Vi har alltid fått ett bra bemötande med god hjälp vid de frågor vi har. Själva har vi ju begränsad kunskap inom detta och har då väldigt god nytta av PBAB´s kunskaper och tjänster.
PBAB Redovisning och Revision AB
15 omdömen om PBAB Redovisning och Revision AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada för vårt samarbete. Med vänlig hälsning Carina byråchef på PBAB
Synnerligen professionella i sitt arbete. Utför sitt arbete med precision och stor kundnytta. Lätt att komma i kontakt med vid behov och alltid med snabb respons. Alla möten genomförs med lyhördhet och respekt. De tjänster vi får (silver) är kanhända lite i överkant mot våra egentliga behov vilket gör tjänsterna dyrare än vad vi varit vana med. Delar av tjänsterna är digitaliserade i större omfattning än nödvändigt.
Tack för att du uppskattar oss, vi tar gärna en dialog om hur vi kan anpassa era tjänster, så att det blir utifrån ert önskemål. Med vänlig hälsning Carina byråchef på PBAB
Bra och personlig service, trevligt och professionella
Bra bemötande trots att vi var sena och gav dem kort tid till revisionen. Kunniga på området och även villiga att lära om vår verksamhet som kanske inte är det vanligaste de reviderar. Revisionssamtalet var mycket bra och gav oss saker att tänka på inför framtiden. En god upplevelse av vår revision.
Tack för ert omdöme och att ni uppskattade vårt revisionssamtal, vi tar gärna en dialog om hur vi kan anpassa tjänsterna utifrån era behov. Med vänlig hälsning Carina byråchef på PBAB
Varmt och trevligt mottagande, två effektiva möten med hög kompetens och stor erfarenhet löste mitt behov av hjälp med bokföring och deklaration mycket snabbt.
Carina erbjuder ett respektfullt bemötande och ett kompetent stöd som motsvarar mina förväntningar. Beställd tjänst: Årsbokslut, Momsredovisning samt Deklaration för Enskild firma.
Vi har samarbetat i många år och dom är helt enkelt dom bästa.
Tack för ditt fina omdöme, härligt att du känner att vi är bästa match för er, vi är glada för vårt samarbete. Med vänlig hälsning Carina byråchef på PBAB
PBAB är lyhörda för våra behov, ger professionell och snabb hjälp. Har alltid haft bra kontakt med personalen på PBAB.
Kunniga , duktiga och plikttrogna medarbetare!
Alltid klara svar på frågor. Trevlig personal
Hög kompetens & service. Trevligt bemötande. Toppen helt enkelt.
Fantastisk service, lyhörda, lösningsorienterade samt väldigt trevliga! Rekommenderar PBAB starkt!
Har använt PBAB i 20 år! Bästa redovisningsfirman. Har en otrolig koll på allt samt snabb och proffsig återkoppling på allt. Grymt duktig och service inriktad personal. // Dennis A
Omtanke om kunden, kompetens, effektivitet och snabbhet känns som ledorden för PBAB/ Lennart F Brf Albertina
Kundbemötande och kunskapsnivå i världsklass:) Lars...