Parant Bil & Motor AB

Parant Bil & Motor AB

www.parantbil.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Parant Bil & Motor AB är en fristående bilverkstad i Täby, grundad 2013 av far och son med en vision om kundfokus och ökad transparens i bilbranschen. Företaget är anslutet till både Mekonomen och Däckia, godkänt enligt branschstandard och satsar på kvalitet, tydlighet och modern teknik. Här möts du av utbildade mekaniker, tydliga...

410 omdömen om Parant Bil & Motor AB

Sedan starten hos Reco 2023

Kevin V
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Superbra service och gör kanonbra jobb, rekommenderar starkt

Mattias J
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Kunniga och bra service.Levererat före utlovad tid.

Björn A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Mycket trevligt bemötande, proffsigt och välkomnande. Det skulle bytas bromsklossar bak och jag informerades om ungefärlig tidsåtgång. Det visade sig att även skivorna var slitna men de fanns inte på hyllan så det blev att beställa från centrallagret i Strängnäs. Trots detta så blev bilen klar och personal stannade kvar efter stängningsdags så att jag skulle hinna hämta ut bilen. Jag är jättenöjd, bra återkoppling och jag fick disponera en fin lånebil. Dessutom ett konkurrenskraftigt pris på både jobb och delar.

N-Clean A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Väldigt serviceminded personal och jätte trevligt bemötande!

Robert T
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Pålitliga, snabba och kunniga!

Lars L
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Smidig in o utcheckning. Bra kommunikation. Inga konstigheter!

Yu D

trevlig personal,rimligt prisen.

Per H
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra och väldigt trevlig kundservice samt grymt snygg montering av ledarspalten och backljus på min ID Buzz

Leif M
Skrev om Parant Bil & Motor AB

De gjorde ett bra jobb med kamremsbyte på en Ford Fiesta st 180 med vattenpump och spännrullar. Till ett pris av hälften vad auktoriserade Ford verkstad skulle ha tagit,klar på lovad tid.

Dong J
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bad experience,bad service and over charge,push us to sell our old car as its impossible to handle with workshop

Klas Gustav T
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevlig personal, smidig ”incheckning” även när anläggningen var stängd. Mycket dyrare än förväntat och de stämde inte av om priset.

David J
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Snabb och bra service på min bil

Håkan W
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevlig och korrekt kontakt. Håller vad dom lovar.

Ulf N
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Smidig, snabb och trevlig kundkontakt, bra pris (för att vara Stockholmsområdet), lånebil till bra kostnad, snabb incheckning. Kort och gott, inget negativt att anmärka på.

Peter P
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra bemötande och åtgärd.

Mats H
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Allt fungerade bra och bilen har nu gått några mil efter bytet av kamrem och vattenpump med ingående material.

Annika P
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Blev mycket trevligt och proffsigt bemött . Nu var det felsökning som gjordes. Fick snabbt en tid för att åtgärda felet.

Jonas M
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Proffesionellt och mycket bra service!

Scandinavian E
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevligt bemötande men lånebil fanns inte på plats som utlovats. Fick snabb service medan jag väntade.

Karin H

Trevligt och professionellt bemötande

Jan-Henrik Walter Andrée M
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevligt bemötande, bra service och verkstadsjobb. De håller det de lovar.

Jack S
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Fantastic service, very informative and honest.

Sjölin S
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Som jag förväntar mig av en seriös verkstad. Trevkigt bemötande.

Pihls A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Riktigt bra tillmötesgående och service! Kan varmt rekommendera Parant Bil & Motor AB! 👍🙂

Holmqvist M
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Tycker de har ett bra bemötande och att de som arbetar där är noggranna och gör ett bra arbete.

Patrick A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Service utöver vad som kan förväntas!

Niklas W
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra jobb gjorde vad jag beställt och snabbt

Christer J
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Snabbt och effektivt arbete Tack för ett bra jobb.

Kiuru K
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Tydlig och bra information om vad som ska göras och vad det kommer att kosta. Flexibel tidsbokning och väldigt trevligt bemötande.

Leila Y

Toppen service!!!

Peter N
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Det blir nog mitt nya service partner

Nikolaus V
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra bemötande, flexibla med tilläggsjobb med kort varsel, rimliga priser

Lars R
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevligt bemötande av kundkontakter Den generella känslan blev att kundens intresse för bilen och reparationen kom i andra hand och Parants intresse var på alla sätt enbart att suga ut så mycket pengar som möjligt av kunden. Jag fick inte se bilen och delar av stora reparationen eller prata med mekanikern om reparationen av min entusiastbil, Det hade varit så enkelt att se kunden och kundens intresse i första hand.

Peter E
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra bemötande och snabb och bra utfört arbete

Johan W
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra verkstad men en för hög prissättning

Hans W
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra bemötande hela vägen från bokning till utfört arbete. Incheckning och utcheckning även efter ordinarie öppettider. Problemet denna gång var falsklarm som resulterade i byte av låskista höger framdörr.

Bertil O

Mycket bra , trevlig personal

Christoffer S
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra service och mycket bra utförande

Björn B
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Fick inte protokoll förrän dagen efter trots upprepade påminnelser. För övrigt OK.

Gustafsson B
Skrev om Parant Bil & Motor AB

trevlig personal och jobbet var snabbt gjort tydligt beskrivet vad som gjorts

Svante B
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevligt och professionellt bemötande. Jag fick en känsla av att jag kunde lita på företaget vilket är mycket ovanligt inom bilverkstads branschen.

Johansson E
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Väldigt bra och snabb service!

Louise A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Trevligt bemötande, snabb hjälp Jag kommer absolut att anlita Parant Bil nästa gång

Ottosson G
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Snabb och bra service! Prisvärt.

Emsa A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Bra jobb och bra bemötande, topp!

Björn Olof S

Jag lämnade inte själv bilen Felsökning AC

Hallinder J
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Mycket kunnig och kompetent personal

Leif B
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Väl bemött och nöjd med ”resultatet”, men…. Genomgång av utförda åtgärder motsvarade inte offert. Påfyllning av 200 ml ej gjord med motiveringen att det bara läcker ut igen😆. Kanske ett bättre alternativ än en offert på 17 000 kr. För mig AC: är inte helt död efter genomgången/Leif B

Sobir A
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Jag är inte nöjet från er därför att de skrivit där 20 sticker kontrollering men de gjorde bara 5 stycken jag är inte nöjet ni kan säga att de jobbar där.

Heléne E
Skrev om Parant Bil & Motor AB

Arbetet bra utfört! Fick veta att min bil skulle vara klar innan lunch. Det blev försenat, klar kl 16.