YT-utbildningar i Stockholms län

Topp 8 företag inom yt-utbildningar i Stockholms län

• Basutbildarna

Verifierat företag
    273 omdömen
    Vi tillhandahåller bas- och vidareutbildning inom arbetsmiljö för dig som jobbar i byggbranschen. T.ex. BAS U, BAS P och SAM / BAM.
    Anders B
    Anders B: + All admin och mjukvara har fungerat klanderfritt. Tydligt och rakt fram genomförande hela vägen till tentan. Kurslitteratur tillgänglig under ett år efter påbörjad utbildning att användas som referensliteratur. Förslag till utveckling av kursus: Dags att byta ut i vart fall delar av AV-föredrag, Blir lite energifattigt att lyssna igenom. Blir dessutom rätt mycket dubbeltramp med kursus övriga presentationer. Tror att tiden kan användas effektivare om kursen ger möjlighet till faktiska exempel på lösningar t ex -'Fältarbete innan byggstart... byggherreansvar eller fältarbetarens linjeorganisation??' Oxå t ex lämna exempel på BASP och BAS-U dokumenterad rutin. (borde ha flutit in lite praxis o exempel så här ett år efter regeljusteringarna).
  • 58 omdömen
    Linda S
    Linda S: Fantastisk skola. Otroligt engagerade lärare, mycket professionellt upplägg på studierna. Vackra personliga lokaler, gedigen utbildning. Som förälder till elev är jag imponerad. Allt är över förväntan!
  • Anita M
    Anita M: Fortsätt med allt ni gör. En lösning på denna sjukdom hoppas vi kan komma snart.
  • 20 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag är super nöjd. Yrkesplugget gav mig möjlighet att gå en komvux utbildning inom det jag ville utan dom hade jag säkert gjort något jag inte alls hade tyckt var lika roligt. Jätte bra och trevliga lärare som undervisar en på i ett tempo som passar en själv och lyssnar alltid när man berättar saker som kanske känns jobbigt. Övriga personal är alltid trevligs och väldigt hjälpsamma. Jag trivs väldigt bra på skolan bäst skolan jag har varit på.
  • Marcus B
    Marcus B: Använde deras tjänster för att utbilda mig vidare, vilket rekommenderas varmt. Erfarenhet och engagemang får man berömma företaget för. Bra bemötande och bra drivkraft. Vid möjlighet så använder jag gärna deras tjänster igen i framtiden.
  • Sweet B
    Sweet B: Mycket bra behandlingar! Du får räkna med att priserna är lägre pga att det är elevbehandlingar - men tycker dessa håller hög klass. Oftast lugnt och skönt i lokalen. Du ligger oftast i samma rum som flera personer med avskärmare mellan er. Inget man tänker på enligt mig. Har ofta sista minuten erbjudanden till bra priser. Trevliga och fräscha lokaler vid stureplan!