Det är tredje gången vi anlitar Pefa Bygg, denna gången för ett mindre arbete, riva och bygga en ny utetrappa i trall. Eftersom vi tidigare varit mycket nöjda med Pefa Bygg var förväntningarna såklart höga och vi blev lika nöjda denna gången. Snabba ryck och proffsiga killar som städar upp efter sig. Rekommenderas!
Pefa Bygg
Välkommen till PEFA Bygg, ditt personliga och lokala byggföretag med ett brett verksamhetsutbud! Vi arbetar i södra Skåne med omnejd och tar oss an projekt åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och fastighetsbolag. De byggtjänster vi erbjuder är bland annat byggnation av hus, garage och friggebodar, fönsterbyten...
82 omdömen om Pefa Bygg
Sedan starten hos Reco 2024
Snyggt arbete med vårt balkonggolv. Snabbt gjort och på utsatt tid. Dessutom trevliga grabbar
Hej Ann-Charlotte Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det glädjer oss att du är nöjd med arbetet! Trevlig helg. Med vänlig hälsning Simon
Nöjd med arbetet med byte av innerdörrarna. Bra kommunikation och smidig kontakt. Snabbt och välgjort genomförande
Hej Ola Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord, betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning Simon
Trevliga proffsiga och tillmötesgående killar. Jag kan varmt rekommendera Pefa Bygg Karin Blom
Hej Tack Karin. Väldigt trevligt att höra att du är nöjd med bemötande och utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet. Med vänlig hälsning Simon
Ärliga,duktiga, riktiga byggare
Hej Christer Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Härligt att du är nöjda med vårt arbete. Med vänlig hälsning Simon
Mycket bra och väl genomfört arbete!
Hej Linda Stort tack för ett gott betyg och omdöme. Ha en riktigt trevlig dag Med vänlig hälsning Simon
Snabba, trevliga och vad vi upplever så här långt noggranna.
Hej Per Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord och för dina rekommendationer. Med vänlig hälsning Simon
Jag anlitade PEFA Bygg med Simon och Victor i spetsen för att renovera hela ovanvåningen i vårt hus i Löddeköpinge och jag kan varmt rekommendera dem. Från start till mål har allt fungerat helt exemplariskt. De höll tiderna till punkt och pricka, jobbade effektivt och noggrant och kommunikationen var tydlig och enkel genom hela projektet. De hade totalentreprenad, vilket gjorde att jag slapp samordna olika yrkesgrupper och allt sköttes smidigt, professionellt och utan stress. Resultatet blev över förväntan, både vad gäller...
Hej Tack för det fina omdömet! Det var trevligt att jobba tillsammans med er och vi är glada att ni blev nöjda:) Med vänlig hälsning Simon
Pefa Bygg var seriösa och alla som var här uppträdde korrekt och var trevliga. Jag hade stora förväntningar på dem eftersom jag fått dem via referens. De gjorde ett jättefint arbete hos mig och de levde verkligen upp till mina förväntningar. Uppdraget de fick av mig var att riva en gammal uteplats och bygga upp en helt ny. Personalen som var här arbetade hela tiden och var väldigt noga, de gjorde ett väldigt bra arbete. Gerty Lindén
Hej. Roligt att höra att vi uppfyllde dina förväntningar. Vi tackar för fina omdömet. Ha en riktigt trevlig dag Med vänlig hälsning Simon
Bristande kommunikation och tidsplan. Arbetet blev bra men otydlig offert gjorde att allt arbete vi trodde va enligt överenskommelse blev inte utfört.
Trevliga proffsiga och tillmötesgående killar. Vi kan varmt rekommendera Pefa Bygg Christin och Lars Paradis
Hej Väldigt trevligt att höra att ni är nöjda med utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet. Med vänlig hälsning Simon
Proffsigt genomfört arbete! Enkel och snabb hantering.
Hej Tack Susanne för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det glädjer oss att du är nöjd med arbetet! Trevlig helg. Med vänlig hälsning Simon
Höll tiden, priset och kvalitén Lätt att prata och diskutera med.
Hej Patrik Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord, betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning Simon
Killarna på Pefa Bygg var supertrevliga! Papptaken ser jättefina ut!
Hej Monica Tack för ditt fina betyg och omdöme! Med vänlig hälsning Simon
Tack för att ni smidigt och lätt fixade våra papptak.
Hej Ann-Charlott Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för din rekommendation. Med vänlig hälsning Simon
Dom gjorde det dom skulle utan att man behövde vara hemma
Hej Mats Stort tack för ett gott betyg och omdöme. Ha en riktigt trevlig dag Med vänlig hälsning Simon
Proffsigt bemötande och yrkesstolthet
Hej Emil Tack för det fina omdömet! Trevligt att ni blev nöjda! Med vänlig hälsning Simon
Det var bra. Vi var inte hemma
Hej Marcus Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Härligt att ni är nöjda med våra arbeten. Med vänlig hälsning Simon
Mycket bra genomfört arbete! Noggranna!
Hej Martin Tack för ditt fina omdöme och tack för att du tog dig tid att skriva det. Detta är väldigt viktigt för oss Med vänlig hälsning Simon
Tumme upp, trevliga och duktiga
Hej Christian Stort tack för ett gott betyg och omdöme. Ha en riktigt trevlig dag Med vänlig hälsning Simon
Oroligt bra.kom på utsatt datum. Arbetade effektivt noggrannt och visste vad de skulle göra.Rekommenderar verkligen, har noterat på bostadsföreningens hemsida hur duktiga de var och vilket bra arbete de gjort och att de dessutom tog med allt skräp och städade upp efter sig, eloge till dem.👏🏻😁👏🏻
Hej Cathrin Tack för ditt fina omdöme Detta betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om du skulle behöva hjälp framöver. Med vänlig hälsning Simon
Kunniga , proffsiga, mycket bra utfört arbete
Hej Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Härligt att du är nöjda med vårt arbete. Ha en härlig sommar. Med vänlig hälsning Simon
Pefa har ännu inte utfört något arbete åt mig, men kontakten fungerar bra så här långt vad gäller planering inför byggprojekt.
De gjorde ett bra mycket jobb med vårt trädäck och pergola, det blev precis som vi tänkt oss, och dessutom blev de klara före deadline.
Hej Patrik Väldigt trevligt att höra att du är nöjd med utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet. Ha en härlig sommar! Med vänlig hälsning Simon
× Bra kontakt fr början! × Jobbet utfördes som önskat och förväntat! × Ytterdörr bytades mot ett fönster!
Hej Thomas Tack för ditt fina omdöme och tack för att du tog dig tid att skriva det. Detta är väldigt viktigt för oss Med vänlig hälsning Simon
allt gick smidigt kan verkligen rekommendera
Hej Per Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för din rekommendation. Med vänlig hälsning Simon
Mycket bra bemött Gjorde ett bra jobb, men arbetade samtidigt med andra projekt parallellt, som gjorde att det tog mer tid än vad vi hade förväntat oss. Vi hade köpt in montering och målning av uterum.
Hej Axel Tack för din feedback och tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ditt omdöme och varmt välkommen igen om du behöver mer hjälp! Ha en härlig sommar! Med vänlig hälsning Simon
Jag anlitade Pefa Bygg för snickeriarbeten hemma och är väldigt nöjd med resultatet. De har varit professionella, punktliga och noggranna genom hela processen. Arbetet blev både snyggt och välgjort, precis som jag hade hoppats på. Det märks att de har erfarenhet och jobbar med stort engagemang. Jag kan varmt rekommendera Pefa Bygg till andra som söker pålitliga hantverkare!
Bra och tydlig offert, bra dialog, höll tiden, mkt snyggt utfört arbete.
Hej Tusen tack för ditt omdöme Daniel, och förtroendet att hjälpa dig! Med vänlig hälsning Simon
Jag använde PEFA till byte av 26 stycken fönster (Elit) med tillhörande plåtarbete. Kan varmt rekommendera PEFA för liknande jobb. Oerhört professionella i både bemötande och i utförandet av arbetet. Höll utlovade tider och åtgärdade de få anmärkningar som uppstod snabbt och smidigt.
Hej Torbjörn Stort tack för ett gott betyg och omdöme. Ha en riktigt trevlig dag Med vänlig hälsning Simon
Lösningsorienterade och proffsiga. Alltid i tid och håller vad dom lovar.
Hej. Tack för ert fina betyg och omdöme! /Simon
Utan tvekan högsta betyg. Kunnighet och service på toppnivå, de överträffade våra förväntningar. Bästa rekommendationer.
Hej Ola Stort tack för det fina omdömet och för ditt förtroende! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både resultatet och servicen under hela projektet. Det har varit ett nöje att hjälpa er. Tack igen för att du valde PEFA Bygg /Simon
Proffsigt bemötande och var till stor hjälp med att ta fram idéer på hur vårt nya staket skulle se ut. kan varmt rekommendera detta bolag.
Stort tack Håkan för ditt omdöme! Vi är glada att du kände dig trygg genom hela processen. Att du uppskattar både våra idéer och resultatet på vårt arbete betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende – och för att du rekommenderar oss vidare! /Simon
Lyhörda, seriösa och dyker alltid upp på avsatt tid. En byggfirma som håller vad dom lovar. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera PEFA!
Hej Carl Vad härligt att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tiden att skriva några meningar, det hjälper oss framåt. Du är varmt välkommen åter. Med vänlig hälsning Simon
Helrenovering av vårt kök. Pefa är kunniga och proffsiga och har varit flexibla när vi behövt ändra tidplanen. Vi är supernöjda!
Hej Madeleine Tack för ditt fina omdöme. Vi finns här när du behöver hjälp igen! Med vänlig hälsning. Simon
Jobbar som projektledare och har använt Pefa Bygg på ett par entreprenader både för utvändigt och invändigt arbete. De har både utfört arbetet enligt överenskommelse och färdigställt enligt tidplan.
Hej Mats Tack för ditt fina omdöme och tack för att du tog dig tid att skriva det. Detta är väldigt viktigt för oss Med vänlig hälsning Simon
Jag vill ta en stund och komplettera tidigare lämnat omdöme från november 2024 gällande en totalentreprenad. Vi vill uttrycka vårt stora tack för det engagemang och den professionalism som ni ALLA visade för att åtgärda vissa delar en extra gång. Värt att nämna i sammanhanget är att vi hela tiden varit helt överens om vad som behövde utföras. Att arbetet inte färdigställdes förrän nu beror enbart på oss som kunder där ni helt rättade er efter våra kalendrar och önskemål. Ert sätt att agera gjorde en stor skillnad och...
Hej Tack så mycket för er fina kommentar! Vi ser fram emot att kunna hjälpa er igen i framtiden! Med vänlig hälsning Simon
Jätte bra. Trevligt bemötande, gjorde jobbet när de sa att de skulle och levererade jätte bra resultat
Hej Thorsten Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord, betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning Simon
Väldigt trevliga och hjälpsamma! Resultatet blev jättebra!
Hej Tack så mycket, vad roligt att höra. Vi uppskattar ditt omdöme. Med vänlig hälsning Simon
Simon med personal är väldigt duktiga och vi upplever att vi fick ett rimligt pris för levererat arbete. Lätta att kommunicera med och ärliga i sina rekommendation. Ett bra företag!
Hej Andreas Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord och för din rekommendation. Med vänlig hälsning Simon
Lyhörda och snabba både i svaren till mig som kund och i genomförandet av fönsterbyte.
Hej Tack Peter. Väldigt trevligt att höra att du är nöjd med bemötande och utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet. Med vänlig hälsning Simon
Renovering av hall och kök, spackling, målning, snickeriarbete, slipning av golv och annat smått. Hade vissa förväntningar på Pefa Bygg då jag hört bra om dem, och de levererade! De gjorde ett jättefint jobb. Simon var alltid tillgänglig väl över vad man kan förvänta sig. Någon mindre miss av något rättades omgående till. Superbra bemötande. Höll tider och kom alltid punktligt. Projektet var klart inom avtalad tid. Kommer anlita dem när det blir dags igen.
Hej Maria Vilken härlig feedback! stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Med vänlig hälsning Simon
Fick ett jättebra bemötande, de var duktiga, nogranna o kom när vi hade bestämt De bytte tak och satt in ny dörr o nya fönster
Hej Mats Stort tack för ett gott betyg och omdöme. Ha en riktigt trevlig kväll. Med vänlig hälsning Simon
Vi köpte en totalentreprenad genom Pefa Bygg. Denna innefattade borttagning av gammalt parkettgolv och klinker, läggning av nytt parkettgolv och klinker (drygt 80 kvadratmeter) samt installation av golvvärme under klinkers. Borttagning av mindre vägg, utbyte av flera innerdörrar samt målning av fönster invändigt. Ommålning av väggar och tak i sovrum, hall och vardagsrum (ganska stora ytor) samt ett mindre elarbete. Under arbetets gång önskade vi tilläggsarbeten i form av byte av träpanel på garage. Pefa Bygg kom alltid...
Hej Thomas Tack för din ärliga feedback. Vi förstår att den här situationen måste vara väldigt besvärlig och frustrerande för dig som kund, och vi tar ditt missnöje på största allvar. Bra att vi har hittat en lösning och att problemen åtgärdas. Återigen, tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina åsikter. Det är värdefullt för oss. Med vänlig hälsning Simon
De höll starttiden fantastiskt bra, duktiga på att informera om sådant som kom upp på vägen och involverade mig i alla beslut som ledde till eventuella merkostnader (gammalt hus, vet inte vad som skulle hittas). Trevliga att ha att göra med och kunniga.
Hej Hjärtligt tack för det fina omdömet. Kul att höra att du blev nöjd. Med vänlig hälsning Simon
Jag upplevde Pefa bygg som noggrana och kunniga. Vi är mycket nöjda med det arbete som dom gjorde till oss. Jag kan verkligen rekommendera dem. Thomas.
Hej Thomas Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tack också för fina ord och för dina rekommendationer. Med vänlig hälsning Simon
Trevligt bemötande och alltid tillgängliga vid frågor Bra företag , kan verkligen rekommendera dem Vi bytte vårt tak och är supernöjda
Hej Dag Väldigt trevligt att höra att du är nöjd med bemötande och utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet. Med vänlig hälsning Simon
Proffsiga hantverkare, effektiva, håller tidsramen.
Hej Torbjörn Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta är super viktigt för oss. Hör av dig om du behöver hjälp igen framöver. Med vänlig hälsning Simon
Kan varmt rekommendera Pefa Bygg. Renoverade vårt kök och skötte kontakten utomordentligt bra. Lyssnade och var inte helt emot specifika önskemål. Väldigt lättillgängliga men framför allt trevliga!
Hej Kul att höra, Cassandra. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Uppskattas verkligen. Ha en trevlig kväll. Med vänlig hälsning Simon
Arbetet utfördes på ett professionellt sätt med en god kunskap o trevligt bemötande.
Hej Tack så mycket för det fina omdömet! Det gör oss glada att höra och det uppskattas verkligen. Med vänlig hälsning Simon