Supertrevligt bemötande och mobilen som ny!
GmStore
Välkommen till GmStore! Vill du ha hjälp med att laga din spruckna iphone eller iPad som du tappade i golvet? Eller har du råkat bada med din mobiltelefon?, har du problem med din dator (mac eller pc)? Du kan vara lugn - Vi på GmStore hjälper dig gladeligen att få ditt problem fixat. Vi tillhandahåller snabb service, Drop-in...
296 omdömen om GmStore
Sedan starten hos Reco 2018
Vänligt, proffsigt och snabbt!
Snabbt och enkelt bra service!!!
Fick min fuktskadade gamla iPhone SE fixad på 30 minuter - blev så glad att slippa köpa en ny. Vänligt bemötande med skärmskydd på köpet - känns som att de verkligen brydde sig om min telefon. Kostade dessutom mindre än i stan. Värt att åka till Telefonplan!
Fick snabb hjälp med vattenskadad MacBook Air. Fantastisk bemötande och allt till ett helt rimligt pris. Kommer att återkomma hit med alla problem relaterade till data och telefoni.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hjälpte mig med min macbook air som fått ett glas juice över sig. Supertrevligt bemötande, snabb service till rimligt pris. Rekommenderas starkt. Joakim.
Väldigt tillmötesgående och snabb! Toppen!
Alltid bra bemötande och väl utförda reparationer hos GM Store.
Oerhört trevlig och bra service! Hade trasig skärm. Fick den reparerad snabbt medan jag var på plats. Fick även hjälp med att "lappa ihop" den trasiga baksidan som jag inte tänkt laga, så att den höll ihop bättre.
Bytte mobilskärm av äldre modell. Väldigt bra service och ett fint resultat. 5+
Jag har använt GM store i flera år för reparationer av iPhone. Kvaliteten på jobbare har alltid varit bra och servicen förstklassig.
Snabb och bra service till rimliga priser. Kan rekommendera företaget.
Bra bemötande och utmärkt hjälp
En gång kund. Alltid kund! Bemötande i kombination med expertisen gör det är alltid värt att återkomma. Tack!
Vet inte ene vilken gm store e
Bra bemötande, snabb service och bra pris.
Snabb diagnos och åtgärd. Bra bemötande. Bra kostnad. Rekommenderas.
Jättebra bäst!!! Jättetrevligt
Skärmbyte på mobil. Bra bemötande och serviceminded. Prisvärt.
Bra service, trevlig personal. Finns inte mycket mer att begära. Man blir informerad om problemen man har, och man känner aldrig att man blir svindlad
Jag har bytt skärm på min mobil där ett par gånger. jag har alltid fått bra och trevlig service och de är supersnabba.
Bästa butiken ,bra bemötande, mycket kunnig personal. Återkommer!
Bra bemötande, bra service! Snabbt lagat mycket nöjd.
Mycket trevlig personal och bra service
Blev så bra bemött och fick hjälp direkt med en gammal hårddisk som jag inte kom åt. Den innehöll viktiga bilder så blev så glad när jag fick tag i dom igen.
Snabb och bra service samma dag
Vi fick snabb service när vi hade en trasig mobiltelefon där den tyvärr var fuktskadad. De hade en ny mobil vi kunde köpa snabbt, så vi slapp va utan mobil någon längre stund
Bra service. Gott bemötande. Trevlig och kunnig personal.
Snabb och utomordentligt service vid byte av mobilskärm. Rekommenderas!
Blev väldigt trevligt bemött. Visste inte vad jag skulle förvänta mig men blev väldigt positiv. Väldigt bra o trevlig upplevelse, blev hjälpt med min i-pad.
Kanonfint professionellt bemötande, enkelt och smidigt med bra priser! Fem av fem möjliga stjärnor 🌟
Bytte skärm på min iPhone XS, skärmens touchrespons var dålig efter bytet så jag gick tillbaka, det visade sig att det var pga att min mobil var böjd vilket gjorde att skärmen inte satt så tight som den ska för att fungera normalt. Fick ett jättebra bemötande i butik, dubbla lager lim och lite återböjning löste problemet. Fick även ett skärmskydd ditsatt utan extra kostnad. Rekommenderas varmt!
Väldigt bra och snabb service gällande iPhone
Så enkelt snabbt, & bra återkommer gärna :-)
Fantastiskt bra bemötande och service. Hela min familj tar nu hjälp av GM-store gällande datorer, mobiler etc. Förklarar på ett sätt så att även en oteknisk person som jag förstår :) Jag ger toppbetyg!
Jättelycklig upplevelse ,är så nöjd
Bytte batteri på en Samsung S20. Snabb leverans. Tydlig. Trevligt bemötande. Enkelt. Blev även en mindre skada på mitt förra skärmskydd under reparationen (som jag inte ens hade noterat) som man på egen hand bytte ut! Har ingenting att anmärka på. Och batteritiden är bra igen! Klockrent.
Snabb och proffsig hantering av två telefoner, bytte framsida.
Lysande! Fixade en dator som jag trodde var död.
Lagning av vattenskadad Mac. Mycket bra, prisvärd, professionell och snabb service! Rekommenderas varmt.
Mycket bra och snabb service med bra resultat
Otroligt fin och snabb service. Alltid trevligt och välkomnande bemötande. Känner stort förtroende att lämna alla mina apparater hit. //Linda
Mycket trevlig och mycket hjälpsam personal!!!
Mycket bra bemötande samt bra priser
Bytte skärm på min dator Dom va super !!!!
Otroligt.hjälpsamma människor
Lämnade in en hopplös gamingdator som startade om av sig själv, efter noggrann felsökning av varje komponent kom vi fram till en lösning, datorn fungerar nu prima! Tack!
Trevligt bemötande och snabb service 👍🏻 Köpt en datorsladd och lagat en iPad-skärm
Väldigt nöjd. Proffsigt bemötande. Jag rekommenderar GM varmt. Roger
Mycket bra bemötande och genomgång av två datorer! Min ena son rekommenderade gmstore!