Projecta Event & Konferens

Projecta är en event- och konferensarrangör med 30 års erfarenhet och med mändger av nöjda återkommande kunder. Vi tror på att jobba tillsammans och det finns inga gränser för vad vi kan åstadkomma ihop med dig. Kontakta oss du också!

Kickoff, konferens, invigning, jubileum eller den årliga firmafesten. Vi törs utlova upplevelser i toppklass för grupper från 10 personer och uppåt. Vi jobbar mycket med genomarbetade miljöbilder, överraskningar och humor och är mycket noga med detaljerna.

Vi erbjuder projektledning av större event, mässor och konferenser och har genomfört allt från personalevent med 2.500 deltagare i två dygn till ett 350-års jubileum med gäster från hela världen.

Projecta har även en uthyrningsdel - partytält, möbler, dekor, scener, elutrustning m.m. Vi har i princip allt som behövs för er som själva vill skapa ert arrangemang.

Vårt mål är att vara den självklara partnern för dig som skall ansvara för ett event!

Utmärkelser

152 omdömen om Projecta Event & Konferens

Sedan starten hos Reco 2017
    2022-12-14 Insamlad av företaget
    Vi fick snabbt och proffsigt bemötande och ett oförglömligt festarrangemang av Projecta. Kan varmt rekommendera dem och deras aktiviteter.
    2022-12-07 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med Projecta, vi har blivit mycket väl bemötta under hela samarbetet. Vi beställde paketet med mordgåta och är mer än nöjda med hur kvällen blev.
    2022-11-26 Insamlad av företaget
    Tack för att ni varit så flexibla och skräddarsytt efter våra behov. Suveräna karaktärer som involverade gästerna och fick till en perfekt kväll.

Vi var runt 20 personer som beställde Mordgåtan med trerätters på Stadshotellet. Detta rekommenderas verkligen om man vill göra något kul tillsammans med exempelvis kollegor i olika åldrar.

Stort tack!
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Fantastiskt! Superbra planerat och genomfört, vi alla var väldigt nöjda.
    2022-11-07 Insamlad av företaget
    - bemötandet var utmärkt och engagemanget stort för att hitta en alternativ lösning utifrån ekonomiska förutsättningarna.
    - upplevelsen var historiska tillbakablickar med utgångspunkt från gamla fängelset i Karlstad. Det var väldigt uppskattat och mitt i prick utifrån vad vi planerade. En trevlig kväll. Tack Lars för det!
    /Anette Birge
    MSB
    2022-11-04 Insamlad av företaget
    Utmärkt bemötande. Lösningsfokuserade och snabba på återkoppling. Vi genomförde konceptet "körshow" och det blev lika lyckat som vi fått till oss innan. Skönt allt flöt på under kvällen och att även vi som varit med i planeringen kunde njuta av kvällen och aktiviteten. Allt tack vare god planering och genomförande av Projecta. Vi är supernöjda
    2022-11-02 Insamlad av företaget
    Bra bemött och trevligt event.
    Eventet var lite för långt.

Hade räckt med 2 timmar.
    Vi köpte mordgåtan.
    2022-11-02 Insamlad av företaget
    Professionellt bemötande och service som lever upp till det som har utlovats. Riktigt bra!
    2022-10-26 Insamlad av företaget
    Mycket bra erfarenhet av Projecta.
    Vänligt och serviceorienterat bemötande.
    Profesionellt och gediget utfört arbete.
    Med tack
    Svante Påhlson-Möller
    2022-10-20 Insamlad av företaget
    Vi är jättenöjda med mordgåtan! Projecta har varit proffsiga och hjälpt oss att planera evenemanget på ett väldigt smidigt sätt. Vi fick en rolig och underhållande middag som uppskattades av alla inblandade!
    2022-10-20 Insamlad av företaget
    Vi hade beställt " Svartklubbskonceptet"
    Det var en uppskattad upplevelse ifrån både oss och våra gäster . Våra förväntningar levdes upp och vi hörde inget negativt ifrån våra gäster heller.
    2022-10-03 Insamlad av företaget
    enkla o bra att ha att göra med.
    Levererar en mycket bra produkt
    2022-09-23 Insamlad av företaget
    Vi blev bra bemötta. Trevligt och välkomnande.
    Vi hade inga speciella förväntningar, men vi hade en bra upplevelse.
    Lite svårt för våra nysvenskar att förstå när det blir så grov värmländska men annars en bra aktivitet för stor grupp.
    2022-09-20 Insamlad av företaget
    Väldigt proffsigt och vänligt bemötande. Ingenting var omöjligt och sa verkligen ifrån om något var för dyrt. har använt Projecta förut och vi blev inte besvikna.

De hjälpta oss att anordnade ett 10-åra jubileum för 5000 personer till allas belåtenhet.
    2022-07-08 Insamlad av företaget
    Jättebra upplevelse från början till slut. Utförlig information och smidig kommunikation som resulterade i en mycket uppskattad stadsvandring för facköversättare från hela Sverige på konferens i Karlstad.
    2022-07-04 Insamlad av företaget
    Har bemötts på ett positivt sätt. Känt mig välinformerad om upplägget samt vilka kostnader som hörde till aktiviteterna. Fått mycket positiv feedback på vår eftermiddag. Vi var brobyggare denna eftermiddag samt bjöd på en fantastisk grillbuffé
    Hej!
    Kul att ni gillade upplägget och tack för de fina orden!
    Vi hoppas förstås få chansen fler gånger - det finns mycket annat på vår "repertoar"...
    Ha det gott!
    Lars & Lars på Projecta
    2022-07-04 Insamlad av företaget
    Vi gjorde en plan tillsammans för vårt evenemang och Projecta levererade helt efter våra önskemål, proffsigt och i god tid !
    Vi ser fram mot nästa evenemang i september !
    2022-07-01 Insamlad av företaget
    Vi fick ett trevligt bemötande och en mycket väl genomförd show.
    2022-07-01 Insamlad av företaget
    En mkt lyhörd partner som har många bra idéer och håller vad de lovar!
    Utmärkt serveringspersonal.
    2022-06-30 Insamlad av företaget
    Som mässarrangör kan jag luta mig tillbaka och veta att allt byggs och att ni alltid gör det där lilla extra som gör vår mässa extra speciell för utställare och besökare. Som event-deltagare är det alltid årets händelse att delta! Har sällan så roligt som när jag hänger med på ett av era event och de lever kvar länge i minne och sinne. Längtar till nästa mässa och nästa event! Ses snart igen!
    2022-06-29 Insamlad av företaget
    Vi fick ett trevligt bemötande och en mycket väl genomförd show. Vi hade beställt Värmländska stolligheter. Ett litet minus för att det blev några för många skämt på kvinnors bekostnad.
    2022-06-29 Insamlad av företaget
    Ingenting är omöjligt för Projecta!

Vi fick hjälp med två invigningar, med olika inriktning. Projecta levererade allt från näverlurspelande musiker i folkdräkt, till tårtor med loggor och tacos tillagad på värmländska grisar.

Allt fanns på plats i tid, trevlig och duktig personal och ett mycket gott bemötande från alla! Tack, vi ses igen!
    2022-06-29 Insamlad av företaget
    Proffsiga och service inriktade!
    Har anlitat dem flera gånger, och lika bra varje gång.
    2022-04-07 Insamlad av företaget
    Hela företaget fick en riktigt rolig upplevelse och det överträffade alla våra förväntningar. Riktigt proffsigt genomförd kväll och vi fick ett riktigt bra bemötande av företaget Projecta. Kan rekommendera att "raggarnas svartklubb" som tema på en grym företagsfest.
    Hej!
    Kul att det föll i god jord. Det kändes även från vårt perspektiv som en toppenkväll.
    Och det finns förstås massor av andra event nästa gång ni är på gång...
    Vi har en del som gjort en "raggarfest" och sedan ett år senare något helt annat som
    en mordgåta i 1800-tals stil...
    Idéer saknas inte...
    Tack för förtroendet!
    2022-04-06 Insamlad av företaget
    En mycket trevlig helhetsupplevelse med full fart
    En finfin kväll - tyckte oss känna att alla mådde gott.
    Något helt annat än vad de förväntade sig efter den "historiska
    inledningen" med förväntat besök i utgrävningarna på industriområdet...
    Vi håller kontakten och hoppas få chansen fler gånger framöver.
    Ha det fint!
    2022-04-05 Insamlad av företaget
    Vi blev mycket väl bemötta. De var förberedda, sociala, omtänksamma och proffsiga.
    Vi är mycket nöjda med vår upplevelse efter högt ställda förväntningar.
    Vi tackar för fina ord - kul att det motsvarade förväntningarna.
    Vi kände att gästerna uppskattade kvällen och så var det en extra bonus att få
    skoja lite med era elever när vi riggade för utomhusmåltiden på eftermiddagen.
    Ni vet ju var vi finns när det är något på gång igen.
    Jag vet att era kollegor på förskolorna i området gjorde en mordgåta i 1800-tals stil
    på Stadshotellet som julavslutning för några år sedan - det är ett event som skulle
    passa er grupp som handsken.
    2022-04-05 Insamlad av företaget
    Helt fantastiskt företag som verkligen förstår kunden och sätter värde i vad en bra upplevelse är. Har varit kund till dem under nästan 20 år och aldrig varit missnöjd. De värdesätter att anpassa sig efter vårt behov och är inte sena att föreslå ändringar baserat på deras gedigna erfarenhet. 5 plus!
    Tack för fint omdöme. Och roligt att det föll i god jord i vintras även om det var tuffa vädermässiga förutsättningar. Snart kommer inbjudan till Kickoff i nätverket Projecta Partner och info om kommande event i det konceptet - tror bl.a. att vi har en kanonupplevelse att delta i den 2/6.
    2022-04-05 Insamlad av företaget
    Riktigt bra kundbemötande och planering samt kommunikation genom hela eventet. Var väldigt uppskattat av hela personalen. Rekommenderas varmt!
    Härligt att ni gillade mordgåtan. Det är ju ett event som vi själva trivs väldigt bra med och jag tror att det faktum att vi kör "1800-tals stil" rakt igenom kvällen bidrar till den fina stämningen.
    Hälsa gänget så hoppas vi på nya äventyr framöver!
    Lars & Lars
    2022-04-04 Spontant omdöme
    Vi anlitade Projecta för en julfest "Fångarnas afton""
    Vi blev mycket överaskade av den proffsiga tillställningen med bra skådespelare som gjorde det verkligt den inlevelsefulla miljön och en otroligt bra kunskap om både historien och geografiskt. Kvällen va otroligt lyckad och god mat.
    Kan verkligen rekommendera Projecta om ni ska göra ett event av något slag.
    Hej Marcus!
    Kul att ni var så nöjda, Det ni upplevde är en "klassiker" hos oss med över 1.200 genomförda Fångaftnar under dryga 30 år.
    ... och när ni är på gång igen finns mycket annat som vi vet skulle passa!
    Soliga hälsnigar!
    Lars & Lars
    2021-11-12 Insamlad av företaget
    med lite tid i förväg en bra event

väldigt genomtänkt

proffsigt; genomtänkt, professionellom
    2021-11-08 Insamlad av företaget
    Projecta sköter hela uppdraget med bravur. Jag som arbetsgivare kan känna mig trygg när jag anlitar Projecta. Jag överlämnar hela aktiviteten fullt ut i deras händer och kan känna mig trygg i att medarbetare inklusive ledningen kan ha en härlig aktivitet.

100% av medarbetare har utryckt att de hade en toppentrevlig aktivitet och vi återkommer mer än gärna!
    Hej Pia!
    Vi är mycket glada för det höga betyget och de fina orden.
    ...och extra kul att vi är på gång igen! Vi lovar att vara på tårna
    i september även i år.
    Ha det fint!
    Lars & Lars på Projecta
    2021-11-08 Insamlad av företaget
    Proffsigt, underhållande och lever mer än upp till förvöntningarna
    2021-11-05 Insamlad av företaget
    Jag tycker att Projecta levererar från första kontakten, trevligt bemötande och en kreativitet som smittar av sig. Vi ville hitta på något roligt med personalen och kvällen innehöll både roliga upptåg, mat o dryck och inte minst sång. Vi är som vanligt helnöjda med Projecta som partner vi personalevent.
    Tomas Hagvall, Specsavers Karlstad
    2021-11-05 Insamlad av företaget
    Vi köpte "Båttur med Bellmanuppträdande" av Projecta i September i år. Bemötandet av Projecta var utmärkt och allt ifrån planering till genomförande var smidigt och väl utfört.
    Förväntningarna är alltid höga på ett företag med Projectas långa erfarenhet och dom levererade i linje med det.
    Det jag framförallt vill lyfta fram är enkelheten och det helhetsansvar som Projecta tar för sina event, det gör att jag som kund behöver engagera mig väldigt lite och ändå känna en trygghet i att det blir ett lyckat event. Deras unika underfundighet i sina teman, maten och den trevliga båtturen med härlig personal får högsta betyg av oss!
    2021-11-05 Insamlad av företaget
    Varje gång vi använder Projecta till våra kunder blir det succè. Vi kan varmt rekommendera dem för vilken aktivitet man än väljer.
    Alltid bra arrangemang! Proffsigt
    2021-11-04 Insamlad av företaget
    Bra bemötande. Bra uppföljning under hand
    2021-11-04 Insamlad av företaget
    Upplever Projecta som en kompetent arrangör till vårt event som var ett 50 års Jubileum med Värmländsk tusch, olika aktiviteter och vi uppskattade allt från förberedelser till avslut
  • Conny A
    2021-11-04 Insamlad av företaget
    Efter att ha googlat runt efter aktiviteter som vi ville genomför på ett Corona säkert sätt fick jag kontakt med Lars Bergendahl som kom med olika förslag på aktiviteter. Min upplevelse var att han var mer intresserad att vi skulle få en bra upplevelse, snarare än att han ville sälja på oss något bara för att han kunde
    När han berättade att företaget var bundet av kollektivavtal utan att jag ställt frågan, blev jag än mer positiv då det är av största betydelse för oss. Vi var ute i sista minuten, men Lars ordnade fram en perfekt aktivitet som kallas Lilla Karlstadrundan. Vi fick en guida tur genom staden där historiska berättelser varvades min underfundig humor. Vi var toppen nöjda!
    2021-11-04 Insamlad av företaget
    I fängelse på Bilan. Jättekul och superbra upplägg! Alla var väldigt nöjda!
    Hej!

Kul att ni var så nöjda. Det är ju ett minst sagt beprövat tema

"Fångarnas afton" med över 1.200 genomföranden genom åren.
    ... och det finns förstås massor av andra lika trevliga arrangemang
    om ni är på gång igen inför eller efter semestern!

2021-11-04 Insamlad av företaget
    Proffsigt bemötande som vanligt. Vi är återkommande kunder. Lars och Lars har alltid bra ideer som matchar vår personalgrupp.

Vi beställde ett värdskap och tävlingar på vår personalfest. Det hela var succé och stämningen på topp.
  • DAVID N
    2021-11-04 Spontant omdöme
    Levererar alltid på topp. Rekommenderar "fångarnas afton".
    2020-06-08 Spontant omdöme
    I samband med säsongsavslutningen av affärsnätverket Närverket fick deltagarna möjlighet att åka en tur i båtarna. Vilket var mycket uppskattat och gav mersmak.
    Rallyevent. Kickoff. Stadsvandring.

OK Värmland har flera gånger använt Projecta som arrangör
    av olika event.

OK Värmland har vid varje tillfälle varit mycket nöjda med alla
    arrangemang som Projekta har gjort.

Vi kan verkligen rekommendera Projekta.
    2020-02-20 Insamlad av företaget
    Mycket bra strukturerat, god kommunikation innan under och efter eventet. Mina kunder var mycket nöjda och frågade direkt efteråt om de fick följa med på näste års rally.
  • Johan P
    Ett rally-event

Som alltid proffsigt och organiserat

Man vet att man får en helhet som ens kunder är nöjda med.

Utmärkt!
    2020-01-27 Insamlad av företaget
    Tillställning för 130 personer med ett helt arrangemang förutom mat, DJ & Ljussättning. Deras personal skötte sig utmärkt och var duktiga, även projektledarna på projecta var duktiga och vi hade en utmärkt dialog.
    Alla gäster var nöjda med evenemanget och vi kan tänka oss samarbeta med projecta igen!
    2019-12-20 Insamlad av företaget
    Jag tyckte att det blev för långt program, och projectadeltagarna blev för mkt involverade med oss. Gillade inte riktigt att dom skulle sitta o äta med oss. Lite mer diskreta hade känts bättre. Nu hann vi knappt prata med varandra, varjen om mordgåtan eller med varandra .
    2019-12-05 Insamlad av företaget
    Företagsjubileum med mat och underhållning.
    Kontakten med Projecta fungerade mycket bra.
    Blev en mycket lyckad kväll.
    2019-11-28 Insamlad av företaget
    Mordgåta