En del av Gigamex -
www.gigamex.se
Tappat telefonen i golvet? Vi på Gigamex fixar din iPhone, iPad, Samsung, Huawei eller Sony Xperia, medan du väntar!
Våra erfarna tekniker har själva varit där du är och vet att det kan vara väldigt frustrerande att inte kunna använda sin mobiltelefon. Därför jobbar vi effektivt och snabbt. Dessutom kan de flesta jobb göras när du väntar i butiken - smidigt och enkelt.
Utmärkelser
244 omdömen om Gigamex Flemingsberg Station
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Fantastiskt bra och snabb service!
På mindre än en timme fixade de en trasig iphone X så att den blev som ny.
Rekommenderas!! -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Hade en mobil med trasig skärm. Den lagades o mobilen blev brukar igen. Tog ca 40 min. Helt ok. Nöjd.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Så bra bara 👌hjälpte mig så snabbt
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Ny Skärm och batteri till mobilen! Jättebra men batteriet laddar ur på natten utan laddning. Men håller bättre för kyla.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Skärmbytet blev inte lyckat. Telefonen fungerar sämre
Snabb service, trevlig personal
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bytte skärm på iPhone. Bra jobb
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bytte batteri och skärm. Snabbt smidigt och prisvärt!
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Var där och byte skärm och kamera på min Samsung galaxy s9+. Allt gick smidigt och resultatet blev väldigt bra. Bra bemötande av personal.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Förväntade mig att han skulle vara lite noggrannare
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Lagade min iphone 8 plus. Bra pris och kvalitet av skärm. Trevlig bemötande i butiken.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Trevligt bemötande och snabb service
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Han är helt otrolig,lugn vänlig hjälpsam.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Väldigt snabb och smidig service! 👍
Vänligt bemötande
Bra service
Snabbt jobbat.
Jag kommer att gå dit igen när jag behöver hjälp.
Nära dit.Bra med platser att parkera.
Allt var så positivt😊 -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bra bemötande och proffsigt utförande
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Allting var super bra. Det var snabbt och smidigt, och man blev bemött super bra.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jätte trevlig personal. Mycket hjälpsam, proffesionellt utfört arbete. Mycket nöjd.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag köpte en ny skärm till min Iphone som Gigamex bytte
Jag blev MYCKET Gott och Bra bemött som alltid hos Gigamex
Företaget lever alltid upp till mina förväntningar denna gång besökte jag butiken i flemingsberg, tidigare gick jag till bagarmossenbutiken.
Min upplevelse är totalt 100%-ig och varje gång blir man förvånad att jobbet går så fort och att kostanderna är så låga. Helt perfekt med all trevlig personal. Absolut bästa bemötanden jag någonsin fått i någon butik. Helt klart BÄST!! -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag bytte skärm på min mobiltelefon. Det gick snabbt och blev bra resultat.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Gjorde skärm och batteribyte. Det gick snabbt och funkar bra med skärmbyte! Dock håller inte batteriet så jättemycket bättre än innan vilket känns tråkigt.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag gick in med min dotters telefon som behövde byta skärm. Jag fick ett väldigt trevligt och froffitionellt bemötande, bytet gick fort och även om jag bara hade kontanter löste personalen det ändå.
Jag rekommenderar den här butiken starkt! -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Perfekt för oss med närheten och snabb service! Supernöjd!
Byte av skärm.
Snabb betjäning och kort väntetid.
Gigamex levererade det som jag förväntade enligt reklamen.
Skönt att det gick snabbt och lät -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Snabbt, smidigt och bra pris för original skärm. 👍
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag lagade min skärm, iPhone 7. Tog den dyraste varianten.
Blev bemött med bra service och det gick snabbt.
Det var lite dyrt, men annars var det bra. Gick snabbt och jag blev nöjd. -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Var jättetrevligt och löste sig utan problem trots mindre komplikationer
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bytte skärm och glas på min mobil. Allt gick snabbt och jag är väldigt nöjd med resultatet. Priset var också bra.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bra, snabba. Bra men inte bäst pris.
Hej Andreas!
Gigamex Flemingsberg Station
Kul att du är nöjd med vår service.
Angående priset så försöker vi alltid ha bäst pris på marknaden samt att när du besökte oss så hade vi både höstrea + 10% rabatt som öppningserbjudande. Jämför man våra priser med andra så kom du faktiskt billigt undan! :)
Önskar dig en fin dag. -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bytte skärm på min Iphone, hade bra pris tack vare öppningserbjudande.
Allt funkar som det ska! -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Snabb service. Bra resultat. Trevligt bemötande.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bra bemötande och bra utfört arbete på min telefon! Proffsigt!
Tel1
Iphone touch glas original
Batteri
Skärmskydd
Tel2
Kamera fram o bak
Sanering -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bytte min skärm, effektivt, proffsigt och vänligt bemötande!
Tack Gigamex!
Dessa grabbar fick en sten död iphone 8 plus att börja leva igen! Ett jobb som inte ens Appel ville göra!
Tusen tack för bästa service!
Kommer rekommendera er vidare till alla jag känner!
Ni är bäst🔥🔥 -
Iphone 6s skärmreparation
Bra och trevlig service -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Just nu väldigt nöjde med den väldigt snabb service och trevliga personal jag rekommendera detta vidare till mina vänner stort tack för ett bra bemötande .
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Vänlig och snabb service till en bra pris.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Fick glaset på mobilen lagat, snabbt och med utmärkt service.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Glas + förstärkt glas och batteri
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag gjorde en skärmreparation och betteribyte. Jag blev bra bemött och reparationen gick snabbt.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Jag lämnade in en iPhone för byte av skärm samt batteri. Dessutom satte de på glasskydd på 4 mobiler. Gick snabbt och effektivt, fick tillbaka den lagade mobilen på 30 min. Företaget gav även tips och annan viktig info om mina mobiler. Kände mig mycket välbemött av kunnig personal.
Har alltid använt Gigamex Bagarmossens service för lagning av mina mobiler. Bra priser och snabb åtgärd. -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Snabb och bra hjälp. Proffsigt!
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Læmnade in luren som fixades på under en timme. Trevlig personal.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Så bra service!!! Allt gick jättefort och mannen jag tala med gav mig tips kribg allt
Snabb och trevlig service
Mobilen blev som ny. -
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Bra service och trevligt bemötande
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Glasbyte på iPhone 6s+ — funkade bra.
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Lagade min iPhone snabbt och smidigt!
skrev om Gigamex Flemingsberg Station
Lämnade in min telefon på skärmbyte. Dagen efter sprack skärmen helt oprovocerat. Gick tillbaka och de vägrade byta, det ingick inte i garantin. Så varning för att gå dit!
Hej Åsa!
Gigamex Flemingsberg Station
Tack för din feedback. Tråkigt att det har blivit så. Det är väldigt ovanligt att en skärm går sönder utan att den utsätts för att bli tappad/klämd.
Vi hänvisar dig till att läsa vår garanti i detta ärende:
Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande.
Vi beklagar över att du har upplevt ett dåligt bemötande av vår personal. Det ingår i vår interna utbildning att ta extra steget för att styrka positivt bemötande mellan personalen till kunderna. Vi kommer att ta detta vidare.
Ha en fin dag!Det hjälper inte mig, tyvärr. Förstår att det är ovanligt att skärmar spricker efter ett byte. Jag visste inte ens att det kunde hända. Men nu blev det ju så och bytet (till originalskärm dessutom) kostade mig 600 kronor. Jag kom tillbaka två dagar senare (pga stängt på söndagen). Skärmen sprack dagen efter att jag varit hos er och jag har inte tappat den. Köpte dessutom ett skyddande fodral när jag var där. Glaset är inte krossat på det sättet som när man tappar en telefon. Det är en spricka rakt över, vid kameran. Så jag tror att ni egentligen förstår att det är bytet som har orsakat sprickan men att ni väljer att inte låtsas om det, eftersom ni har stöd för ett sådant agerande i er garanti. Men det betyder inte att det är etiskt ok.
Åsa Maritha M
Ni borde måna om ert varumärke och erbjuda er att byta skärmen utan extra kostnad. Nu blir det ju så att jag varnar andra för att gå till er, eftersom de inte kan räkna med att bli ersatta ifall skärmbytet leder till en trasig skärm. Det handlar inte om ett dåligt bemötande från personalen i Bagarmossen, de följer ju bara er praxis. Däremot ringde jag upp huvudkontoret och fick prata med den som var ansvarig och han var riktigt otrevlig. Sa att han driver ett företag och skulle förlora pengar om de bytte skärmen gratis och att jag inte kan visa att det var bytet som orsakat sprickan. Höjde rösten åt mig, när jag fortsatte argumentera. Obehagligt.