Fantastiskt bemötande från första kontakt till affär och leverans! Blev informerad hela tiden om vad som hände med hojen, service innan leverans osv. Det kändes väldigt tryggt och pålitligt att handla av Pauls, ett exceptionellt bevis på hur en affär och säljare ska vara! Hade jag frågor under tiden så var det bara ringa och Pauls stod med svaret när till hands! Leveransen var också helt exemplariskt, chaufför aviserade enligt överenskommelse 1h innan och mycket kunnig gällande av och pålastning av hojarna. En stor guldstjärna...
Pauls Motor AB
Välkommen till Pauls Motor AB! Vi är en märkesoberoende MC-handlare med en brinnande passion för motorcyklar. Oavsett om du ska köpa, sälja eller låta oss förmedla din MC så kommer du att känna dig trygg genom hela processen. Vi är en välrenommerad MC-handlare med lång branscherfarenhet och hundratals nöjda kunder över hela...
947 omdömen om Pauls Motor AB
Sedan starten hos Reco 2022
Väl bemött och proffsigt hanterat med distansköp. Tyvärr uppdagades mindre skavanker som säljaren missat att redovisa och som inte justerats i efterhand. Helhetsbedömningen är ändå mycket positiv.
Tack så hemskt mycket för din feedback och för att du tog dig tid att skriva en recension! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig väl bemött och att hanteringen av ditt distansköp upplevdes som proffsig. Det är vårt mål att alla våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi beklagar å det djupaste att du upptäckte mindre skavanker som missades vid genomgången och inte redovisades i förväg. Detta är naturligtvis något vi måste se över internt, då vår ambition alltid är att vara...
Proffsig personal och kunniga. Hela köpet gick smidigt utan problem och riktigt väl bemött
Vi är mycket nöjda med affären...
So far so good, har inte fått hojen levererad än. Verkar vara en trevlig firma att göra affärer med än så länge. Köpa dyr hoj över internet utan att ha sett den är lite sådär, men man har ändå tro på mänskligheten. Kommer hela dealen att funka som den har gjort hittills så blir det en stor tumme upp.
Tack för din feedback! Vi är mycket glada över att höra att du upplever oss som en trevlig firma att göra affärer med hittills. Det är precis den känslan vi vill förmedla! Vi förstår helt och hållet att det kan kännas lite speciellt att köpa en så pass dyr hoj över internet utan att ha sett den, men vi är tacksamma för det förtroende du visar oss. Din tro på mänskligheten uppskattas! Vi ser fram emot att slutföra affären och få motorcykeln levererad till dig. Vårt mål är att hela processen ska fortsätta fungera smärtfritt...
Trevligt bemötande. Bra info om produkten. Hjälper till med admin saker.
Hej Rohan. Tack så hemskt mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande, informationen om produkten och hjälpen med de administrativa delarna. Vi sätter stort värde på att göra processen smidig för våra kunder! Välkommen åter! MVH Pauls Motor
Fantastisk service och enkel affär. Detta var andra hojen jag köper av Pauls Motor, men säkert inte sista.
Hej Niklas. Tusen tack för det superfina omdömet! Vi blir extra glada när vi ser kunder komma tillbaka till oss – att det här är din andra hoj från Pauls Motor betyder otroligt mycket för oss och bekräftar att vi gör något rätt! Fantastisk service och enkla affärer är det vi strävar efter. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din tredje! Välkommen åter! MVH Pauls Motor
Så trevlig och proffsigt bemötande! Sonen är så nöjd med köpet. Stort tack!
Hej Laila. Tack så jättemycket för de fina orden! Det är vår högsta prioritet att vara både trevliga och proffsiga i vårt bemötande. Men det absolut viktigaste är att höra att Sonen är så nöjd med köpet! Det gör hela vår dag. Stort tack för att ni valde Pauls Motor! MVh Pauls Motor
Bra bemötande och trevlig personal 😊 ett stort urval av motorcyklar 👍 så det blev en vicktory magnum❤️
Hej Leif. Tack för det fina omdömet! Vi är otroligt glada att höra att du uppskattade vår trevliga personal och bemötandet. Det är också kul att vårt stora urval ledde till att du hittade din drömhoj. Grattis till din nya Victory Magnum! Vi önskar dig en fantastisk körglädje! 😊 MVH Pauls Motor
Jag gör gärna affärer med Pauls Motor igen. Trevliga, kunniga och lätta att ha och göra med.
Hej Per-Olov Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi blir oerhört glada när kunder, som du, känner att vi är trevliga, kunniga och lätta att ha att göra med. Det är just den upplevelsen vi strävar efter att leverera! Vi ser verkligen fram emot att få göra affärer med dig igen i framtiden. Välkommen åter till Pauls Motor! MVH Pauls motor
Mina förväntningar gällande Pauls Motor AB har hittills helt motsvarat mina förväntningar, Vi skrev tillsammans via e-post, frågor har besvarats snabbt och förhandlingarna är avslutade, till båda parters glädje hoppas jag. Jag anser att leveransen håller samma standard. Helt nöjd med affären. Mvh. Hans Chr. Danmark
Hej Hans Chr. i Danmark! Vilken glädje att läsa din recension! Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är mycket glada över att du känner att hela processen, från de snabba mejlsvaren till leveransen, har levt upp till dina förväntningar. Det är precis den standard vi strävar efter! Vi är helt övertygade om att även du är nöjd med affären och önskar dig många härliga mil med ditt nya fordon! Med vänliga hälsningar från hela teamet på Pauls Motor AB!
Kanonservice mycket kundorienterad väldigt bra kundbemötande smidiga kan man lugnt säga tummen upp 😀 Mvh Roger Fältström
Hej Roger Tusen tack för det fantastiska omdömet, Roger Fältström! Vi är så glada att du upplevde vår service som kanon och att vi lyckades vara både kundorienterade och smidiga. Ert goda bemötande är vår högsta prioritet! Stort tack för tummen upp! 👍 Vi önskar dig all lycka med ditt köp! MVH Pauls Motor
Mycket bra bemötande, ni ger ett förtroende i affären med ordning o reda. Har inte sett hojen än så kan inte bedömma det som utlovades i samtalen. Helt ok företag så här långt. !!
Hej Sören. Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att vårt bemötande och vår 'ordning & reda' har gett dig ett gott förtroende i affären hittills. Det är vårt mål att hela processen ska kännas trygg och smidig. Vi är övertygade om att du kommer att vara lika nöjd med själva hojen när du väl får se den. Vi har noga följt upp det som utlovades i våra samtal! Vi ser fram emot ditt slutgiltiga omdöme! Välkommen åter! MVH Pauls Motor
Det har varit enkelt och smidigt. Plus att de kan hämta och lämna hoj. Mycket trevligt bemötande både i butik och när man sök det via telefon.
Hej Karl Göran. Tack så hemskt mycket för de fina orden! Vi är mycket glada att höra att du uppskattade hur enkelt och smidigt allt var, och att vår hämta/lämna-tjänst förenklade processen för dig. Att bemötandet var trevligt, både i butiken och per telefon, är viktigt för oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! MVH Pauls Motor
Super bra med allt trevligt möte med säljaren av min mc
Jag har hittills köpt tre olika motorcyklar i lågprissegmentet (< 50 000 SEK). I två fall med inbyte och ett fall med rent köp. I somras spekulerade jag även på en dyrare motorcykel (ca 100 000 SEK). I samtliga affärer har Pauls motor varit fantastiskt uppriktiga om motorcyklarnas skick. Jag har känt mig helt trygg med affärerna, både med hur affärerna genomförts (Bank ID-avtal, betalning etc.). Dessutom erbjuder de hemleverans vilket framförallt underlättar distansköp som jag gjorde senast. Kan verkligen rekommendera Pals Motor.
Tack så otroligt mycket för denna detaljerade och mycket generösa recension! Det är verkligen glädjande att höra att du har valt att göra affärer med oss vid tre olika tillfällen, både med inbyte och rent köp, och dessutom spekulerat på en dyrare motorcykel. Att du lyfter fram att vi har varit fantastiskt uppriktiga om motorcyklarnas skick är den bästa komplimang vi kan få. Vårt mål är alltid att bygga ett långsiktigt förtroende, oavsett prissegment. Att du har känt dig helt trygg med affärshanteringen (BankID, betalning...
Vänligt bemötande trevlig man jag pratade med
Trots att jag glömt dokument hemma så löste säljaren affären på ett bra sätt. Mycket tillmötesgående personal. Fick experthjälp med avlastning och lastning av hoj. Även förankring av nya hojen på mitt släp, fick jag hjälp med. Eller rättare sagt, DE gjorde jobbet åt mig. Hojen stod bastant alla 51 milen hem. Har bara gott att säga om Pauls Motor och de jag hade kontakt med.
Allting var smidigt, Jonathan är grym och hjälpsam.
En god stab, men et veldig hyggelig approach 👍🏻En forhandler som jeg med 100% kan anbefale 👍🏻👍🏻👍🏻
Personliga Serviceminded Trevliga Nåbara
Alltid lika trevliga och servicevänliga. Alla kan sälja motorcyklar men det är när något går fel som det sorteras ut vilka som är seriösa och vilka som tänker mer på pengar än på kunden. Pauls motor tänker på kunden först och främst så att allt blir bra och på så sätt som kommer kunden tillbaka om och om igen när det ska köpas motorcykel 🤩. Detta är den 5:e motorcykeln jag hämtar där och det kommer bli fler 🙏.
Tack så hemskt mycket för dessa värmande ord. Det är en stor ära att få höra att du har hämtat din femte motorcykel hos oss, och att du redan planerar för fler. Det finns inget bättre bevis på att vi gör rätt än när våra kunder återkommer gång på gång! Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram skillnaden mellan att bara sälja en motorcykel och att vara seriös när något går fel. Du sätter fingret precis på vår filosofi: Kunden kommer först. Vårt mål är inte bara att genomföra en affär, utan att se till att du blir helt...
Alltid lika trevliga. Har köpt fem hojar av dom. Snabb leverans och fri leverans. Har varit mycket nöjd varje gång.
Snabba beslut och snabb leverans
Alltid lika smidigt att göra affärer med pauls motor.
Superbra säljare, mycket bra kontakt från första början. Saklig och skötte hela affären så smidigt. Tio poäng av tio
Otroligt bra bemötande och väldigt hjälpsamma!
Väldig smidig och serviceminded!
När du gått upp för trappan till Pärleporten (2 trappor upp) till Pauls Motor kliver du in genom dörren till himmelriket. Här finns något för alla, till priser för alla. I långa rader går du dreglandes bland bågar du bara villhöver! I lugn o ro strosar du runt, samtidigt som du uppmärksammas av personalen som är ytterst trevlig och kunniga. Åk dit, bli imponerad och köp Din båge. Du kommer inte att ångra dig. För övrigt förtjänar ”skåningen” i verkstaden en extra eloge för såväl sin trevliga inställning, sin kunskap men inte minst sitt vänliga och tillmötesgående sätt!
Grym servic och otroligt bra utbud!
Fantastisk bra grabbar som driver företaget. Mycket trevligt och tryggt att både sälja mc och köpa mc. Jag har gjort båda delar sålt och köpt vid olika tillfällen. MVH Ashor den glada kunden från södra Stockholm
Har köpt 1 motorcykel av Sargon och Sålt 2 till dom. Inget tjafs, ärliga och väldigt tillmötesgående. Jag hittade ett fel på motorcykeln efter 40-50 mil som jag egentligen borde sett. Sargon grejade så att jag kunde köra vidare utan någon kostnad för mig. Rekommenderas stark. De gånger jag sålt motorcykel till dem så har det gått oerhört smidigt. Jag har tagit marknadsvärdet - 8-10% och skickat de till dem. De köper direkt och jag slipper med att annonsera på blocket. Pengarna kommer 1-3 dagar efter. Inga konstigheter.
Bra kommunikation och beskrivning av varan
Riktigt skönt köp. Jonathan var fantastisk. Igen hård sell, lyssnade och hade alla svar. Kännde mig omhandertagen och som en viktigt kund. Rekommendera er till 100% Mvh Dean
Mycket bra och proffsig bemötande. Rekommenderar ett besök varmt.
Trevligt bemötande. Kunnig personal. Bra att göra affärer med.Snabbt och smidigt. Väl nöjd.
Hjälpsamt, snabbt och trevligt
Jag har både köpt samt förmedlat motorcykel via Pauls Motor. Jag har kört hoj länge och även köpt motorcykel hos andra stora handlare i Stockholm. Där får man nästan skämmas när man går in i butiken, ingen kommer fram och hjälper till. Pauls Motor utmärker sig och krossar alla konkurrenter i kundbemötande och service! Man känner sig alltid välkommen när man besöker deras butik, man känner sig sedd och man får alltid ett glatt leende. Det är en riktigt skön vibe i deras butik, de har bra finanseringsmöjligheter, bra verkstad...
Troligtvis än av dom bättre mc ,custom butik i Sverige snygga hojar trevlig personal bra bemötande bra service !! Super nöjd med mitt köp bara +++++++
Proffsiga snabb återkoppling,Bästa hemsidan,Stort urval. Har inte fått min mc ännu
Trevlig personal och bra service
Väldigt enkel och proffsigt - bra
Trevligt bemötande och bra kommunikation inför köpet. Jonathan återkom varje gång jag sökt honom för någon fråga på telefon då han varit upptagen. Snabb med utlämningen/ägaröverföringen av hojen och hjälpsam när jag skulle komma iväg med den. Med mina positiva erfarenheter kan jag inte annat än rekommendera Pauls motor.
Superbra bemötande och en fantastisk butik👌🏻
Jag är jättenöjd med mitt köp av MC hos Pauls motor. Jag hittade en fin Triump och fick kontakt med säljaren Sargon. Han ordnade så motorcykel servades samt att brister åtgärdades. Allt fixades snabbt och bara några dagar senare kunde jag hämta hem en jättefin motorcykel. Kan verkligen rekommendera denna firma.
Trevlig personal och bra mottagande. Smidig hantering av köpet.
Bra bemötande Rekomenderar dom verkligen
Seriös handlare, snabba och okrångliga affärer. 5/5 👌
Super trevlig personal och hjälpsamma