Trevligt och kunnigt bemötande. Telefon reparerad och som ny! Tack.
Phonia - Mobilreperationer Bromma Blocks
Välkommen till Phonia och vår butik i Bromma Blocks! Hos oss kan du enkelt laga din mobil, oavsett varumärke och modell. Vi har lång erfarenhet av att reparera telefoner och hjälper till med de vanligaste typerna av reparationer. Våra kunniga tekniker diagnostiserar och åtgärdar problem snabbt så att din mobil blir som ny igen....
169 omdömen om Phonia - Mobilreperationer Bromma Blocks
Trevligt o artigt bemötande👍🏼 hjälpsamma o kunnig, Ridde
Alltid lika kunniga har köpt telefon. Kommer gärna tillbaka.
Säljare hade inte koll på priserna. Så att byte skärm kostade 1490 kr. När kampanjpris på hemsidan var 990 kr. Bra var att byte av skärmen gick snabbt.
Super trevliga och hade prisgaranti, snabbt och smidigt. Så nöjd
Toppenservice! Och trevlig personal
bra kunskap och bra service !!
Supersnabba och väldigt bra service. Dom matchar verkligen priset hos konkurrenterna. Rekommenderar!
Byte. Av batteri gick fort, trevlig personal.
Jättebra bemötande och snabbt agerande.
Fantastisk service, Elias hjälpte mig med min telefon och abonnemangen. Otroligt trevlig, han förtjänar löneökning med den typen av kompetens och servicekänsla. Hälsningar Tant Yvonne 😃😃
Toppentrevlig personal, bra service och jättegott kaffe. Tusen tack för hjälpen Elias.
Så himla serviceminded, Elias✨️✨️✨️
Kunnig och snabb hjälp till ett attraktivt pris!
Utmärk service varje gång jag har varit där. Lagat mobilskärm och ipad skärm flera gånger och alltid nöjd! Robin är grym på service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt trevlig och serviceminded personal, ärendet tog lite väl lång tid pga reservdelar saknades, men så bra med reparation direkt i butiken.
Mycket bra och smidig. Gick väldigt snabbt att få hjälp.
Super bra, snabb, bra bemötande och serviceinriktad! ++++++++
Bra bemötande, snabba och med bra resultat lagade min iPhone som jag tappat.
Bra och snabb hjälp. Kom in med en trasig telefon . Dom löste problemet direkt! Mycket trevlig personal!
Super Mycket bra service, de löser problemen väldigt snabbt och har mycket glädje.
Stort engagemang, det är det vi gillar. Fick hjälp med att sänka mina abonnemangskostnader och fick uppgradera våra telefoner och ändå gick vi ner i månadskostnad. Helt otroligt! Tusen tack Elias, jag rekommenderar alla att gå ner till butiken. Speciellt nu när Bank-ID inte funkar på många av de äldres telefoner. Stort tack till dig Elias :)
Mötet var trevlig och nyttig med nya kunskaper.Reparatören var duktig. Snabb service med beställningen av reservdelen. Tack! Paavo Tervonen
Mycket bra och snabb service.... Rekommenderas
Bra hjälp och trevlig personal! Jättenöjd
Otroligt trevlig bemötande och kunnig 😊
Blev utmärkt mottagen. Allt fixades snabbt och bra.
Alltid fått bra hjälp och bra bemötande av trevlig personal!
Supertrevligt bemötande, kunnigt och fin service. Reparationen av trasig skärm gjordes på bästa sätt.
Lämnade in min mobil för byte av batteri och baksida. De verkar ha gjort ett bra jobb.
Jag lagade min telefon som hade fått en LCD skada. Otrolig bra service, super trevlig personal, och framförallt arbetet som är de viktigaste, fick ett resultat av deras arbete som var högre än jag väntat mig. Stort tack så ni ha! Grymma är ni! Snabbt gick de också
Anställda var trevliga och jag fick hjälp, men tjänsten jag köpte har inte kommit igång än. Jag hade tänkt vänta med att betygsätta men får påminnelser.
Mycket trevligt bemötande, rekommenderar alla att gå in till Elias på Bromma Block för att få hjälp, särskilt alla seniorer dem tar mycket väl hand om dem. Med vänlig hälsning Mona
Trevligt bemötande och säljaren la mycket tid på mitt ärende.
Bytte batteri på min telefon, gick hur smidigt som helst. När jag kom hem så la skärmen av. Åkte tillbaka dagen efter och fick hjälp med att byta skärm. Säljaren som hjälpte mig var ett riktigt proffs jag åkte hem med ett leende på läpparna. Stort tack. Kommer garanterat tillbaka om jag behöver hjälp igen. /Anders
Väldigt trevligt bemötande men urusel service på tjänst.beställde och betalade för mobil glas som skulle komma till butiken efter 1v. Ringde efter 2v och då visade det sig att de inte lagt beställningen på glaset så det tog ytterligare 1,5 v. Sedan informerades inte om att biometrihårdvaran sitter i originalglaset så nu efter glasbytet funkar inte fingeravtrycksläsaren. Trist.
Väldigt hjälpsamma och trevliga.
Personalen är mycket hjälpsamma och de kunde lösa mitt problem på ett snabbt och smidigt sätt.
Väldigt dåligt. Gjorde skärmbyte och skärmen krånglar igen efter 2 dagar. Skulle inte gå tillbaks ige
Trevliga , snabb service, löste problemet med min mobil på 15 min
Pascal, säljaren var lyhörd, tillmötesgående och löste mina problem. Stort tack
Jag fick trasig telefon tillbaka efter batteribyte, personal vägrar hjälpa mig. Sämsta butiken
Tydlig bra service. Trevligt bemötande
Snabb service, trevlig personal!
Super snabba och professionell service från Bilal och Tobbe🌟
Snabba att hjälpa än och laga mobil. Dem som jobbar där va väldigt trevliga.
Fantastisk service och bemötande
Mycket trevligt bemötande och bra service vid byte av telefon.
Proffsigt bemötande o snabb hantering av mobil som behövde repas. Genomfört på kort tid.
Trevlig och hjälpsam personal som löste mitt problem