Plexigruppen Sverige AB

5.0

14 omdömen om Plexigruppen Sverige AB

Hans Magnus G
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

vi beställde åt en kund till ett utomhusprojekt där vi skulle klä ett spaljéstaket med 6 mm plexiglas. vi fick väldig bra vägledning för val av kvallitet och tjocklek till detta. Väldigt nöjda med allt från första kontakt till leverans, proffsigt!

Ola Robert H
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Supertrevliga och tillmötesgående. Proffsigt! Stort tack från oss!

Bo Joakim K
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Måttbeställde polykarbonat och fick skivorna efter 3 dagar (Stockholm). Måtten stämde och vi är jättenöjda med allt. Toppbetyg!

Helena P
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Tät och professionell kontakt! Snabb leverans och supernöjd med skivorna. Rekommenderas varmt!

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Kul att höra Helena! Och stort tack för att du valt att handla dina plexiglas hos oss. Hjärtligt välkommen åter!

Fredrik J
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Vi har vänt oss till Plexigruppen vid flera tillfällen för att uppfylla våra kunders önskemål, och varje gång har de levererat hög kvalitet och i god tid. De är lyhörda, professionella och pålitliga. En leverantör som gör det enkelt att känna förtroende. Rekommenderas varmt!

Adam S
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Super bra företag som både är snabba och lämnar bra priser. Rekommenderar starkt! Tveka inte på att kolla med dem till ditt projekt.

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Hej Adam, så roligt att höra att du uppskattar oss. Vi hoppas att vi får höra från dig snart igen!

Christofer D
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Rekommenderar varmt! Ypperligt klok, sympatisk och flexibelt bemötande och strålande resultat!!

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Nils W
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Bra kommunikation och snabb leverans. Rekommenderas!

Pedro Álvaro R
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Jättebra bemötande! Återkommer mer än gärna!

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Tack så mycket Pedro, vi uppskattar ditt positiva omdöme och hoppas att vi kan vara till din hjälp även i framtiden!

Sofie Ö
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Grymt bra service! Jag är jättenöjd med mitt köp och kommer absolut att återkomma i framtiden med nya projekt! Tack för allt!

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Roligt att höra Sofie, vi ser fram emot att höra från dig snart igen!

Hans-olof A
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Väldigt bra att göra med, alltid trevligt bemötande och väl utförda arbeten

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Hej Hans, så roligt att du uppskattar våra ansträngningar att leverera dig service och arbeten i toppklass!

Thomas Alf Hägge Å
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Perfekt service och perfekt kvalitet

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Tack för ditt omdöme Thomas, det uppskattas!

Max Gustav F
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Bra kvalitet! Fantastisk service från Fredrik och topp bemötande av killen jag hämtade grejerna av. Köpte polykarbonat-skivor till min pergola och allting satt perfekt.

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Tack Max, roligt att höra att du blev nöjd. Hoppas vi ses snart igen!

Jan G
Skrev om Plexigruppen Sverige AB

Beställde plexiglas! Snabb leverans, prisvärt och bra service.

Svar från Plexigruppen Sverige AB

Hej Jan, tack så mycket för ditt omdöme. Du är hjärtligt välkommen åter!