Psykiatrispecialisterna

Psykiatrispecialisterna

www.psykiatrispecialisterna.se
  • BadgeTwoYears
Boka tid Ring 013-29 59 00 Dela

På Psykiatrispecialisterna strävar vi efter att behandla varje individ såsom vi själva önskar bli bemötta. Vår grundsyn präglar varje möte med dig som patient. David, vår grundare, är född och uppvuxen i norra Småland och påbörjade sin läkarutbildning i Umeå. Efter avslutad AT-tjänst begav han sig till Linköping för att fördjupa...

594 omdömen om Psykiatrispecialisterna

Sedan starten hos Reco 2023

Jesper A
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Extremt bra och förstående fick snabbt hjälp och för första gången fick jag hjälp med läkemedel som fungerar

Malin H
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Är så otroligt nöjd och tacksam för den hjälp jag fått. När vården inte tar emot remisser pga för långa vårdköer har jag istället fått hjälp här. Inga väntetider heller. Lätta att kontakta och ett fint personligt bemötande under hela processen. Jag kan varmt rekommendera dig som behöver göra en utredning att göra den här. Mycket proffsigt, gediget och med stöd på vägen. Inget missas. Det var långt över min förväntan! Det har förändrat mitt och min omgivnings liv och vardag för alltid. Jag är Er evigt tacksam. Verkligen ett jätte stort tack för att Ni finns!

Christoffer S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Snabb och professionell hjälp, enkelt att ta kontakt och bra uppföljning under utredningens gång.

Malin H
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag valde att göra en ADHD-utredning hos er samt påbörja medicinering pga att jag blev bortprioriterad/nedprioriterad av öppen psykiatri. En fantastisk upplevelse att få bli bemött med respekt, medkänsla, att få bli lyssnad på och förstådd! Det har alltid varit lätt att få kontakt med någon och ssk har funnits tillgängliga hela tiden. Tydlig kommunikation, sammanfattning per mail av alla möten och påminnelser digitalt! Jag är så lycklig att jag gav mig själv den här utredningen. När diagnosen kom var det med...

Amelia W
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Bra helhetsupplevelse och proffsigt bemötande

Nils N
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Allt gick snabbt och smidigt. Det kändes tryggt att ha en koordinator som hjälpte mig komma framåt i utredningen.

Lena S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Proffesionellt och fint bemötande. Snabb återkoppling

Christian A
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag var lite orolig från början, att det kanske var oseriöst och att pengarna hamnar i sjön. Det tog bara några veckor från kontakt till fastställd diagnos. Ett väldigt bra alternativ när man vill ha hjälp med utredning och diagnosen snabbt och inte vill stå i vårdköer. Jag har gjort stora delar av testerna för diagnos hos den "vanliga" sjukvården innan jag hamnade i kö och testerna hos Psykiatrispecialisterna är i stort sett samma som jag gjort tidigare. Fast utan all väntetid! Proffsigt bemötande och snabb uppföljning!

Emil E
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Allt gick snabbt och smidigt. Hade inte skadat med ett provlabb närmare mig dock.

Emil S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Hjälpte mig med precis vad jag behövde och var väldigt effektiva samt trevliga :)

Sofia Angelica W
Skrev om Psykiatrispecialisterna

ADHD utredningen gick hyffsat, blev framskjuten en - två gånger. Det som har missköts är då jag skaffade medicinpaketet som de rekommenderade och inte fått återkoppling på över 3 veckor efter samtal med sjuksköterska trots att jag både har mejlat och ringt. Samt att kontaktpersonerna jag har haft har slutat.

Jessica J
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom i fem år där jag gång på gång hamnar i sämre mående. Pga flera barn med npf och endel igenkänning hos dottern så har jag försökt få en npf utredning via vården för att utesluta vad som orsakar att jag inte lyckas ta mig tillbaka till en fungerande vardag. Formulären jag fyllde i visade på adhd och ångest. Vården ansåg dock att jag har haft ett för fungerande liv(betyg, arbete och familj) innan dessa fem år som sjukskriven och därför inte borde ha någon form av npf utan att...

Daniel R
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Professionella och snabb hantering utav adhd utredning.

Martin H
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Mycket professionella och trevliga. Bra prisbild och stor valuta för pengarna. För min del gällde det en ADHD utredning som jag också har egen yrkeserfarenhet av. De visste vilka frågor som var relevanta och icke relevanta. Den enda förbättringspunkten är att tydliggöra i utskick om enkäter och formulär om vilket av alla formulär det är och när man ska fylla i det. En bra upplevelse av ett företag som täcker upp det som regionen misslyckas med.

Johanna H
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Väldigt fint bemötande, väl sammanhållen utredning, läkare som inte släpper detaljer som egentligen ligger utanför utredningens område (remiss till uppföljande kontroll), bra förklaringar och djupgående analys av genomförda tester, svarar snabbt på frågor som dyker upp, bra koll på biologiska skillnader och hur olika hormonella faser påverkar ADHD, flera olika sätt att efter diagnos arbeta framåt (information, KBT, anpassningar, strategier (som jag visserligen redan har ett helt livs erfarenhet av med varierande framgång),...

Tom R
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Mycket bra klinik med snabb service

Svar från Psykiatrispecialisterna för barn

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada och stolta att vi kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Hoppas du får en fin höst, //Claudia

Jacob Daniel J
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Makalöst bra företag. Efter 10 - 15 år av försök att få till neuropsykiatrisk utredning (ADHD/ADD) genom offentliga sjukvården, där man tyvärr konsekvent mötts av skepticism ("du har väl jobb, bra inkomst, partner o.s.v. - du kan väl inte ha problem?") vände jag mig till Psykiatrispecialisterna! Personalen (både handläggare, läkare och sjuksköterska) var extremt professionella. Oavsett om jag prickat högt för olika diagnoser på tester, fanns en otroligt god och öppen dialog kring MINA faktiska upplevelser, MINA faktiska...

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ett helt fantastiskt omdöme! Det är just det här vi önskar uppnå för varje individ som besöker oss. Tack igen, //Claudia

Måns S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Utredningen startade snabbt och fick bra hjälp. Schyssta personer som jobbar där. Skönt att utredningen var mest via datorn.

Patrik J
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag har fram till 50årsåldern haft ett liv som präglats av ständiga kast hit och dit vad gäller familj, relationer, skilsmässor, yrkesliv (listan kan göras hur lång som helst), en mer eller mindre konstant depression oavsett medicin eller samtal, en känsla av att aldrig kunna stanna upp, att ha bråttom och att springa hela tiden men utan mål. Jag har helt enkelt sett mig själv som ett enda stort misslyckande. Efter stöd från omgivningen och efter att ha gjort olika webbtest som alla pekade i samma riktning, så tog jag...

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack för ett fantastiskt fint omdöme Patrik! Vi blir genuint glada över att vi kunnat hjälpa dig. Vår ambition varje dag är att behandla andra så som vi själva vill bli bemötta. Tack igen och hoppas du får den bästa hösten ever, //Claudia

Rebecca S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Väldigt snabb process, trevlig personal, är jättenöjd

Neo H
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Vi gjorde npf utredning på sonen. Väldigt smidigt enkelt och lätt. De har bra samarbete med övriga aktörer inom området så provtagning och liknande gick hur smidigt som helst. Personalen är helt fantastisk och det bästa av allt är chattfunktionerna som de tillhanda höll, man kunde enkelt få kontakt med ansvarig ssk och läkare utan kötider och väntan.

Björn M
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jättebra bemötande och överlag proffsigt utan krusiduller - och inte minst stor fackkunskap.

Tack för fint omdöme! //Jasmin

Jerry Ö
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Bra bemött, trevliga och hjälpsamma. Hade lite otur att hamna i ett läge med mycket personalomsättning, där mina kontaktpersoner av koordinator och psykolog byttes ut flera gånger. Men varje individ var lika bra som den föregående. Rekommenderas

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack så mycket Jerry för ditt omdöme. Vi har haft sommarvikarier annars gör vi vårt yttersta för att patienten ska få ha samma kontaktperson/psykiatriker genom hela utredningen. //Jasmin

Viktoria L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Mycket bra. Informerade bra, svarade bra och snabbt på frågor. Seriösa och duktiga. Väldigt trevliga. Fick hjälp snabbt och bra.

Kimberly E
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Hjälpsamma, noggranna och professionella redan från första kontakt. Både levde upp till och överträffade mina förväntningar och processen var trots att den var utförlig väldigt smidig och effektiv.

Sara A
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Många tror att en utredning ska ta lång tid för att den ska vara säker. Men det är samma utredning med samma evidensbaserad manual som vilken annan psykitrisk mottagning inom region använder sig av men minus månader av köer, månader av väntan till nästa besök. Helt klart pengarna och väldigt skicklig läkare och sympatisk personal. Högsta betyg! Bästa av allt ingen väntan på att få tid hos läkare efter diagnos är fastställd för oss som önskar medicin.

Robin W
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Kan varmt rekommendera denna klink.

Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas du får en fin höst, //Claudia

Karin S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Att jag blivit bemött på ett bra och tydligt vis, så att jag trots mina svårigheter kunnat förstå alla moment

Kristofer L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Otroligt kunniga och lyhörda. Allt gick snabbt, kunde alltid få kontakt med koordinator vid frågor och informationen var alltid tydlig och grundlig. Rekommenderar starkt!

Nourdjana C
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Varmt och välkomnande, var väldigt nervös först men de var empatiska och förstående. Fick mig att känna mig mer bekväm väldigt fort. Har varit bra med alla påminnelser om både möten, tester och formulär som behövdes.

Karin B
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Mycket nöjd på alla vis. Trygg och mkt professionell process.

Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas du får en fin höst, //Claudia

Réka B
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Bra och tydlig kommunikation, jag upplevde att jag blev lyssnad på och mina problem blev tagna på allvar!

Kari L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Sedan jag kontaktade Psykiatrispecialisterna har jag fått ett exceptionellt bemötande av alla jag haft kontakt med – både psykolog, koordinator, läkare och sjuksköterskor. Till en början hade jag inte särskilt höga förväntningar, men man får verkligen det man betalar för. Tidigare har jag sökt vård via regionen och vårdcentraler, där mina remisser avböjdes och jag inte fick möjlighet att genomgå en utredning för ADHD. Min upplevelse av Psykiatrispecialisterna har varit över all förväntan. Jag fick en noggrann och genomgående...

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt omdöme Kari, vi blir så glada över att vi har överträffat dina förväntningar. Vi önskar dig en fin höst, //Claudia

Ida M
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Gjorde en adhd-utredning och det gick väldigt snabbt och smidigt, bra och proffsigt bemötande av både koordinator, läkare och sköterska, hur nöjd som helst och kan verkligen rekommendera psykiatrispecialisterna!

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ditt fina omdöme Ida, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Victoria J
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Blev bemött på allra bästa sätt! Koordinator och psykolog var varma och vänliga i bemötandet. All information gavs tydligt. ADHD Utredningen gick smidigare och snabbare än förväntat! Mycket nöjd över valet att göra utredningen här! Tack!

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme Victoria! Vi blir så glada över att du är nöjd med din utredning. //Claudia

Emma A
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Blev väldigt bra mött av alla jag pratat med, alla har varit förstående och kunniga och värklgien försökt att hjälpa mig vilket de har gjort. Hade inte så höga förväntningar pga tidigare samtal med psykolog som jag inte fick nån hjälp av. Gjorde en adhd och autism utredning och har påbörjat medicinering för adhd nu.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme Emma, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Hilma P
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Mycket bra bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. ADHD-utredning av barn som inte mått bra där vi känt att vi inte kunnat vänta i ett år eller mer på att få hjälp. Barnet mår mycket bättre efter diagnos och medicininsättning vilket varit den enda förhoppning vi haft. Utredningen tog drygt fyra månader från första kontakt med start innan semestertider. Rekommenderar varmt Psykiatrispecialisterna!

Svar från Psykiatrispecialisterna för barn

Stort tack för ditt fina omdöme Hilma, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Johanna P
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Bara positiv! Fint bemötande. Snabb återkoppling. Tydlig kommunikation.

Stort tack för ditt omdöme Johanna! Vi önskar dig en fin höst, //Claudia

Sky M
Skrev om Psykiatrispecialisterna för barn en del av Psykiatrispecialisterna

Blivit mycket professionellt och vänligt bemött av alla som vi har haft kontakt med både via samtal, mejl mm. Vi hade inga egentliga förväntningar men det har genomgående varit bra o snabb kontakt. Lyhörda! Vi fick en ADHD diagnos för vårt barn, provat olika mediciner och hittat den som passar vårt barn. Vi vet nu hur vi ska gå vidare och att vi kan få stöd, också det online vilket passar oss, från BUP. Skulle varmt rekommendera dem med den erfarenhet vi har och vad de gett oss.

Svar från Psykiatrispecialisterna för barn

Stort tack för ditt fina omdöme Sky, hoppas ni får en fin höst. //Claudia

Helene F
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Från första mötet till diagnos gick på 3 veckor.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack för ditt omdöme Helen, vi önskar dig en fin höst. //Claudia

Johannes D
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

De var väldigt snabba på svara och hänvisa till alla steg som behövde göras. De jag pratade med var väldigt trevliga, vilket gjorde det tråkigt att det inte behövdes särskilt mycket kontakt utan allt i princip utreds med online test. Det hade varit trevligt att få prata och få hjälp att förstå sig själv lite bättre än att all fokus gick mot en diagnos.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt omdöme Johannes, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Amanda E
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Snabb och professionell service. Det gick snabbt att få en tid för en intervju, de va noggranna och grundliga i utförandet och det kändes som att jag verkligen blev hörd för första gången. Tack!

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme Amanda, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Annika R
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Enkla att ha att göra med, kände att jag fick engagerade och kunniga svar på min frågor. Väldigt bra bemötande.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme Annika, hoppas du får en fin höst. //Claudia

Hannah S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag kunde inte varit mer nöjd än jag är!! Det känns som att Psykiatrispecialisterna har räddat mitt liv. Jag är så glad för att dom var de första som kom upp när jag googlade på Adhd utredning:) Jag har blivit bemött helt fantastiskt av samtliga jag varit och är i kontakt med och utredningen gick både snabbt och var samtidigt väldigt utförlig. Med Adhd var det en rejäl utmaning, men SÅ värt att kämpa sig igenom. Och jag fick så otroligt bra stöd/uppmuntran under tiden. Från det att jag kontaktade dem så tog det bara några...

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme Hannah, vi blir så glada över att vi har gjort ett bra jobb. Hoppas du får en fin höst, //Claudia

Heléne L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag tycker att utredningen fungerade perfekt, inget alls att anmärka på. De var snabba, professionella osv. Däremot har kontakten med sjuksköterskan fungerat sådär, svårt att få kontakt

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt omdöme Helène, Vi ber om ursäkt för att det varit svårt med sjukskötersketider under sommar och semester. Vi har nu åtgärdat det och hoppas att kontakten blir lättare framöver. Hoppas du får en fin höst. //Claudia

Sara L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Fint bemötande från start av alla inblandade.

Stort tack för ditt fina omdöme Sara! //Claudia

Ferry S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag köpte tjänten ADHD utredning. Min upplevelse är bra bemötande av ssk. Läkare kändes stressad, avsatt tid för samtal t.ex 1 tim, blev ofta 10-15 min. Medicin var botemedlet för allt och min känsla var att de görna ville sälja sitt ” medicinpaket” för ytterligare drygt 5000 tkr. Gick inte att ta miste på att de är ett vinstdrivande företag. Tycker dock stt utredningen i sig var omfattande och fångade in många livsområden.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack för ditt omdöme Ferry. Den avsatta tiden för varje besök är för att det ska finnas tid för frågor eller funderingar utöver det kliniska men om tiden inte behövs så nyttjas den inte. Tråkigt att du upplevde läkaren som stressad, det tar vi med oss! Bra att du i alla fall upplevde utredningen som omfattande för det är vårt mål. //Claudia

William W
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Superbra och snabb hjälp som känns väldigt professionell.

Stort tack för ditt fina omdöme William! //Claudia

Patrik N
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Fantastiskt fint bemötande av all personal och en snabb men väldigt seriös utredning där jag fick den hjälp jag behövde. Jag är väldigt nöjd med hela processen och jag är både otroligt tacksam för egen del och jag hoppas att alla som behöver det ska kunna få den hjälp de behöver. För mig upplever jag det till stor del som livsförändrande. Tack!

Stort tack för ditt väldigt fina omdöme Patrik! //Claudia

Kriss S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Det gick snabbt att få tid och jag möttes med vänlighet och tålamod. Till och med under semestertider går det ganska snabbt att få svar på frågor och funderingar!

Stort tack för ditt fina omdöme Kriss! //Claudia