Pharma Way

Pharma Way

• Badge2026
4.7

Välkommen till Pharma Way – Innovativ hälsa och egenvård för en aktiv vardag Pharma Way är ett svenskt foodtech- och egenvårdsföretag som brinner för att utveckla nästa generations hälsoprodukter. Genom unik kunskap och vetenskaplig precision skapar vi innovativa, säkra och välsmakande produkter som hjälper människor i alla...

13 omdömen om Pharma Way

Sedan starten hos Reco 2026

Ulf E
Skrev om Pharma Way

Har druckit det i flera år och mår prima.

Svar från Pharma Way

Hej Ulf Du är en av våra många trogna kunder som druckit DOT SHOT länge. Tack för ditt omdöme! Team DOT SHOT

Lars A
Skrev om Pharma Way

Bra produkt o snabba leveranser

Tack för ditt positiva omdöme Team DOT SHOT

Eva L
Skrev om Pharma Way

Jag blev bra bemött när jag smakade på en Dot Sho t- Turmeric på Stora Coop i Västberga för ungefär ett halvår sedan. Jag är nöjd med produkten och har nu haft den på prenumeration sedan flera månader.

Svar från Pharma Way

Tack för din positiva feedback på vår demopersonal och att du tycker om produkten. Prenumeration är det enklaste och billigaste sättet, då finns produkterna alltid hemma. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Clas Henrik Wilhelm H

Funkar bra. Man kan lätt avboka prenumerationen. Tycker produkten funkar bra.

Svar från Pharma Way

Tack för ditt omdöme och vi är glada att produkten funkar för dig. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Inger S
Skrev om Pharma Way

Varan jag beställer är Dot Shot, jag tycker mycket om varan men sättet att beställa är krångligt. Står alltid på engelska, varför? Beställningsintervallet stämmer inte om man tar en flaska per dag och då får jag varje gång ändra datum för beställning. Då förväntar jag mig att det är det datumet som varan ska komma till mig, men inte då för leveransen kommer flera dagar efter datumet som jag beställt. Sidan för beställning är inte speciellt informativ, finns inte information.

Svar från Pharma Way

Tack för ditt omdöme. Om det står på engelska är det bara att ändra språk uppe i högra hörnet till svenska. Kontakta gärna oss på Team DOT SHOT så kan vi ändra intervall till exakt vad som passar dig. Hör gärna av dig till info@pharma-way.com med vilken information du saknar så vi kan förbättra vår webbutik. Leveranser tar 2-3 arbetsdagar. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Peter E
Skrev om Pharma Way

Jag blev tidigt informerad om Pharma Way och deras unika gurkmeja-produkt. Efter att ha provat den själv och upptäckt mervärdet i drycken, blev både jag som privatperson och via mitt företag, aktieägare. Nu är jag och min fru prenumeranter av drycken och utvecklingen i aktien är spännande, varför jag också har gått in med ytterligare kapital i samband med nyemissioner.

Svar från Pharma Way

Tack Peter för ditt omdöme. Alltid roligt när kunder också blir delägare vilket visar en stark tro på våra DOT SHOT produkter. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Rania Sado G
Skrev om Pharma Way

Jätte bra produkt och bra service

Svar från Pharma Way

Hej Rania Tack för ditt positiva omdöme Vi har som motto att vara snabba och ge bra service till våra kunder. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Martin S
Skrev om Pharma Way

Bra elhandel, bra produkt, snabb leverans!

Svar från Pharma Way

Hej Martin Tack för ditt positiva omdöme Vi har som motto att vara snabba och att ha produkter som verkligen gör skillnad samt är väl dokumenterade. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Marie-Louise Gabriella P

Är bemött på ett bra sätt Eftersom jag är aktieägare i bolaget har jag höga förväntningar och förväntar mig bra resultat och bemötande Jag prenumererar på Dot shot The eqizerual för att minska inflamation i kroppen

Svar från Pharma Way

Tack Marie-Louise för ditt omdöme. Alltid roligt när delägare som också är kunder ger oss positiv feedback. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Birgitta R
Skrev om Pharma Way

Trevligt bemötande. Hade kanske lite högre förväntningar på att bli ännu bättre av min ledvärk men har inte haft minsta tecken på förkylning sen jag började med dot shot. Gott är det också!

Svar från Pharma Way

Tack Birgitta för ditt omdöme. Vi arbetar för att ge bra service till våra kunder, både privatkunder och butiker. En stor skillnad mot dom juicer som finns på marknaden är just smaken. Våra DOT SHOT produkter är både nyttiga och smakar bra. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Johan N
Skrev om Pharma Way

Har tagit en Dot Shot varje kväll i fyra år. Aldrig träningsvärk efter golf eller tennis och ömma leder efter trädgårdsarbetet är helt borta dagen efter. Funkar hur bra som helst.

Svar från Pharma Way

Tack Johan för ditt omdöme. Vi har många stamkunder som du som har tagit DOT SHOT i flera år för att man mår bättre. Gör som Johan gör det till en bra vana! Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Eva S
Skrev om Pharma Way

Jag har använt dot shot the equalizer sen februari 2020 då Lotta demonstrerade på ullna golf. Mina knän protesterar inte längre när jag suttit i bilen länge…Jag har alltid fått snabb hjälp när jag behövt..Jag gillar prenumerationssystemet.

Svar från Pharma Way

Tack Eva för ditt omdöme. Vi har många golfare som stamkunder som har tagit DOT SHOT i flera år för att man mår bättre. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT

Conny N
Skrev om Pharma Way

Använder en hel del kosttillskott , upplever dettta som det bästa för mig Har ett abonnemang och tar det dagligen , har även använt gurkmeja i pulverform Men detta är överlägset

Svar från Pharma Way

Tack Conny för ditt omdöme. Gör som Conny gör det till en bra vana att ta DOT SHOT dagligen! Prenumerationer är det enklaste sättet och vi hjälper till om man vill ändra tider för leverans eller tex göra uppehåll under semestern. Med vänlig hälsning Team DOT SHOT