt omdöme! Fantastiskt att ni är väldigt nöjda och vill rekommendera oss vidare. Det betyder mycket för oss! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpte en poolab2 Sedan beställt tabletter till poolab Snabb leverans grym service
Hej Lars Henrik. Hoppas du är nöjd med köpet. Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Fantastikt hjälpsam personal.👍
Hej Nils Christer. Tack för ditt omdöme och kul att du uppskattar vår hjälpsamma personal! 👍 Hälsningar, Österlens Poolcenter
Från försäljning till installation, bara proffsigt bemötande. Rekommenderas varmt. Tusen tack till Micke,Andreas,Anja och Patrik. Må väl // Mange Rydsgård
Hej Mange! Tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada att du är nöjd med både arbetet och helhetsupplevelsen. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket bra service! Fick hjälp i pumpdjungeln när pool-leverantören svek. Många tips och råd. Kul när folk är serviceminded och intresserade av sitt jobb. Oturen var framme efter en månad med en spricka i förfilterlocket. Inget knorr. Dom skickade ett nytt direkt. Kan inte bli bättre!
Hej Hans Petrus! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du uppskattar vår service, även när oturen var framme med förfilterlocket. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Sjukt bra service, beställde på morgonen och en hel pall med prylar skickades vid lunchtid…. Ringde tom och beställde lite extra prylar innan pallen gick och inga problem, stor tumme upp för gänget på Österlens Poolcenter🤘
Hej Jens Fredrik! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi försöker alltid ha snabba leveranser och göra det bästa för våra kunder. Kul att det uppskattades. 👍 Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans av pumpen jag beställde. Bara 2 dagar. Den svenska manualen till pumpen var dock avsedd för en annan modell. Löste monteringen med hjälp av den engelska som var med i kartongen.
Hej Marianne! Tack för din feedback! Kul att leveransen gick snabbt och tack för att du löste monteringen trots manualstrulet. Vi ska se över det så det inte händer igen. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Tydligen information, snabb leverans och utomordentlig service via telefon med att komma igång med spat jag köpte. Kan starkt rekommendera er att köpa er pool/spa hos dessa.
Hej Isak Bernt! Tack för ditt omdöme! Kul att du uppskattar informationen, den snabba leveransen och servicen. Härligt att höra att du är nöjd med ditt spabad. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Fick bra hjälp en lördag av Micke o Andreas med extra delar till vår nya liner . Hatten av för er. Med vänlig hälsning, Simone o Tommy
Hej Simone och Tommy! Tack för ert fina omdöme. Kul att Micke och Andreas kunde hjälpa er på lördagen. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Räkna inte med hjälp då ni får något fel på er nyinköpta dyra produkt. Har haft en reklamation av liner som det har tagit närmare 1 1/2 år för Österlens Poolcenter att lösa ut. Eventuella merkostnader som man får vägrar de att betala och då reklamationprocessen förhalats under så pass lång tid så behöver de inte följa ARN:s riktlinjer. En hel del av reklamationen fick man dessutom själv dra i. Önskade ersättning för installation av den nya linern då den som ursprungligen levererades var felaktig och inte passade, det...
Simon kom på sin lediga dag och kollade vattenkvalitén och lämnade även av kempaketet som vi beställt. Superb service!
Disse pågarna får resen a branschen o se ud som vantrövlingar!
Köpt spabad Earl på Malmömässan. Haft lite bekymmer med ett trasigt prismaglas till belysning, fått fel och väntar fortfarande på rätt delar. Har försökt få hjälp med att förstå meddelandena i displayen som förklarar varför det inte går att köra pumpar, men inte lyckats med det. Annars mycket trevlig och hjälpsam personal och jag besöker gärna butiken för inköp av förbrukningsvaror.
Inledningsvis svårt med kommunikationen, de hade tagit på sig för mycket byggen i relation till firmans storlek. Alltid trevligt bemötande från hantverkarna, men man visste inte när dom skulle komma och vad som skulle göras och ev förberedelser inför detta. Det blev klart bättre mot slutet av projektet, så sammanfattningsvis rejält frustrerade i början och nöjda nu.
Vi är nöjda med bemötandet från Österlens poolcenter. vi har köpt ett poolpaket med Coralpool. vi har ej kunnat ta premiärdoppet ännu. vi väntar på att den ska bli inkopplad.