Personalen var väldigt trevligt och lyhörd.
Phonia - Mobilreperationer Haninge Centrum
Phonia i Haninge Centrum är din lokala professionella mobilreparatör i Handen! Hos oss arbetar skickliga experter som snabbt kan åtgärda skador och få din mobil att fungera som vanligt igen. Vi har drop-in-service och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning så att du vet vad en eventuell reparation kommer att kosta. Vi hjälper...
73 omdömen om Phonia - Mobilreperationer Haninge Centrum
Engagerad personal som hjälpte mig att sänka månadskostnaden för mobil och bredband med 300 kr i månaden
Snabb och professionell hjälp och trevlig personal .
Tack till personalen för informationen, hjälpen och lösningarna på problem som att byta baksida på en iPhone och byta mobil- och internetoperatör. Utmärkt service och råd.
Jag kom in väldigt sårbar och näst intill depressiv till Elon Ljud & Bild butiken i Haninge Centrum eftersom batteriet i min telefon var skadat och i princip omöjligt att få den till liv. Detta kom dock att förändras ganska kvickt.. Säljaren Resul, eller som jag kallar honom ”hjälten”, överträffade ALLA förväntningar som en nyttig människa kan ha. Inte minst i hur charmig och attraktiv i sitt bemötande han är, men också hans förmåga att tala med sin medmänniska. Det som kom att chocka mig mest var hans sätt att identifiera...
Bästa service snabba och hjälpsamma personal
Har fått trevligt bemötande av en kunnig personal. Jag har även sett att de har otroligt tålamod mot andra kunder.
Väldigt snälla och hjälpsamma!
Trevliga och välkomnande med bra service
Allt toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bra bemottande trevlig och har kunskap om varor och hjälpar att välja rätt . tack så mycket.
Det gick bra, var prisvärt och gick snabbt. MEN: Det känns märkligt att ha blivit ”utvald”, på vilka kriterier blev jag utvald. Ska undersökningen vara till Er nytta måste ju både nöjda och missnöjda kunder komma till tals. Det måste vara slumpvis som är urvalet
Bra service, men tyvärr hade de inte rätt skall för den ena mobilen.
Försäljaren var genuint välkomnande, trevlig, kunnig, hjälpsam, pedagogisk och ödmjuk mm. Kommer garanterat åka dit igjen - om han jobbar kvar!
Varnar i det bestämdaste för detta företag, lurar sina kunder. Min telefon var trasig både fram och bak var dit och frågade vad det kostade med att få den lagad. 11000:- kostade det för original saker, efter några månader började telefonen bete sig konstigt går då till Apple Store där dom upptäckter att det är kopior instoppade.. kommer aldrig mera varken reparera där eller rekommendera någon dit
Hej! Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med din telefon, men vi vill samtidigt förtydliga några saker. Vi kan inte hitta något pris i vårt system som motsvarar 11 000 kr för den typ av reparation du beskriver, och vi hittar inte heller något ärende som matchar dina uppgifter. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig därför att kontakta vår kundtjänst direkt med ditt ordernummer eller andra detaljer så att vi kan gå igenom ärendet närmare och reda ut vad som hänt. Tack för att du hör av dig, vi...
Jag är mycket nöjd med köper. Proffsig och kunnig personal. Tack.
Utan problem bra hjälpsamm personal gick snabbt och smidigt nöjd
En bra upplevelse med engagerad personal,tack.
Trevlig och hjälpsam personal. Gav mig tips var jag skulle handla en antenn
Fantastiskt och lugnt bemötande, trots kö i butiken. Fick hjälp med precis det jag behövde.
Tack Kaiser och Resul för hjälpen
Trevligt bemötande och var jätte hjälpsam
Kommer absolut tillbaka, ett kundbemötande i min smak /E
Mycket proffsigt. Min telefon strulade med att jag inte kunde ringa på den.Fick hjälp med att byta sim-kort och operatör. Mycket bra service. Tack så mycket. Mvh Petra
Smidigt och enkelt samt bra service
Vi blev bra bemötta, fick den hjälp vi bad om. Min sambo köpte en beg. iPhone
Proffsigt,bra bemötande , fick hjälp med min telefon och däremot super trevlig personal
Mycket professionell och trevligt bemötande. Fick hjälp med allt jag behövde.
Trevliga duktiga killar där kommer jag handla fortsättning
Bra och snabb service, helt nöjd. Engagerad personal med det som krävs för servicebranschen och fint bemötande.
Köpte en beg. iPhone, fick hjälp med överföring. Trevlig personal. Nöjd
Hej, Det var trevligt. Tack
Bra säljare bra information kanske en för liten butik
Snabbt och trevligt bemötande!
Han var väldigt tillmötesgående och allt var väldigt strukturerat och tydligt.
Mycket bra .Han som servade min sambo var väldigt trevlig och super informerad.
Säljaren identifierade ett problem som jag inte var medveten om och hittade en lösning på problemet, trots att jag var där av en annan orsak. Han sänkte mina månadskostnader samtidigt som han fixade mitt egentliga ärende till halva priset.
Trevligt bemötande och hjälpsam personal.
Jättebra hjälp, tydlig glad hjälpsam. Kreativ’
Service med ett leende! En väldigt positiv upplevelse som kund! Rekommenderas varmt!
Vad trevlig och tillmätesgåående. Hjälpte till med med det mesta. Var trevlig och hjälpsam.
Ahmed var en mycket duktig och hjälpsam säljare. Han bemötte mig på ett professionellt och vänligt sätt, tog sig tid att svara på alla mina frågor och gav tydliga förklaringar. Jag uppskattar verkligen hans engagemang och service. Rekommenderar honom starkt!
Personalen Rasoul var jätte bra och trevlig kille också han försöker alltid svara på våra frågor och funderingar.
Riktigt bra bemötande av killen som jobbade där 👍 Kan varmt rekommenderas.
Dom är bästa! Dom är vänliga och professionella.
Jag kom in i butiken 30 minuter innan stängning och var orolig för att inte hinna reparera min telefon, men Resul och Kaiser bemötte mig på bästa sätt. De var otroligt trevliga och professionella, och försäkrade mig direkt om att det inte var några problem att ordna. Utöver att snabbt fixa telefonen tog de sig även tid att gå igenom mina abonnemang och bredband. Tack vare deras hjälp har jag nu bättre månadskostnader och en riktigt bra deal som jag är supernöjd med. Ett fantastiskt kundbemötande och service utöver det vanliga , jag kommer definitivt att vända mig hit igen!
Kanon grabbar i butiken som lagade skärmen väldigt fort samt hjälpte mig med abonnemang och diverse annat, förklarade saker tydligt och lämnade bra info! Riktigt bra bemötande!
I went to this shop to replace iphone battery but ended up buying familjabonnemang for 5 people with company 3. The salesman Kaiser was very good and exceptionally knowledgeable on different companies and he chose a best deal for me. Highly recommend everyone to go visit this place and talk to Kaiser once. Everything will be smooth and you will get the best deal.
Jätte fint upplevelse tacksam Kaiser.
Fick ett bra bemötande, sänkte månadskostnaden samt fixade min telefon.