Alla kategorier Restaurang Uppsala Uppsala Plock AB
Större karta Vägbeskrivning

Plock AB

Dragarbrunnsgatan 24, 753 20 Uppsala

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
Plock är vår restaurang och bar i Uppsala med avslappnad och personlig stämning där man lika gärna kan hänga i baren över en drink eller en öl som avnjuta en lång middag eller ”bara” slinka in på en kaffe. Med vårt centrala läge i Galleria Dragarbrunn öppnar vi redan klockan tio för de fikasugna, serverar lunch mellan halv tolv och två för att sedan erbjuda en meny som tillmötesgår såväl den småhungrige som den som vet med sig att den gärna vill ha lite mer. Här plockar du ihop din egen kombination av ett trettiotal smårätter. Vi har en enkel och okomplicerad inställning till mat, men höga krav på råvaror och kvalitet. Tanken är att du ska kunna välja fritt efter eget tycke och smak, men vi lämnar givetvis tips om så önskas.
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 117 rekommendationer
FLEMINGGATAN 39, 11232, Stockholm
39 Wäst
Olivia L:
Stället andas verkligen en härlig miljö. Jag blir alltid på bra humör när jag går hit! Servicen är bättre än bra och maten likaså. Det är he...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Plock AB

  • Kristina S
    Kristina S skrev om Plock AB
    Riktigt trevlig restaurang med bra läge.Både att sitta inomhus och utomhus. Typ svenska tapasrätter. Kunnig servitör Anders som visste exakt att kombinera rätt vin till scampin. Stort plus till dig.Det blir fler besök när Uppsala besöks. Absolut!!
    Sara S gillar detta
Kategorier