lätt att beställa på nätet och snabb leverans.
Österlens Poolcenter
Österlens Poolcenter startades 2008 i Tomelilla på Österlen. Sedan starten har Österlens Poolcenter haft en stark tillväxt och har i dag 20 anställda och är bland de största leverantörerna inom pool och spabad i Sverige. Utöver våra fysiska butiker driver vi även en av Sveriges största e-handlar inom pool och spabad, något som...
224 omdömen om Österlens Poolcenter
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Annelie. Tack för ditt omdöme! Vad kul att det var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket snabb leverans och bra priser
Hej Susanne! Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både leveranstiden och våra priser! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra pris och hyffsat snabb leverans.
Hej David. Tack för ditt omdöme! Vad bra att du är nöjd med priset och leveransen. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Österlens Poolcenter
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Fredrik! Tack för ditt omdöme och välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpte 4 filter till poolen till bra pris! Otroligt snabb leverans 👍
Hej Ingegerd! Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med priset och att leveransen gick snabbt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och prisvärd leverans av vad jag letade efter
Hej Plura! Tack för ditt fina omdöme! Kul att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med priset! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Rápida entrega do produto comprado. Obrigado
Hej Luis Miguel. Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen gick snabbt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans levde upp till förväntningarna
Hej Malin! Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen var snabb och att produkterna var bra. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Ett problem var ju att det inte gick att få teleskopskaftet skickat , fick det skickat från annan leverantör.
Hej Ove. Tack för ditt omdöme! Tråkigt att det blev problem med teleskopskaftet, men skönt att det löste sig via annan leverantör. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och hoppas att du är nöjd med resten av beställningen. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket snabb leverans. Nöjd med produkterna
Hej Annika. Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med produkterna! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans, bra pris! Camilla
Hej Camilla! Tack för ditt omdöme! Snabb leverans och schyssta priser är viktigt för oss. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Jag upplevde att Österlens Poolcenter gav en bra service, jag fick min beställning snabbt levererad. Och jag kommer inte att tveka att handla av de igen.
Hej Jenny! Tack för ditt omdöme! Kul att du upplevde bra service och snabb leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen, välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Enkelt att beställa, snabb leverans och bra service vid leveransen.
Hej Kristina! Tack för ditt omdöme! Kul att beställningen var enkel och att du fick bra service vid leveransen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Handlade här istället för mitt vanliga inköpsställe på grund av priset. Bra hemsida, betalning och leveranstid.
Hej Kenneth. Tack för ditt omdöme! Kul att du uppskattar vår hemsida och leveranstid. Vi hoppas att vi kan bli ditt vanliga inköpsställe framöver. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Jättebra bemötande. Bra pris på spabadet och Patrik som installerade var väldigt trevlig. Allt gick precis så som vi önskat. Vi köpte Frost En som vi är nöjda med.
Hej Margaret! Tack för ditt omdöme! Kul att allt gick som önskat, att ni är nöjda med spabadet och att Patrik gjorde en bra installation. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket trevlig bemötande. Snabba leveranser och kloka tips.... Mycket bra butik..
Hej Krister! Tack för ditt omdöme! Kul att du uppskattar vårt bemötande och tipsen du fått. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt professionellt och dessutom vänligt bemötande vid flera kontakter. Rimliga priser dessutom. En extra eloge till Anja som jobbar där!
Hej Jan Edvard Ove. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplevde oss som professionella och vänliga. Anja hälsar och tackar för den fina omtanken. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra pris på pumpen.
Hej Erik! Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt enkelt och effektivt. Finns inget att klaga på i nuläget.
Hej Karin. Tack för ditt omdöme! Roligt att allt fungerade snabbt och enkelt. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans, grejerna såg fina ut.
Hej Pernilla! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabba leveranser ! Löser frågor om problem på telefon.
Hej Jan-Åke. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du uppskattar våra snabba leveranser och att vi kunde hjälpa till med dina frågor via telefon. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket bra bemötande och service o support
Hej Mattias! Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med vårt bemötande. Du är alltid varmt välkommen åter till oss. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Ovanligt snabb o bra leverans
Hej Owe! Tack för ditt omdöme. Snabba leveranser är viktigt för oss, så kul att det gick smidigt. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och mycket bra pris
Hej Lennart! Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med både leverans och pris. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb och bra leverans, riktigt fina glas
Hej Lars. Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med glasen. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra, snabb leverans. Inget att klaga på.
Hej Kim. Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen gick snabbt och att allt fungerade utan problem. Välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Fenomenal service ! Leverans, uppackning, genomgång 5/5.
Hej Niklas. Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med vår service och välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Funkade precis som det ska. Bra leverans.
Hej Per! Tack för ditt omdöme! Roligt att allt fungerade som det skulle och att leveransen var bra. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Väldigt snabb leverans. Prisvärt i jämförelse med andra
Hej Per-Gunnar. Tack för ditt omdöme! Kul att leveransen gick snabbt och att du upplever oss som prisvärda. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026 och välkommen åter! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Hej Adam. Tack för ditt omdöme och de fina orden om våra medarbetare. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Otroligt bra support och stöd då min cirkulationspump till SPA-bad gick sönder
Hej Ulf Patrik! Tack för ditt omdöme! Kul att du upplevde bra support och stöd när din cirkulationspump gick sönder. Välkommen åter och vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket bra Snabbt och smidigt Effektivt och enkelt
Hej Eric Robert! Tack för ditt omdöme! Kul att allt gick snabbt, smidigt och enkelt. Precis som vi vill att det ska vara! Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt, enkelt och väl förpackat.
Hej Murat. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att beställningen gick snabbt och att produkterna kom väl förpackade. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Enkelt och snabbt. Professionell.
Hej Stoyan! Tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Allt var perfekt. Köpte Delphin Multi Tab 200 g, 3 kg.
Hej Mehmed! Tack för ditt omdöme! Härligt att allt fungerade perfekt med ditt köp. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Supersnabb leverans på bra produkter 👌
Hej Berit. Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med produkterna. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Blixt snabb service och felfritt
Hej Magnus. Tack för ditt omdöme! Kul att du fick blixtsnabb service och att allt fungerade felfritt. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Lätt att beställa. Snabb leverans.
Hej Åsa! Tack för ditt omdöme! Kul att höra att beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Beställde astral klorpuckar till ett bra pris och fort gick det oxå fast det var julhelger!
Hej Glenn! Tack för ditt omdöme! Kul att beställningen av klorpuckarna gick snabbt, även under julhelgerna, och att du är nöjd med priset. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Smidig beställning och leverans av tillbringare. Inga problem. Rekommenderar Österlens Poolcenter
Hej Martina! Tack för ditt omdöme! Kul att beställningen fungerade smidigt och utan problem. Tack för rekommendationen och god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans till dörren. God kommunikation om leverans. Inget att anmärka på! Kan varmt rekommendera!
Hej Belinda! Tack för ditt fina omdöme! Härligt att både leveransen och kommunikationen fungerade bra. Tack för rekommendationen och god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpt polfilter snabb leverans och bra pris
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både pris och snabb leverans. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Bra pris,snabb leverans.mvh Thomas
Hej Thomas! Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi önskar dig en god fortsättning på 2026! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Beställde klor mm på onsdag som levererades på torsdag dagen efter. Det blir inte bättre än så!
Hej Fredrik. Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick så snabbt. Vi uppskattar din feedback och önskar dig en god fortsättning på 2026. Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabbt och smidig. Inga problem alls!
Hej Pär! Tack för ditt omdöme! Kul att allt gick snabbt och smidigt utan problem. God Jul! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans med bra kvalitet
Hej Eva. Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. God Jul! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabb leverans och bra hemsida
Hej Roland! Tack för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattar hemsidan och våra snabba leveranser. God Jul! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Mycket bra fina produkter och otroligt snabb leverans 🚚
Hej Cecilia. Tack för ditt omdöme! Produkterna är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid att ha kvalitativa produkter i lager. Kul att du är nöjd med den snabba leveransen. God Jul! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Köpt en produkt online, kom som planerat
Hej Andreas. Tack för ditt omdöme! Bra att leveransen kom som planerat. God jul! Hälsningar, Österlens Poolcenter
Snabba leveranser och bra priser, Helnöjd !
Hej Stefan! Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd och uppskattar våra priser och snabba leveranser. Hälsningar, Österlens Poolcenter