Jag blev väl omhändertagen av en mycket trevlig personal och fick mitt problem löst.
Bohus Tandvårdscentrum
Välkommen till Bohus Tandvårdscentrum! På vår tandläkarklinik i Uddevalla möts du av ett riktigt dream team som bryr sig om både dig och dina tänder. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård anpassad efter dig och dina behov, utan långa väntetider. Vår personal har lång klinisk erfarenhet och bred kompetens. Detta...
159 omdömen om Bohus Tandvårdscentrum
Bra personal trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. Fantastiskt handlag och förtroende ingivande.
Mycket väl bemött och väldigt pedagogisk personal. För mig som tycker tandläkarbesök är väldigt jobbiga är de suveräna
Lyhörda, inkännande och mycket proffsiga. Vänliga och lugna i bemötandet, noggranna och fina på att förklara, anpassa och hjälpa hela vägen….
Gott bemötande. Inger förtroende för mig som kund. Förklarar vad som görs i min mun.i samband med operationer. Instruerar hur jag ska sköta mina tänder själv då jag har problem med tandfickor. Trevig personal! 🌻💕
Professionella. Skickliga och mycket gott bemötande.
Snabb och bra service och trevligt bemötande
Det var första gången i min kontakt med vården i Sverige när man har avsatt verkligen tid för att jag får korrekt, tillräcklig och anpassad information. All personal - läkare, tandssk - är professionella och genuin snälla och trevliga.
Toppen. Alltid lika trevligt bemötande
Ett fint bemötande och omhändertagande ,väldig informativa
Tacksam för snabb och proffsig hjälp. Vänligt bemötande. Jag känner mig sedd och omhändertagen.
Väldigt nöjd. Fint bemötande. Kommer tillbaka.
Trevlig och professionell personal.
Den professionellaste tandvården jag har varit med om lyssnar på en, har tandvårds skräck sedan jag varit liten men känner mig väldigt trygg här❤️
Fint bemötande, bra vård, kan rekommenderas.
Jättebra och trevlig personal, rekommenderas starkt
Väldigt bra bemötande och omhändertagande! Då jag känner lite rädsla inför besöken, har jag fått full förståelse och behandlingarna har utförts med hänsyn till detta. Det goda samarbetet mellan min tandläkare och tandsköterska är också något som påverkar. Arbetar lugnt och metodiskt utan stress. Har alltid tid med frågor från mig som patient. Vill verkligen rekommendera Bohus Tandvårdscentrum!
Sen jag kom till Fares o Camilla väcktes hopp o tryggheten om att få en fin brygga vilket jag är helnöjd med nu Nu kan jag visa ett leende och tugga maten Ni är så fina o proffsiga Den fina anda och humor som råder på hela Bohustandvården är uppmuntrande och skön Nu är ni värda en skön semester allesammans Tack för allt Ni gjort för mej Sommarkramar från Siv
Super bra service och fint bemötande ! Super nöjd
Duktig, vänlig o omhändertagande personal
Snabba, kvalitativa och hjälpsamma. Bra utrustning också.
Mycket bra. Ett stort tack till mycket kunnig personal bra bemötande. Kan varmt rekommendera.
Professionella, trevliga, du får det som du förväntar från de och lite mer. Min favorit tandvårdcentrum
På alla sätt en positiv upplevelse. Proffesionellt såväl som mänskligt.
Väldigt trevligt bemötande, professionellt och man kände sig väldigt omhändertagen
Mycket fint omhändertagande och god behandling,även proffsig läkare även sköterska./Margareta
Proffdig personal som gör allt för kunden
Jag blev väl omhändertagen av en professionell tandläkare och tandsköterska. Mina förväntningar besannades, ock kan med gott samvete rekommendera Bohus Tandvårds centrum. Allt var positivt, ser med glädje fram emot nästa besök.
Mycket bra service och omhändertagande personal dem är proffs på det det gör .
Lätt att komma i kontakt med pga att dom alltid svarar i telefon. Trevliga och tillmötesgående. Fick tid inom rimlig tid. Proffsigt
Känner att man blir så bra omhändertagen får goda råd, och att ni lyssnar på patienten. Kan varmt rekommenderas. Tack Faris och Camilla. Nöjd Kund
Trevlig personal ❤️ trevlig bemötande 🌹
Faris och Camilla på Bohus Tandvårdscentrum vill jag ge det bästa betyget. Jag känner mig varmt välkommen vid varje tillfälle. Dom är kunniga, nogranna, lugna och lyhörda. Proffs helt enkelt! Min behandling gäller byte av två stycken 20 år gamla tandimplantat.
Tycker inte om att svara på sånt här.
Man blir bra bemött o lugn o trevlig tandläkare o likaså tandsköterska.
Fantastiskt bemötande. Proffesionellt. Uppriktiga svar och dialoger. Jag känner mig trygg som patient!
Trevligt bemötande och professionell behandling ger toppbetyg
Empatiska, professionella, varliga händer
Bra erfarenhet också från tidigare besök. Kan varmt rekommenderas.
Mycket trevliga! Bra dialog och bemötande.
Trevligt och personligt bemötande, hög kompetensnivå. Jag får känslan att man löser tandproblemen med enkla och bra metoder.
Det var ett trevligt och bra bemötande och bra behandling av det som skulle göras mycket trevlig personal,ingen nämnd ingen glömd,
🙋♂️ vill bra säga att ni är jätte bra på alla vis .👍🏻Trevliga och så gör ni ett jättebra jobb 👍🏻😀 mvh Bagger
Känner att man blir omhändertagen på ett mkt vänligt sätt och att Behandlingen ska gå fort och smärtfritt eftersom jag har lite ”tandläkarskräck ”.
Är så tacksam att jag kommit in här, proffsiga!❤️
Trevlig personal härligt bemötande. Det jag hade förväntat mig uppfylldes, med den förväntan jag hade. Från start till slut mycket trevlig och lugn miljö, tid hos tandhygienist Julia, odet är alltid lika trevligt.
Mycket trevligt! Som att få en spabehandling! Nästan så man inte ville gå ur stolen! Alla rekommendationer från mig!
Mycket bra bemötande av en fantastiskt duktig personal med ett stort kunnande , Tack
Mycket trevligt. Noga med tiden, info, bemötande och proffsigt.