Bra hemsida Bra pris Snabb leverans
Ljus-butiken.se
209 omdömen om Ljus-butiken.se
Hej Nicke, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår hemsida, våra priser och den snabba leveransen - det glädjer oss verkligen Vänliga hälsningar, Jennifer på Ljus-butiken
Hej! Skickade följande meddelande till Ljus-butiken igår. Vill dock tillägga att deras handläggning och information runt själva beställningen av två ”flowerpot lampor” har varit mycket bra!!! Därför ger jag 3 av 5… Hoppas det fortsätter på ett bra sätt gällande returen. ——————————— Hej Ljusbutiken! Jag hämtade ut min leverans i förrgår (har varit bortrest) och packade upp mina lampor. Jag förvånades över den plastiga, billiga känslan och dessutom är ena lampan helt sned/lös i skärmen. Lamporna är olika höga etc… Då lamporna...
Hej Pauline, Tack för att du delar med dig! Vi uppskattar verkligen att du lyfter att beställning och information fungerade bra, och vi beklagar att lamporna inte motsvarade dina förväntningar. Vänligen maila oss så ska vi kika vidare på detta och hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt Med vänlig hälsning, Emma på Ljus-butiken
Köpte en taklampa. Mycket nöjd med varan och leveransen gick smidigt
Hej Sandra, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med taklampan och upplevde leveransen som smidig - det glädjer oss verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Har inte fått ngn leverans ännu , beställde 2025-12-29 , ingen återkoppling om varför leveransen dröjer, riktigt uselt, minus betyg
Hej Pär, Tack för att du delar med dig! Vi beklagar verkligen att du inte fått din leverans ännu och att återkopplingen har brustit – det ska självklart inte upplevas så. Vi vill gärna undersöka vad som hänt med din order och återkomma med en tydlig uppdatering så snart som möjligt. Kontakta oss gärna via mejl med ditt ordernummer så hjälper vi dig direkt. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb och bra service! Väldigt fina produkter, trots att det inte passade vårat (min mans)önskemål. Återkommer vid ett annat tillfälle.
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både snabb och bra service samt att du gillade våra produkter, även om de inte passade just den här gången. Du är varmt välkommen tillbaka när tillfälle och önskemål känns rätt Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Lätt att beställa och snabb leverans
Hej Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att beställningen var smidig och att leveransen gick snabbt - det glädjer oss verkligen Varmt välkommen åter Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Helt klanderfritt! Bästa pris på nätet på det jag köpte, snabb leverans och en superfin produkt. Bara plus.
Hej Mattis, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset, leveransen och produkten – det uppskattar vi verkligen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-Butiken
Varans mått motsvarade inte uppgifterna på nätet. Dåligt!!!
Hej Diana, Tack för att du delar med dig och vi beklagar verkligen att måtten inte stämde med det du förväntade dig. Det ska självklart vara tydligt och korrekt i produktinformationen. Maila gärna oss med vilken produkt det gäller samt vilka mått du fått hemma (gärna med en bild/måttband), så kontrollerar vi direkt och hjälper dig vidare med en bra lösning. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-Butiken
Snabb leverans Bra och lätt att navigera på hemsidan Lamporna är väldigt fina
Hej Teresia, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen, hemsidan och lamporna - det glädjer oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-Butiken
Bra hemsida, lätt att beställa, snabb leverans.
Hej Håkan, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde hemsidan som smidig och att leveransen gick snabbt - det glädjer oss verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-Butiken
Leveransen dröjde och efter tre veckor - när jag själv tagit kontakt - fick jag veta att det pga systemfel inte framgått vid beställningen att min lampa var slut i lagret. Fick veta att leveransen troligen kommer c:a en månad efter beställningen. Mest missnöjd över de inte själva informerade om detta, utan att det krävdes att jag själv tog kontakt. Ny hoppas jag att lampan kommer att levereras som utlovat.
Hej Anna, Vi beklagar verkligen förseningen och att du inte blev informerad i tid. Det ska självklart inte krävas att du själv behöver ta kontakt för att få sådan information. Vi tar till oss av din feedback och hoppas nu att leveransen sker som utlovat. Tack för ditt tålamod. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Har inte fått min vara så det är inget gott betyg så här långt…
Hej Sofia, Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din vara. Det ska självklart inte vara så. Kontakta oss gärna med ditt ordernummer så ser vi till att följa upp ärendet och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Väldigt snabb leverans. Fick hem en fin lampa som matchade beskrivning och bilder på hemsidan väldigt väl. Har inte haft någon kontakt med kundtjänst så det kan jag inte säga något om.
Hej Sara, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att lampan motsvarade både beskrivning och bilder - det glädjer oss att höra Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb och smidig leverans. Hittade den lampan som jag spanat på ett bra tag.
Hej Anne, Tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att du äntligen hittade lampan du spanat på och att leveransen gick smidigt 😊 Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Har inte fått varan, inga meddelande
Hej Viveka, Vi beklagar verkligen detta och förstår din frustration. Det ska självklart inte ske. Kontakta oss gärna med ditt ordernummer så hjälper vi dig omgående och ser till att du får hjälp direkt. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Beställningen godkändes, dock finns inte ena varan därav blev leveransen utebliven tills jag skrev till dem. Fick välja en annan färg (20krbilligare fast jag betalat)och DÅ kom leveransen fort och varorna är jag nöjd med.
Hej Ann-Christine, Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att leveransen blev fördröjd på grund av lagersaldot och att du behövde kontakta oss. Skönt att höra att leveransen sedan gick snabbt och att du är nöjd med varorna. Vi tar med oss din feedback. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Att ta kontakt medl ljudbutiken har inte varit några problem….. Snabba svar och lösningar ett företag som jag varmt kan rekommendera…
Hej Ingegerd, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att kontakten fungerade smidigt och att du är nöjd med våra lösningar. Tack för rekommendationen - det uppskattar vi verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Enkelt att beställa, snabb leverans
Hej Milan, Tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att allt gick smidigt och att leveransen var snabb. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Varan var bättre än förväntat. Köpte en astronaut lampa till sonen. Leveransen som skede under julrushen var på fyra dagar. Kan varmt rekommendera Ljusbutiken som uppfyllde alla tjänster och kvalitet jag önskade på vara och leverans.
Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att lampan överträffade förväntningarna och att leveransen fungerade bra trots julrushen. Hoppas astronautlampan blev en succé hos sonen! Tack för din rekommendation - det uppskattar vi verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Det jag beställa var tänkt att vara julklappar. Jag beställde den 14:e dec men den 22 dec var min order fortfarande "pågående" så jag mejlade och då var min order inte packad pga slutsåld. Jag googlade och läste recensioner om företaget och blev förskräckt för de var många som var väldigt missnöjda. Jag annullerade min order. Fick snabba svar på mejlen jag skickade.
Hej Camilla, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din beställning inte hann levereras i tid och att informationen om lagersaldo inte blev korrekt i ditt fall. Samtidigt uppskattar vi att du upplevde snabb återkoppling i kontakten med oss, och vi tar självklart till oss av din feedback för att bli bättre framåt. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Är nöjd med snabb leverans 🚚
Hej Thor-Björn, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt - det uppskattar vi Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Jag beställde en lampa den 15 december med ordernummer ORDER #39663 den har ännu inte kommit. Riktigt dåligt. Kommer aldrig mer att beställa via er. Men jag vill ha lampan jag beställt och som skulle komma inom några arbetsdagar!!!!!!! Så var är den??????? /Eva Sunzel, ring mig gärna 0701-883443
Hej Eva, Vi beklagar verkligen det inträffade och förstår din frustration. Det är självklart inte acceptabelt att din order från den 15 december ännu inte har levererats. Vi kommer kika på er order och skapa ett ärendet för att lokalisera paketet och säkerställa en omgående lösning. Vänligen mejla oss gärna så återkommer vi så snabbt som möjligt med besked kring din order. Med vänlig hälsning, Emma på Ljus-butiken
Jag har väntat i två veckor på min order där jag beställde en vara och var tvungen själv att ta kontakt med företaget för att få reda att deras system har gjort fel med min order och behövde byta färg för att få varan. När jag har bytt färg och blev lovad att leveransen skulle ske samma dag har produkten fortfarande inte levererats en vecka senare. Har inte fått någon svar om vart mitt paket är eller orderbekräftelse. När jag frågade om spårningen av min leverans och kunde inte se vart mitt paket var erkände de att de heller...
Hej Moa, Vi beklagar verkligen det inträffade och förstår din frustration. Detta är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar till oss av din feedback och ser allvarligt på både den uteblivna informationen och förseningen. Självklart kommer vi att följa upp ärendet och säkerställa att det får en lösning. Kontakta oss gärna igen med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare direkt. Med vänlig hälsning, Emma på Ljus-butiken
Snabb leverans Snygga lampor Inget krångel med betalning Tusen Tack MVH Anki
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att lamporna uppskattades. Du är varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Jennifer - på Ljus-butiken
Snabb service och leverans. Jag visste exakt vad jag vill ha och fann det direkt. Tacksam kund som gärna kommer tillbaka.
Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du snabbt hittade det du sökte. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb leverans och kvalitetsprodukter
Hej Erna, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. - Det glädjer oss verkligen Vi hoppas att produkterna kommer till glädje länge, varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb leverans och en Bra kvalité
Hej Martina, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt och att kvaliteten levde upp till förväntningarna. - Det glädjer oss verkligen Varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb leverans, produkten helt enligt förväntan.
Hej Bengt, Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du får mycket glädje av den, tack för att du delar med dig! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Jag har beställt från Ljus-butiken två gånger och båda gångerna har jag varit tvungen att kontakta deras support och de har svarat snabbt och varit hjälpsamma. (Första gången var det kring en fråga om produkten jag hade köpt, och den andra gången pga ett fel jag själv hade gjort.)
Hej Anya, Tack för ditt fantastiska omdöme! Vad bra och roligt att höra att vår kundsupport kunnat hjälpa dig snabbt och smidigt vid båda tillfällena. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och välkomnar dig tillbaka igen framöver Tack för att du delar med dig av din upplevelse - det uppskattar vi verkligen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Lampan skickades direkt, och är fantastiskt Fin!
Hej Kristina, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med lampan - precis som vi vill ha det Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Det gick väldigt smidigt och lätt att beställa 👍 Lampan var ännu bättre än jag trodde , så snygg och ger fina ljus 🕯️ Köpte en metall lampa , ljusblå , jättesnygg till ett bra pris 🏆 Köper gärna mer vid tillfälle 👍🤗
Hej Ann, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att lampan överträffade dina förväntningar och att du är nöjd med både design, ljus och pris. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Funkade bra med beställning och leverans. Toppen att kunna köpa en så lång ledljus slinga så att man slipper en massa mellankopplingar! Nu har vi inte testat den än men hoppas att den funkar lika bra som beställning och leverans.
Hej Margaretha, Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att både beställning och leverans fungerade smidigt. Vi hoppas verkligen att LED-listen lever upp till förväntningarna när ni testar den Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Jag är väldig nöjd med sevice, men jag måste skicka tilbaka lampor, fel färger, och väntar på den nya i Januari. Mvh/ Rita Ziegler
Hej Rita, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service - det glädjer oss verkligen Vi beklagar att färgen inte blev som du tänkt dig, men självklart hjälper vi dig gärna med ett byte Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Varning: bilder och verklighet stämmer inte alls överens.. Beställde en klar-röd lampa (Italia) som visar sig vara brun. Butiken vägrar reklamation som hade kostat dem endast min fraktkostnad. Istället såg de fram emot ARN där ärendet nu befinner sig.
Hej Kristofer, Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att lampan inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det känns frustrerande. Vi har full förståelse för att färgen kan upplevas mörkare i hemmiljö jämfört med produktbilderna, då ljussättning och skärminställningar kan påverka hur färgen uppfattas. Vi vill förtydliga att färgskiftningar ibland kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning, men vi tar tacksamt emot er feedback. Vi följer våra rutiner vid reklamationer,...
Bra varor och snabb leverans, Välpakiterat
Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med lamporna och den snabba, väl paketerade leveransen. Det glädjer oss verkligen att få höra Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb leverans och är super nöjd med min nya lampa
Hej Alexandra, Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är supernöjd med din nya lampa - det gläder oss verkligen. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Fin, cool och sober lampa. Toppenservice!
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du gillar lampan och att du är nöjd med vår kundservice. Det uppskattar vi verkligen att få höra Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Äntligen ett svenskt företag 👍🙏
Hej Lars, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattar att vi är ett svenskt företag – det betyder mycket för oss. Vi hoppas att din lampa kommer till stor glädje. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabbleverans!! Finna och roliga lampor, som man inte ser på andra online butiker. Jag kan varmt betyga, att ge er er tid att gå in och gå att titta på deras utbud. Maria
Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både vår snabba leverans och våra lampor. Vi hoppas att din nya lampa blir riktigt uppskattad hemma hos dig. Varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Beställde en Galaxy nattlampa som present och den blev väldigt uppskattad av 5 åringen. Den levererades redan dagen efter det gick fortare än förväntat. Mycket nöjd 😃
Hej Jennifer, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att Galaxy-lampan blev uppskattad - det gör oss glada! Och roligt att leveransen kom snabbare än förväntat. Tack för förtroendet och för att du valde oss. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Det var första gången jag handlade av dem. Men verkar bra och professionella mot sina kunder.
Hej Lionel, Stort tack för att du delade din upplevelse - och för att du valde att handla hos oss. Det betyder mycket att höra att vi uppfattas som bra och professionella. Vi hoppas att du blir lika nöjd med produkten och att vi får välkomna dig tillbaka igen framöver. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Allt har fungerat till full belåtenhet.
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att allt har fungerat till full belåtenhet. Vi hoppas att din nya lampa blir ett uppskattat tillskott i hemmet! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Bra hemsida och snabb leverans
Hej Gitte, Tack för fina ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår hemsida och den snabba leveransen. Vi hoppas att lampan blir riktigt uppskattad! Varmt välkommen tillbaka till oss Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Snabb leverans julklapp så har inte öppnat lamppaketet blir på julaftonen
Hej Elisabeth, Tack för fina ditt omdöme! Vad fint att höra att leveransen kom snabbt - precis som vi vill ha det Vi Hoppas verkligen att lampan blir en uppskattad julklapp när paketet öppnas på julafton. Tveka inte på att återkoppla till oss vid frågor eller funderingar Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
lätt att beställa - snabb leverans
Hej Camilla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att både beställningen och leveransen fungerade smidigt för dig. Vi hoppas även att produkten blivit uppskattad och är som förväntat Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Lätt att handla. Otydlig spårning via shopappen. Byt ut den pronto. Den är kass.
Hej Hans, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att själva köpet gick smidigt, men vi beklagar verkligen att spårningen via Shop-appen inte fungerade som den ska. Vi tar din feedback och ser över alternativ för att förbättra spårnings informationen framöver. Tack för att du valde Ljus-butiken – din input hjälper oss bli bättre! Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Kan bara rekommendera dessa lampor
Hej Caisa, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder verkligen mycket för oss att du rekommenderar våra lampor – det glädjer oss Tack för att du valde Ljus-butiken! Varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Mycket bra. Fin lampa, snabb leverans.
Hej Jon, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både lampan och den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen Tack för att du valde Ljus-butiken! Varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Älskar! jag fick min beställning efter tre dagar och taklampan är så himla fin. Kommer säkert bli stammis här😍🌸
Hej Kimia, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att lampan kom snabbt och att du tycker den är fin. Att du till och med funderar på att bli stammis gör oss verkligen jätteglada – det betyder mycket för oss! Tack för att du valde Ljus-butiken, varmt välkommen tillbaka Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken
Lite väl entusiastisk annons och sen leverans.
Hej Sara, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än förväntat och att annonsen kändes mer entusiastisk än vad utfallet motsvarade. Vi arbetar ständigt med att förbättra både kommunikation och leveranstider, och din feedback hjälper oss i det arbetet. Tack för att du valde Ljus-butiken – det uppskattar vi verkligen. Med vänlig hälsning, Jennifer på Ljus-butiken