Paleo Institute

Paleo Institute

www.paleo-institute.se
3.9
Call 08-411 32 00 Share

PALEO Institute är ett specialiserat utbildnings- och kunskapsföretag som erbjuder en gedigen plattform för dig som vill fördjupa dig i, eller arbeta professionellt med, en evidensbaserad livsstil utifrån den evolutionära Paleo-filosofin och funktionsmedicinens principer. Vår mission är att utbilda kompetenta yrkesutövare och...

52 omdömen om Paleo Institute

Marie G
Wrote about Paleo Institute

Har inte haft någon kontakt på flera år. Inget behov.

Britt S
Wrote about Paleo Institute

För hög nivå och tjatigt. Tappar intresset

Anna H
Wrote about Paleo Institute

Följer internationell forskning för lite och socialstyrelsens sockerkost för mycket

Lena L
Wrote about Paleo Institute

Har läst kortkurs på distans vilket har fungerat bra

Nicolae H
Wrote about Paleo Institute

Hej, det här utbildningen , Cert. FMI Funktionsmedicinsk Hälsocoach. Nu kommer svaret! Jag har en kompis läkare :han Heter Glenn Dormer. Glenn har berättar till mig att Det var ett bra fortutbildning för hälsocoach. Det blev jag intresserad. Jag har fått brevet från Funktiomedicinska Institutet och alla kompendium och böcker. I den här utbildningen du får bra kunskap. Du bygger rätt nivå i din yrkesroll. Jag rekommenderar, verkligen stark till många kandidater i medicinsk området som kan förstärkas sina kunskaper. Min värdering...

Linda L
Wrote about Paleo Institute

Seriöst och trovärdigt. Min uppfattning hittills är att det är helt rätt utbildning för mig och Jonas gör ett fantastiskt jobb och är så kunnig och påläst.

Gunilla I
Wrote about Paleo Institute

Bra erbjudanden och bra information.

Anna-Lena T
Wrote about Paleo Institute

Stor kunnighet och pedagogiskt förhållningssätt!

Anna Å
Wrote about Paleo Institute

Jag tycker det är toppen med färdiga kostprogram och älskar alla recept. Jag skulle ha gett er 5 men det som drar ner till 4 är att ganska många recept har lite fel typ saknas nån mening förklaring eller ingrediens samt att 199 kr i månaden ändå ganska mycket. Men älskar att ni finns.

Marita N
Wrote about Paleo Institute

Har bara använt detta vi en kortare introduktion av paleokost så kan inte säga så mycket om dom

Camilla G
Wrote about Paleo Institute

Jag tycker det är alldeles för dyrt.

Lina D
Wrote about Paleo Institute

Väldigt bra! Tydliga och lättillgängliga recept. Mycket bra information och lärorika fakta om olika problem och sjukdomar

Cecilia B
Wrote about Paleo Institute

Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Paleo Institute. Bemötandet har varit seriöst och genomtänkt, och det har känts tryggt att deras rekommendationer vilar på evidens och aktuell forskning. Den professionella approachen och tydliga strukturen i deras arbete gör att jag verkligen kan rekommendera dem vidare. Jag ser deras utbildningar som en viktig del för att kunna arbeta på ett holistiskt sätt med mina klienter då jag i grunden arbetar som psykoterapeut.

Carolina S
Wrote about Paleo Institute

Jag blev varm bemött, jag fick väldigt bra kunskap med en hel del fördjupningar. Jag tog kursen kost och hälsocoach.

Tack för ditt fina omdöme Carolina 🙏🌟

Dayha K
Wrote about Paleo Institute

En jäkla massa spam-mail som jag inte bett om och upprepade gånger bett om att få bli avskriven från maillistor utan vidare resultat förrän jag slutligen bad om att få hela mitt konto raderat.

Svar från Paleo Institute

Tack för dina synpunkter. Det är dock bara att avregistrera nyhetsbrevet om du inte önskar få det. Konto hos oss behöver vi radera manuellt och det gör vi för alla som vill. Som tidigare kursdeltagare så har du haft ett konto med din utbildning på så då ville vi säkerställa att du verkligen ville radera innehållet.

Christina A
Wrote about Paleo Institute

Det ger bra kunskaper om vår kropp,hälsa o mat ! Dessutom föreläsningar med mer kunskap hur vår hälsa kan förbättras! Skulle gärna gå på en del men är fattig pensionär ....så inte möjligt ! Försöker ändå ta till mig av tankar om bra kost o träning ....

Tack för dina fina omdömen Christina 🌟🌟🌟

Eva Mumma Marie H
Wrote about Paleo Institute

JAG SOM PRIVATKUND HAR NOG INTE SÅ MYCKET HJÄLP DÄRIFRÅN NU. DET ÄR MER INRIKTAT TILL DE SOM VILL YRKESUTBILDA SIG.

Svar från Paleo Institute

Hej Eva! Vi vänder oss till både privatpersoner och till de som vill yrkesutbilda sig 🌟

Gerd W
Wrote about Paleo Institute

Professionell medlem sedan flera år tillbaka. Paleo Institute står för ett mycket gediget kunskapsinnehåll. Onsdagsträffarna med en förinspelad föreläsning och prat efteråt ger inte någon energikick. Föreläsningarna är bra men energikicken uteblir. Samtalen blir ganska opersonliga. Som egenföretagare behöver jag energi vilket jag inte längre får av dessa fortbildningsträffar. Dessutom är flera deltagare bara inloggade men säger inget och visar ingen bild. Detta skäl energi både för föreläsaren och för oss deltagare.

Svar från Paleo Institute

Tack för dina synpunkter Gerd.

Veronika L
Wrote about Paleo Institute

Jag var missnöjd med kvaliteten i deras innehåll. Upptäckte det så fort jag köpt ett av deras jättedyra kurspaket. Skrev och beklagade mig, men fick inte mina pengar tillbaka. Det var över 30'000kr totalt bortkastat. Uruselt kundbemötande och noll ansvar för garanti eller kundens upplevda kvalité (missnöje).

Mia M
Wrote about Paleo Institute

Paleo är bra på alla sätt. Bra och proffsigt bemötande. Paleo levde upp till allt. Sammanfattningsvis fungerar allt bra som har med och kommer från Paleo.

Tack för ditt fina omdöme Mia 🙏🌟

Elisabeth O
Wrote about Paleo Institute

Tyvärr. Jag har inte engagerat mig i era kurser, så jag kan inte uttala mig. Med vänlig hälsning, Elisabeth

Annicka J
Wrote about Paleo Institute

Väldigt bra kunskap som alla borde kunna. Det blir mer och mer funktionsmedicin, och paleoinstitut bidrar mycket till detta.

Tack så mycket för ditt omdöme Annicka 🙏🌟

Per N
Wrote about Paleo Institute

Utveckla bättre tjänster för sådana, som t.ex. jag själv, som enbart är ute efter att öka sin egen kunskap om hur man kan förbättra sin egen hälsa, och inte är intresserade av att bygga upp någon slags affärsverksamhet kring detta.

Svar från Paleo Institute

Hej Per! Vi har flera sådana tjänster redan och kommer utveckla ännu fler.

Anette K
Wrote about Paleo Institute

intressant och bra, kloka tankar.

Jenny D

Huggyhgjkkjhhhhgufufjfufigiigkgkgkg

Kerstin L
Wrote about Paleo Institute

Supertrevlig och kunniga. Köpte inte någon tjänst då misstag om cancer för min del.

Monica Å
Wrote about Paleo Institute

Jag har alltid blivit bemött med respekt av PI. Jag hade höga förväntningar på PI och det levdes upp på ett proffsigt sätt och med mycket stor kunskap. Jag har köp utbildningar och det har varit enkelt och proffsigt att följa instruktioner vid köp.

Ingela C

Kunskap, informativt, trovärdighet.

Svar från Paleo Institute

Tack Ingela för ditt fina omdöme!

Lena N
Wrote about Paleo Institute

Har följt verksamheten men inte själv använt mig av det som erbjuds. Viktigt område som behöver utvecklas alltmer och göras tillgängligt inom det vanliga vårdsystemet

Petra N
Wrote about Paleo Institute

Hej, min dotter är en Paleoan så jag lär mej mycket bra om min hälsa. 🌺

Svar från Paleo Institute

Härligt att din dotter är Paleoan (nytt kul ord för oss :-))! Roligt att du är nöjd!

Petter K
Wrote about Paleo Institute

Värdefull kunskap och ett stort mervärde finns att ta del av hos Paleo Institute.

Svar från Paleo Institute

Tack Petter för ett fint omdöme!

Lena G
Wrote about Paleo Institute

Jag anmälde mig till Introkurs Ät och lev Paleo 2017 och byggde på utbildningen Kost- och Hälsocoach. Passade mig mycket bra med några veckolagda utbildningsdagar blandat med distans. Mycket nöjd med utbildningen med Jonas och Petra som lärare.

Svar från Paleo Institute

Tack Lena för dina ord! Roligt att du gillade utbildningen!

Katti W
Wrote about Paleo Institute

Swedish Paleo är toppen på att ta upp viktiga undersökningar och forskning dessutom alltid up to date. Bra info om vad antiinflammatorisk mat kan hjälpa våra härliga kroppar med.

Pia A
Wrote about Paleo Institute

Har inte köpt något ännu, men verkar som ett företag jag gärna kan tänka mig att handla av eller boka på. Dock blir jag tveksam till kopplingen med Barncancerfonden. Vad jag förstår går denna typ av behandling inte hand i hand med det som Paleoinstitutet står för. Vore det inte bättre att skänka pengar till exempelvis Kostfonden som står för samma synsätt. https://www.kostfonden.se/ Hälsningar //Pia

Nanette J
Wrote about Paleo Institute

Har bara fått en del mail, men inte deltagit i några kurser. Så jag vet väldigt lite i om Paleo Institute

J
Wrote about Paleo Institute

Hej, Har följt JONAS BERGQVIST sen ca 10 år tillbaka och köpt böcker att läsa själv och gett bort till andra intresserade. Läser blogginlägg då och då för att hålla mig uppdaterad på senaste rönen. Kanonbra hemsida! :)

Svar från Paleo Institute

Vad kul J! Roligt att du gillar vår hemsida :-)

Birgitta P
Wrote about Paleo Institute

Superfina möjligheter att utbilda sig i olika kurser

Svar från Paleo Institute

Tack Birgitta för din fina recension!

Lena O
Wrote about Paleo Institute

Paleininstitute är kompetenta och proffsiga.

Svar från Paleo Institute

Tack Lena för dina stärkande ord :-)

Katarina P
Wrote about Paleo Institute

Hög kvalité på utbildning och utbud

Svar från Paleo Institute

Tack för ditt fina omdöme Katarina :-)

Siv B
Wrote about Paleo Institute

Jag har hittills bara läst för inspiration; får återkomma när jag vet mer.

Ulrika L
Wrote about Paleo Institute

Kostrådgivare. Fint bemötande. Trevliga lärare. Värdefullt läromedel. Fin gemenskap mellan lärare och elever.

Svar från Paleo Institute

Hej Ulrika! Tack för dina varma ord!

Sara V
Wrote about Paleo Institute

Jag slutförde aldrig min utbildning.

Ebba L
Wrote about Paleo Institute

Jag kan inte bedöma Paleo. Har inte köpt någon kurs av dem. :)

Sara Z
Wrote about Paleo Institute

Bra och proffsigt bemötande. Höga förväntningar som infriades. Uppskattar möjligheten att läsa på distans

Svar från Paleo Institute

Tack för ditt fina omdöme Sara :-)

Carina C
Wrote about Paleo Institute

Man möts av en trevlig och "familjär" känsla. Och utbildningen överträffade mina förväntningar. Gick yrkesutbildningen till Cert.Paleo Pt Så inspirerande och kunniga lärare/utbildare med ett gediget kursmaterial som tilltalade mitt synsätt där hela människan på alla nivåer och plan involveras. Träning ur ett hälsosamt och hållbart perspektiv. Kan varmt rekommendera denna utbildning.

Svar från Paleo Institute

Tack Carina för dina härliga ord :-)

Milla L
Wrote about Paleo Institute

Själva utbildning gedigen och bra. Dock är de dåliga på att besvara mejl, samt att man inte får del av material efter utbildning utan att betala extra och då har man redan betalat mkt för utbildning. Borde ingå.

Svar från Paleo Institute

Hej Milla! Tack för ditt omdöme! Vi försöker svara så snabbt vi kan men ibland har vi punktvis hög belastning. Vi lägger mycket resurser på att ständigt uppdatera våra utbildningar och behöver givetvis ta betalt för detta också.

Gunilla G
Wrote about Paleo Institute

Kunniga, seriösa och duktiga.,,..................

Svar från Paleo Institute

Tack Gunilla för ditt fina omdöme!

Gösta L
Wrote about Paleo Institute

Kan inte svara, har inte gått någon utbildning där. Blev dock trevligt bemött mär jag var där och hörde mig för.

Svar från Paleo Institute

Tack Göran för ditt fina omdöme! Och du är välkommen till en utbildning eller ett av våra retreats vid tillfälle :-)

Marianne H
Wrote about Paleo Institute

Bra kvalitet på utbildningen. Lätt och flexibelt upplägg. Har alltid snabbt fått svar på de frågor jag haft. Trevligt bemötande.

Svar från Paleo Institute

Hej Marianne! Tack för ditt fina omdöme :-)

Malin B
Wrote about Paleo Institute

Har inte haft så mycket kontakt med Paleo Institute. Jag anmälde mig till en kurs om AIP kost. Nja den började bra, men var alldeles för detaljerad för mig på ett sätt som inte intresserade mig. Jag kommer inte att anmäla mig till flera kurser. Jag tänker nog att det inte var riktad till mig som privatperson utan mer till någon som utbildar i ämnet.

Svar från Paleo Institute

Hej Malin! Tack för ditt omdöme! Vi har kurser på olika nivåer och vi försöker alltid beskriva innehållet så bra det går på kursernas landningssidor.