pålyset.se
Välkommen till palyset.se!
palyset.se är din kompletta elbutik där vi erbjuder dig allt från trivselbelysning, ljusslingor, hemel till datorer- och mobiltillbehör samt diverse armaturer. Du kommer i kontakt med oss via mejl, telefon eller varför inte ett besök i vår butik i Boden. Oavsett så får du alltid professionell hjälp av vår personal som har som mål att du ska bli 100% nöjd.
Utmärkelser
965 omdömen om pålyset.se
Sedan starten hos Reco 2018
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrev om pålyset.se
Korrekt och snabb orderhantering/leverans.
skrev om pålyset.se
Bra informativ hemsida möjliggör enkel shopping. Bra priser, snabb leverans och väldigt trevligt med en kexchoklad i paketet!
skrev om pålyset.se
Underbart företag, fick all hjälp jag behövde
Anita Margaretha Silvhorn -
skrev om pålyset.se
Perfekt, visste vad de höll på nef
skrev om pålyset.se
Snabb service och trevligt bemötande! Kommer att handla där igen om behov föreligger.
skrev om pålyset.se
Fungerade alldeles utmärkt inget att anmärka på
skrev om pålyset.se
Behövde en del för att renovera en retrolampa, på lyset hade det jag behövde
skrev om pålyset.se
Snabb och bra leverans, Lamporna som jag förväntade mig.
/olle -
skrev om pålyset.se
Bra priser och snabb leverans!
skrev om pålyset.se
Det var bara bra inge fel..........
skrev om pålyset.se
Bra priser och snabb leverans.
skrev om pålyset.se
Har inget att anmärka på. Allt gick smidigt.
skrev om pålyset.se
Lysande ;) Enda stället som hade en fungerande sort av den glödlampa jag behövde till min gamla lavalampa. Snabb leverans och med en liten present i paketet. Rekommenderas! Jag har redan beställt mer lampor från dem :)
skrev om pålyset.se
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt o proffsigt sätt, var lite osäker på vad jag skulle ha med det ordnade sig fort.
Beställde små lampor 12V 0,4 W E5, de kom på posten efter 2 dagar så jag är supernöjd.
S Kurén
Tyresö -
skrev om pålyset.se
Enkelt att beställa och snabb leverans.
skrev om pålyset.se
Bra priser och en bra kundtjänst.
Kommer absolut handla mer där. -
skrev om pålyset.se
köpte en adepter, snabb leverans
skrev om pålyset.se
Snabb leverans och mycket väl inpackat.
Nu lyser det ! -
skrev om pålyset.se
Mycket positiv upplevelse efter problem med kvaliteten på en kamp i en leverans.
Fungerat bra !
Allt från beställning, leverans och funktion. -
skrev om pålyset.se
snabbt svar och proffsigt bemötande
skrev om pålyset.se
Nöjd kund, snabb frakt och bra produkt, SUPER !
skrev om pålyset.se
Har bara trevliga uppleverser ang. mitt köp.
Köpte en lamphålare med dragsnöre. -
skrev om pålyset.se
Utmärkt, inköp av lampor till ljusstakar. Mycket väl förpackade.
skrev om pålyset.se
Snabbt, beskrivning stämmer, support fungerar bra ………,,,,,,,
skrev om pålyset.se
Mycket trevligt bemötande !
Rekommenderas varmt ! -
skrev om pålyset.se
Beställd vara kom, men fel artikelnummer. Rätt vara kom vid påtalan att det hade levererats fel
skrev om pålyset.se
Bra sortiment. Gick fort och smidigt. Helt nöjd!
skrev om pålyset.se
Beställde ledlampor till adventsljusstake på nätet. Allt fungerade utmärkt. Hade dock vissa problem med betalningssystemet, men det löste ju sig.
Med vänlig hälsning Ingrid -
skrev om pålyset.se
Fungerade som väntat, rimlig leveranstid och emballage.
skrev om pålyset.se
Mycket bra tycker jag. Allt!
Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt! Mycket bra tycker jag. Allt!
Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!
Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt!Mycket bra tycker jag. Allt! -
skrev om pålyset.se
allt har fungerat utmärkt från beställning till leverans dessutom fungerade det jag köpte till belåtenhet!
skrev om pålyset.se
Fick tag i en glödlampa som ingen annan har. Smidigt att beställa och snabb leverans.
skrev om pålyset.se
Beställningen kom omgående efter lagd order.
skrev om pålyset.se
Fantastiskt bra service, snabba leveranser och snabba svar från kundtjänst.
Jag köpte ledbelysning för hemarmatur. -
skrev om pålyset.se
Snabb orderhantering och sändning. Men Postnord dröjde några dagar med utdelningen. Inte bra.
skrev om pålyset.se
Enkelt och smidigt! Skönt att slippa leta i affären.
skrev om pålyset.se
Jättebra service da det var olika sken på mina lampor som jag köpte,
skrev om pålyset.se
Weborder som fungerade bra snabb leverans
skrev om pålyset.se
Det var bra .Inget att kommentera
skrev om pålyset.se
Jag har inga klagomål! Allt har gått snabbt och smidigt från beställning till leverans. Är mkt nöjd.
skrev om pålyset.se
Märkte inte att jag handlat av er innan betalningen. Svårt numera när man söker att företag och så kommer man fram till ett helt annat!! Men den här gången fungerade det helt utmärkt.
skrev om pålyset.se
Helt fantastiskt bemötande och god hjälpsamhet !!
skrev om pålyset.se
Inga konstigheter. Snabb leverans.
Till bra pris på deras produkter -
skrev om pålyset.se
Bra bemötande och snabb leverans
skrev om pålyset.se
Väldigt snabb leverans. Smidigt att bestå. Bra varor..
skrev om pålyset.se
Snabb och god hantering av leveransen. Toppenvaror
skrev om pålyset.se
Glödlampor fick snabb leverans är helt nöjd.
skrev om pålyset.se
Snabbt och bra plus kexchoklad.