Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Ändra adress Lägg till information
1.0

3 omdömen om Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Ann N
Skrev om Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Förekommer det stölder på Postnord i Alvesta? Min dotters paket kom2025-11-10. Först Hovmantorp felsorterat Rottne Växjö Alvesta sen är det totalt spårlöst borta Ringer och pratar med PostNord den 28/11 då säger hon att det går inte att spåra längre för att det har varit borta för länge Det var en strikt limited edition jelly gosedjur som stal på Postnord Jag hoppas verkligen att du skäms som har stulit paketet. En dotter med autism som gråter för att någon har stulit hennes paket Jag hoppas att du skäms för all evighet

Marie Jeanette Johanna D
Skrev om Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Mitt paket har legat på Alvesta postterminal i 5 veckor. Får ingen hjälp av postnord då de hänvisar till säljaren. Jag ser i min app att säljaren lämnat in men paketets rörelse avstannade på just denna terminal. Sjukt irriterande att inte få hjälp när det är postnords handhavande.

Freyja Anna Elisabeth S
Skrev om Postnord Sverige AB - Alvesta Postterminal

Paket med spårbar frakt , My Pack Home Small skickades hit 20/9, kl19,35. Sedan dess har paketet inte rört sig en millimeter mot min brevlåda, antar att Postnord anställd i Alvesta stulit det?! Det skulle kommit inom 7 dygn.