Perfekt Måleri & Bygg

EA Rosengrensgatan 13 C, 421 31 Västra frölunda — Visa karta

4.6 i betyg av av 23 omdömen
Välkommen till Perfekt Måleri & Bygg!

Våra målare har lång erfarenhet av både måleri och tapetsering och vi tar oss an små och stora arbeten, både in- och utvändigt. Vi ser till att arbetet utförs på ett korrekt sätt och vi hjälper gärna till med färg- eller tapetval.

Vi gör också det mesta inom snickeri, bl.a. kan vi sätta upp nya fönster och dörrar, renovera trappor och montera kök. Vi är även riktigt bra på att lägga golv av alla de slag. Våra duktiga kakelsättare lägger även klinker och vi har våtrumsbehörighet.

Eftersom vi har behöriga elektriker i bolaget gör vi även elinstallationer och kan ordna med alla led i hela renoveringen.

Så, ska du renovera eller bygga om kontakta oss på Perfekt Måleri & Bygg!

Läs vad 23 kunder tycker om Perfekt Måleri & Bygg

 • 2017-10-30

  Spontant omdöme
  Henrik E skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget.

  Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas. Läs mer
  2017-10-30 Perfekt Måleri svarar Henrik E
  Tack
  Ska framföra ert omdöme till killarna
  gillar detta
 • Maria A

  2017-10-30

  Spontant omdöme
  Maria A skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Supernöjd och supertrevliga målare. Bra kommunikation. Kan varmt rekommendera detta företag. Läs mer
  2017-10-30 Perfekt Måleri svarar Maria A
  Tack Maria och Pontus
  Ska framföra till våra målare och golvkillar
  gillar detta
 • 2017-10-10

  Spontant omdöme
  Petra A skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Mycket nöjda med arbete och flexiblitet. Tack! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-30

  Spontant omdöme
  Graciela R skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Perfekt måleri svarade snabbast på min halv desperata behov av att fixa vad andra dåliga målare hade gjort. De arbetade även i obekväma arbetstider för att hjälpa oss på bästa möjliga sätt. Henry har varit här, ibland själv och ibland med en till två män och de fixade allt i detalj. Han ska även komma om ett par veckor och kolla att allt är fortfarande ok och fixa det sista, vid behov.
  Mycket trevliga att göra med, kunniga och framförallt bra människor med rätt attityd, vilket jag tycker är viktigt när man själv också är hemma mitt i byggkaos. Den respekt de har visat är sällsynt bland hantverkare, de även städar efter, jobbar med damsugaren i handen, helt fantstisk! Alltså, PERFEKT! :D
  Jag kommer att anlita de flera gånger!
  Tack Henry, Mats & Co!
  Ha ett fantastiskt nytt år och jag ser fram emot de framtida projekt tillsammans!
  Graciela Läs mer
  Graciela R gillar detta
 • 2016-12-14

  Spontant omdöme
  Hans B skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Har anlitat Perfekt måleri flera gånger. De gör alltid ett bra jobb till bra priser. Deras personal, trevliga och lätta att ha att göra med. Mycket professionella. Jag kan rekommendera dem varmt.
  Hans Berndtsson Läs mer
  gillar detta
 • 2016-09-28

  Spontant omdöme
  Johan S skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Är mycket nöjd med målningen som dom utförde i min lägenhet och kan varmt rekommendera Perfekt Måleri! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-09-19

  Spontant omdöme
  Bettina C skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Perfekt måleri helrenoverade vår lägenhet och gjorde ett mycket noggrant och bra arbete. Vi blev väldigt nöjda med resultatet. De kom även med förslag på hur man skulle kunna göra och gjorde sitt yttersta för att bli färdiga i tid. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-08-28

  Spontant omdöme
  Jeannette skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Är super nöjd med resultatet! Dom var snabba och väldigt duktiga, finns inget att klaga på. Det som är så bra med Perfekt Måleri är att Mats har bra lösningar och hjälper gärna till om man frågar om råd, och håller verkligen vad han lovar. Tack snälla ni för den fina målningen och det fantastiska köket!
  Hälsningar Jeannette Läs mer
  gillar detta
 • 2016-07-01

  Spontant omdöme
  Martin K skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Vi anlitade Perfekt Måleri för att måla ett stort hus i Mölndal efter fasadbyte. Vi är supernöjda såväl med planering och rådgivning innan, såväl som utförandet. Trevliga hantverkare med mycket servicekänsla som dessutom både kommer på utsatt tid och är klara inom utlovad tid. Priset var också mycket fördelaktigt. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-05-25

  Spontant omdöme
  Erik A skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Vi har anlitat Perfekt måleri flera gånger och är mycket nöjda. Dom är flexibla och pålitliga. Utöver väl utfört arbete har dom också bidragit med bra idéer. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-05-13

  Insamlad av företaget
  Marie W skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Jag är jättemöjd med resultatet, har gjort en omfattande renovering. Lyhörda, effektiva
  Vill därför varmt tekomendera Perfekt Måleri Läs mer
  gillar detta
 • 2016-05-13

  Spontant omdöme
  Lars K skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Vi anlitade Perfekt måleri när vi behövde helrenovera vårt hus. Vi sökte en entreprenör som hade ett helhetstänk, och det fick vi verkligen! Mats har alltid varit till tillmötesgående och alltid löst de situationer som uppstått, trots våra ibland sena ändringar och funderingar. Jobbet utördes med bravur och kvaliteen finns det inget att klaga på. Jag kan verkligen rekommendera Perfekt måleri! Läs mer
  gillar detta
 • Ivan R

  2016-04-25

  Insamlad av företaget
  Ivan R skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Väldigt gott resultat på måleri och underarbete samt el. Färdig enligt tidsplan. Perfekt måleri rekommenderas Läs mer
  gillar detta
 • Maria L

  2016-04-16

  Insamlad av företaget
  Maria L skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Mycket, snabba och noggranna. Vänliga och enkla att samarbeta med/ Maria Läs mer
  gillar detta
 • Bodil W

  2015-07-26

  Spontant omdöme
  Bodil W skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Vi är jättenöjda med tapetsering och målning i stort sett alla våra rum i vår 4:a. Mycket snyggt gjort utan skarvar och perfekt mönsterpassning i alla rum. Trevligt och öppet bemötande. Jobbet gjordes snabbt och vi fick en "ny lägenhet" som vi stormtrivs i nu. Tack Perfekt Måleri! Bodil och Jimmy i Bö/Göteborg Läs mer
  gillar detta
 • Erik S

  2015-06-08

  Spontant omdöme
  Erik S skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Allvarliga problem med planering och fakturering. Anlita dem inte som samordnare av större projekt och granska deras fakturor noggrant innan betalning. Läs mer
  2015-06-09 Erik S svarar Erik S
  Intressant att du inte bara är slarvig med tidplaner och fakturering, det verkar som att du ljuger också för att få det att framstå som att vi var orsaken till förseningen.

  1. Under dryga två veckor använde ni vårt hus som en lagerplats för era verktyg. Ni hämtade på morgonen, åkte någon annanstans för att jobba, och kom tillbaka på kvällen och lämnade verktygen. Visst, ytterst är det vårt fel att jag inte propsade på vite vid försening, vilket gjorde att ni prioriterade andra projekt.

  2. Toalett och handfat var köpt sedan långt tillbaka, från svenska butiker och av en tysk tillverkare. Det var med ända från början, inget tillägg, och ni hade åtagit er det redan i första offerten vi fick.

  3. Kakel stod och väntade nere i källaren, men det är liksom ingen idé att kakla innan man satt dit vägghängda toaletten. Återigen, hur är det med din planering?

  4. Allt som jag förväntade mig att elfirman skulle sätta upp var CE-märkt, av högre kvalitet än vad de nu i slutändan satte upp istället. Det är antagligen också mitt fel att jag inte övervakade noggrannare när ni satte upp rören för kablar så att det blev så som jag hade sagt. Då hade det gått utmärkt att installera.

  5. Jag ville inte göra något uppehåll i 3 veckor, men jag ville inte ha er springande här när vi flyttade in. Då hade jag redan gett er två extra veckor att göra klart, som ni utnyttjade dåligt. Det är också mitt fel att vi inte kunde skjuta på inflyttningen längre.

  6. Ni fakturerade för bortforsling av byggskräp på första delfakturan i slutet av januari. Jag ser fortfarande en skräphög utanför fönstret och nu är det juni. Ni fakturerade för målarjobbet medan målarna stod och rollade på väggarna. Ni fakturerade för installation av spottar i taket flera månader innan jag hade några där. Behövs det fler exempel?

  7. Jag håller inne med mindre än 5% av totalsumman. Jag tror att mitt fel här inte är att jag håller inne för mycket, utan för lite, för ni missade sista tillfället som vi bokat för att ni skulle göra färdigt i fredags utan att höra av er.

  8. Förresten, att du smög med extra poster på fakturorna ett par gånger glömde du att förklara. Är kanske ert faktureringssystem importerat från Kina?

  Jag tycker det här är tråkigt, och jag vill helst göra andra uppmärksamma på vad som kan hända om man inte förbereder sig ordentligt. Anlita gärna Perfekt Måleri, men var noga med att få in vitesklausul om förseningar, skriv väldigt detaljerade kontrakt exakt om vad som ska utföras och hur, granska jobbet så att det blir som ni kommit överens om, och granska alla fakturor så att inte extra poster smyger sig in. Ett av mina många fel är att jag är naiv och inte gjorde detta.
  gillar detta
 • 2013-06-12

  Spontant omdöme
  Erik C skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Proffsigt. Löste det man påpekade. Hjälpte till efter då småsaker dök upp. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-05-16

  Spontant omdöme
  Carl & Linda C skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Seriösa proffs med servicekänsla

  Ska snart sätta tänderna i nästa projekt, en 100 + m2 lägenhet i Linné. Perfekt Måleri kommer även denna gång få göra jobbet med målning, stukaturer, golv, nya golvlister, fönsterfoder, nytt kök, badrum och el.

  Tack vare otroligt bra service och snyggt hantverk finns ingen anledning att anlita någon annan firma.

  Denna renovering kommer garanterat att bli lika bra som sist, kan inte annat än rekommendera Perfekt Måleri. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-04-29

  Spontant omdöme
  Anna skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Trevligt bemötande. Alltid snabb kontakt, både på mail och telefon. Bra utfört jobb inom planerad tid. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-04-29

  Spontant omdöme
  Louise skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Allt fungerade mkt bra! Snabbt o effektivt, fint resultat och Henry, Anna mfl var mycket trevliga att ha att göra med! Läs mer
  gillar detta
 • Lena H

  2013-04-29

  Spontant omdöme
  Lena H skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Jättetrevligt bemötande från första besöket. Exemplariskt bra komunikation från första till sista kontakten.Trevliga målare, bra efterarbete efter dagens slut.Jaaaaa. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-04-26

  Spontant omdöme
  Ylva P skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Snabb kontakt, snabbt pris och noggrant utfört. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-04-26

  Spontant omdöme
  Dzenan B skrev om Perfekt Måleri & Bygg
  Kanon på alla sätt!
  Jag har anlitat Perfekt Måleri inför försäljning av min lägenhet och även för renovering av mitt nyinköpta radhus. Perfekt Måleri lever upp till sitt namn. Dem erbjuder mer en bara måleri- elektriker, VVS , snickare… Resultatet är enastående, personallen kunnig, trevlig och priserna är humana. Jag kommer att fortsätta anlita Perfekt Måleri för alla framtida renoveringar.
  Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta

Bästa målarna i Göteborg:

4.8 i betyg av 79 omdömen
Gustav S Gustav S tycker:
“totalrenoverade bland mitt bad...” Läs mer
4.5 i betyg av 35 omdömen
4.5 i betyg av 50 omdömen
4.4 i betyg av 18 omdömen
4.9 i betyg av 10 omdömen

Karta

Kategorier