Proload AB

Proload AB

proload.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...

478 omdömen om Proload AB

Sedan starten hos Reco 2024

Kristina S
Skrev om Proload AB

Snabbt och bra jobb o trevliga killar

Youssef M
Skrev om Proload AB

Excellent service with friendly staff, would highly recommend using their services

Kurt N
Skrev om Proload AB

Enkelt och i tid som utlovat. Kan inte önska mer

Kerstin G
Skrev om Proload AB

Allt var mycket snabbt och enkelt och billigt trevliga killar mycket nöjd

Eva R
Skrev om Proload AB

Snabbt och bra behandling trevliga killar men jag undrar om möblerna gick till återvinning ellerbara till tippen.

Berith L
Skrev om Proload AB

Snabb och effektiv hjälp till en rimlig kostnad. Tack

Sibella K
Skrev om Proload AB

Bra service. Snabba och profesionella killar och trevliga. Kommer beställa dem igen om några månader

Asem R
Skrev om Proload AB

Snabb och bra service tack för hjälpen

Ulla S
Skrev om Proload AB

Snabbt och effektivt med trevlig personal. Gjorde oss av med en säng till tippen.

Ann-Britt L
Skrev om Proload AB

Fantastisk service, proffsigt genomförd av trevliga killar. Kommer absolut anlita igen!

Hillevi S
Skrev om Proload AB

Mycket bra. Ringer när dom kommer. Alltid i tid. Trevliga killar. Snabbt och effektivt. Bra pris. Nöjd kund.

Britta W
Skrev om Proload AB

Mycket bra företag. Tydliga, snabba trevliga ! Prisvärt . Jämfört m annat företag...halva priset ungefär. Mycket nöjd.

Nils F
Skrev om Proload AB

Korrekt och vänligt.snabb transport ut ur huset

Bengt K
Skrev om Proload AB

Grymt bra! kom och hämtade soffan snabbt och enkelt. Mycket prisvärt var det med!

Lars J
Skrev om Proload AB

En mycket seriös och bra transportör av gamla möbler, rekommenderar starkt dom när hjälp behövs!

Jennie L
Skrev om Proload AB

Proffsigt och effektivt. Vi är nöjda och vill rekommendera och kommer boka igen. De som tömde och städade var mkt trevliga. Ett litet minus för slarvig flyttstädning av väggar och fönsterkarmar. Men överlag bra!

Lena A
Skrev om Proload AB

Trevliga killar som fixade all bortforsling galant.

Lisa F
Skrev om Proload AB

• Snabba och effektiva trevliga killar! • Hört att företaget är pålitligt. Levde upp till förväntningarna. • Bortforsling till återvinning. • Kommer att anlitas igen.

Ioan S
Skrev om Proload AB

Bra service. Gör exakt det dom frågas om att göra.

Peter B
Skrev om Proload AB

Bra bemötande inga problem bra killar

Maarit N
Skrev om Proload AB

Snabb hämtning och trevliga killar kommer anlita dom igen nästa gång jag behöver bli av med skräp.

Stina R

Snabbr, enkelt Trevliga killar Bra priser Rekommenderar vsrmt6

Anette A
Skrev om Proload AB

De kom i tid och hämtade saker. Fint bemötande.

Anna S

Prisvärt , enkelt , snabbt och proffsigt med betalning m.m

Cornelia E
Skrev om Proload AB

Gjorde jobbet bra och var trevliga!

Jan-Erik S
Skrev om Proload AB

Bra service kom på avtalad tid snabbt o smidigt utfört jobb.

Marie-Louise A
Skrev om Proload AB

Dåligt städat på golv o fönsterbrädor men killarna kom tillbaka o fixade. Ja blev jättenöjd med duschen då ja försökt ta bort kalkfläckar men inte klarade de själv

Käthe L
Skrev om Proload AB

Bra bemötande i alla led, från första kontakten. Trevliga killar som hämtade skräp. Service och flexibilitet och jag kommer att anlita Proload även framöver, vid diverse behov. Rekommenderas varmt! /Käthe

Ann V
Skrev om Proload AB

Vi blev bra bemötta Vi fick snabb och professionell sevice. Fick våran tvättmaskin bortforslad

Gabriella F
Skrev om Proload AB

Kom punktlig och utförde jobbet Proffisionellt och snabbt .

Lotta M

Väl utfört arbete - trevliga killar - Bra service

Ann T
Skrev om Proload AB

Dem var effektiva,. Det gick mycket fortare en förväntat. Trevliga.

Lena K
Skrev om Proload AB

Snabbt, enkelt och trevligt bemötande.

Catarina L
Skrev om Proload AB

Mycket bra, snabba, trevliga och bra återkoppling med bra pris.

Hampus D
Skrev om Proload AB

Jättebra alltihop! Väldigt smidigt! Rekommenderas! :)

Ina Å
Skrev om Proload AB

Jättenöjd och tacksam! Smidig och hjälpsam kommunikation.

Pia-Lotta K
Skrev om Proload AB

Proloab hade ett väldigt trevligt bemötande från bokning till upphämtningen. Jag är väldigt nöjd.

Sandra Linnéa O

Snabbt och smidigt. Bra bemötande!

Catrin S
Skrev om Proload AB

Vi är mycket nöjda med Proload, vi fick skräp bortforslat snabbt och effektivt. God service och trevligt bemötande, kunde inte varit bättre.

Hans F
Skrev om Proload AB

Vi blev mycket bra bemötta. Vi ville ha hjälp med att frakta skräp till återvinningen. Personalen som skötte hämtningen var mycket trevliga och hjälpsamma. Enkelt att betala mot faktura. Priset var också mycket bra. Allt från bokning till utförande och betalning gick mycket smidigt.

Anna H
Skrev om Proload AB

Supertrevliga och effektiva !

Jan W
Skrev om Proload AB

Gjorde ett bra jobb när de tömde det vi ville bli av med.

L
Skrev om Proload AB

Trevlig personal & snabba, alltid ett bra bemötande från Proload. Ett plus i kanten de passar tiden.

Yvonne F
Skrev om Proload AB

Professionella, snabba, trevliga killar som kom och hämtade mitt skräp. De var snabba och effektiva och även sopade rent efter sig. Kommer absolut att använda deras tjänster i framtiden.

Helio N
Skrev om Proload AB

High Light of experience Punctuality, service and speed.

Maria S
Skrev om Proload AB

Snabb service. Trevlig personal. Mycket tacksam!

Tommy J
Skrev om Proload AB

Kom i utsatt tid och hämtade vår otympliga soffa. Var väldigt effektiva/snabba samtidigt som dom var försiktiga att inte stöta till något. Snabb betalningsprocess med Swish.

Eleni B
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande, snabba och effektiva. Mycket nöjd och skulle anlita igen.

Margaretha H
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande, perfekt hjälp med hämtningen, återkommer gärna.

Monica C

Bra och snabbt!!!!!!!!!!!!!!!!