Mf Teknik AB
Välkommen till MF Teknik AB!
Vi erbjuder snabb och billig service av mobiler och surfplattor. Oavsett om du har tappat din mobil och fått en springa i den. Kameran kanske har slutat fungera eller spillde du precis kaffe på surfplattan? Vi på MF Teknik AB tar oss ann alla typer av problem. Vet du dessutom inte vad problemet är så kan vi felsöka din mobil eller surfplatta.
- Alltid bra priser och erbjudanden
- Hög kvalitet
- Expresservice -> Klart på 15 min
Mobilmärken som vi kan laga/felsöka: Apple, Samsung, Sony, LG och Huawei. Varmt välkommen in till oss på Runstensvägen 3 för att fixa din mobil eller surfplatta.
- Alltid bra priser och erbjudanden
- Hög kvalitet
- Expresservice -> Klart på 15 min
Utmärkelser
Läs vad 103 kunder tycker om Mf Teknik AB 2
2021-01-20Insamlad av företaget
Jättenbra! Dem hjälper mig alltid när jag har problem med min Phone 8 plus! Jag rekommenderar de starkt
2021-01-14Insamlad av företaget
Hej,
Det gick fort och byta telefonskärmen som var sprucken avseende iPhone 11.
Mvh
Markskrev om Mf Teknik AB -
2021-01-09Insamlad av företaget
Jag kan inte annat än rekommendera MF Teknik! Personalen gav mig ett mycket trevlig och proffsigt bemötande, speciellt den unga tjejen, som jag tyvärr inte uppfattade namnet på. Jag fick snabbt hjälp och kommer i fortsättningen enbart att vända mig till MF Teknik.// Peter
Bytte skärm på min IPhone. Snabbt, smidigt och bra pris👍
2021-01-08Insamlad av företaget
Bytte batteri på iPhone. Vänligt bemötande och gick snabbt att få det gjort.
2021-01-08Insamlad av företaget
Snabb service och otrolig bra kundbemötande. Vi är supernöjda med service ich utfört arbete. Tusen tack! Ni är bäst ❤️
2021-01-07Insamlad av företaget
Byte a skärm till iPhone Xr
Snabbt och med vanligt bemötandeskrev om Mf Teknik AB -
2021-01-05Insamlad av företaget
Mycket engagerad och kunnig personal
Bra service
Rekommenderas varmtskrev om Mf Teknik AB -
2021-01-02Insamlad av företaget
Jag har under de senaste åren fått hjälp med skärmbyten av både mobiltelefoner och touchskärm till en bärbar dator. Genomgående trevligt bemötande och återkoppling och framförallt väl utfört arbete.
2020-12-23Insamlad av företaget
Byte av sprucken skärm samt köp av tillbehör mobiltelefon. Väldigt trevliga, hjälpsamma och serviceinriktade! /Fredrik
2020-12-18Insamlad av företaget
Kom förbi för att byta en trasig skärm på en Iphone. Fick hjälp på plats, riktigt smidigt. Trevlig personal, bra bemötade. Rekommenderar varmt.
2020-12-16Insamlad av företaget
Jag tycker njöd för detta servisett som jag fick om min mobil.
Tusen tack
God julskrev om Mf Teknik AB -
2020-12-15Insamlad av företaget
Service på iPad som vägrade ta laddning.
Snabbt, snyggt, billigt - och som extra bonus lät de den dessutom ladda efter byte av kontakt.
Rekommenderas varmt!skrev om Mf Teknik AB -
2020-12-15Insamlad av företaget
Bytte glas på baksidan av min telefon samt kamera glaset. Snabb service! Schyssta grabbar!
Mobilen ser ut som ny !skrev om Mf Teknik AB -
2020-12-09Insamlad av företaget
Trevl personal och hjälpsamma och fixade min tf som hakat upp sej vilket inte min operatör Telenor tydl inte klarade av i deras butik i HC.
Köpte också ephone 7 👍skrev om Mf Teknik AB -
2020-12-06Insamlad av företaget
Dem har jättebra priser jämfört med andra och snabba! byte batteri på min iPhone 8 för 349 kr! Rekommenderar!
2020-12-05Insamlad av företaget
Lagade min iPad
Verkligen trevlig personal
Även priset
Kommer att rekommendera denna butik
👍👍👍skrev om Mf Teknik AB -
2020-12-04Insamlad av företaget
Jag fick kontakten till min iPhone fixad på under en timme för en helt okej peng. Dessutom fick jag hjälp med att, på nätet, hitta en jättebillig plugg till kontakten för att slippa få in smuts och damm i den. :)
2020-12-04Insamlad av företaget
Snabbt jobbat och billigare än jag hade befarat.
2020-12-03Insamlad av företaget
Köpte skal, laddare, glas till skärmen, fick ett mycket bra bemötande. Trevlig och kompetent personal ! Rekommenderar !
2020-12-03Insamlad av företaget
Jag köpte 2 st mobilskal och 2 st mobilskydd.Bemöttande var mycket bra. De levde upp till mina förväntningar. Personalen var trevliga, glada och kunniga. Jag kommer att besöka er igen och rekommendera er till mina vänner. Hälsningar/Jana 😀👍
2020-12-02Insamlad av företaget
Fick hjälp med batteribyte i mobilen. Trevlig personal och de gjorde jobbet på en halvtimme. Bra o snabb service o inte särskilt dyrt.
Väldigt bra service
Skärmbytet gick bra och min telefon fungerar igen.skrev om Mf Teknik AB -
2020-12-01Insamlad av företaget
Super snabba! Byte batteri på min iPhone 7 det tog bara 10 min och nu är jag super nöjd med batterit!
2020-12-01Insamlad av företaget
jättenöjd med skärmbytet på min iphone! kunniga personal.
2020-11-29Insamlad av företaget
Jätteduktiga och trevliga personal🙏🏼Rekommenderar
2020-11-28Insamlad av företaget
Bytte glas på mobilen. Gick jätte fort och mycket trevlig personal.
2020-11-26Insamlad av företaget
Jag lagade en iPhone xr skärmen. Servicen var både snabb och pålitlig. 5stjärnor till er
2020-11-25Insamlad av företaget
Jag behövde byta skärm på min iPhone och ställa några frågor angående visa tillbehör.
Personalen visade vara kunnig, hjälpsam, effektiv och service inriktadskrev om Mf Teknik AB -
2020-11-21Insamlad av företaget
Jag köpte ett plastfolie och mob skal och dom hjälpte att sätta på allting och gättetrevliga och bra service
2020-11-19Insamlad av företaget
Mycket hjälpsam och trevlig personal!
kom in m en trasig skärm straxt innan butiken stängde-de fixade skärmen snabbt , de fick jobba över, men var ändå trevliga och de räddade min kväll-stort tack och på återseende!skrev om Mf Teknik AB -
2020-11-19Insamlad av företaget
Snabb och bra service. Trevligt bemötande. Bra hjälp vid prekärt läge med trasig laddfunktuntion i telefonen.
2020-11-19Insamlad av företaget
Super bra! Snabba! Jag är jätte nöjd med jobbet!
2020-11-16Insamlad av företaget
Jag bytte glas på min iPhone. Jag var nöjd med service och resultatet.
2020-11-03Insamlad av företaget
Toppen kundservice och visar på mycket professionell kompetens!
2020-11-03Insamlad av företaget
Skickliga arbetare med professionellt bemötande. Tack för ett bra jobb! från en riktigt nöjd kund!
2020-10-30Insamlad av företaget
Jag lämnade in min telefon och ipad. Dom bemötte mig på ett fantastiskt sätt och gav så bra service! Jag rekommenderar dom starkt!
2020-10-28Insamlad av företaget
Löste problemet snabbt och med väldigt proffsigt bemötande.
2020-10-24Insamlad av företaget
Jättenöjd. Bytte skärm och batteri. Gick jättesmidigt.👍