Oprofessionellt o oärliga. Rekommenderar ingen att gå till dom
Phonia - Mobilreperationer Haninge Centrum
Phonia i Haninge Centrum är din lokala professionella mobilreparatör i Handen! Hos oss arbetar skickliga experter som snabbt kan åtgärda skador och få din mobil att fungera som vanligt igen. Vi har drop-in-service och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning så att du vet vad en eventuell reparation kommer att kosta. Vi hjälper...
123 omdömen om Phonia - Mobilreperationer Haninge Centrum
Bra kille som kunde o hjälpte mig
Bra mottagning, trevlig personal och snabb service
Väldigt bra bemötande! Trevlig påläst kille som sydde ihop ett bra paket till oss.
Mycket tillmötesgående och hjälpsam personal. Jag köpte ett abonnemang till företaget och fick hjälp med att välja abonnemang, telefonnummer och även att få SIM-kortet på plats.
Så serviceaktig och hjälpsamma. Så tacksam för att Mobil reperationer Haninge Centrum finns Jag som inte är så duktig på mobiltelefoner och oteknisk fick så mycket hjälp och om jag behövde mer hjälp alltid välkommen tillbaka. Kan varmt rekommendera dessa . Såååå nöjd.
Trevligt bemötande, snabbt, tydligt och proffsigt. Nästa gång jag har något problem kommer jag hit igen.
Mycket trevligt bemötande! Fick den hjälp jag behövde. Gick därifrån med en fungerande telefon
Bra service, personalen lägger kunden i första rum.
Mycket serviceminded. Trevligt bemötande.
Väldigt trevligt bemötande och snabb service, byte av batteri
Det var utmärkt , jätte mycket hjälpsam, vi är jätte glada med uppmärksamheten som vi fick.
Fantastisk bra och snabb service! Inga dåliga kommentarer alls.
Ärligheten och bra jobbat gick snabbt jag är nöjd
Trevligt och bra information.
En duktig och tydlig säljare, gick smidigt
Toppenbra ! Snabb service och mycket trevligt bemötande.
Bra sätt.Att dom skulle hjälpa mig med min telefon .Välling teknisk och kunnig personal hjälpte mig.
Snabbt, trevligt bemötande och bra kundservice
Suveränt bra jag fick all hjälp jag behövde Tack
Jag är super nöjd den är alltid glada!!
Ett bemötande vilket ger trygghet att mina problem blir lösta på ett betryggande sätt. Frågor besvarades på ett enkelt sätt och bra information om nästa steg i processen.
Mkt bra service och hjälp fick man, Toppbetyg fr mig
Tog lång tid och man tappade fokus på resultatet. Hoppas att det blir bra.
Trevliga bra bemötande service
Fick den hjälpen jag behövde. Byte av batteri iPhone . Bra kvalité, pris och bra service.
Hjälpsam med allt rörande telefon och tv! Toppbetyg 🥇
Hörde stt Iphon behöver ingen virus skydd , och att jag är för gammal att skriva på bindongstid på 2 år , osäkert om jag lever så länge
Alldeles för mycket beteende som från en telefonförsäljare. Jag ville bara få min telefon reparerad, men det blev ett långt utlägg om att jag borde byta abonnemang trots mina protester
Trevlig, mycket bra service. Bra kundbemötande
Toppen lämnade in o bytte glas på mobilen.
Jätte trevlig,kunnig och hjälpsam personal
Bra service och bemötande jättetrevliga personal.
Jag är så glad att jag hittade Phonia! Jag hade tappat min telefon och skärmen var helt sprucken. Jag var glad att Phonia kunde laga den på bara en timme. De var väldigt professionella och vänliga, och priset var mycket rimligt. Jag rekommenderar dem starkt!
100% Nice dude I like the guy 👦
Personalen är mycket trevlig och hjälper kunderna väldigt bra och jag är mycket nöjd. 🙌😊
He was damn good . He explains much better that the others .
Jag fick ett väldigt bra och professionelt bemötande av Reco. Fick hjälp med att minska ner på mina abonnemang . Allt tog väldigt lång tid men det blev bra till slut . Tack för hjälpen kommer bli en kund hos er då länge Reco är där. Vänligen Suzanne
Trevlig bemötande, kunniga personal, bra service mm.
Perfekt! Trevlig bemötande och professionell hjälp!
Service var utmärkt. Jag är väldigt nöjd.
Fick en så bra service av personalen som arbetar där.
Bra. Bra. Bra. Bra. Bra. Bra. Bra.
Jättetrevlig och hjälpsam kille
Fick en jätte bra bemötande och bra hjälp har även tidigare besökt Phonia med bra resultat
Min CV upplevelse var bra. Tack så jättemycket
Fick det jag betalade för. Inget märkvärdigt.
Service och tålamod med en 85 åring
Jag behövde ändra ett abonnemang Jag fick hjälp med en del annat också Jag blev bra bemött
Fick hjälp samma dag .Jätte bra service. Rekommenderar 100%.