Psykiatrispecialisterna
Utmärkelser
7 omdömen om Psykiatrispecialisterna
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Psykiatrispecialisterna
Mina förväntningar var att jag skulle bli tagen på allvar och få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Det var exakt så jag blev bemött och därför kan jag väl bara ge toppbetyg!
skrev om Psykiatrispecialisterna
Vänligt, hjälpsamt och proffesionellt bemötande. Genomgick en ADHD-utredning i huvudsak online men med slutbeskedsbesök på kliniken i Linköping. Klar och tydlig kommunikation under utredningens gång och snabba svar när jag undrade om något.
skrev om Psykiatrispecialisterna
Köpte en ADHD utredningen. Jättebra bemötande och proffsig upplagd utredning.
skrev om Psykiatrispecialisterna
Jag gjorde en adhd utredning online. Det gick fort och var väldigt korta väntetider vilket var positivt. Då utredningen var online så kändes det dock lite opersonligt då man enbart fick fylla i formulär och göra tester själv utan någon direkt återkoppling.
skrev om Psykiatrispecialisterna
Mycket bra bemötande och professionell vård.
skrev om Psykiatrispecialisterna
Jag har gjort en ADHD utredning, Mycket bra bemötande, trevliga och hjälpsamma. Snabba svar vid frågor.
skrev om Psykiatrispecialisterna
Personligt, snabbt bemötande som skapade trygghet och tillit genom hela processen. Inga frågor var för dumma och jag kände mig både sedd och hörd. Jag kan verkligen rekommendera David, som med ett proffesionellt men hjärtligt bemötande fick mig att våga berätta om de utmaningar som jag har och har haft i livet. Tack vare de kunskaper och verktyg jag fått så upplever min fru att hon fått en ny man, och mina kollegor säger att de fått en ny kollega.
Tack hörni, det här har förändrat mitt liv.
Kalle