Allt fungerade smidigt. Snabbt och effektivt.
Proload AB
Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...
390 omdömen om Proload AB
Sedan starten hos Reco 2024
Enkelt att boka, några knapptryck och ett mail sedan var dom här och hämtade tog bara några minuter.
Svårt att dom pratade så dålig svenska. Damen som ringde innan dom kom förstod jag inget av vad hon sa. Annars va dom effektiva
Effektiva och trevliga killar som kom och hämtade. Inga problem alls.
Mycket trevliga snabba bra pris mycket nöjd rekommenderar
Snabba, effektiva och tillmötesgående när det blev mer skräp som vi ville slänga än det tidigare avtalet. Lätt att få en upphämtnings tid som passade oss. Vi har rekommenderat dem för våra vänner. Kommer absolut att ta hjälp av dem igen.
Snabbt, smidigt och vänligt till ett bra pris.
De var snabba med jobbet, de tyckte att det var länge att bära än förväntat och chefen ringdes och de begärde ytterligare 200 kr trots deras löfte om fast och billigt pris. Lite svårt att säga nej när jobbet är på gång.
Vi anlitade Proload för att köra bort grovavfall, fungerade jättebra!
Behövde bli av med en gammal soffa. Gick snabbt och smidigt att boka en tid till redan dagen efter. Allt fungerade supersmidigt med bra kommunikation hela vägen.
Supernöjd med allt. Har anlitat dem igen för hämtning av trädgårdsavfall, samt rekomenderat dem till andra.
Gick snabbt att få tid för den hjälp som jag behövde, hämtning av skräp. Arbetet genomfördes effektivt och professionellt. Kan varmt rekommendera Proload.
Prisvärda, Trevliga , kan väl rekommenderas
Trevlig och effektiv service. Jag fick precis den hjälp jag behövde till ett rimligt pris.
Mycket bra! Snabba, punktliga och korrekta på alla sätt. Toppenkillar!
Bra service trevligt bemötande smidigt
Klarar inte personalen svenska språket. Deras gps system funkar inte alls .leverans och bemötande var ok godtagbar
Riktigt bra service och vill gärna rekommendera till andra.
Väldigt smidigt att beställa online. Snabb återkoppling med tydlig offert. Kunde välja flera betalningssätt. Valde swisgbetalning direkt vid upphämtning. Fick kvitto i mejlen. Schysst pris med ROT. De hörde av sig innan upphämtning. Alla kontakter trevliga Kommer att anlita dem igen
snabba och pålitliga, rekommenderar
Trevligt bemötande och effektiva killar. Rensade mitt källarförråd och det gick snabbt och smidigt. Toppen! Kommer att anlita igen när det behövs. / Lena
Super nöjd, väldigt hjälpsamma
Rekommenderas! Snabb hantering med offert samt bokning. Tydligt och enkelt. Bra bemötande av kundservice samt killarna som hämtade det som skulle bortforslas.
Jättenöjd, snabb hjälp, trevlig personal, kom exakt på tiden!
Trevlig personal. Bar ut allt skräp. Kom i tid och ringde innan. Jättenöjd.
Väldigt tillmötesgående och noggranna. Snabb och bra service. Kan varmt rekommendera. Kommer att anlita dem igen vid behov!
Snabb respons på min begäran av en offert. Mycket rimligt pris. Jag behövde få bort trasig elektronik, tv-apparater och fläktar. Killarna som kom var proffsigt trevliga. De var noga att fråga om något kunde gå till second han, vilket jag gillade.
Bra service som jobbade snabbt och effektivt bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Bra och trevligt bemötande samt snabbt utfört arbete av Proload. Rekommenderas varmt och jag kommer att använda dem i framtiden med fler arbeten.
Very good service. They helped me move from Göteborg to Stockholm. Was a very smooth experience.
Det var snabbt, enkelt och effektivt.
Bra och snabbt, effektivt arbete
Bra bemötande, är nöjd Proload AB som helhet.
Enkelt, snabbt och smärtfritt som säger. Två trevliga killar kom. Jag öppnade och vips var den skadade fåtöljen borta! Tack för den hjälpen! Börje Schellin
Snabbt hhhjjhjcftujgryuhguijhvkijbvvgrrtujjjjjjjjhjkkkkiokkjjhkljgetjji
Lätt att boka. Bra med fasta priser och bokning efter kubikmeter, så man själv kan göra en uppskattning.Snabbt utförande. Trevlig personal. Humana priser.
Bortforsling av möbler mm,trodde de fanns mer plats ,sa jag kunde betala.
Trevlig arbetsam kullar som gjorde en oehört effektiv jobb !🌺
Otrolig upplevelse! Fick offert direkt från deras hemsida och när jag sedan hade följdfrågor, besvarades dessa inom någon timme via deras email. Genom hela processen kände jag mig väl bemött och informerad, tillhandaged god information och med tydliga instruktioner över hur saker skulle gå till. Bokade upphämtning av grovsopor samt lite elektronik. Bad om offert för lastbil med utrymme för 6m², ett av alternativen de erbjöd med tydlig visuell (ungefärlig) represenation på sin hemsida över vad som ryms (perfekt för mig som...
Utmärkt service när jag vill bortforsla gammal möbel ,vita mm .varor eller donera . jag ringde och bokade . Dom kom och utförde arbete .Tack!
Forslade bort några möbler. Mycket nöjd med såväl arbetet som var effektivt, punktligt och med vänligt bemötande Kommer att anlita dom igen
Fick hjälp av 2 heeeelt fantastiska män som tog bort vårt skräp som var helt kaotiskt. Jag kände när jag väl var där att vi hade varit otroligt dåliga på att samla ihop skräpet. En enda röra. Jag skämdes såå mycket, men vi hade slängt ut ett dödsbo och var i affekt. Mannen som var chefen bara lade handen på Min axel och sa ”chilla- vi löser detta” Jag kan inte nog berömma dem för deras fantastiska jobb och av 10 möjliga får de 50. Sååå tacksam att de bra fanns där i all snurrighet och alla känslor. Vi ska använda dem hela vägen ut till flyttstäd. Rekommenderas varmt!!
Fantastiskt duktiga och effektiva.
Enkelt och smidigt att boka och snabb och bra hjälp. Har använt dem tidigare och kommer göra det igen.
Snabb service för bortforsling av gamla möbler. Tog en halvtimme att bli av med fyra kubikmeter, två trappor upp. Perfekt.
Snabbt, effektivt och trevliga!
Flytthjälp av soffmöbler! Trevliga killar! Allt gick bra! Prisvärt👍
Trevlig och snabba men dyrt då lastade på en timma och sedan vidare till tippen och jag betalade för fem timmar
Mycket hjälpsamt och effektiv! Super trevliga personal. Tusen tack för hjälpen 🙏🏻
Micke bro trevliga grabbar.Jog va Micke nöjd tack !