Hjälpsamma, professionella och effektiva med utredning. Vid problem så löstes dessa snabbt. Väldigt nöjd överlag!
Psykiatrispecialisterna
Psykiatrispecialisterna- En trygg och smidig utredning med inriktning på ADHD, ADD och autism från 18 års ålder. Varför Psykiatrispecialisterna? ✅ Korta väntetider och professionell bedömning av psykiatriker. Vi har korta väntetider och ger tydliga besked i en bedömning med överläkare, så du får klarhet om en adhd/add/autism-...
1052 omdömen om Psykiatrispecialisterna
Sedan starten hos Reco 2023
Jättenöjd med psykiatrispecialisterna! Helt suveränt bemötande. Upplägget är helt suveränt. Man känner sig verkligen sedd och lyssnad på. Allt sker smidigt från tester till behandling. Väldigt snabba på att svara om man har frågor. Man känner sig lugn o trygg. Så har du bestämt dig för att göra en utredning kan jag varmt rekommendera psykiatrispecialisterna.
Varför högsta betyg? De är snabba och professionella i kontakt och återkoppling. De är också otroligt empatiska och är med som stöd i hela utredningen. Det enda man kan önska är att annan vård kunde lära av dessa. Men det ligger ju inte på psykiatrispecialisterna ☺️
Bra och trevligt bemötande.
Bra upplägg från start till slut. Mycket fint bemötande från alla jag haft att göra med. Mycket bra uppföljning och redovisning av fastställd diagnos.
Snabb och seriös kontakt med bra koordinator som stöttar genom utredningen.
Tack så mycket Peter för ditt fina omdöme 🩷 Önskar dig all lycka till! Mvh/Jasmin
Snabb återkoppling och trevlig personal.
Stort tack William för dina vänliga ord 🩷 Hälsningar/Jasmin
Psykiatrispecialisterna har varit väldigt hjälpsamma och professionella i utredningen av mig! Med vänlig hälsning, Frank Vanberg
Tack så mycket Frank för du tog dig tid att skriva ditt fina omdömet 🩷
Jag betalde för adhd-utredning. Jag blev väl bemött och lyssnad på. Jag hade låga förväntningar och förväntade mig att inte bli hörd, men det blev tvärtom. Superbra genom allting hittills
Stort tack Peter för ditt fina omdöme🩷 Att läsa din kommentar att du blir förvånad över att du blir hörd inom sjukvården är för mig helt ofattbart men förstår att det är så vården i övrigt ser ut idag. Jag önskar dig all lycka till framåt 😊 Hälsningar/Jasmin
Från start till slut kände jag mig förstådd, stöttad och kände verkligen att jag fick den hjälpen jag behövde. All kommunikation var suverän och jag kände mig aldrig förvirrad över något. Diagnosen gick fort och medicineringen direkt därefter med massa stöd och hjälp. Tusen, tusen tack. Sånna här företag behövs i Sverige och utan er hade jag fortfarande haft det riktigt kämpigt inom plugg och livet.
Tack så mycket Tina🙏, för dina fina och varma ord, det betyder otroligt mycket.🩷 Det är för människor som dig och andra som behöver oss som vi fortsätter göra det vi gör varje dag. Tack igen för att du tog dig tid att skriva🩷 Mvh/Jasmin
Proffesionellt bemötande, snabb återkoppling!
Tack så mycket Monica för du tog dig tid för att ge oss så fin feedback 🩷 Hälsningar/Jasmin
Är supernöjd med allt. Utredningen går snabbt och är väldigt omfattande på samma gång. Bra läkare som tar mina problem på allvar och som prioriterar patientens behov istället för stadskassan. Tack för allt 🙏
Gustav! Vilket jättefint omdöme du ger oss, tack! Det betyder så mycket att höra din personliga känsla av kontakten med oss. Patientens behov först, alltid. Tack för att du nämner det. All lycka till dig Gustav! Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Snabb hjälp, och trevlig personal
Tack Marie för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet. Snabb och trevlig personal är så fint att få höra av dig, tack! Varma hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Jag upplever att saker tagit tid, och att det tillkommer mer kostnader än de som står.
Tack för ditt omdöme Sofia, det är bra att du berättar när förväntningarna inte stämmer. Jag ber min kollega att se över detta med dig direkt, vi vill alltid att det ska kännas bra från första till sista samtalet med oss. Hälsningar Ann-Sofie Rolf Psykiatrispecialisterna ❤️
Smidigt och professionellt bemötande samt smidigt att kunna göra i stort sätt allt via videomöten och tester på nätet👌🏻 Enda missen var att någon stressat lite när de tolkat blodprover mm så det blev ett missförstånd där.
Tack David för ett ärligt och öppet omdöme, det uppskattas verkligen. Så bra att du kände att detta blev rätt lösning för dig och att vi kunde bemöta dig professionellt. Det är så viktigt. Jag tar med mig feedbacken kring blodprovet till min kollega som får se över vad som blev fel och så det inte händer igen. Önskar dig en fortsatt fin kväll David 😊 Hälsningar Ann-Sofie Rolf Psykiatrispecialisterna
Blev väl bemött och alla som jag träffat har varit professionella och lyhörda.
Tack Linda-Marie för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet och för att du lyfter lyhördheten, det är så viktigt ❤️ Varma hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Väldigt bra bemötande där man blir tagen på allvar. Kontakten med personalen känns trygg, och de är alla måna om att allt ska kännas så bra som möjligt för den enskilde.
Stort tack Johanna för ditt omdöme, det betyder så mycket för oss ❤️ Trygghet och ett fint bemötande är så viktigt och vi är tacksamma för att du kände dig sedd av oss. Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Jag tycker att bemötande och utredning varit bra Tycker att det vore bra med bättre info att när man väl fått diagnos och ev vill att det går över till vanliga psykiatrin att det kan ta lång tid och att man då inte får medicin under tiden Även info om att man inte får Elvanse som första handsval men det är medicinen under utredningen MVH Marcus
Stort tack för fint omdöme😍 Ledsen om informationen varit mindre bra, men med feedback kan vi alltid bli bättre☺️ Önskar dig allt gott! Hälsningar/Jasmin
Utredning gick snabbt och smidigt, bra kontakt med koordinator och läkare. Att få kontakt i efterhand, ändra recept tar lite längre tid, men ändå ok. Det tar ännu längre tid i den offentliga sektorn.
Tack för din feedback och dina fina ord. Vi tar absolut till oss den feedbacken och är tacksamma för att du lyfter ändringen av recept och den tid det tar för att få klart ärendet. Vi uppskattar ditt förtroende för oss Daniel. Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Bra överlag. Men lite krångligt med blodprov där inte remissen skickades som lovat. Sen fick jag betala blodprovet och hade fått info om att det inte kostade. Lite småmissar som är lite lätt irriterande. Annars bra hjälp!
Tack Amanda för din feedback. Vi beklagar krånglet kring remissen och provtagningen. Ibland uppstår tyvärr missar i processen men vi tar fullt ansvar för det. Hälsningar/ Jasmin
Seriöst företag! Använder sig av tillförlitliga tester. Påvisar stor kompetens vid första intervju och avslutsamtal. Vägleder på ett professionellt trovärdigt sätt. Nöjd och var en upplevelse att få förståelse för hur dopaminet har påverkat hela mitt liv. Fantastiskt att sedan få uppleva effekterna av att ha ett jämnt dopamin under dagen - känner mig äntligen balanserad
Donata. TACK! Vi är så otroligt tacksamma för att du tog första steget i att boka en tid med din koordinator hos oss. Det känns verkligen rakt in i hjärtat när du beskriver dopaminet. Förståelsen betyder allt och att du nu kan fortsätta leva med så många svar är fantastiskt. Tack för att du delar med dig! All kärlek och lycka till dig ❤️ Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Snabb och bra service, och gott bemötande. Mycket effektiv och bra utrednings process, med förståelse under hela perioden.
Tack Emil för ditt fina omdöme. Vi är verkligen tacksamma för förtroendet ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna.
Profssiga, effektiva och seriösa. Väl genomförd och grundlig ADHD utredning.
Tack Sara för ditt omdöme. Vi är verkligen tacksamma för att du gav oss förtroendet och bokade ett första samtal med oss. Tack för att du även nämner vikten av en grundlig utredning. Varma hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Mycket bra bemötande. Bra upplägg och mycket kunnig personal.
Tack för ditt omdöme, det betyder så mycket för oss Dennis. Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Superbra! Jag har känt mig så väl omhändertagen, lyssnad på och förstådd!
Tack Heléne för ditt omdöme, det betyder så mycket för oss och att du kände dig lyssnad på är så viktigt ❤️ Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Jag hade många bra samtal och det enda kanske var att ena psykologen var lite stressad men i övrigt fint bemötande och intryck. Rekommenderas
Tack för ditt omdöme Susann, så fint att höra att du är nöjd med dina samtal och att du fick ett fint intryck och bemötande ❤️ Så värdefull feedback att ta emot från dig, självklart blir det fel när stressen känns av från psykiatrikern till dig i ditt samtal. Vi tar tacksamt emot även den feedbacken. Varma hälsningar, ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Väldigt bra bemötande från början till slut. Jag fick börja med en medicin som det visade sig att jag inte klarade av och fick omedelbar hjälp med byte när jag ringde. Rekommenderar 😊
Tack Olivia för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet och så bra att du fick hjälp med bytet så fort. Det är så viktigt så att det blir rätt för dig ❤️ Varma hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Vänligt bemötande och de gav ett väldigt seriöst intryck.
Stort tack Magnus för att du lämnar ett omdöme till oss. Det är så viktigt med ett fint och vänligt bemötande och vi är tacksamma för att du nämner det för oss. Vi passar på att önska dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Alltid väl mött. Vid funderingar har jag alltid fått snabba svar.
Tack Jenny för ditt fina omdöme. Vi är verkligen tacksamma för att du gav oss möjligheten till att hjälpa dig ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna.
Väldigt bra mottagande, bra kommunikation och förståelse. Trevlig personal
Tack Alice för ditt omdöme, dina ord betyder så mycket för oss ❤️ Vi önskar dig en jättefin torsdag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Har fått utrolig bra utbyte av att få hjälp av er, hoppas med att fått svar att framtiden blir bättre 💖
Tack Anita för dina fina ord, vi är så tacksamma för att vi fick möjligheten att bemöta dig i dina frågor och framförallt i ditt behov. Tack snälla för att du gav oss förtroende och möjligheten, va rädd om dig så är det bara att du hör av dig om du har frågor framåt ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Snabbt trevliga och lyhörda. Tack för allt
Tack för ditt förtroende och omdöme, det betyder så mycket för oss Sara-Li. Vi önskar dig en fortsatt jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Jag är evigt tacksam och glad över att ha fått ett så fint bemötande hela vägen! Tror många med mig som är vuxen när man utreds har mindre bra erfarenheter från vården, man har blivit förminskad, hemskickad med något recept på antidepressiv medicin, blivit nekad upprepade gånger. Jag hade helt enkelt nästan tappat hoppet efter många års kamp, som nästan ledde till att jag slutade tro på sig själv. För mig förklarar det här år av kaos och trassel med mitt mående, förklarar allt annat också. För första gången någonsin känner...
Älskade du, TACK för att du delar med dig av din upplevelse om oss, att du berättar dina tidigare erfarenheter som vi bara önskar hade gett dig svar på dina frågor. Så fint att du ser ljuset framför dig med stor förståelse för dig själv ❤️ Den sista puzzelbiten, du sätter orden helt rätt. Jag kan inte tacka dig nog för att du lyfter allt detta och din koordinator och psykiatriker är mer än tacksamma för era samtal ni haft under din tid hos oss. Framtiden är din! ☺️ Varma hälsningar Ann-Sofie Rolf Psykiatrispecialisterna
Rakt igenom professionella och pedagogiska.
Tack Erika, vilket tydligt omdöme av dig. Vi uppskattar din feedback så mycket ❤️ Vi i personalen önskar dig en fortsatt fin torsdag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Personalerna som jag har varit i kontakt med på Psykiatrispecialisterna var väldigt lyhörda och professionella. Efter över 9 år försök för att få hjälp för min ADHD besvär hos offentlig sektor så till min överraskning hela utredningen tog mindre än 2 månader allt från samtal med koordinatorn, läkare, blodprov och slutbesök. Jag är visserligen nöjd och tacksam att veta att det är möjligt att få hjälp även om det kostar.
Tack Mona för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen ledsamt att höra hur du tidigare blivit bemött och att inte du blivit tagen på allvar där en utredning hade kunnat hjälpa dig. Samtidigt vill jag verkligen att du ska känna dig modig som tog beslutet att se över detta via privat väg och vi är mer än tacksamma för att du gav oss det stora förtroendet Mona ❤️ Vi passar på att önska dig all lycka framåt. Hälsningar Ann-Sofie och ditt hjälpande team på Psykiatrispecialisterna.
Bra bemötande genom hela processen! Inget att anmärka på.
Tack Emma för ditt omdöme, det betyder så mycket för oss ❤️ Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Snabba/effektiva, trevligt bemötande
Tack Fanny för ditt fina omdöme. Vi är verkligen tacksamma för att du gav oss möjligheten till att hjälpa dig i både bedömningen och utredning ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna.
Mycket bra bemötande av alla inblandade, snabb återkoppling och hantering
Tack så mycket för ditt omdöme My, vi uppskattar varje ord och förtroendet från dig. Tack! ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Professionella och trevliga människor.
Tack Nathalie för ditt fina omdöme. Vi är så tacksamma för att du gav oss möjligheten till att hjälpa dig och så bra att du kände dig professionellt bemött ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna.
Tycker det har varit ett väldigt fint bemötande från samtliga jag haft kontakt med. Tacksam över hur enkelt och smidigt hela utredningen gått till. Tack till er alla!
Tack Frida för ditt omdöme, det betyder så mycket för oss ❤️ Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Jätte trevliga och snälla. Verkligen lyssnar på en och kändes tryggt
Tack Kevin, det värmer verkligen att höra din känsla av kontakten med oss😊 Tack för det fina förtroendet! Hälsningar ditt team på Psykiatrispecialisterna ❤️
Snabb hjälp, trevliga och känner sig trygg och hörd.
Tack Elly för din feedback, den betyder mycket för oss ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Sökte hjälp efter jag tänkt på det i flera år, fick en diagnos och den hjälpen jag behövde. Inga klagomål.
Tack för din feedback Beatrice, det betyder mycket för oss ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Så otroligt nöjd. Snabbt och smidigt tog det. Är så glad att jag valde dom för att göra privat utredning istället för att vänta 3-5 år på väntetid för att få göra den. Önskar bara att jag fått gjort redan när jag var barn.
Tack för ditt fina omdöme Madelene ❤️ Vi är så otroligt tacksamma över att du tog steget och såg över en första bedömning hos oss. Det är absolut en sorg många känner över att ingen hjälpte till när man var liten och stöttade i en utredning då, men så bra att det blev av nu ❤️ Vi önskar dig all lycka och kärlek. Hälsningar ditt team på Psykiatrispecialisterna.
Väl mottagen och snabb hantering! Tacksam för hjälpen då jag stångats med psykiatrin som inte lyssnat!
Tack Tabitha för din fina feedback, det betyder så mycket för oss ❤️ Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna
Blev helt enkelt tagen på allvar o lyssnad på. Som man kunde önska att att den tilldelade vårdcentralen skulle kunna göra
Tack Bengt för att att du tog steget och bokade ett första samtal med din koordinator hos oss, det är väldigt tacksamt att höra att du kände dig lyssnad på och att du blev tagen på allvar. Det är något vi önskar att alla gjorde. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll. Hälsningar Hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Professionellt och bra bemötande. Bra information om hur det fungerar.
Tack för dina fina ord Sarah, det betyder så mycket för oss och verksamheten. Vi önskar dig en fin torsdag! Hälsningar hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Bra bemötande och förståelse. Rekommenderas varmt.
Tack för dina fina ord. Det är så stort och tacksamt för oss att få veta att du rekommenderar andra som vill se över hjälpen från oss. Tack för förtroendet Mikael. Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar hela teamet på Psykiatrispecialisterna ❤️
Väldigt nöjd med hela processen skulle absolut rekommendera psykiatrispecialisterna!
Tack Saraw för dina fina ord och för att du även känner att du vill rekommendera oss ❤️ Vi önskar dig en jättefin dag! Hälsningar hela teamet på Psykiatrispecialisterna.
Jag kontaktade er för att jag försökt få göra en npf-utredning via min vårdcentral, men då jag har en familj, ett jobb och ett utåt sett ”ordnat” liv så blev jag nekad direkt. Jag valde därför att göra en adhd-utredning privat via er för att jag upplevde att min vardag började bli svår att hantera. Jag var väldigt nervös innan och hade också endel fördomar mot privata ADHD-utredningar, och var rädd att ingen skulle ta mina problem på allvar utan bara ”ge” mig en diagnos utan att egentligen gå igenom varför jag sökt hjälp....
Tack Emilia för att du delar med dig, det var ett otroligt stort steg du tog med att fortsätta kämpa för att bli sedd och hörd. Jag och mina kollegor är otroligt tacksamma för att du gav oss chansen till att ta ett första steg och boka ett samtal med koordinatorn som hjälpte dig. Så fint att höra att du uppskattar både koordinatorn och psykiatrikern, det betyder så mycket Emilia. Nu börjar ett nytt kapitel för dig och jag kan även tänka mig att din vardag förändrats utifrån det du berättar. Tack för att du gav detta en...