Nytt batteri till iPhone. Inget krångel, bra service.
Gigamex Hötorget
Välkommen till Gigamex Hötorget! Här vid spärrarna i Hötorgets T-bana lagar vi din iPhone, iPad, Samsung, Huawei eller Xperia medan du väntar. Vi utför kostnadsfri felsökning, om problemet inte är vattenskada, och har fast pris på våra reparationer. Vi tar endast kortbetalning och SWISH, ej kontanter, i butiken. Vi kan de flesta märken och modeller och felsöker även datorer. Välkommen!
1097 omdömen om Gigamex Hötorget
Sedan starten hos Reco 2017
Fick snabbt hjälp och tydligt pris. Sen blev kanske inte resultatet så bra som jag önska men dom gjorde det bästa dom kunde.
Fick råd att byta skärm trots att telefonen inte är värd total kostnad. Dålig rådgivning. Tips kolla begpriser innan vi byter
Snabbt och smidigt. Trevlig personal.
Supersnabb service och trevligt bemötande!
Härligt, trevlig personal. Snabbt och smidigt
Trevligt bemötande och imponerande snabbt jobbat! Supernöjd! Jag fick min touch screen utbytt på I-Phone.
Fick batteri till iPhone bytt på 20 minuter, smidigt, billigt!
Trevligt bemötande och snabb och bra service.
Superbra och snabb service! Tack!
Supertrevlig personal. Bytte min trasiga skärm och mitt batteri! Min 5 år gamla iphone blev som ny!
Bra service och mycket bra bemötande.
Trevligt bemötande och snabbt agerande
Skärmbyte men det visade sig att telefonen var vattenskadad. Hade önskat att dom hört av sig när detta upptäcktes så kunde arbetet ha ändrat karaktär. Men så skedde inte utan jag fick veta det när telefonen hämtades upp.
Personen i butiken gav ett proffsigt bemötande och gjorde ett snabbt jobb med bytet av skärm på min telefon.
Toppenbra service ¡!!!!!!!!!!!!!!!
Bra service och trevligt bemötande. Vi har använt Gigamex förr och kommer anlita dem igen.
Dom hade ersatt glasskyddet för kameran med ett plast skydd som lossnade bara några dagar efter vilket är sjukt dåligt. Kommer inte reparera något hos gigamex framöver
Byte av laddningsport på en IPhone/ samt byte av skärm på en annan. Så bra service, snabb hjälp och trevligt bemötande! Fantastiskt att kunna få hjälp så snabbt!
Snabb service som löste mitt akuta problem av att byta skärm på en halvtimme. :)
Bra bemötande snabbt levererat och bra fungerande glass
Ni är grymt bra på att fixa mobiler och och dylikt:))
Jag skulle välja att ha ett bättre batteri. Tack!
Fick snabbt hjälp och hämtade ut telefonen efter 1tim.
Dem kunde inte fixa min mobil ordentligt i början pga det var mycket fel med mobilen eller nägot men allt slutade bra i slutändan då jag bytte ut mobilen till en annan❤️ Skit nöjd kan inte bli gladare! Tack över han som hjälpte mig och försökte hitta lösningar för mig på alla möjliga sätt. Tackar han jätte mycket! Rekommenderar verkligen! Tack för all hjälp! ❤️❤️😊
Inga konstigheter. Bra pris å snabbt fixat. Nytt glas ipad.
Snabbt och enkelt bra service
Grymma! Snabba! Bra kundservice
Har gått hit i flera år med mina telefoner pga nöjd. Nybytt batteri håller sina uppskattade 3+ år och skärmen jag brukar byta till av originalkvalitet håller vad den lovar. Tills jag tappar telefonjäveln igen och är tillbaka. Byte av batteri och skärm tar en halvtimme så bara att ta ett varv i området och sen är det klart.
Mycket snabb o smidig hjälp, toppen!
Bra och snabb service. Rekommenderas
Allt var bra både med bemötandet och arbetet utfördes snabbt! Du
Jag är nöjd med kundbemötande och min telefon fungerar jätte jätte bra.
Bra bemötande, min iPad ned nytt batteri funkar utmärkt.
Snabbt och proffsigt bemötande.
Lämnade in mobilen för reparation och fick en snabb och bra hantering!
Mycket trevligt bemötande och snabb och effektiv service.
Trevligt bemötande. Jag var super stressad över att skärmen var spräckt. Han/Ni gjorde min dag genom att lugna mig och byta skärm på bara några timmar. Rekommenderas varmt. Lättillgängligt då de ligger i t-banan Hötorget. Super tack. Nu kan jag resa och ta bra bilder med mobilen.
Snabb och bra service. Mer prisvärt än konkurrenter
Supertrevligt bemött och toppenservice.
Bra service, anställda var snälla och förstående. Jätte nöjd med resultatet.
Jag har inga problem med bemötelsen utav dom i butiken, alla bemötte mig bra och var trevliga. Jag förväntade mig att skärm och display bytet som jag betalade för skulle gå som planerat. Tyvärr så kan man bara höra folk i telefonen när man har högtalare på, och telefonen har börjat glappa också (hade inget utav dessa problem innan reparationen) mvh Måns Vogel Björk
Trevlig, bra service. Hjälpsam och är nöjd som kund.
Trevligt bemötande och bra utfört jobb
Tack för din recension Hälsningar Gigamex kund service
Nöjd med allt service mottagare och snabbhet
Jättebra service! Tack! Mitt batteri blev bytt med en gång, utan problem!
Tack för din recension Hälsningar Gigamex kund service
Jag lagade min mobilskärm och det gick snabbt och det blev jättebra.
Tack för din recension Hälsningar Gigamex kund service
Snabb och bra service! Byte av batteri och skärm.
Jag går till Gigamex med blandade känslor. Är jag på väg dit är det för att jag har haft sönder min skärm på telefonen. Men jag skulle inte gå någon annanstans. För att servicen är suverän och jag är trygg med kvalitén. Så att ja, det är jobbigt med trasig telefon men tack Gigamex för att ni finns :)))
Tack för din recension Hälsningar Gigamex kund service
När jag anlände till den excellenta och professionella affären möttes jag av en angenämt trevlig och välbemötande personal. De var gedigna och målinriktade med en passion för sitt yrke som jag aldrig tidigare någonsin bevittnat
Stort tack för dina fina ord Önskar dig fortsatt trevlig dag