Hög kvalité på utbildning och utbud
Paleo Institute
PALEO Institute är ett specialiserat utbildnings- och kunskapsföretag som erbjuder en gedigen plattform för dig som vill fördjupa dig i, eller arbeta professionellt med, en evidensbaserad livsstil utifrån den evolutionära Paleo-filosofin och funktionsmedicinens principer. Vår mission är att utbilda kompetenta yrkesutövare och...
14 omdömen om Paleo Institute
Jag har hittills bara läst för inspiration; får återkomma när jag vet mer.
Kostrådgivare. Fint bemötande. Trevliga lärare. Värdefullt läromedel. Fin gemenskap mellan lärare och elever.
Jag slutförde aldrig min utbildning.
Jag kan inte bedöma Paleo. Har inte köpt någon kurs av dem. :)
Bra och proffsigt bemötande. Höga förväntningar som infriades. Uppskattar möjligheten att läsa på distans
Man möts av en trevlig och "familjär" känsla. Och utbildningen överträffade mina förväntningar. Gick yrkesutbildningen till Cert.Paleo Pt Så inspirerande och kunniga lärare/utbildare med ett gediget kursmaterial som tilltalade mitt synsätt där hela människan på alla nivåer och plan involveras. Träning ur ett hälsosamt och hållbart perspektiv. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
Tack Carina för dina härliga ord :-)
Själva utbildning gedigen och bra. Dock är de dåliga på att besvara mejl, samt att man inte får del av material efter utbildning utan att betala extra och då har man redan betalat mkt för utbildning. Borde ingå.
Hej Milla! Tack för ditt omdöme! Vi försöker svara så snabbt vi kan men ibland har vi punktvis hög belastning. Vi lägger mycket resurser på att ständigt uppdatera våra utbildningar och behöver givetvis ta betalt för detta också.
Kunniga, seriösa och duktiga.,,..................
Tack Gunilla för ditt fina omdöme!
Kan inte svara, har inte gått någon utbildning där. Blev dock trevligt bemött mär jag var där och hörde mig för.
Tack Göran för ditt fina omdöme! Och du är välkommen till en utbildning eller ett av våra retreats vid tillfälle :-)
Bra kvalitet på utbildningen. Lätt och flexibelt upplägg. Har alltid snabbt fått svar på de frågor jag haft. Trevligt bemötande.
Hej Marianne! Tack för ditt fina omdöme :-)
Har inte haft så mycket kontakt med Paleo Institute. Jag anmälde mig till en kurs om AIP kost. Nja den började bra, men var alldeles för detaljerad för mig på ett sätt som inte intresserade mig. Jag kommer inte att anmäla mig till flera kurser. Jag tänker nog att det inte var riktad till mig som privatperson utan mer till någon som utbildar i ämnet.
Hej Malin! Tack för ditt omdöme! Vi har kurser på olika nivåer och vi försöker alltid beskriva innehållet så bra det går på kursernas landningssidor.
Kunniga och hela tiden nyfikna på att föra fram det senaste inom hälsa.
Stort tack för ditt omdöme Carlos!
Ja uppfattar Paleo Institute som väldigt seriösa och ambitiösa. De arbetar hårt för att förbättra folks hälsa och gör detta på ett balanserat och vetenskapligt sätt.
Vad härligt att höra Göran :-) Tack för ditt omdöme!