PA Verkstad

PA Verkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till PA Verkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Tidaholm! Vi är din pålitliga partner för bilservice och reparationer. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi tar emot både personbilar, transportbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Hos oss får du hjälp med däckbyte, felsökning,...

26 omdömen om PA Verkstad

Carita M
Skrev om PA Verkstad

Som vanligt en positiv upplevelse. Vänligt bemötande, kunnig personal. Det gällde en förbesiktning den här gången. Förutom adekvata åtgärder även goda råd.

Stefan-Robert O
Skrev om PA Verkstad

Bra personal. Bra service. Jag bokade en bilservice.

Gull Carina G
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande kunnig och trevlig personal

Lennart G
Skrev om PA Verkstad

Trevlig och kunnig personal. Fixar alltid allt. Lyssnande.

Stefan H
Skrev om PA Verkstad

Tillmötesgående, snabba i hanteringen!

Bernt A
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande och kunnig personal - Tyckte att jag framställde att bilen skulle in på besiktning och då förväntade jag mig att ev . 2 skulle vara åtgärdade självklart efter samråd med mig, nu känns det som att jag kommer att kunna få åka tillbaka på på torsdag och boka ny tid

Mikael F
Skrev om PA Verkstad

Bra mottagande och service. Som alltid trevlig personal. Servicen gjord som beställdes. Enda missen var att bilen inte var färdig den tid som angetts. Kommer att fortsätta anlita PA verkstad.

Annette H
Skrev om PA Verkstad

Alltid bra service. Och trevlig bemötande

Anne-Marie S
Skrev om PA Verkstad

Vänligt bemötande och snabb hjälp. Mycket nöjd😄

Jimmy J
Skrev om PA Verkstad

Snabbt svar trevlig personal.god service.

Anna-Lena B

Trevligt och proffsigt . Pålitlig service

Svar från PA Verkstad

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med Vänlig Hälsning PA Verkstad

Tidaholms B
Skrev om PA Verkstad

FUNGERANDE SAMARBETSPARTNER. STÄLLER ALLTID UPP NÄR VI BEHÖVER HJÄLP MVH KENNETH.

Svar från PA Verkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Per B
Skrev om PA Verkstad

Bra bemötande från personalen, snabb & lätt avhämtning & upphämtning. Prisvärt.

Svar från PA Verkstad

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Henrik F
Skrev om PA Verkstad

Mycket bra och trevligt bemötande och proffsigt hela vägen. Högsta betyg! Dessutom gick det snabbt! Bilreparation.

Svar från PA Verkstad

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Andreas Conny W
Skrev om PA Verkstad

Utmärkt service, kan inte bli bättre

Svar från PA Verkstad

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Sasa N
Skrev om PA Verkstad

Mycket bra och trevlig personal

Karl Erik Anders J

Mycket trevligt bemötande. Kan inte vara bättre.

Svar från PA Verkstad

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Lars G
Skrev om PA Verkstad

En super bra verkstad. Jättebra personal och hjälpsam inga problem.

Svar från PA Verkstad

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar från verkstaden

Kristoffer H
Skrev om PA Verkstad

Alltid hjälpsamma och med full service

Svar från PA Verkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar från verkstaden

Johny Carl Gustav E

Löste ett bilfel snabbt tråts jag inte hade bokat tid

Svar från PA Verkstad

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Karl Rune Sören I

Jättebra bemötande lätt att prata om bilproblemet. Felsökning av ABS byte av ABS ring.

Irene L
Skrev om PA Verkstad

Allt var bra. Utom möjligen priset. Trevligt bemötande.

Svar från PA Verkstad

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Tommy B
Skrev om PA Verkstad

Med uppriktighet ärlighet och korrekthet En positiv attityd med bra resultat jag vill säja bättre än förväntat! Efter en viltolycka med goda föresättningar för ett bra resultat! Med byte av några plast komponenter! Så kan jag varmt rekommendera PA Verkstad som en väll fungerande organisation på alla plan! 🌹Mvh Tommy Björling

Svar från PA Verkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsingar vi på verkstan

Lars N
Skrev om PA Verkstad

Bemött på bästa sätt. Höga förväntningar som uppfylldes. Service av husbil.

Marie Teresa B
Skrev om PA Verkstad

Trevlig personal bra bemötande fick hjälp snabbt

Svar från PA Verkstad

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan

Per-Olof C
Skrev om PA Verkstad

Jag fick hjälp och kan betala senare...

Svar från PA Verkstad

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från oss på verkstan