Mycket väl bemött av personal och god service
PA Verkstad
Välkommen till PA Verkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Tidaholm! Vi är din pålitliga partner för bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi tar emot både personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Hos oss får du hjälp med däckbyte, felsökning,...
184 omdömen om PA Verkstad
Bra jobb och servicen var bra
Altid trevlig och kunnig personal
Tog längre tid än de angett (däckbyte+service) samt att de inte heller hörde av sig när de blev försenade med däckbytet utan fick sitta på plats och vänta. Fick återkomma för service en annan dag.
Tack för att du delar dina erfarenheter, det hjälper oss att se vad vi kan göra bättre.
Jättebra bemötande och snabba på att fixa det som behövdes.
Allt fungerade bra. Gav ett par förslag på tid när vår "säljbil" var ledig och det funkade.
Trevlig kille i receptionen som vanligt! Däckbytet gick snabbt och jag är så nöjd !
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra service med bra kommunikation.
Bra bemötande och digital kommunikation.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽🚙🛞🛞🛞🛞allt va jättebra
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Något lång bytestid p g a att mekanikern ej kontrollerat ordern i förväg trots bokad tid av däckbyte, förvarade på ert däckhotell. Tog istället för givet att däck liggande i bilen skulle monteras trots mycket mindre dimension, försök till montage av dem..
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Mycket bra! Fastpris trevligt bemötande
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Trevligt mottagande och snabb åtgärd.
Mycket bra verkstad. Kan rekommendera den.
Trevligt bemötande. Inget krångel. Klart i tid. Bra jobbat.
Bra bemötande och löste de problem som var så jag är nöjd med verkstan
Trevligt bemötande och bra hjälp
Bra service trevligt har även premiumluft till däcken
Mycket bra och mycket trevlig personal
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Om Andreas hade kollat upp mitt mobilnummer, så hade inte min bil stått ute I kylan och blivit alldeles isig. Jag blev hämtad ,stort plus, och hon hjälpte mig att skrapa av det mesta av isen. Större plus. Jag är förkyld och utan handskar hade jag inte klarat det.
Alltid välorganiserad och professionell hantering av jobben.
De gör alltid det som står i deras makt att hjälpa mig med mina bilproblem.
Väldigt bra service och bra bemötande😍…,,,,,.,,,,
Bra och snabbt utfört jobb. Trevlig personal.
Gjorde service och däckbyte. Blev trevligt bemött väntade på verkstaden och hade samtal både med personal och kunder. Med andra ord spenderade 1 trevlig timma på verkstaden. Håkan
Alltid lika bra hjälp och mottagande som vanligt
Mycket bra och trevlig personal och service.9
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Bra bemötande och vid frågor förklarar de vad de gjort och vad som var fel.
Snabb och bra service.alltid vänliga och hjälpsamma. De är bäst Tack för att ni finns jag gör alla bilbesök på Pa verkstad
Toppen trevlig personal och snabbt jobbat
Trevligt bemötande. Ingen lån̈g väntetid.
De är väldigt bra och hjälpsamma den bästa verkstaden i Tidaholm
Otroligt proffsiga o bemötandet är riktigt bra, snabb o bra service
Hej väldigt fint bemötande och väldigt hjälpsamma känner sig välkomme
Bra bemötande, fin service . Kan rekommendera PA
Jättebra service på alla plan!
Otroligt bra kundmottagare. Känns som en bra verkstad
Bra bemötande o känner att man får ett bra arbete utfört av personalen
Bästa verkstaden utan tvekan. Extremt serviceminded personal, från receptionist till verkstad. Man blir väl omhändertagen som kund, de tar väl hand om din bil. Här kan man definitivt känna sig trygg som kund. Det här är den verkstaden du sökt efter. Ett föredöme i denna bransch. Omtanke, ärlighet och trygghet. Tack för att ni alltid ger er tid och alltid gör ert bästa för era kunder//CL o lille grön
2 timmar försenad leverans vid däckbyte.
Vi uppskattar din återkoppling. Att hålla nere tiden som bilen är på verkstaden är något vi hela tiden strävar efter.
Superbra service. Tar hand om kunden. Tydlig med vad som behöver utföras.
Snabbt, lätt, trevligt, bra att parkera vid ankomst
Alltid vänliga och mycket proffsiga. Fixar allt.
Där är man alltid nöjd med jobbet.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande. O kunnig personal Kanske lite lång tid o få bil fixad inlämnad 22 sep o blev klar 29 oktober Byte 2 backvarnare + trasig blinkers
Mycket trevligt bemötande och snabb service.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Hej.Jo, jag är nöjd med mitt däckbyte,trevlig personal och trevligt bemötande,snabbt och bra fast det som jag tycker drar ner det hela i betyget är är dels faktiskt väldigt orimligt dyrt med "däckhotell" det blir ju x2 kostnader varje år och skiftet till nu vinterhjulen, sen även att ni sätter på så smutsiga fälgar då byttes till vinterhjuten. Jag hade nytvättad bil för kunna njuta av bytet, i min värld är det åtminstone att kunnat fått frågan om smutsiga fälgar skulle satts på,så jag fått börja med tvätta av fälgarna...
En seriös nogrann verkstad. Kunnig personal. Trevligt bemötande.
Bra service och blev upplyst om vad som kan bli fel framtiden 👏🏻👏🏻
Mycket trevligt bemötande. Hjälpsamt och snällt. För oss som är äldre betyder det mycket Rekommenderar PAs på det varmaste