Make up institute

4.8 i betyg av av 55 omdömen
Make Up Institute Stockholm är en internationellt renomerad skola som utbildar professionella makeupartister, hårstylister och ögonfransstylister. Elever kommer från hela Europa för att studera till en karriär inom bland annat mode, film, TV och teater. Make Up Institutes kontinuerligt uppdaterade kursplan ger en bred kompetens med allt från naturlig sminkning för dagligt bruk till avancerad trend- och specialeffektsmakeup.

Make Up Institute Stockholm är en av de ledande makeup skolor i Europa och är gödkänd av både MYH, Myndigheten för Yrkeshögskolor och IUM, International Union för Make up Artist och Hairstylist Education. Våra utbildningar av vilka flera nu är tillgängliga på distans genom vårt virtuella klassrum – ges på engelska och svenska av erfarna lärare med lång yrkeserfarenhet och ger gedigen praktisk erfarenhet både i klassrummet och på praktikplatser.

Make Up Institute fyller 22 år! För att fira detta bjuds alla Master Makeup Artiststuderande på ögonfransstylistkurs (värd 15 800kr). För mer information eller anmälning för kurser: www.makeupinstitute.com

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

55 omdömen om Make up institute