Pelle Vävare, sid 2
Välkommen till Pelle Vävare - Skandinaviens första, och sista, frottétillverkare!
Vi har levererat vävd textil av hög kvalité och med skandinaviska snitt sedan 1893. Vi vårdar vår långa tradition väl genom att aldrig kompromissa med kvalitén, men det handlar också mycket om att blicka framåt och inspireras av det nya.
I vår webbshop kan du botanisera bland härliga och vackra sängkläder i bomull och lin, mysiga bad- och morgonrockar i tjock frotté eller handdukar med invävd tradition och stolthet. Låt dig inspireras och njuta av lite extra lyx i vardagen!
Utmärkelser
2560 omdömen om Pelle Vävare
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Pelle Vävare
Jag är nöjd med min morgonrock.
Levererades nästan med vändade post. Det gick fort. Bara 2 dagar
Paketet var välgjort produkten oskadad och tydlig beskrivning för retur i den händelse produkten inte passade ( vilket den gjorde).
Nöjd kund -
skrev om Pelle Vävare
Brukar alltid köpa Pelle Vävare. Nu besviken att era "väffelbadrockår" inte finns. Väntar på dem!
skrev om Pelle Vävare
Beställde på nätet. Ingen kontakt med någon på företaget. Min beställning var en morgonrock. Jag har tidigare haft en Pelle Vävare morgonrock som hängt med i många år. Mycket skönt plagg.
skrev om Pelle Vävare
Vacker färg och härlig kvalitet
skrev om Pelle Vävare
Excaxtely what I was looking for. Heavy duty for my private home, not for travelling.
skrev om Pelle Vävare
Snabb services abbot e kelt utan krråmgel
skrev om Pelle Vävare
Badrockar/morgonrockar till barnbarnen, jättefina, toppen kvalitet.
Av en slump hittade jag dessa, jag sökte på webben efter grön morgonrock för barn. Då kom Pelle Värmare upp och jag tyckte att det var dyra rockar men beställde för det var svårt att hitta gröna någon annan stans. Sedan har jag beställt två stycken till, toppen! -
skrev om Pelle Vävare
Smidig leverans och en väldigt fin produkt som i verkligheten överträffar förväntan.
skrev om Pelle Vävare
Härlig kvalitet på tyget, min andra på många år
skrev om Pelle Vävare
Utmärkt snabb leverans av morgonrock som passa perfekt
Snabb leverans.
Köpte en morgonrock som motsvarade beskrivning en! -
skrev om Pelle Vävare
Obekväm! Alldeles för tjock och tung
skrev om Pelle Vävare
Delivered on time, and what a beautiful quality bathrobe! it's the nicest I've ever had!!!
skrev om Pelle Vävare
Underbart skön med mjukt tyg som gör att man inte vill ha av sig morgonrocken 🙌
Allt till belåtenhet
Kommer rekommendera😀 -
skrev om Pelle Vävare
För många år sedan köpte jag en Pelle Vävar morgonrock till min man Den är fortfarande helt otroligt fin Nu har alltså jag änteligen kostat på mig en o älskar den redan TACK
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans, inga krångligheter.
skrev om Pelle Vävare
Hög kvalitet och komfort. Kommer att rekommendera denna produkt till mina vänner och bekanta.
skrev om Pelle Vävare
Bra - välgjort lyxig kvalite och känsla
skrev om Pelle Vävare
Härlig kvalitet i både sömnad och tyg! Underbar morgonrock som skyddar mot de kalla nordanvindarna när jag har tagit mitt morgondopp.
skrev om Pelle Vävare
Eftersom jag beställt på nätet så har jag ingen åsikt
skrev om Pelle Vävare
Så tacksam för den snabba servicen och leveransen av min mans födelsedagspresent. Trodde nog inte att ni skulle hinna men tänk så fel jag hade. Tusen tack!
skrev om Pelle Vävare
Tydlig hemsida. Lätt att beställa. Bra o snabb leverans. Fin morgonrock.
skrev om Pelle Vävare
Jag har bara beställt via nätet så jag har inga fler kommentarer.
skrev om Pelle Vävare
Har köpt två morgonrockar och beställning kom i tid. Inga problem
skrev om Pelle Vävare
Mycket bra kvalitet och mycket snabb leverans.
skrev om Pelle Vävare
Mycket bra produkter med bra service.
skrev om Pelle Vävare
Jag har inom ett par års tid köpt två morgonrockar från Pelle Vävare. Supernöjd. Kundservice tjejen hjälpte mej fantastiskt bra första gången då det skulle vara en födelsedags present till min man och vi har samma mailadress. Hon skötte det hela galant så det inte röjdes i förtid! Kvaliten är fantastiskt bra. Jag kommer att rekommendera Pelle Vävare till vänner och bekanta.
skrev om Pelle Vävare
Snabb leverans. Varan levde upp till förväntningarna
Toppkvalitet
Men det hade jag förväntat då firmanamnet förpliktigar :) -
skrev om Pelle Vävare
Pelle vävare är min enda tänkbara leverantör av morgonrockar sedan 1980-talet. Mjuka och lagom varma. Jag önskar ett längre knytband så att knuten inte går upp så lätt.Titta tillbaka på äldre design. Djärvare mönster och snyggare kulörer
1. Väl beskrivande hemsida
2. Fantastiskt snabb leverans -
skrev om Pelle Vävare
Väldigt nöjd med allt, både bemötande och service. Mina förväntningar infriades om företaget.
Jag köpte en morgonrock som jag är väldigt nöjd med -
skrev om Pelle Vävare
Underbar badrock! Mjuk, skön & snygg. Jag är jättenöjd.
skrev om Pelle Vävare
Fick det jag beställde/vad mer kan man begära?!
skrev om Pelle Vävare
Väldigt fin, onödigt mycket tyg i framkanten. Blir ”pylsigt” runt magen. Använder den varje dag 🥰
skrev om Pelle Vävare
Grym kvalite , kommer att köpa mer
skrev om Pelle Vävare
Enastående bemötande och resultat. Bästa betyg
Birgit Söderberg🥀🌾 -
skrev om Pelle Vävare
Morgonrocken motsvarade absolut mina förväntningar och levererades på bara ett par dagar
skrev om Pelle Vävare
Fina produkter , motsvarade mina förväntningar med råge. Snabb leverans och smidigt att byta storlek. Tack
Snabb leverans.
Bra kvalité.
Något tung.
Stor i min storlek. Kunde gått ner en storlek. -
Snabb leverans
Hög kvalite, färgerna stämde bra. -
skrev om Pelle Vävare
Har handlat varor för många år sedan som är riktigt fräscha fortfarande.
Köpte dessa handdukar nu till en student, och hoppas att de håller många år för studenten också. -
skrev om Pelle Vävare
Så fina produkter och snabb leverans tack. Jag köpte en herrbadrock så fin jättenöjd.
Trevligt bemött . -
skrev om Pelle Vävare
Fantastiskt tillmötesgående kundtjänst! Allt löstes smidigt och snabbt.
Köpt: badrock Frösön- ljuvlig! Så snygg och helt !underbar kvalité! -
skrev om Pelle Vävare
Jag köpte en morgonrock. Jättefin och passade perfekt. Jag är mycket nöjd.
Mvh
Susanne Logart -
skrev om Pelle Vävare
Beställde nya handdukar och två morgonrockar.
Grymt skön kvalitét.
Otroligt snabb och smidig leverans. -
skrev om Pelle Vävare
Fin kvalitet och utförande. Är mycket nöjd.
skrev om Pelle Vävare
Mycket bra bemötande! Den storlek jag skulle ha var slut och de noterade att jag ville ha produkten när den kom i lager igen! När den kom in fick jag meddelande att jag kunde beställa och den hann komma till min mans födelsedag! Sen tog det bara några dagar så kom den fina morgonrocken som min man är såååå nöjd med!
skrev om Pelle Vävare
Hade redan en Pelle vävare morgonrock och den fick åka till sommarstugan och ersättas av en ny.
Gillar färgerna i Möja så då slog jag till, snabb leverans och jag är nöjd.