Pelle Vävare

• BestInSweden2026
4 701
4.7
Llama 063-10 40 40 Compartir

Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare! Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya. I vår...

4701 omdömen om Pelle Vävare

Sedan starten hos Reco 2017

Jakob M
Escribió sobre Pelle Vävare

Utmärkt produkt och service av företaget

Birgitta A
Escribió sobre Pelle Vävare

Fina handdukar och snabb leverans.

Agneta V
Escribió sobre Pelle Vävare

Mycket fin kvalitet, mjuk och härlig tjock bomull. Fina modeller och lätt att hitta rätt storlek. Har köpt till hela familjen samt till franska vänner. Lätt att köpa direkt från Pelle Vävare och snabb leverans.

Josje D
Escribió sobre Pelle Vävare

Dear reader, 25 years ago I bought my first Pelle Vävare plain white bathrobe which I’ve worn every day with pleasure. Recently I wanted to buy exactly the same bathrobe, which I found more ore less, but I have the impression that the fabric itself is far more thin, which gives me less comfort and less money for value unfortunately. Kind regards, Josje van Dongen

Elisabeth K
Escribió sobre Pelle Vävare

Härlig underbar kvalité att burra in sig i efter duschen.

Petra K
Escribió sobre Pelle Vävare

Produkter som håller över en lång tid, vilket gynnar både miljö och människa. Det dyra blir billigt när det kan användas länge. Kvalitet från produkt till leverans.

Ewa H
Escribió sobre Pelle Vävare

Mycket svabb behandling av min beställning. Från beställning tog det tre dagar, så hade jag varan . Fantastisk skön morgonrock . Kan varmt rekommendera PelleVävare

Marie S
Escribió sobre Pelle Vävare

Mycket snygg och bra kvalité. Snabb leverans.

Tino B

Super Bademantel, top Qualität

Anne Louise Amanda B
Escribió sobre Pelle Vävare

Marknadens bästa morgonrockar. Snabb och bra leverans. Värt varje krona!

Patrik N
Escribió sobre Pelle Vävare

Väldigt fin och bra kvalitet.

Marie L
Escribió sobre Pelle Vävare

Fin produkt. Snabb leverans! Helt nöjd!

Ann-Charlotte Ö
Escribió sobre Pelle Vävare

Tjocka och trevliga handdukar! Var tvungen att tvätta först innan de gick att använda!

Thomas L
Escribió sobre Pelle Vävare

Kvalité i minsta detalj, jag är supernöjd med mitt köp. Kan verkligen rekommendera morgonrockarna ifrån Pelle Vävare

Karl-Heinz W
Escribió sobre Pelle Vävare

Freundlicher, prompt reagierender Kundendienst. Sehr gute Qualität des Bademantels, hat meiner Frau leider an mir nicht so gefallen, deshalb retour. Der Preis ist schon ziemlich hoch.

Victor-Emanuel S
Escribió sobre Pelle Vävare

Toller Bademantel von Pelle Vävare! Sehr weich, bequem und qualitativ hochwertig – absolute Kaufempfehlung.

Thessa M
Escribió sobre Pelle Vävare

Onlangs een badjas besteld voor dames van het type Torekov. Een heerlijke badjas met de voor mij (ik ben 1.72 m) perfecte lengte. De stof heeft een schitterde kwaliteit en is zwaar, wat een heerlijk draagcomfort geeft. De badjas heb ik online besteld vanuit Nederland en deze was binnen een week geleverd. Erg blij met mijn keuze! Ik zou dit merk zeker aanbevelen bij anderen.

Curth S
Escribió sobre Pelle Vävare

Köpte en morgonrock som jag tyckte krympte för mycket i tvätten, och jag hade följt tvättråden. Skickade ett mail och undrade om det skulle vara så. Fick omedelbart hjälp på ett mycket bra sätt och fick alltid svar på mina frågor,mycket bra service. Fick en ny morgonrock vilket hedrar Pelle Vävare och deras personal.

Elisabeth E
Escribió sobre Pelle Vävare

Kvaliteten är helt exceptionell. Frottén är mjuk, tjock och följsam.

Camilla B
Escribió sobre Pelle Vävare

Har köpt morgonrockar till mig och min man och vi älskar dem. Även badlakanen som jag gett mina föräldrar var av mycket fin kvalitet. Vi gillar Pelle Vävare helt enkelt.

Stefan S
Escribió sobre Pelle Vävare

Kvalitet. Saknar dock produktion i Sverige på morgonrocken jag beställde.

Loek N
Escribió sobre Pelle Vävare

The delivery is fast and the product is good. The only downside is that my whole appartment now has red lint through it.

Alva G
Escribió sobre Pelle Vävare

Beställde en present åt min sambo. Leveransen var snabb vilket är ett +! Blev en för stor storlek så vi gjorde en retur och beställde en ny. Retur rutinen var simpel och smidig och blev godkänd snabbt vilket är skönt när man ligger ute med pengar. Leveransen av den nya kom 2 dagar efter beställning. Overall en toppen upplevelse med tanke på att jag nyligen upptäckte företaget och det var vår första interaktion med er. Sambon älskar morgonrocken och är jättenöjd med både material och färg!

Kristina S
Escribió sobre Pelle Vävare

Fantastiskt sköna handdukar, tjocka och fluffiga. Torkar bra.

Ulla H
Escribió sobre Pelle Vävare

Alltid bra kvallitet. Har haftmorgonrock tidigare, varit nöjd.

Anette B
Escribió sobre Pelle Vävare

Snabb leverans. Härlig kvalitet!

Marie F
Escribió sobre Pelle Vävare

Köpte en morgonrock och allt fungerade utmärkt. Är väldigt nöjd med produkten, och även leveransen

Susanna W
Escribió sobre Pelle Vävare

Otrolig produkt - värt pengarna!

Tore G
Escribió sobre Pelle Vävare

Fin service.Trots strul med modell och leverans löstes allt på absolut bästa sätt. För att inte tala om den fantastiska kvalitet som produkten, i mitt fall en morgonrock, visade. Jag kan verkligen rekommendera PelkeVävare.

Lis-Britt C
Escribió sobre Pelle Vävare

Bra och trevligt bemötande av personalen.

Lena S
Escribió sobre Pelle Vävare

Jag beställde en underbar rock som jag ”bor i”nu.

Heidelies R
Escribió sobre Pelle Vävare

Sehr zufrieden mit der Qualität unseres Einkaufs.

Eva K

Toppen handdukar kan rekommenderas

Cecilia E
Escribió sobre Pelle Vävare

Underbara morgon-/badrockar. Detta är min tredje.

Ingalill W
Escribió sobre Pelle Vävare

Tjock och mjuk morgonrock i bra kvalitet

Anna S
Escribió sobre Pelle Vävare

Bra kvalitet och snygga! Snabb leverans

Jan K
Escribió sobre Pelle Vävare

God kvalitet. Skön och varm morgonrock.

Tetiana Z
Escribió sobre Pelle Vävare

Замовляла цей халат для себе і залишилася в повному захваті. Товар повністю відповідає опису, а якість просто відмінна! Матеріал — 100% Cotton, надзвичайно м’який, приємний до тіла, дихає і дарує неймовірний комфорт. Халат зручний, добре сидить, не сковує рухів і виглядає дуже акуратно. Відчувається, що пошитий з увагою до деталей.

Anita P
Escribió sobre Pelle Vävare

Härliga tjocka handdukar som är superlyxiga!

Hans W
Escribió sobre Pelle Vävare

Pelle Vävare är en lyx som bara blir bättre med åren. Tiden går men Pelle Vävare består!

Angela H

Exceptionellt Good Price Good Stuff Very Best

Anna E
Escribió sobre Pelle Vävare

Enkelt att beställa och snabb leverans. Och morgonrocken jag köpte är nog det skönaste som jag någonsin har haft på mig - det är som att svepa in sig mjukaste lyx varje morgon.

Inger M
Escribió sobre Pelle Vävare

Bra kontakt, bra besked. Produkterna håller mycket hög kvalitet.

Dieter V
Escribió sobre Pelle Vävare

Mycket bra produkt och snabb leverans,

Yvonne B
Escribió sobre Pelle Vävare

Jag köpte en dimgrön morgonrock Torekov på nätet och fick den nästa dag. Den är helt underbar i kvaliteten och jag använder den varje morgon och kväll./ Yvonne

Pontus L
Escribió sobre Pelle Vävare

Bra service och suverän kvalite.

Dr. L
Escribió sobre Pelle Vävare

Ich habe einen extra langen Bademantel guter Qualität bestellt. Ich hatte ausreichende Auswahlmöglichkeiten, und der Bestellvorgang war sehr einfach. Die Sendung kam in nach angemessener Zeit gut verpackt an. Ich bin von der Qualität des Mantels begeistert. Obwohl der Preis sehr hoch war/ist, bereue ich den Kauf nicht und hoffe, die nächsten 25 Jahre gut mit dem Produkt versorgt zu sein.

Dr. S
Escribió sobre Pelle Vävare

Hej, everything was fine and my question was answered to full satiosfaction! Thnak You!

Victor V

Mycket bra kvalitet. Bältet för kort i storlek XL

Lena M
Escribió sobre Pelle Vävare

Mycket snabb leverans. Tack för det!