PA Verkstad

PA Verkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till PA Verkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Tidaholm! Vi är din pålitliga partner för bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi tar emot både personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Hos oss får du hjälp med däckbyte, felsökning,...

184 omdömen om PA Verkstad

Claes Gunnar Vilhelm R

Mycket väl bemött av personal och god service

Mats Olov W
Skrev om PA Verkstad

Bra jobb och servicen var bra

Jan Richard M
Skrev om PA Verkstad

Altid trevlig och kunnig personal

Petra Carolina G
Skrev om PA Verkstad

Tog längre tid än de angett (däckbyte+service) samt att de inte heller hörde av sig när de blev försenade med däckbytet utan fick sitta på plats och vänta. Fick återkomma för service en annan dag.

Svar från PA Verkstad

Tack för att du delar dina erfarenheter, det hjälper oss att se vad vi kan göra bättre.

Eva Maria K
Skrev om PA Verkstad

Jättebra bemötande och snabba på att fixa det som behövdes.

Anva Titech System A

Allt fungerade bra. Gav ett par förslag på tid när vår "säljbil" var ledig och det funkade.

Arne Ö
Skrev om PA Verkstad

Trevlig kille i receptionen som vanligt! Däckbytet gick snabbt och jag är så nöjd !

Svar från PA Verkstad

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Johan Petter Ö
Skrev om PA Verkstad

Bra service med bra kommunikation.

Mats Erik K
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande och digital kommunikation.

Svar från PA Verkstad

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Karin G

👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽🚙🛞🛞🛞🛞allt va jättebra

Karin G och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från PA Verkstad

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Roland P
Skrev om PA Verkstad

Något lång bytestid p g a att mekanikern ej kontrollerat ordern i förväg trots bokad tid av däckbyte, förvarade på ert däckhotell. Tog istället för givet att däck liggande i bilen skulle monteras trots mycket mindre dimension, försök till montage av dem..

Svar från PA Verkstad

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Carina S

Mycket bra! Fastpris trevligt bemötande

Svar från PA Verkstad

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Ulric Sten-Åke D

Trevligt mottagande och snabb åtgärd.

Tore A
Skrev om PA Verkstad

Mycket bra verkstad. Kan rekommendera den.

Göran Lennart F
Skrev om PA Verkstad

Trevligt bemötande. Inget krångel. Klart i tid. Bra jobbat.

Torbjörn L
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande och löste de problem som var så jag är nöjd med verkstan

Monica Jeanette E

Trevligt bemötande och bra hjälp

Kerstin K
Skrev om PA Verkstad

Bra service trevligt har även premiumluft till däcken

Torbjörn S
Skrev om PA Verkstad

Mycket bra och mycket trevlig personal

Svar från PA Verkstad

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Ulla S
Skrev om PA Verkstad

Om Andreas hade kollat upp mitt mobilnummer, så hade inte min bil stått ute I kylan och blivit alldeles isig. Jag blev hämtad ,stort plus, och hon hjälpte mig att skrapa av det mesta av isen. Större plus. Jag är förkyld och utan handskar hade jag inte klarat det.

Karl Sören K
Skrev om PA Verkstad

Alltid välorganiserad och professionell hantering av jobben.

Roger S
Skrev om PA Verkstad

De gör alltid det som står i deras makt att hjälpa mig med mina bilproblem.

Annika Britt-Marie J

Väldigt bra service och bra bemötande😍…,,,,,.,,,,

Björn Halvar P
Skrev om PA Verkstad

Bra och snabbt utfört jobb. Trevlig personal.

Nils Håkan R
Skrev om PA Verkstad

Gjorde service och däckbyte. Blev trevligt bemött väntade på verkstaden och hade samtal både med personal och kunder. Med andra ord spenderade 1 trevlig timma på verkstaden. Håkan

Västra Götalands Läns L

Alltid lika bra hjälp och mottagande som vanligt

Ingela R

Mycket bra och trevlig personal och service.9

Svar från PA Verkstad

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Eva Jannika Helen F

Bra bemötande och vid frågor förklarar de vad de gjort och vad som var fel.

Inger L
Skrev om PA Verkstad

Snabb och bra service.alltid vänliga och hjälpsamma. De är bäst Tack för att ni finns jag gör alla bilbesök på Pa verkstad

Åsa F
Skrev om PA Verkstad

Toppen trevlig personal och snabbt jobbat

Ann T
Skrev om PA Verkstad

Trevligt bemötande. Ingen lån̈g väntetid.

Jan-Erik K
Skrev om PA Verkstad

De är väldigt bra och hjälpsamma den bästa verkstaden i Tidaholm

Kari Antero H
Skrev om PA Verkstad

Otroligt proffsiga o bemötandet är riktigt bra, snabb o bra service

Helen A
Skrev om PA Verkstad

Hej väldigt fint bemötande och väldigt hjälpsamma känner sig välkomme

Rolf A

Bra bemötande, fin service . Kan rekommendera PA

Torbjörn S
Skrev om PA Verkstad

Jättebra service på alla plan!

Andreas Bror Gusta T

Otroligt bra kundmottagare. Känns som en bra verkstad

Curt F
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande o känner att man får ett bra arbete utfört av personalen

Catarina L
Skrev om PA Verkstad

Bästa verkstaden utan tvekan. Extremt serviceminded personal, från receptionist till verkstad. Man blir väl omhändertagen som kund, de tar väl hand om din bil. Här kan man definitivt känna sig trygg som kund. Det här är den verkstaden du sökt efter. Ett föredöme i denna bransch. Omtanke, ärlighet och trygghet. Tack för att ni alltid ger er tid och alltid gör ert bästa för era kunder//CL o lille grön

Sivert N
Skrev om PA Verkstad

2 timmar försenad leverans vid däckbyte.

Svar från PA Verkstad

Vi uppskattar din återkoppling. Att hålla nere tiden som bilen är på verkstaden är något vi hela tiden strävar efter.

Ted Robert J
Skrev om PA Verkstad

Superbra service. Tar hand om kunden. Tydlig med vad som behöver utföras.

Margareta B
Skrev om PA Verkstad

Snabbt, lätt, trevligt, bra att parkera vid ankomst

Margareta H
Skrev om PA Verkstad

Alltid vänliga och mycket proffsiga. Fixar allt.

Stig Lennart Mikael A

Där är man alltid nöjd med jobbet.

Svar från PA Verkstad

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Bengt Jörgen K
Skrev om PA Verkstad

Mycket bra bemötande. O kunnig personal Kanske lite lång tid o få bil fixad inlämnad 22 sep o blev klar 29 oktober Byte 2 backvarnare + trasig blinkers

Owe Magnus N
Skrev om PA Verkstad

Mycket trevligt bemötande och snabb service.

Svar från PA Verkstad

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Lilian Magdalena Teresi L

Hej.Jo, jag är nöjd med mitt däckbyte,trevlig personal och trevligt bemötande,snabbt och bra fast det som jag tycker drar ner det hela i betyget är är dels faktiskt väldigt orimligt dyrt med "däckhotell" det blir ju x2 kostnader varje år och skiftet till nu vinterhjulen, sen även att ni sätter på så smutsiga fälgar då byttes till vinterhjuten. Jag hade nytvättad bil för kunna njuta av bytet, i min värld är det åtminstone att kunnat fått frågan om smutsiga fälgar skulle satts på,så jag fått börja med tvätta av fälgarna...

Anne Gertrud K
Skrev om PA Verkstad

En seriös nogrann verkstad. Kunnig personal. Trevligt bemötande.

Julia Stina T
Skrev om PA Verkstad

Bra service och blev upplyst om vad som kan bli fel framtiden 👏🏻👏🏻

Stig Herbert C
Skrev om PA Verkstad

Mycket trevligt bemötande. Hjälpsamt och snällt. För oss som är äldre betyder det mycket Rekommenderar PAs på det varmaste