Superbra service och gör kanonbra jobb, rekommenderar starkt
Parant Bil & Motor AB
Parant Bil & Motor AB är en fristående bilverkstad i Täby, grundad 2013 av far och son med en vision om kundfokus och ökad transparens i bilbranschen. Företaget är anslutet till både Mekonomen och Däckia, godkänt enligt branschstandard och satsar på kvalitet, tydlighet och modern teknik. Här möts du av utbildade mekaniker, tydliga...
410 omdömen om Parant Bil & Motor AB
Sedan starten hos Reco 2023
Kunniga och bra service.Levererat före utlovad tid.
Mycket trevligt bemötande, proffsigt och välkomnande. Det skulle bytas bromsklossar bak och jag informerades om ungefärlig tidsåtgång. Det visade sig att även skivorna var slitna men de fanns inte på hyllan så det blev att beställa från centrallagret i Strängnäs. Trots detta så blev bilen klar och personal stannade kvar efter stängningsdags så att jag skulle hinna hämta ut bilen. Jag är jättenöjd, bra återkoppling och jag fick disponera en fin lånebil. Dessutom ett konkurrenskraftigt pris på både jobb och delar.
Väldigt serviceminded personal och jätte trevligt bemötande!
Pålitliga, snabba och kunniga!
Smidig in o utcheckning. Bra kommunikation. Inga konstigheter!
trevlig personal,rimligt prisen.
Bra och väldigt trevlig kundservice samt grymt snygg montering av ledarspalten och backljus på min ID Buzz
De gjorde ett bra jobb med kamremsbyte på en Ford Fiesta st 180 med vattenpump och spännrullar. Till ett pris av hälften vad auktoriserade Ford verkstad skulle ha tagit,klar på lovad tid.
Bad experience,bad service and over charge,push us to sell our old car as its impossible to handle with workshop
Trevlig personal, smidig ”incheckning” även när anläggningen var stängd. Mycket dyrare än förväntat och de stämde inte av om priset.
Snabb och bra service på min bil
Trevlig och korrekt kontakt. Håller vad dom lovar.
Smidig, snabb och trevlig kundkontakt, bra pris (för att vara Stockholmsområdet), lånebil till bra kostnad, snabb incheckning. Kort och gott, inget negativt att anmärka på.
Bra bemötande och åtgärd.
Allt fungerade bra och bilen har nu gått några mil efter bytet av kamrem och vattenpump med ingående material.
Blev mycket trevligt och proffsigt bemött . Nu var det felsökning som gjordes. Fick snabbt en tid för att åtgärda felet.
Proffesionellt och mycket bra service!
Trevligt bemötande men lånebil fanns inte på plats som utlovats. Fick snabb service medan jag väntade.
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt bemötande, bra service och verkstadsjobb. De håller det de lovar.
Fantastic service, very informative and honest.
Som jag förväntar mig av en seriös verkstad. Trevkigt bemötande.
Riktigt bra tillmötesgående och service! Kan varmt rekommendera Parant Bil & Motor AB! 👍🙂
Tycker de har ett bra bemötande och att de som arbetar där är noggranna och gör ett bra arbete.
Service utöver vad som kan förväntas!
Bra jobb gjorde vad jag beställt och snabbt
Snabbt och effektivt arbete Tack för ett bra jobb.
Tydlig och bra information om vad som ska göras och vad det kommer att kosta. Flexibel tidsbokning och väldigt trevligt bemötande.
Toppen service!!!
Det blir nog mitt nya service partner
Bra bemötande, flexibla med tilläggsjobb med kort varsel, rimliga priser
Trevligt bemötande av kundkontakter Den generella känslan blev att kundens intresse för bilen och reparationen kom i andra hand och Parants intresse var på alla sätt enbart att suga ut så mycket pengar som möjligt av kunden. Jag fick inte se bilen och delar av stora reparationen eller prata med mekanikern om reparationen av min entusiastbil, Det hade varit så enkelt att se kunden och kundens intresse i första hand.
Bra bemötande och snabb och bra utfört arbete
Bra verkstad men en för hög prissättning
Bra bemötande hela vägen från bokning till utfört arbete. Incheckning och utcheckning även efter ordinarie öppettider. Problemet denna gång var falsklarm som resulterade i byte av låskista höger framdörr.
Mycket bra , trevlig personal
Bra service och mycket bra utförande
Fick inte protokoll förrän dagen efter trots upprepade påminnelser. För övrigt OK.
trevlig personal och jobbet var snabbt gjort tydligt beskrivet vad som gjorts
Trevligt och professionellt bemötande. Jag fick en känsla av att jag kunde lita på företaget vilket är mycket ovanligt inom bilverkstads branschen.
Väldigt bra och snabb service!
Trevligt bemötande, snabb hjälp Jag kommer absolut att anlita Parant Bil nästa gång
Snabb och bra service! Prisvärt.
Bra jobb och bra bemötande, topp!
Jag lämnade inte själv bilen Felsökning AC
Mycket kunnig och kompetent personal
Väl bemött och nöjd med ”resultatet”, men…. Genomgång av utförda åtgärder motsvarade inte offert. Påfyllning av 200 ml ej gjord med motiveringen att det bara läcker ut igen😆. Kanske ett bättre alternativ än en offert på 17 000 kr. För mig AC: är inte helt död efter genomgången/Leif B
Jag är inte nöjet från er därför att de skrivit där 20 sticker kontrollering men de gjorde bara 5 stycken jag är inte nöjet ni kan säga att de jobbar där.
Arbetet bra utfört! Fick veta att min bil skulle vara klar innan lunch. Det blev försenat, klar kl 16.