Ponsab I Skåne AB

Ponsab I Skåne AB

Ring 4642-29 02 92 www.ponsab.com
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
2.3

Om företaget

Ponsab AB tar grepp om miljöproblemen.

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Ponsab I Skåne AB

Visar 3 omdömen med 2.3 i snittbetyg
Rebecca R
Skrev om Ponsab I Skåne AB

Vårt hus brann, Ponsab anlitades av vårt försäkringsbolag. De paketerade sakerna dåligt, smycken huller om buller i påsar. Vi fick tillbaka två kartonger halvfulla med reklam och det som dem själva utdömt fick vi inte ens se innan de slängde det, helt utan att ta kontakt med oss angående detta.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Carin R
Skrev om Ponsab I Skåne AB

Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag då man kastade brand- och rökskadade föremål utan att meddela oss. Dessutom försvann några föremål, bl a en guldring. Intressant är att en del av sakerna, bl a Barbiekläder dykt upp på Tradera. Jag skickade ett brev till en av cheferna för Ponsab men vederbörande nonchalerade detta. Trots att företaget hade min hemadress, mailadress samt mobiltelefon valde man alltså att inte kontakta oss.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Johanna L
Skrev om Ponsab I Skåne AB

Ponsab AB förtjänar en guldstjärna! Min lägenhet utsattes för en total vattenolycka. Mitt i kaosen kontaktade jag mitt försäkringsbolag. Blev informerad att ej göra något mer, att en inspektör skulle skickas ut akut för att titta på situationen. Tror endast det tog 30min innan person 1 anlände. Han i sin tur ringde snabbt efter 2 anställda till som skulle börja med att ta tekniska saker till speciell upptorkning. Dessa personer anlände omgående. Dagen efter kom de igen och hämtade resten av möblerna. En vecka senare tömde... 

1
Kerstin A gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen