Pauls Motor AB

paulsmotor.se
  • BadgeFiveYears
1 026
Call 08-500 052 11 Share

Välkommen till Pauls Motor AB! Vi är en märkesoberoende MC-handlare med en brinnande passion för motorcyklar. Oavsett om du ska köpa, sälja eller låta oss förmedla din MC så kommer du att känna dig trygg genom hela processen. Vi är en välrenommerad MC-handlare med lång branscherfarenhet och hundratals nöjda kunder över hela...

1026 omdömen om Pauls Motor AB

Sedan starten hos Reco 2022

Christer F
Wrote about Pauls Motor AB

Stort utbud av hojar för alla smaker.Bra bemötande från trevlig personal. Ska jag byta hoj igen så går jag säkert tillbaka.

Svensson Kent S
Wrote about Pauls Motor AB

Genom en god väns inrådan som sen innan hade gjort en hojaffär med Paul, så köpte även jag en hoj på distans. Pauls beskrivning av hojen stämde mkt väl överens med vad han hade sagt om hojen. Affären gick hur smidigt som helst, hemlevererad till mig 55 mil från Järfälla. Kontrakt o handlingar kom direkt på mailen och hojen kom därefter på mindre än en vecka levererad o klar. Mitt första distansköp nånsin, o jag skulle inte tveka att göra det igen med Paul.

Svensson Kent S och Pauls Motor AB gillar detta
Svar från Pauls Motor AB

Stort tack för de fina orden! Det gläder oss oerhört att höra att du är nöjd med både motorcykeln och leveransen hela vägen ner till dig. Att köpa på distans kräver tillit, och vi uppskattar verkligen att du litade på oss och din väns rekommendation. Vi strävar alltid efter att beskrivningar och pappersarbete ska vara så tydliga som möjligt för att skapa en trygg affär. Kul att du redan är ute på vägarna! Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med. Kör försiktigt!

Mats B
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande från start till leverans, utmärkt service genom hela kundresan!

Nordmark Ulf T
Wrote about Pauls Motor AB

Smidigt proffsigt o trevligt ,åk dit o kolla så fina lokaler o massor av hojar o trevlig hjälpsam personal 👍👍👍👍👍

Jonas W
Wrote about Pauls Motor AB

Service i världsklass , ser kundens önskemål, löser allt

Dennis W
Wrote about Pauls Motor AB

Supertrevliga och bra Service. Kan varmt rekommendera Pauls Motor.

Magnus E
Wrote about Pauls Motor AB

Hej! Åkte till Pauls motor för dom hade stort utbud av mc. Blev väl mött av dom som jobbade där. Fick intresse för en hoj o träffade Paul som försäljare, han gav bra intryck försökte inte pressa fram ett köp som andra handlare kan göra, utan han gav mig tiden att kika runt o inga problem att få provköra. Det blev köp efter provkörning. Behövde få hojen till Nynäs (gotlänning) det var inga problem dom levererade. Det som betyder mycket för mig det var att säljaren inte var för påstridig att jag skulle köpa. Rekommenderar VARMT denna butik.

Svar från Pauls Motor AB

Stort tack för din varma rekommendation! Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande och att du kände att du fick den tid du behövde för att fatta ditt beslut. Vi tror stenhårt på att rätt hoj hittar rätt ägare bäst när man får titta och provköra i lugn och ro, utan stress. Kul att vi kunde hjälpa till med leveransen till Nynäshamn också – vi vill att det ska vara enkelt att handla hos oss oavsett var man bor. Vi hoppas att du får många härliga mil med din nya motorcykel, och du är varmt välkommen tillbaka när du har vägarna förbi fastlandet igen! Kör försiktigt!"

Tony K
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande! Var som att kliva in i himmelriket med alla motorcyklar som stod där inne! Hade höga förväntningar och dom bekräftades! Sargon var supertrevlig och motorcykeln fantastiskt fin! Det enda dåliga var vädret den dagen! Tack för ett professionellt och trevligt bemötande. Jag kommer definitivt rekommendera er till vänner och bekanta! Mvh Tony

Pauls Motor AB och Magnus E gillar detta
Oskar A
Wrote about Pauls Motor AB

Kanon bra och trevlig personal ,hojen va lika fin som den beskrevs i annonsen .

Bengt Lars Håkan R
Wrote about Pauls Motor AB

Pauls motor levererar kundservice på toppnivå!

Magnus E och Pauls Motor AB gillar detta
Jörgen G
Wrote about Pauls Motor AB

Bra bemötande samt bra service, höll vad dem lovade genom hela affären.

Peter B
Wrote about Pauls Motor AB

Väldigt trevliga försäljare och riktigt bra priser. Skulle absolut handla där igen.

Lennartsson Bengt Nils O
Wrote about Pauls Motor AB

Kunnig engagerad säljare som hade kunskap och svarade bra på mina frågor och jag köpte mc:n över telefon och har inte fått den ännu så jag säger kanske för mycket men jag känner mej trygg så här långt

Håkan S
Wrote about Pauls Motor AB

Sargon har haft en servicenivå som sträcker sig utanför vad som förväntas.

Haris D

Affären gick väldigt smidigt. Personalen trevlig och bemötande 👍🏻

Lars Gunnar Hugo J

Proffsigt bemötande. Problemfri leverans. Allt bra

Mikael H
Wrote about Pauls Motor AB

Har senaste veckan köpt MC av Pauls motor. Hela processen gick väldigt smidigt. Kan inte annat än att ge högsta betyg till firman Och ffa säljaren Hrac. Blir det något ytterligare köp iframtiden kommer jag definitivt att kontakta Pauls motor igen. Kan med väldigt gott samvete rekommendera denna firma.

Peter Å
Wrote about Pauls Motor AB

Mycket trevlig personal, jag ville titta på en begagnad MC och personal tog fram hojjen, svarade på en massa frågor och lät mig sedan ”klämma och känna” i lugn och ro utan att man ska behöva känna sig stressad, erbjöds även provkörning fast jag bara ville se hojjen ”live” Åkte dit ett par veckor senare med utrustning och bad att få ta en provtur, inga problem, det slutade med ett köp. Trevliga och smidiga allihop då det fanns fler frågor. Kan varmt rekommenderas !

Ramak S
Wrote about Pauls Motor AB

Extrem trevlig bemötande, kunniga och inte för mycket "sälj" utan svarade på alla frågor och gav råd uatn att sälja på. Supper nöjd

Fredriksson Pehrson Per Martin

Mycket seriöst och professionellt hanterat av både säljare och inköpare. Jag är mer än nöjd och rekommenderar starkt Pauls motor.

Dmytro F
Wrote about Pauls Motor AB

Jag är väldigt nöjd med köpet av motorcykeln, salongen är underbar, jag rekommenderar den till alla/

Philip R
Wrote about Pauls Motor AB

Bra service, snabba svar och smidiga att ha med att göra.

Norman Frank M
Wrote about Pauls Motor AB

Ett väldigt trevligt bemötande av säljare och bra information om hur det går till med alla punkter då jag köpte mc'n på nätet. Kan varmt rekommendera er denna firma vid köp av motorcykel.

Sanharib E
Wrote about Pauls Motor AB

Ett fantastiskt bemötande samt en smidig och enkel affär. Mycket nöjd kund.

Lahtonen Osmo T
Wrote about Pauls Motor AB

Bra kontakt med försäljare,skönt att få hojen hemlevererad.

Rapp Magnus R
Wrote about Pauls Motor AB

Alltid trevliga och tillmötesgående, är mycket nöjd!

Jim F
Wrote about Pauls Motor AB

Riktigt jävla bra helt enkelt.

Emil L
Wrote about Pauls Motor AB

Mycket smidig hantering, frakt, betalning osv. Trevlig säljare!

Farshad Tashakori G
Wrote about Pauls Motor AB

Sjukt trevliga människor. Enkel att göra affär. Som att sitta i sitt egna vardagsrum och lösa sina cyklar

Anita I
Wrote about Pauls Motor AB

mycket trevlig o kompetent personal o tillmötesgående med

Philip Saman S
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande och kunnig personal

Vincent L
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande och toppen service

Vidar N

Snabbt enkelt

Kent Elov S
Wrote about Pauls Motor AB

Jag fick ett väldigt välkommet bemötande och jag har handlat där en gång tidigare och jag har åkt från norra Sverige för att jag fick en så bra bemötande och bra affärer MYCKET NÖJD

Nikolaidis I
Wrote about Pauls Motor AB

Super bra service, och kanon bra bemötande av kilarna!!!

Modig Jonas Patrik G
Wrote about Pauls Motor AB

Väldigt lätta att ha att göra med.

Sudenaz K
Wrote about Pauls Motor AB

Kanon service när jag köpte min hoj! Snabbt och enkelt, trots att köpet gjordes digitalt då jag bor i annan stad. Rekommenderar starkt!

Anders K
Wrote about Pauls Motor AB

Fantastiskt bemötande av säljaren Sargon. Hade inga speciella förväntningar på mitt besök, men med bemötandet och kunskapen som fanns där så slutade det med ett köp! Sammanfattningsvis så skulle jag starkt rekommendera Pauls Motor till fler som vill köpa MC.

Öhman Linus O
Wrote about Pauls Motor AB

Bra bemötande och snabb leverans!

Måspers Nils Örjan F
Wrote about Pauls Motor AB

Smidigt och serviceinriktat. Inget att klaga på alls! Tack för en fin affär.

Peter W
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande och affären gick klanderfritt.

Jussi K
Wrote about Pauls Motor AB

Trevligt bemötande av mc försäljaren

Björn O
Wrote about Pauls Motor AB

Trevlig personal, bra service och schyst butik. Kan absolut tänka mig köpa flera harleys av Sargon

Jan H
Wrote about Pauls Motor AB

Mycket bra bemötande och en grundlig genomgång av objektet mycket trevlig personal som visar intresse för kunden

Fatih Mustafa K
Wrote about Pauls Motor AB

Trevliga och hjälpsamma personal.

Nicklas B
Wrote about Pauls Motor AB

Grymt o bemötande,service o snabb leverans av nyköpt hoj

Keio K
Wrote about Pauls Motor AB

Havent met them yet in real life, but Sargon is good person!

Peter H
Wrote about Pauls Motor AB

Bra bemötande och snabba svar.

Björn Wahlstam L
Wrote about Pauls Motor AB

Jag tyckte att man blev mycket bra bemött jätte bra service det var väldigt uppskattat. Jag hade mina förväntningar då frugan min hade varit där förut o dom levde ni verkligen upp till. Jag kan bara säga att jag blev nykär och helt förälskad i den indian bara jag såg den, har faktiskt tittat på den i ett par år för min polare har en sådan i Göteborg så den ville jag bara ha nu när jag fick tillfället och göra det.

Bergström Dennis Erik C
Wrote about Pauls Motor AB

Snabbt, smidigt kommer varmt rekommendera det till vänner och familj!