Välkommen till Mobilfrid och butiken i Väsby! Vi reparerar, lagar och servar telefoner och surfplattor av de flesta märken. Alltid personlig service hos oss.
Maria E:
Väldig professionell sätt försöker till alla medel att fixa mobilen .. mycket bra service och prisvärd
Gigames Sickla – Snabb hjälp när du behöver reparera eller laga din telefon!
Kerstin L:
Trevliga och engagerade på Gigamex i Sickla. De tog sig an min Samsung som landat hårt på volymknappen, mycket proffsigt reparerade de snabbt telefonen och tog fram en billigare (men snygg) lösning i stället för utbyte av baksidan. Jag är väldigt nöjd och skulle absolut rekommendera dem!
Kristian B:
Mycket hjälpsamma och proffsiga. Vettig prissättning. 6 månaders garanti. Har annonser på marketplace. Enda lilla nackdelen är att de inte talar så bra svenska.
Daniel K:
Till min sons stora glädje så fanns Zoom i Stuvsta. Dom fixade vårt problem med laddkontakt och skärm på ett riktigt proffsigt sätt.
Smidigt och snabbt arbete. Personalen som jag träffade var riktigt strevliga. Jag kan starkt rekommenderar dem.
Tack Ali för all hjälp. Du räddade min helg. Önskar er all lycka!
Mvh Daniel.
Eva J:
Kom dit med en IPhone som inte funkade pga att batteriet var helt utslitet Utöver batteriet upptäckte den kvinnliga o effektiva personalen att laddningsstället behövde göras rent Hon fixade snabbt dokumenten som skrevs på av mig och och sa att det tar högst 30 min att installera batteriet etc
Kom tillbaka 10 min senare och strax därefter var min mobil klar och laddad 35% så att jag kunde används den direkt
Det är andra gången jag besöker Krasch och var då lika imponerad av betjäningen och den professionella hanteringen
Priserna är också på en bra nivå
Nöjd kund
Lennart H:
Min upplevelse var trevligt bemötande, snabb service och att produkterna känns som bra kvalitet, dock väldigt dyrt att byta skärm på iPhone X👍😉
Jon S:
Bra bemötande, trevliga och kompetenta. Fixade datorn dagen innan julafton utan åthävor och föreslog också åtgärder som minskade kostnaden snarare än ökade den. Om jag någonsin får problem igen så ringer jag direkt.
Tull T:
Fantastisk snabb service! Jag bytte skärm på en iPhone 6 och det fungerade perfekt! De installerade även ett riktigt bra skärmskydd! Rekommenderas!