Proload AB

Proload AB

proload.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...

526 omdömen om Proload AB

Sedan starten hos Reco 2024

Karin O
Skrev om Proload AB

Rekommenderar verkligen denna firma. Smidigt snabbt utfört . Mkt trevliga killar som hämtade skräpet. Prisvärda

Vivi F
Skrev om Proload AB

Lätt att beställa via telefon, då det var första gången jag använde tjänsten, hade jag flera frågor. Därefter gick allt via mejl eller sms. Mina prylar hämtades på utsatt tid o jag kunde betala direkt. Faktura o kvitto kom med mejl. Mycket nöjd med tjänsten.

Mirza A
Skrev om Proload AB

Anlitade Proload AB för flyttstädning. Killarna som städade hade fantastiskt bemötande och lägenheten blev skinande rent. Väldigt proffsigt! Kommer definitivt rekommendera Proload AB.

Elone J
Skrev om Proload AB

Snabbt smidigt och duktiga killar som var trevliga

Marcus R
Skrev om Proload AB

Snabbt och bra utfört , proffsiga

Elisabeth F
Skrev om Proload AB

Bra, proffsigt och trevligt bemötande från första stund. Jobbet med att tömma lägenheten på både möbler och porslin gjorde de väldigt bra. De till och med ringde och frågade om jag ville de skulle ta med krukorna som var på utsidan. Supernöjd med allt. Stort Tack ❤️

Albert K
Skrev om Proload AB

Punktliga och gjorde ett bra jobb. Rekommenderas!

Ernesto V
Skrev om Proload AB

Otroligt tillmötesgående och effektiva. Ringde med ett behov om ett jobb på kort varsel vilket ordnades snabbt och snyggt. Till råga på allt till ett oerhört rimligt pris. Rekommenderas starkt.

Bergsjöns F
Skrev om Proload AB

Killarna var i tid ock jobbade fort ock effektivt. Bra jobbat. Tack.💜

Helena S
Skrev om Proload AB

Snabbt och enkelt, supertrevlig personal! Rekommenderar starkt!

Lena P
Skrev om Proload AB

Hämtade en säng Jag är så glad att denna tjänsten finns Trevlig personal

Lena W
Skrev om Proload AB

Jag är mycket nöjd med killarna som kom. Hjälpsamma och trevliga. Bar utan knot allt skräp, stort som smått, som jag hade samlat ihop på tre olika ställen.

Lena L
Skrev om Proload AB

Snabbt utförd tjänst. Enkel betalning.

Maria G
Skrev om Proload AB

Bortforslingen av möbler och annat utfördes vid planerad tid och till angiven kostnad. Förväntningarna uppfylldes 🙂

Lars G

ett bra arbete som Proload AB utförde

Hans S
Skrev om Proload AB

Mycket positivt bemötande och snabb service!

Anna E
Skrev om Proload AB

Mycket nöjd med upphämtningen av material!

JONAS Ö
Skrev om Proload AB

De var snabba att boka upp och kom i tid. Fungerade perfekt.

Sonja A
Skrev om Proload AB

Snabbt och bra bemötande. Kom i tid.

Stefan S
Skrev om Proload AB

Trevliga lilla och bra service!!

Kristina G
Skrev om Proload AB

Det fungerade bra. Lämnade tomten snygg och städad.

Åsa S
Skrev om Proload AB

Lätt att få kontakt och de kom på utsatt tid. Lätta att ha att göra med!

Bo K

Trevliga , effektiva , bra pris snabb service! Toppen

Anna-Lena N

Bra service, snabba medarbetare

Roxana P
Skrev om Proload AB

Jag är mycket nöjd med både företaget och arbetet som utfördes. De kom i tid och arbetade snabbt, effektivt, noggrant och väldigt rent. Mustafa och Adib var båda mycket trevliga, artiga och professionella. De arbetade med stor noggrannhet och en tydlig yrkesstolthet och arbetsmoral, vilket jag verkligen uppskattade. Jag ger både Mustafa och Adib högsta betyg, och detsamma gäller företaget och hela upplevelsen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera dem!

Anna K
Skrev om Proload AB

Snabb återkoppling, smidig tjänst och trevlig personal

Britt-Marie C
Skrev om Proload AB

Synd att personalen inte kan svenska. Skräpet blev bortförd så det var ju huvudsakligen.

Miriam R
Skrev om Proload AB

Var väldigt trevliga och snälla, fick hjälp med allt som jag behövde. Skulle anlita dom igen om jag behöver hjälp igen .

Seyed M
Skrev om Proload AB

Jag är väldigt nöjd med era arbetet. Ni har tagit snabbt min frågan och levererad tjänsten : Vad ni har lovad.

Karin C
Skrev om Proload AB

Mycket bra, jag hade mycket skräp som skulle forslas bort de tog handcom allt snabbt och effektivt!

Birgitta P
Skrev om Proload AB

Snabb och punktlig hämtning. Mycket trevligt bemötande.

Nsh A
Skrev om Proload AB

Alt fungerede perfekt - og vores kontor blev virkelig flot rengjort.

Amadeus S
Skrev om Proload AB

Mycket bra service .Lätt att jobba med

Samad K
Skrev om Proload AB

Super nöjd med tjänsten. Gjorde jobbet jätte snabbt och i rätt tid.

Shahla H
Skrev om Proload AB

Flytten gick snabbt , effektivt utan något krångel

Bo G
Skrev om Proload AB

Trevlig personal som utförde en professionell flyttstädning.

Anette H
Skrev om Proload AB

Allt fungerade utmärkt! Lätt att beställa tjänsten, de ringde innan de anlände, snabb och smidig upphämtning av gamla möbler samt enkel betalning. All personal mycket trevlig! Jag är väldigt nöjd.

Elsa S
Skrev om Proload AB

De var duktiga och snabba. Nöjd. De löste det snabbt trotts att hissen var under reparation.

Ivan Å
Skrev om Proload AB

Beställde tjänsten via ett snabbt samtal där man fick frågan om vad det var som behövde forslas bort. Man fick snabbt ett prisförslag och en tid bokades in direkt. Gänget som kom var supertrevliga och väldigt effektiva. Kanonservice och kan verkligen rekommendera 👍

Hans F
Skrev om Proload AB

dom var snabba att hämta ,bra bemötande

Johan E
Skrev om Proload AB

Snabb återkoppling och snabba hämtning

Tore O
Skrev om Proload AB

Vi är mycket belåtna med utfört arbete. Efter tips från vår son som lovordade Proload så beslöt vi oss för att anlita dom. Snabba och effektiva. Anlände på utlovad tid.

Helge A
Skrev om Proload AB

Jättebra killar, artiga och väldigt duktiga.

Johanna B
Skrev om Proload AB

Snabb återkoppling och bokning av tid. Ett missförstånd om upphämtningen gjorde att den blev senare på dagen än överenskommet, men det löste sig.

Sonja R
Skrev om Proload AB

Bra bemötande ,framför allt av dem som utför själva jobbet .

Rolf R

Toppen toppen kommer rekommendera ert företag MVH/ Roll

Roy-Åke J
Skrev om Proload AB

Snabbt svar på offerten snabbt service

Lena B
Skrev om Proload AB

Himla trevlig service! Jag hade lite mer skräp en jag sagt med det tog dom hand om med ett leende. Hjälpte till och med granen att starta sin bil. Fina grabbar med stora hjärtan!

Kristina S
Skrev om Proload AB

Snabbt och bra jobb o trevliga killar

Youssef M
Skrev om Proload AB

Excellent service with friendly staff, would highly recommend using their services