Mycket trevligt! Som att få en spabehandling! Nästan så man inte ville gå ur stolen! Alla rekommendationer från mig!
Bohus Tandvårdscentrum
Välkommen till Bohus Tandvårdscentrum! På vår tandläkarklinik i Uddevalla möts du av ett riktigt dream team som bryr sig om både dig och dina tänder. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård anpassad efter dig och dina behov, utan långa väntetider. Vår personal har lång klinisk erfarenhet och bred kompetens. Detta...
112 omdömen om Bohus Tandvårdscentrum
Mycket bra bemötande av en fantastiskt duktig personal med ett stort kunnande , Tack
Mycket trevligt. Noga med tiden, info, bemötande och proffsigt.
Hade problem med andningsuppehåll och att jag snarkade.Fick utprovat en bettskena av Tandläkare Frida Ytterhaug.Som fungerar perfekt.Min sambo säger att jag sover lugnt nu.
Bra kände mig trygg .vänlig personal
Hjälpsam personal! Centralt läge
Proffsigt och fint bemötande! Kan varmt rekommenderas!
Det är väldigt bra bemötande och mycket professionella
Bra bemötande och lyhörd vad kund tycker.
Bra bemötande trevlig kunnig personal och en jättebra tandläkare
Trevligt bemötande underbar personal.känner mig lugn fast tandläkarskräck.
Trevlig personal inkl tandläkaren
Trevligt och omhändertagande bemötande. Noggrannhet och snabb service.
Fantastiskt bemötande av alla väldigt nöjd
Högsta betyg. Kanonbra och superbra personal🥰💐
Toppen toppen service!!!!! Bra att man kan också ta blodtrycket mm … fem stjärnor
Min tandläkarskräck har försvunnit tack vara er jag rekomenderar er varmt hälsar Anne
Vänligt och trevligt omhändertagande! Ger ett mycket professionellt intryck. Mycket nöjd med resultatet/ Med vänlig hälsning Göran
Trevligt bemötande och kom in till tandläkaren på bokad tid. Allmänt ett professionellt och gott bemötande.
Jag blev väldigt bra mottagen av tandsköterska Josefin och tandläkare Frida. Båda var supertrevliga och lätta att prata med.
Väldigt proffsiga och trevligt bemötande
Fint och omhändertagande bemötande. Specialiserad tandvård, med kunnig personal.
Trevlig o kompetent personal, vilket gör att man får en lycklig mun. Sen blir man själv lycklig människa. Tack !
Väldigt väl bemött, proffsiga tandläkare och tandsköterskor kunde inte vara bättre 🙌💕
Mycket trevligt bemötande. Lugn och fin personal. 😀
Bästa man kan vara på å får den hjälp man behöver
Jag fick hjälp med mitt problem av kunnig och vänlig personal. En krona hade gått av, men kunde sättas dit med cement.
Bra bemötande mycket kompetens på personalen information tydlig
Alltid bra och trevligt bemötande. Får snabbt en tid när man behöver se över tänderna. Rekommenderas stark att välja de i första hand när det gäller sin tandvård.
Jag blev väl bemött. Behandlingen var mycket bra. Skulle gärna stannat kvar. Lätt att rekommendera till mina vänner.
Var riktigt rädd för denna behandling mot Paradontit. Men all personal har varit helt fantastiska så det hade jag inte behövt vara. Har bara gott att säga och Tack!
Mycket, mycket nöjd. Respektfullt och fint bemötande. Min upplevelse är att min tandläkare var kunning och noggrann och gjorde ett bra jobb. Sköterskan likaså. Kände mig trygg.
Fint bemötande, bra information och fått bästa hjälpen med min apne’ bettskena. Så nöjd !
Inga anmärkningar. Snabba besök, professionellt bemötande och trevlig personal!
Mycket trevligt bemötande och dessutom toppklass på lagningen av mina tänder!
Trevlig personal, kunniga, gör allt för att det ska bli bra.
Allt är toppen mycket trevlig personal kompetent personal Minus är pris
Rekommenderas å det varmaste. Rena dreamteamet i allt. Nu är det rena glädjen att gå till ”käftis”.
Mycket trevlig personal. Och en känsla mycket kompetent personal.
Min upplevelse är mycket bra , de är kompetenta och kunniga och de har trevligt och glatt bemötande. Känner mig trygg i deras händer 😊
Proffsiga arbeten med mina tänder samt ett fantastiskt fint bemötande!!
De tar hand om mig och hjälper mig med mina frågor och funderingar
Proffesionellt och empatiskt bemötande med stor portion humor. Bästa teamet.
Alltid empatiskt och professionellt bemötande. Personalen är helt fantastisk!
Fick tid snabbt och de är så duktiga!
Jag tycker att Ni varit och är helt superbra! Ni är proffsiga, personliga, bryr Er och ställer alltid upp till110%. Alla tillfällena jag varit hos Er känner jag mig glad och tillfredsställd efteråt. Jag rekommendera Er till alla. Magdalena från Strömstad
När jag kom till er första gången så va jag väldigt nervös, att gå till tandläkaren är inte det roligaste jag vet. Men oron försvann lite när jag kom innanför dörren och kände hur mysiga ni va, det va glad stämning och vänligt bemötande. Är så glad att jag har fått träffat er och fått lära mig hur man sköter sina tänder, önskar bara att jag hade fått träffa er tidigare för då hade jag kanske kunnat spara mina tänder lite, men bättre sent än aldrig.Jag önskar att alla som har tandläkarskräck finge komma till er, man blir så bra omhändertagen. Stor kram Nina
Den bästa service och förståelse🥰
Mycket bra omhändertagen både före efter och under behandling.Ger viktig information, hör av sig när ett ingrepp är gjort, och hur man mår.
Mycket bra, mycket trevligt bemötande och professionell behandling. /