Proload AB

Proload AB

proload.se
  • BadgeThreeYears

Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...

328 omdömen om Proload AB

Sedan starten hos Reco 2024

Timmy B
Skrev om Proload AB

Effektiva och flexibla! Ska anlita igen.

Juan V
Skrev om Proload AB

Mycket trevlig personal och arbetet utfördes snabbt och professionellt

Ugur A
Skrev om Proload AB

Allt gick som vi förväntade oss

Gerda J
Skrev om Proload AB

Snabbt svar på offerten. Det handlade om bortforsling av nga gamla möbler. Höll tiden bra o fick hjälp m att plocka isär en säng. Och sist, men inte minst: så smidigt o billigt. Mycket nöjd!

Ivana Z
Skrev om Proload AB

Väldigt trevlig personal. Dom var snabba med att få bort min soffa. Kontakten och bokning gick snabbt och enkelt. Skulle boka dom igen vid behov. Rekomenderar företaget starkt.

Lilian H
Skrev om Proload AB

Så välfungerande från första kontakt via nätet tills dess uppdraget var avslutat. Effektivt och väl utfört. Kommer att rekommendera Proload AB till alla som är behov av era tjänster.

Ann-Marie O
Skrev om Proload AB

Snabbt och enkelt. Trevliga killar.

Misha K
Skrev om Proload AB

Väldigt trevliga och skötsamma som kan sitt jobb Jag kände mig lungt och bekvämt under min flytt. Kommer anlita de igen nästa gång om jag skulle behöva hjälp. Rekommenderar de 100%.

Cecilia K
Skrev om Proload AB

Jättebra bemötande och service. Jag rekommenderar starkt Proload.

Stig L
Skrev om Proload AB

Snabb och smidig service. Trevlig personal som hämtade

Johan B
Skrev om Proload AB

Hämtningen gjordes på utsatt tid och personalens bemötande var vänligt och korrekt. Jobbet gjordes snabbt och effektivt. Inget att klaga på överhuvudtaget.

Lena N
Skrev om Proload AB

Det funkade mycket bra, enkel prissättning, killarna kom i tid och var snabba och effektiva.

Eva S
Skrev om Proload AB

Allt har fungerat utmärkt, från mitt samtal till dem, fram tills fakturan kom! Snabbt och smidigt tog de med sig det jag ville bli av med. Skönt att de finns!

Bo E
Skrev om Proload AB

Mycket bra service och snabbt utfört uppdrag!

Arne K
Skrev om Proload AB

Blev bemött jättebra. Trevliga o dom jobbade snabbt. Dom tömde ett rum med skräp för mig o det var guld värt. När man inte har kraften o orken så är det bra att veta var hjälpen finns. Tack en en gång

Lena K
Skrev om Proload AB

Trevlig första kontakt, snabbt svar på offert. Bra personligt bemötande. Bra slutresultat . Nöjd kund.

Diana B
Skrev om Proload AB

Beställde hämtning av tungt föremål. Suverän service från början till slut, från beställning till hämtning.. Mycket trevligt bemötande. Det var andra gången jag vände mig till Proload, och det kommer jag att göra igen vid behov!

Tom K
Skrev om Proload AB

Allt fungerade perfekt vi blev av med det vi ville,superbra.

Emelie G
Skrev om Proload AB

Gick super bra, snabbt svar via mail. Inga svårigheter att byta dag. Råkade bli mer än vi bokat och det löste vi på plats så jag köpte extra utrymme :) vi ska boka igen & även fått andra att öppna ögonen för företaget :) bra priser.

Lena S
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande och smidig bortforsling av möbler.

Tyno T
Skrev om Proload AB

Good supportive and kind people, and professionally also good.

Leif R
Skrev om Proload AB

Snabb offert och en i övrigt professionell service. Den hjälp jag var i behov av genomfördes snabbt och enligt överenskommelse. Alltså snabbt och proffsigt!

Uno B
Skrev om Proload AB

Det var en jättebra händelse att Proload kom o hämta mitt torkskåp o en liten tvättmaskin. De hade en kärra o drog ut den till lastbilen. De tog den till Återvinnings Centralen i Öjersjö, så det slapp jag göra.

Annika H
Skrev om Proload AB

SUPER! Smidigt, snabba trevliga och pålitliga.

Maria M
Skrev om Proload AB

Snabba, proffsiga och flexibla. Vi behövde få bort mer skräp än som kunde gå in i lastbilen, ringde proload och de fixade att de kom tillbaka efter lunchen också. Kan varmt rekommenderas.

Stella D
Skrev om Proload AB

Jättenöjd! Bra kommunikation,vid bokning. Fick en tid snabbt. Snabb tömning av lägenhet. Tipp-topp städning!

Birger L
Skrev om Proload AB

De var vänliga och gjorde allt på bästa sätt. De kom i tid och skickade en korrekt räkning med rutavdrag.

Lena C
Skrev om Proload AB

Lätt att förstå pristariffen, enkelt att boka. Fick svar snabbt, Proload AB kom på bekräftad tid, trevligt bemötande. Jobbet gjordes utan anmärkning, lätt att betala med swish alt faktura.

Jan S
Skrev om Proload AB

Perfekt,snabbt och effektivt samt billigt

Kristina B
Skrev om Proload AB

Super trevliga killar som hjälpte till👍smidigt och billigt

Imre K
Skrev om Proload AB

Allt gick bra enligt plan. Snabbt och proffsigt.

Mirza H
Skrev om Proload AB

Det gick snabbt och bra. Rekommenderar

Björn O

Supersmidigt! Trevligt bemötande

Elisabeth W
Skrev om Proload AB

Proffsigt bemötande. Tog hand om mer som skulle slängas utan problem när jag frågade om det kunde ta mer än jag beställt.

Ingbritt B
Skrev om Proload AB

Tryggt, trevligt och bra personal.

Rolf O
Skrev om Proload AB

Professinellt och snabbt. Tidsmässigt rätt! Prisvärt!

Jacqueline K
Skrev om Proload AB

Ingen konstigheter 2stk arbetare skötte allting brilliant och gjorde allting så enkel och smidigt.

Eva E
Skrev om Proload AB

Snabba och vänliga, kom på utsatt tid Inga problem med betalning

Mohsan I
Skrev om Proload AB

Mycket hjälpsam. Duktig. Trevlig. Proffsigt. Det gick mycket fortare än jag hade tänkt. Priset var också bra. Rekommenderar Tack för att ni finns..

Karl K
Skrev om Proload AB

Mycket tillmötesgående och smidig hantering på plats.

Simon A
Skrev om Proload AB

Snabb offert och bokning. Trevligt bemötande! Fokuserat och effektivt utfört jobb i enlighet med offerten.

Mats S

Hej. Bra service. Bra bemötande. Bra prissättning

Anneli A
Skrev om Proload AB

Snabb och bra service till ett bra pris, kommer absolut använda dem igen.

Maria W
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande via mejl, tillmötesgående. Snabba och effektiva. Rekommenderas varmt!

Inga-Lill Löberg B

Snabb o bra service! Goa killar!

Föreningen L
Skrev om Proload AB

Punktliga, all kontakt sköttes mycket bra. De arbetade snabbt utan något slarv eller jäkt. Kan bara rekommendera

Gerd W
Skrev om Proload AB

Det fungerade bra. Så jag är nöjd.

Nils N
Skrev om Proload AB

Jag tycker Proload skötte sitt uppdrag med bravur.

Ulla K
Skrev om Proload AB

Killarna och tjejen som va och tömde lägenheten va duktiga och trevliga. Dom jobbade på ordentligt, trotts att det var på 3dje våningen. Alla jobbade på som bara den. Bara positivt helt enkelt.

Cassandra G
Skrev om Proload AB

Utmärkt utfört arbete med gott bemötande. Rekommenderas starkt för flyttstäd.