Proffs Radio TV Foto Arvika

Ring 0570-185 50 Dela

8 omdömen om Proffs Radio TV Foto Arvika

Kurt E
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Mycket bra mottagen och bra service. Jag har köpt kamera och objektiv. Jag är nöjd med att det var snabb leverans.

Leif L
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Grabbarna är verkligen proffs inom området Radio, TV och Foto. Bra service och god erfarenhet av det dom säljer, mitt förstagångsköp av Kamera med tillhörande objektiv ger mig en bra trygghet som kund i de frågor jag vill ha svar på. Snabbt och enkelt får jag svaren och hjälpen jag behöver.

Tony F
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

En butik med personal som är mkt kunnig om sitt utbud Besöker själv butiken ca. 1 gång per vecka för att göra foto-kopior Får alltid snabb och hjälpsam service med ett vänligt bemötande I mån av tid finns alltid utrymme för lite socialt prat med kunden vilket är uppskattat av dom flesta //.

Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Du är alltid lika välkommen, tack för värmande ord :-)

Leif N
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Toppen bra affär och trevlig personal.

Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Tack för mycket värmande ord :-)

Nils P
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Proffs är som namnet, Proffs på det de håller på med, har varit kund i många år och köpt kameror och annan utrustning av dem och alltid varit nöjd. Handlar man teknikprylar hos dem så får man god hjälp om det är något som krånglar, det får man inte om man köper på nätet. Så jag kan bara rekommendera dem varmt!

Nils P och Proffs Radio TV Foto Arvika gillar detta
Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Tack för värmande ord. Vi finns här så fort du behöver hjälp :-)

Sebastian G
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Super hjälpsamma och trevlig personal som verkligen kan sin grej! Får alltid ett bra bemötande och butiken rekommenderas starkt!

Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Tack för värmande ord, nöjda kunder är det bästa vi vet :-)

Torbjörn N
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

Finns inget att anmärka på. Bra.

Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Tack snälla, du är varmt välkommen att besöka oss igen :-)

Tage B
Skrev om Proffs Radio TV Foto Arvika

På Proffs är dom verkligen Proffs ! Mycket kunnig och trevlig personal. Köpt TV, Kameror och alltid varit nöjd . Dessutom har de ett eget lab där de framställer bilder efter dia, neg. Micke Persson är själv fotograf så han vet hur bilderna skall se ut. Kan verkligen rekommendera Proffs, fint sortiment i butiken och underbart trevlig personal.

Svar från Proffs Radio TV Foto Arvika

Tack så mycket. Vi gör allt vi kan för att du som kund ska vara nöjd efter ditt besök hos oss :-)