Trevliga och skickliga! Mkt fint bemötande på alla sätt!
Bohus Tandvårdscentrum
33 omdömen om Bohus Tandvårdscentrum
Trevliga vänliga kunniga, positivt överraskad
Tycker att alla tandvårds ställen skulle vara såhär. Det jag uppskattar mest utöver hög kompetens är deras familjära mottagning samt att det är inga inlindningar av vad som är. Jag kommer inte ändra min mottagning trots att jag snart flyttar till Göteborg 😊
Jag vill varmt rekommendera Bohus Tandvårdscentrum! Från det att jag steg in kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Bemötandet var professionellt, lugnt och väldigt vänligt. Undersökningen förklarades tydligt steg för steg, och behandlingen utfördes både noggrant och helt smärtfritt. Kliniken kändes modern och fräsch, och hela personalen bidrog till en trygg atmosfär. Jag är verkligen nöjd med resultatet och kommer definitivt tillbaka. Stort tack för fantastisk service!
Kunniga, engagerade och personligt trevligt bemötande
Snabb service o trevligt bemötande
Världens bästa Wojciech och Louise ❤️
Trevliga och mycket bra tandläkare och personal.Får goda råd hur man ska sköta sina tänder. Går även Hos tandhygienisten Julia som bara är helt underbar.
Jag lovar finns ingen bättre tandläkare med all kompetens o fantastik personal runt mig .
Bra bemötande. Kom in på utsatt tid. Tandläkare med mjuka varliga händer. O
Toppen bemötande mycket trevliga människor! Min tandsköterska toppen kan inte önska mig bättre! Tandläkaren toppen! Tycker dom lyssnar på vad jag tycker dom skall hjälpa mig med! Är jätte dukig!😍🧑🎄
Trevligt bemötande och skicklig i sitt yrke🌟
Blivit mycket väl omhändertagen, personalen är helt underbar. Med min tandläkar skräck känner jag mig helt lugn att besöka dom. Dom tar sig tid och informerar mig om allt dom gör och varför. Var tveksam när jag fick remiss dit, men är mycket glad att jag vågade och nu blir dom inte av med mig. Mvh Catrin Johansson
Super behandling 👏 bra bemötande. Bra resultat
Varit hos tandhygienist Julia. Fått mkt god hjälp med tydlig information och bra stöd. Även uppmuntran! Jag är mkt nöjd. Proffsig och empatiskt bemötande.
Ett oerhört trevligt besök, från reception till tandvårdsstol. Är väldigt nöjd med mitt första besök och ser fram emot kommande.
Mycket bra bemötande och operationen utfördes utan att man kände någon smärta
Mycket trevligt bemötande! Bra o noggrann tandläkare förklarar det han gör! Tandläkare och tandsköterska är ett superbra team!
Mycket bra bemötande. Kände mig väl omhändertagen. Eftersom jag var osäker på om det skulle fungera med tandinplantat så har operationen gått över förväntan.
Toppen!!!! Kan inte bli bättre. Mvh bengt.
Har känt mig mycket väl bemött vid varje besök. Känner mig trygg och vet att behandlingarna blir proffsigt gjorda.
Hej.Jag vill säga att när jag går till TANDVÅRDSCENTRUM känner jag mig mycket trygg ,det känns som de besitter en otrolig kunskap stämningen på kliniken är glad o lugnde arbetar så metodiskt,kan med varm hand rekomendera .MVH BARBRO K.
Mycket vänlig och professionell personal
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍❤️😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lugnt, trevligt och respektfullt bemötande av både tandsköterska och tandläkare. Fint att få feedback på att en sköter munhygienen bra och lugnande och tydliga förklaringar kring det som oroat.
Profisonell vård varmt bemötande med hög empati för patienten. Lätta att få tag på via telefon för att rådfråga. Bemötandet är 10 stjärnor av 10 möjliga. Hög kompetens att lugna och engagera sig i patientens behov.
Ett jättebra bemötande och mycket trevlig personal.Jag skulle fixa en bettskena och de gjorde dom över min förväntan med professionell stil o gött prat
Jätte trevlig personal, duktiga och hjälpsamma också. Är jätte nöjd över att ha hittat dom .
Jag är överväldigad över det bemötande och den förståelse jag hitintills har fått hos Bohus Tandvårdscentrum. Dom tar så väl hand om mig och mina problem. Och jag känner mig trygg med att dom absolut kan sitt jobb. Är såå nöjd.
Hej blev mottagen på ett lugnt å bra sätt. Mycket trevlig personal.
Mycket trevlig personal och tar mycket väl hand om en när man har svårt för att gå dit.
Man blir väl omhändertagen av dom . Bästa stället enligt mej
Ett fantastiskt ställe och ett underbart team! ❤️ Tandläkaren och sjuksköterskan var mycket vänliga och lugna, och hela besöket kändes tryggt och trevligt. Jag kände mig väl omhändertagen och bemött med stor professionalism. Tack också till klinikchefen för bra organisation och till Julia för ditt leende och din hjälp. Jag rekommenderar verkligen det här stället! 🌸