Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

• Badge2025
Få pris & boka Ring 0934-202 00 Dela

Välkommen till Petterssons Bil & Traktor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Ånäset! Vi har servat och lagat bilar i Ånäset sedan 1958 och du hittar oss längs E4 mellan Umeå och Skellefteå. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar emot både personbilar, lätta lastbilar och husbilar....

16 omdömen om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Sedan starten hos Reco 2015

Sven-Olov R
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Helt ok inte omöjliga att att stå till tjänst och lösa problem

Fridolf Andreas W
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Petterssons Bil & Traktor i Ånäset har hjälpt oss flera gånger när servicetiderna varit fullbokade i stan. De har både fixat bilen och husvagnen, och dessutom hjälpt oss att lösa besiktningar på ett smidigt sätt. Vänliga, proffsiga och lösningsorienterade. Vi är mycket tacksamma och ger våra varmaste rekommendationer!

Per Johan Torbjörn L
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Bra bemötande och bra service. Jag hade en stor service beställt allt funkade bra. Jag återkommer med min andra bil.

Ekonomisystem Rs A
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Bra service och lätta att få kontakt med.

Tommy K
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Mkt bra bemötande och ett noggrant jobb utför dom

Lena Ann Marguerite D
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Blir alltid bra bemött, och alla som jobbar där är både duktiga och trevliga. Bästa verkstan som jag haft att göra med!

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Hans Rickard K
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Snabb info ang problemets omfattning. Uppskattad kostnad stämmer väl.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Per Håkan P
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Vänlig, kunnig och serviceinriktad personal

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Bernt Stefan K
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Jag är mycket nöjd med bemötandet och kunnigheten med att lösa uppgiften med fordonet kan rekommendera verkstaden till andra som behöver hjälp med fordon.

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Lars George Richa S
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Bra och kunnig personal. Gjorde ett bra lack jobb på min bil.

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Karl Torbjörn R

Bra bemött. Det gick bra allt som förväntat. Vanlig service

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Hans Gustav Greger B

Trevligt bemötande snabb hantering

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Erik Torvald V
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Alltid bra bemötande och utförande, även rådgivning, senast nu service enligt servicemanual

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Sven Yngve Roland I
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Stor service och senare underhåll på brister som kom fram. Gott bemötande och så långt jag kan se välgjort arbete.

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan

Karl Oskar Rune H
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Köpte en blinkerslampa och fick hjälp med att byta den, toppen.

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan

Linnéa Birgitta Ö
Skrev om Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Trevlig och hjälpsam personal. Byte av olja och filter, felsökning på ABS, skulle även beställa del, till ABS:en.

Svar från Petterssons Bil & Traktor i Ånäset

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan