pålyset.se

pålyset.se

• BadgeEightYears
1 171
4.7

Välkommen till palyset.se! palyset.se är din kompletta elbutik där vi erbjuder dig allt från trivselbelysning, ljusslingor, hemel till datorer- och mobiltillbehör samt diverse armaturer. Du kommer i kontakt med oss via mejl, telefon eller varför inte ett besök i vår butik i Boden. Oavsett så får du alltid professionell hjälp av vår personal som har som mål att du ska bli 100% nöjd.

1171 omdömen om pålyset.se

Sedan starten hos Reco 2018

Berit Z
Skrev om pålyset.se

Mycket bra , Snabb leverans. perfekt för mig.

Nils K
Skrev om pålyset.se

Snabbt och bra produkt utbud. Rekommenderar absolut pålyset!

Mats W

Snabb leverans! Mycket nöjd! /M

Michael R
Skrev om pålyset.se

Bra pris med snabb billig transport!

Lars N
Skrev om pålyset.se

Tycker bra om på lyset. Bra när man kan beställa 2pack när det är lite långväga ifrån. Mvh Lars

Astrid H
Skrev om pålyset.se

Enkelt att handla. Snabb leverans.

Ulf S
Skrev om pålyset.se

Det går att kommunicera med pålystet, och snabba leveranser till ett hyffsat pris.

Ann-Christin G
Skrev om pålyset.se

Bra bemötande när en glödlampa inte fungerade o ni skickade en ny.

Edla B
Skrev om pålyset.se

Mycket bra. Snabb leverans. Bara positivt.

Nicklas H

Väntat på 2lampor i 14 dagar😕

Svar från pålyset.se

Tack för att du skriver ett omdöme och delar med dig av dina upplevelser. Har du kontaktat vår kundtjänst kring att du väntat på din leverans? Jag kollade alla order som skulle kunna vara din och jag hittar inget paket som inte skulle vara levererat. Ibland är våra försändelser små och kanske har hamnat bland annan post? Hör gärna av dig om du inte hittar ditt paket från oss för vi skickar alltid inom två arbetsdagar från beställning och om det är något som inte finns i lager eller är försenat så kontaktar vi kunden. Hör...

Jan Erik Christer J

Kändes rätt att få hjälp av ett svenskt företag. Snabb leverans. Dock tog det 4 dagar med posten. Men det är tur att postverket är kvar.

Birgitta N
Skrev om pålyset.se

Bra service och trevlig personal.

Jan-Eric H
Skrev om pålyset.se

Har lager av produkter som jag efterfrågar. Enkel och snabb leverans

Marina E
Skrev om pålyset.se

Snabb och bra leveraans, kommer att rekommendera denna plats

Hans A
Skrev om pålyset.se

Det var perfekt. Jag hsr inget att anmärka på. Jag kommer att handla av dem i framtiden.

Catarina L

Toppenservice och bra produkter

Inga-Britt K
Skrev om pålyset.se

Bra att handla Kom fort hem till oss handlar gärna hos er

Håkan B
Skrev om pålyset.se

Beställde två tändstift till min gammelbil. När paketet kom var det endast ett tändstift. Fakturan gällde två st.

Svar från pålyset.se

Tack för att du skriver ett omdöme. Jag tror däremot att du kanske blandat ihop oss med ett annat företag då vi inte säljer tändstift hos pålyset.se.

Titti W
Skrev om pålyset.se

Efter att letat i butiker gav jag upp. Googlade och hittade rätt lampor direkt. Fantastiskt snabb leverans och så nöjd. Dimningsbara la

Johan R
Skrev om pålyset.se

Lysande med garanti alldeles utmärkt.

Lena B
Skrev om pålyset.se

Jag köpte glödlampor som blev jättebra i mina nya lampor, så de va toppen att handla där 😀🥳

Stefan P
Skrev om pålyset.se

Lätt att handla. Enkelt att filtrera varorna. Jag köpt tidigare trestegslampor. Nu hade en lampa i en armatur med fem slutat fungera. Bra att samma fabrikat och lampa kunde kompletterings-köpas. Har handlat många gånger och varit nöjd alla gånger. Snabb leverans för hämtning i butiken, Nu var lagerkillen sjuk och då fick jag hemleverans. Det visar att kunden är i centrum - BRA

Johnny O

Bra hemsida, lätt att hitta det man söker. Bra priser. Toppen Jon

Simon B
Skrev om pålyset.se

Snabbt och rätt. Inga problem.

Anna R
Skrev om pålyset.se

Snabb leverans av adapter! Tack!

Fredrik S
Skrev om pålyset.se

Inga konstigheter! Snabb leverans!!

Kerstin T
Skrev om pålyset.se

Snabbt o smidigt och kunsvänligt

Britt-Marie P
Skrev om pålyset.se

Går snabbt o hitta varor. O snabba o bra leveranser.

Thomas L
Skrev om pålyset.se

Bra service och pålitlig leverans.

Erik H
Skrev om pålyset.se

Snabb hantering och rätt leverans!

Marie L
Skrev om pålyset.se

Stort utbud och snabb leverans!

Gunnar L

helt ok...........................................................

Björn J
Skrev om pålyset.se

Bra utbud, bra pris, bra leverans (hoppas på att de kommer igång med att man kan hämta på lagret då jag bor i Boden)

Britt-inger Ö
Skrev om pålyset.se

Det bästa är att företaget ligger i Norrbotten. Att paketet kom snabbt, kom även beställa fler gånger när jag behöver mer.

Mikaela S
Skrev om pålyset.se

Snabb leverans, bra beskrivning av lamporna. Hittade äntligen en "stor" lampa med e14 sockel

Anders E
Skrev om pålyset.se

De hade det jag behövde. Toppen!

Rolf H
Skrev om pålyset.se

Enkelt att handla snabb leverans

Pamela N
Skrev om pålyset.se

Jag kontaktade kundservice när lampan jag köpt inte fungerade. Ville kolla om jag missat nåt eller köpt fel lampa till min golvlampa. Genast skickade Pålyset en ny förpackning med lampor att prova. Vilken service!

Sven M
Skrev om pålyset.se

Allt har fungerat perfekt. Jag återkommer när jag behöver något mer.

Alf B
Skrev om pålyset.se

Enkelt och snabbt att hitta det jag ville ha, snabb leverans.

Per J
Skrev om pålyset.se

Snabb leverans, nöjd med lampan. Föredömligt packat!

Leif G
Skrev om pålyset.se

OK produkter med de dimbara LED-lamporna var lite sena i att öka ljusstyrkan i förhållande till de vi köpt tidigare av annat fabrikat.

Björn G
Skrev om pålyset.se

Kanonservice från start till mål. Sökte en ljuskälla till en äldre armatur m dimmer. Svår att få tag på. Pålyset fann rätt ljuskälla och levererade snabbt och elegant. Ska snart beställa mer från dem. Tack! Björn

Maria Helena S
Skrev om pålyset.se

Bra varor och mycket snabb leverans.

Ann-kristine V
Skrev om pålyset.se

Snabbt och rätt sak i tid tilldörren

Håkan E
Skrev om pålyset.se

Snabb leverans. Återkommer gärna.

Laila N
Skrev om pålyset.se

Snabb service Fick det jag beställde.

Jan-Erik Valter T

Toppen bra bransch i Boden !!!

Thomas Å
Skrev om pålyset.se

Pålitliga och snabba med leverans.

Linda P

Motsvarar förväntningarna bra.