Snabbt och bra jobb o trevliga killar
Proload AB
Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...
478 omdömen om Proload AB
Sedan starten hos Reco 2024
Excellent service with friendly staff, would highly recommend using their services
Enkelt och i tid som utlovat. Kan inte önska mer
Allt var mycket snabbt och enkelt och billigt trevliga killar mycket nöjd
Snabbt och bra behandling trevliga killar men jag undrar om möblerna gick till återvinning ellerbara till tippen.
Snabb och effektiv hjälp till en rimlig kostnad. Tack
Bra service. Snabba och profesionella killar och trevliga. Kommer beställa dem igen om några månader
Snabb och bra service tack för hjälpen
Snabbt och effektivt med trevlig personal. Gjorde oss av med en säng till tippen.
Fantastisk service, proffsigt genomförd av trevliga killar. Kommer absolut anlita igen!
Mycket bra. Ringer när dom kommer. Alltid i tid. Trevliga killar. Snabbt och effektivt. Bra pris. Nöjd kund.
Mycket bra företag. Tydliga, snabba trevliga ! Prisvärt . Jämfört m annat företag...halva priset ungefär. Mycket nöjd.
Korrekt och vänligt.snabb transport ut ur huset
Grymt bra! kom och hämtade soffan snabbt och enkelt. Mycket prisvärt var det med!
En mycket seriös och bra transportör av gamla möbler, rekommenderar starkt dom när hjälp behövs!
Proffsigt och effektivt. Vi är nöjda och vill rekommendera och kommer boka igen. De som tömde och städade var mkt trevliga. Ett litet minus för slarvig flyttstädning av väggar och fönsterkarmar. Men överlag bra!
Trevliga killar som fixade all bortforsling galant.
• Snabba och effektiva trevliga killar! • Hört att företaget är pålitligt. Levde upp till förväntningarna. • Bortforsling till återvinning. • Kommer att anlitas igen.
Bra service. Gör exakt det dom frågas om att göra.
Bra bemötande inga problem bra killar
Snabb hämtning och trevliga killar kommer anlita dom igen nästa gång jag behöver bli av med skräp.
Snabbr, enkelt Trevliga killar Bra priser Rekommenderar vsrmt6
De kom i tid och hämtade saker. Fint bemötande.
Prisvärt , enkelt , snabbt och proffsigt med betalning m.m
Gjorde jobbet bra och var trevliga!
Bra service kom på avtalad tid snabbt o smidigt utfört jobb.
Dåligt städat på golv o fönsterbrädor men killarna kom tillbaka o fixade. Ja blev jättenöjd med duschen då ja försökt ta bort kalkfläckar men inte klarade de själv
Bra bemötande i alla led, från första kontakten. Trevliga killar som hämtade skräp. Service och flexibilitet och jag kommer att anlita Proload även framöver, vid diverse behov. Rekommenderas varmt! /Käthe
Vi blev bra bemötta Vi fick snabb och professionell sevice. Fick våran tvättmaskin bortforslad
Kom punktlig och utförde jobbet Proffisionellt och snabbt .
Väl utfört arbete - trevliga killar - Bra service
Dem var effektiva,. Det gick mycket fortare en förväntat. Trevliga.
Snabbt, enkelt och trevligt bemötande.
Mycket bra, snabba, trevliga och bra återkoppling med bra pris.
Jättebra alltihop! Väldigt smidigt! Rekommenderas! :)
Jättenöjd och tacksam! Smidig och hjälpsam kommunikation.
Proloab hade ett väldigt trevligt bemötande från bokning till upphämtningen. Jag är väldigt nöjd.
Snabbt och smidigt. Bra bemötande!
Vi är mycket nöjda med Proload, vi fick skräp bortforslat snabbt och effektivt. God service och trevligt bemötande, kunde inte varit bättre.
Vi blev mycket bra bemötta. Vi ville ha hjälp med att frakta skräp till återvinningen. Personalen som skötte hämtningen var mycket trevliga och hjälpsamma. Enkelt att betala mot faktura. Priset var också mycket bra. Allt från bokning till utförande och betalning gick mycket smidigt.
Supertrevliga och effektiva !
Gjorde ett bra jobb när de tömde det vi ville bli av med.
Trevlig personal & snabba, alltid ett bra bemötande från Proload. Ett plus i kanten de passar tiden.
Professionella, snabba, trevliga killar som kom och hämtade mitt skräp. De var snabba och effektiva och även sopade rent efter sig. Kommer absolut att använda deras tjänster i framtiden.
High Light of experience Punctuality, service and speed.
Snabb service. Trevlig personal. Mycket tacksam!
Kom i utsatt tid och hämtade vår otympliga soffa. Var väldigt effektiva/snabba samtidigt som dom var försiktiga att inte stöta till något. Snabb betalningsprocess med Swish.
Trevligt bemötande, snabba och effektiva. Mycket nöjd och skulle anlita igen.
Trevligt bemötande, perfekt hjälp med hämtningen, återkommer gärna.
Bra och snabbt!!!!!!!!!!!!!!!!