Installation av laddbox i garage. Bra bemötande, snabbt och smidigt.
Poax Elinstallationer AB
Välkommen till Poax Elinstallationer AB! Vi levererar och installerar laddboxar i hela Stockholm med omnejd. För att allt ska gå till enligt konstens alla regler så är vi registrerade hos Elsäkerhetsverket vilket gör att vi har behörighet att utföra denna typen av elarbeten. När du ska installera en laddbox så får du göra...
223 omdömen om Poax Elinstallationer AB
Sedan starten hos Reco 2022
Noggrann installatör som utförde ett mkt bra arbete. Var dock försenad ett par timmar mot avtalad tid.
Snabb och proffsig installation!
Snabbt svar och ett bra jobb på utsatt tid!!
Bra bemötande innan, under och efter installationen. Rekommenderas!
Superbra dialog och enkelt samarbete, snabbt löst och satt på plats med kvalitet
Snabb respons och installation inom 48 timmar, av tillägg och utbyte av äldre fallerat system. Tjänstevillig att sy ihop olika mjukvaru app system till allt på bara en app. Trevlig, lösningsinriktad elektriker. Tack från Bromma Villaområde 🆑🤠 Hanko
Vi hade väldigt roligt under installationen trots att det regnade, och resultatet blev ju bra.🔌
Jag är otroligt nöjd med Poax Elinstallationer AB! Arbetet genomfördes snabbt, professionellt och med fantastisk service från start till mål. All kommunikation var tydlig och vänlig, resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Rekommenderas varmt till alla som söker riktigt pålitliga och kunniga elektriker!
Alltid lika trevligt, hjälpsamt och professionellt bemötande från Daniel. Bästa! ✨
Enkelt och smidigt att få laddstolpar installerade med Poax. Bra stöd med att få igång allt och förklara hur systemet fungerar. Håller leveranstider och står för offerter och kommer inte med en massa tillägg under arbetets gång. Super nöjd!
Trevlig kompetent noggrann i tid
mycket smidig installation med bra bemötande och proffsigt genomfört arbete
Fantastiskt bemötande och väldigt kunnig. Supernöjd
Proffsigt bemötande av Daniel som tog tag i frågeställningarna omgående och gjorde ett hembesök. Vi valde mellan flera aktörer men tack vare kundbemötandet att komma ut på plats samma eftermiddag så var valet enkelt.🤩💫
Från förfrågan till färdig installation, 3 dagar. Hjälpte mig att ta fram den optimala lösningen för mina förutsättningar. Perfekt utfört från början till slut. Dessutom väldigt trevlig! Anlita Poax om du vill ha en laddbox till din elbil och känna en trygghet i att det blir utfört på det bästa möjliga sättet.
Snabb leverans och verkställande tid från beställning. Daniel var professionell och väldigt service inriktad. Rekommenderas starkt 👍
Smidigt och bra monterat, seriöst bolag
Snabb, bra och proffsigt bemötande.
Otroligt bra service. Allt gick smidigt och fick så mycket vägledning och hjälp vid installationen. Alltid tillgänglig ifall jag behöver fråga något, duktig och snabb. Riktigt proffsigt. Rekommenderas starkt!
Väldigt trevligt bemötande och kunnig. Bra dialog och punktlig!
Installation av laddbox. Mycket tillmötesgående och mycket smidig installation. Bara positivt!
Mycket gott bemötande. Hela installationen av laddbox tog en arbetsdag inklusive grävning. Fick hjälp med nödvändiga appar mm.
Snabb service och otroligt trevliga att ha på plats. Kändes som att ha en vän över som installerade. Gav bra generella tips och fick mig att känna mig säker!
Pålitlig och snyggt och kompetent utfört arbete på utlovad tid.
Jag är väldigt nöjd jag kan stark rekommendera andra att installera.
Vilken kung! Så oerhört smidigt med allt från start till slut. Snygg och proffsig installation. Såg till att allt blev uppdaterat och funkar. Tog sig verkligen tid. Riktigt trevlig prick också. Rekommenderas starkt!
Snygg installation, bra kommunikation.
Snabbt, supertrevligt och säkert!
Snabb, snygg och proffsig installation av min laddbox
Allt ifrån information, bokning till installation gick väldigt smidigt! Efter två dagar satt laddboxen på plats. Billigare än konkurrenterna!
Jag är väldigt nöjd med installationen och trevligt bemötande. Allt har fungerat bra!
Vi är mycket nöjda med installationen av vår laddbox! Arbetet utfördes både noggrant och professionellt. Installatören var väldigt hjälpsam och ställde dessutom upp med kort varsel för att komma en dag tidigare än planerat, vilket gjorde att vi kunde ladda bilen i tid inför semestern.
Trevlig och lättsam och snabb offert och fackmannamässigt installation. Jan rekommenderar honom för nya uppdrag.
Poax rekommenderas verkligen! Bra och snabb första kontakt både via mail och telefon. Kunnig, informativ och försöker inte sälja på dig sånt man inte behöver. Men tacksam för att han ”sålde på” mig en LAGOM lång laddsladd, jag hade missbedömt längden jag behövde 😅 Sladden levererades hem till mig med DHL 2 dagar senare. Hade tid/tog sig tid redan dagen efter, på sin semester. Boxen fungerar 👌
Proffsigt o trevligt ! ……………..
Trevliga, snabba och allt funkar.
Otroligt smidigt, och väl utfört jobb. Trevligt bemötande. Bara positivt Allt
Mycket kompetent och snabb process, från första kontakt till installation och idriftsättning : ) ! Prisvärd !!!
Mycket smidig och snabb installation. Otrolig bra bemötande. Rekommenderas varmt!
Snabb och trevligt bemötande behjälplig
Håller vad han lovar, snabb trevlig och hjälpsam!!
Vi anlitade Daniel på Poax för installation av en elstolpe, och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet.
Poax svarade snabbt och kunde installera laddboxen två dagar senare. Kom strax före utsatt tid och installationen gick snabbt. Mycket nöjd!!
Billigt, smidigt, snabbt, trevligt!
Väldigt förstående och proffsigt bemötande. Riktigt snygg installation av laddbox med gömd kabeldragning. Alla grannar har utanpåliggande synlig kabeldragning :) Skulle rekommendera andra till 100%
Fantastisk och trevliga. Rekommenderas starkt.
Poax återkom snabbt med en offert och dessutom med ett bra pris. Installationen av laddboxen gjordes på utsatt tid och på ett snyggt sätt, rekommenderas.
Nöjd , snabbt, prisvärt och trevlig.
Bra och professionellt 👍👍👍