Proload AB

Proload AB

proload.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...

288 omdömen om Proload AB

Sedan starten hos Reco 2024

Simon A
Skrev om Proload AB

Snabb offert och bokning. Trevligt bemötande! Fokuserat och effektivt utfört jobb i enlighet med offerten.

Mats S

Hej. Bra service. Bra bemötande. Bra prissättning

Anneli A
Skrev om Proload AB

Snabb och bra service till ett bra pris, kommer absolut använda dem igen.

Maria W
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande via mejl, tillmötesgående. Snabba och effektiva. Rekommenderas varmt!

Inga-Lill Löberg B

Snabb o bra service! Goa killar!

Föreningen L
Skrev om Proload AB

Punktliga, all kontakt sköttes mycket bra. De arbetade snabbt utan något slarv eller jäkt. Kan bara rekommendera

Gerd W
Skrev om Proload AB

Det fungerade bra. Så jag är nöjd.

Nils N
Skrev om Proload AB

Jag tycker Proload skötte sitt uppdrag med bravur.

Ulla K
Skrev om Proload AB

Killarna och tjejen som va och tömde lägenheten va duktiga och trevliga. Dom jobbade på ordentligt, trotts att det var på 3dje våningen. Alla jobbade på som bara den. Bara positivt helt enkelt.

Cassandra G
Skrev om Proload AB

Utmärkt utfört arbete med gott bemötande. Rekommenderas starkt för flyttstäd.

Tommi M

Gled in, berättade vad som skulle med till tippen, sen löste dom det. 5/5

Johan N
Skrev om Proload AB

Grymt snabb och bära sakerna till lastbilen och väldigt bra och positiva arbetare de som kom. Rekommendera dom 2 snubbarna

Tirsa V
Skrev om Proload AB

I had a really good experience with Proload AB. The staff was really great and the move went well. Over and above the moving service, they also helped me with cleaning and recycling of certain items. Very well priced too.

Dorde S
Skrev om Proload AB

Väldigt bra, snabba och bra service!

Grace M
Skrev om Proload AB

Fast and very professional. I was pleased by their job performance I must admit.

Bapan G
Skrev om Proload AB

The person was good and i had a very good experience with them.

Niclas D
Skrev om Proload AB

1) Lätt att boka, 2) bra tillgänglighet, 3) tydlig information om vad som överenskommits, 4) punktlig ankomst, 5) snabbt och väl genomfört arbete och 6) väldigt trevliga personer. Väldigt bra att ha att göra med!

Rolf B
Skrev om Proload AB

Mycket bra på alla sätt.Inget att klaga på.

Javier R
Skrev om Proload AB

Mycket bra service! Alltifrån från första kontakten till slutfört arbete. Snabbt, effektivt och bra! Trevligt bemötande i alla led - kan verkligen rekommendera.

Viola F
Skrev om Proload AB

Väldigt bra service! 10 av 10 på rengöring av ugn och vitvaror. Städarna var trevliga, noggranna och kom i tid. Kan starkt rekommendera till alla som behöver flyttstäd. Vi är väldigt nöjda!

Eva B
Skrev om Proload AB

Vi är supernöjda med Proload och tacksamma för det hårda arbetet dom gjorde. Vi bodde på 4e våning utan hiss. Det var tur att dom var 4 personer. Det tog längre tid än räknat men arbetet blev lättare på nästa ställe då det fanns hiss. Allt gick smidigt och inget gick sönder. Fantastiska killar som jobbade! Tack Proload för ett en jättebra service

Nicolas S
Skrev om Proload AB

Jag är mycket nöjd med hjälpen från Proload AB. De var snabba, pålitliga och väldigt smidiga att ha att göra med. Hämtningen av bråte för återvinning gick effektivt och utan krångel. Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Jag kan varmt rekommendera dem och anlitar dem gärna igen.

Michael N
Skrev om Proload AB

Proload motsvarade alla mina förväntningar och är den bästa flytt- och städfirma jag anlitat! Mohannads gäng var oerhört professionella, effektiva och imponerande när de flyttade mitt bohag. Flexibel inställning när jag (som vanligt) hade mer än jag sagt i beställningen och inte hade lagt allting i lådor. Otroligt att allt rymdes i en lastbil, det var en rejäl utmaning som de löste med bravur! Städningen genomfördes även den otroligt bra med ett skinande resultat som den tillträdande hyresgästen också var supernöjd med! Jag kan bara rekommendera Proload å det varmaste! Tusen tack!

Ulrika M
Skrev om Proload AB

Trevliga, snabba på att svara. Ringde innan de kom och informerade om när de hade möjlighet att komma

Pss A

Gick jättebra och smidigt. Var proffsiga. Så nöjd. Mvh marina

Sven A
Skrev om Proload AB

Allt fungerade på ett mycket enkelt sätt, från beställning till hämtning. Beställning på en tisdag och sedan hämtning på torsdag enligt mitt önskemål. Mycket trevligt bemötande f äån han som hämtade så jag är helnöjd.

Tomas P
Skrev om Proload AB

Kan varmt rekommendera Proload AB! Väldigt smidiga, lyhörda och duktiga! Bra återkoppling och tillmötesgående.

Diana B
Skrev om Proload AB

Snabb och effektiv hantering! Bra pris. Jag kommer absolut att använda deras tjänster fler gånger vid behov!

Majvor D
Skrev om Proload AB

Trevligt bemötande, duktiga på att bära bort möblerna!

Hans S
Skrev om Proload AB

Enkelt och beställa vilken tjänst som ska utföras. Bra och tydlig hemsida! De kom på utlovad tid och gjorde vad de skulle. Rekommenderas! + trevlig personal vid hämtning av skräp. + prisvärd tjänst + enkelt och betala

Karina P
Skrev om Proload AB

Snabbt o effektivt utfört arbete. Bra bemötande o bra kommunikation

Gisela M
Skrev om Proload AB

Väldigt snabb och bra uppkoppling efter att ha skickat bilder till dem. Trevliga, starka och duktiga killar som kom och hämtade godset. Bra pris för bort leveransen, så allt klaffade perfekt. Kan verkligen rekommenderas👏🏼

Thomas J
Skrev om Proload AB

Det var bra Alltblevsom jagtänkt mig

Anna E
Skrev om Proload AB

Smidig kontakt och bra utfört jobb. De fraktade bort våra tunga möbler snabbt och smidigt. Flyttstädningen var super. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Prolab.

Mats R
Skrev om Proload AB

Snabb återkoppling och bra information vid förfrågan. Snabbt och effektivt arbete vid utförandet, 6 m3 bortforsling. Dessutom trevligt.

Alfred K
Skrev om Proload AB

Snabbt hantering av ärendet och seviceminded personal

Ulrika N
Skrev om Proload AB

En tydlig hemsida där det var enkelt att läsa sig till information, beskriva sitt behov, få offert och boka tid. De var snabba att ge svar. Och tycker jag till ett ok pris. Hämtning av mina påsar till tippen gick smidigt.

Arif T
Skrev om Proload AB

Snabb och effektiv service. Trevligt bemötande

Saadaq I
Skrev om Proload AB

De va hur bra som helst hjälpsam och trevliga skulle lätt rekommendera för andra

Berit S
Skrev om Proload AB

Tack, för snabb service, där min dotter ringde er på förmiddagen och fick hjälp redan samma dag på eftermiddagen, med bortforsling av diverse möbler, sängar, skåp, fåtölj och annat osorterat överblivet från utflyttning från min lägenhet. Jag hörde att ni kämpade på bra, och fyllde lastbilen snabbt. Trevliga och hjälpsamma. Vi är mycket nöjda.

Marie A
Skrev om Proload AB

Trevlig personal. Allt sköttes mycket smidigt. Kommer anlita dem igen.

Åsa B

Fungerade jättebra! Rekommenderas

Jessica M
Skrev om Proload AB

Snabbt, effektivt, prisvärt och vänligt, har bara gott att säga om Proload och kommer inte att tveka att anlita dem igen vid behov. Helt suverän service!

Bo B
Skrev om Proload AB

Friendly, fast, and professional pick up. Thank you Proload.

Andréas P
Skrev om Proload AB

Snabb och enkel hantering av mitt ärende..👍

Praneet A

good service!!👍🏼👍🏼👍🏼🙏🏻🙏🏻

Gun J
Skrev om Proload AB

Mycket bra och smidigt. Det var perfekt att få denna hjälp

Hans N
Skrev om Proload AB

Utförde allting till belåtenhet. Kan rekommenderas.

Natasha S
Skrev om Proload AB

Smidig och bra service Kan verkligen rekommendera deras tjänster

Afsaneh N
Skrev om Proload AB

Lätt att boka, ringde en stund innan de kom, var här i tid, trevliga & tog med sig allt jag önskade och lite till utan problem. Betalade på plats, allt gick smidigt!