Psykiatrispecialisterna

www.psykiatrispecialisterna.se
  • Badge2023
4.9
Boka tid Ring 013-475 12 95 Dela

På Psykiatrispecialisterna strävar vi efter att behandla varje individ såsom vi själva önskar bli bemötta. Vår grundsyn präglar varje möte med dig som patient. David, vår grundare, är född och uppvuxen i norra Småland och påbörjade sin läkarutbildning i Umeå. Efter avslutad AT-tjänst begav han sig till Linköping för att fördjupa...

95 omdömen om Psykiatrispecialisterna

Sedan starten hos Reco 2023

Anna D
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Så tacksam för respektfullt bemötande genom hela processen. Äntligen har jag fått tillgång min hjärna som visade sig både fungera och vara smart! Tack!

Stort tack för ditt fina omdöme Anna! //Claudia

Clara B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Dom hjälpte mig att hitta ”hem” i mig själv. Så smidigt att ha möjlighet att utredas online men samtidigt få en djupgående och nära kontakt. För mig passade det bättre då alla formulär och tester genomförs hemma, inte på annan plats, framför en annan person. Går alltid att komma i kontakt snabbt, oavsett fråga! Overkligt tacksam för att jag hittade hit och fick så snabb och bra hjälp!

Stort tack för ett fantastiskt omdöme Clara! //Claudia

Pär C
Skrev om Psykiatrispecialisterna

David Grönte förändrade mitt liv (positivt)

Stort tack för ditt fina omdöme Pär! //Claudia

Alexandra L
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jättebra bemötande från både sjuksköterskor och läkare. Hela processen gick smidigt med tydliga instruktioner, och stöd fanns tillgängligt om det behövdes.

Stort tack för ditt fina omdöme Alexandra! //Claudia

Martin L
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Effektiv vård med hjälp att digitala verktyg. Bra stöd genom hela processen med hög grad av tillgänglighet. Rekommenderas varmt.

Stort tack för ett fint omdöme Martin! //Claudia

Leo D
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Bra och proffsigt bemötande. Lätt att få kontakt på både telefon och Mail. Och ljusår snabbare än primärvården.

Stort tack för ett fint omdöme Leo! //Claudia

Anders B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag har länge tänkt söka hjälp och göra en ADHD-utredning men hindrat mig sjäv av de långa väntetiderna i psykiatrin. jag blev rekomemnderad att söka privat och tog kontakt med Psykiatrispecislisterna. Snabb kontakt och ett jättefint bemötande. jag tycket att det var ett effektivt och bra upplägg på en omfattande utredningen via personliga Webbmöten och digitala tester. Jag är glad att att jag äntligen gjort utredning och kan varmt rekommendera Psykiatrispecalisterna. Jag köpte ADHD-utredning och behandling

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack så mycket Anders för fint omdöme och att du är nöjd med oss :) //Jasmin

Karl Erik Martin S
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Fantastiskt bemötande redan från första samtalet, sedan fick jag en exceptionellt noggrann utredning. Stor eloge till koordinatorn Annelie som höll min hand hela vägen tills slutet, och David för hans patientorienterade fokus! Ni är underbara! Sitter nu efter c.a 7 veckor från första samtalet med en medicinsk behandlingsplan, medan min hemhörande region har 5 års väntetid.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ett så fint omdöme. Vi är glada över att höra att du är nöjd med din utredning //Jasmin

Stefan Christopher B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Otroligt nöjd med mitt val! ADHD utredningen gick väldigt fort men samtidigt proffsigt och uppstyrt. Jag valde att göra den på distans, fungerade helt perfekt. Väldigt snabba till svar vid frågor och funderingar. Köpte även medicinpaketet och supporten och hjälpen jag fått har varit världsklass.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för fint omdöme. Det låter fantastiskt att du är så nöjd med din ADHD-utredning och den support du fått :) //Jasmin

Johan F
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Mycket trevlig och kompeten personal. Snabb men utförlig utredning.

Luke F
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Very friendly and professional. Everything was quick and easy.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Thank you very much for your review! /Jasmin

Daniel K
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Bästa beslut jag tagit i livet att anlita dom. Nogranna, hjälpsamma och omhändertagande hela vägen från start till slut. Värt varenda krona.

Stort tack Daniel för ett fint omdöme :) /Jasmin

Marta K
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Super bra service, bra och seriös personal och snabb hjälp! Jätte nöjd!!

Tack så mycket Marta för fint omdöme. //Jasmin

Linda M
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Är väldigt glad att ja vände mig till Psykiatrispecialisterna. Fantastiskt bemötande av samtliga på företag, rekommenderas starkt.

Tack så mycket Linda för fint omdöme! //Jasmin

Saga W
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag hade en riktigt bra upplevelse med David Grönte och alla från kliniken. De gav mig hjälp som har ändrat mitt liv på det bästa sättet!

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ditt fina omdöme och vi är glada över att du är nöjd med oss :) //Jasmin

Daniel S
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Mycket proffsigt, hög förståelse, inte alls som den vanliga trasiga vården där du börjar misstro dig själv för att du måste kämpa för att bevisa att du har adhd såpass mycket vilket leder till storförvirring. Livsförändrande var det för mig med den här diagnosen och medicineringen så kör åtminstone på en kostnadsfri konsultation. Det är otroligt destruktivt att ha en sån här diagnos utan medicin.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack så mycket Daniel för ditt fina omdöme. Vi är verkligen glada att vår utredning har hjälpt dig så mycket och att du mår bättre! //Jasmin

Warwick K
Skrev om Psykiatrispecialisterna

A very good and professional experience. I am very happy with the service.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Thank you! We're thrilled to hear that you had a great and professional experience with our service! //Jasmin

Anton H
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Mycket trevlig personal och professionellt bemötande!

Stort tack Anton för ditt fina omdömet! //Jasmin

Fredrika J
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag kände stöttning och blev väl informerad om allt!

Björn F
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Blev väldigt bra bemött och levde väl upp till förväntningarna. När kötiderna är på flera år för att få den hjälp man har rätt till hos landstinget, så är det guld att det finns andra alternativ. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar starkt. Tack till alla på Psykiatrispecialisterna.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi kan inte bli stoltare. //Claudia

Isa N
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Fick ett väldigt bra bemötande från samtliga jag var i kontakt med, där de tog mig på allvar och svarade på de olika funderingar jag hade. Trots semestertider var det en snabb och smidig process. Rekommenderas varmt!

Stort tack för ditt fina omdöme! //Claudia

Sara W
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Riktigt bra, snabb återkoppling efter ansökan, läkare och sköterskor otroligt kunniga och trevliga. Glatt och enkelt Jag hade hört gott om dem, men det var ännu bättre! Jag är otroligt nöjd, äntligen har jag fått ett värdigt liv för en vuxen tack vare diagnos och medicinering. Evigt tacksam!

Stort tack för ditt fina omdöme! //Claudia

Kajsa L
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Min upplevelse har varit positiv rakt igenom. Jag är så tacksam över att äntligen ha fått hjälp efter att ha kämpat hela mitt liv med olika vårdinrättningar, depressioner och läkare som ignorerat och bortförklarat mina problem. När jag vände mig till psykiatrispecialisterna så var jag på gränsen till att ge upp tanken på att någonsin bli tagen på allvar! Det sista jag fick höra från vanliga psykiatrin var: ”du har inte tillräckligt mycket problem i vardagen för att vi ska göra en utredning och du har en stöttande man...

Svar från Psykiatrispecialisterna

Men åh, tack Kajsa! Vi blir otroligt glada över ditt väldigt fina omdöme. //Claudia

Maria H
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Kan varmt rekommendera, bra bemötande och lätt att få tider snabbt.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ett jättefint omdöme! //Claudia

Cecilia A
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Fint bemötande av all personal både vid adhd utredning och medicinbehandling. Väldigt hjälpsamt att ha möjligheten till helt digital utredning och behandling samt fantastiskt att bli lyssnad på och bli behandlad som en kompetent vuxen och inte bara en vårdtagare som ska lyssna på de professionellas expertis! Jag kan varmt rekommendera psykiatrispecialisterna!

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ett underbart omdöme! //Claudia

Josefine B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Vilket fantastiskt bemötande ni har haft genom hela min ADHD-utredning! Har kännt mig sedd, bekräftad och har fått en mycket större förståelse för mina svårigheter. En känsla av trygghet och värme genomlyser alla kontakter jag har haft mer er. Så tacksam och glad att jag valde att kontakta er, det har förändrat mitt liv till det bättre!

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack för fint omdöme och ditt positiva feedback om att känna dig sedd, bekräftad och trygg, det värmer våra hjärtan. Det är fantastiskt att höra att vårt arbete har haft en så positiv inverkan på ditt liv. Tack för att du valde oss och att du delar dina upplevelser! //Jasmin

Erik E
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Snabb hantering, bra bemötande, smidigt i alla kontakter. Seriöst och hjälpsamma

Paulina H
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Snabba och profersionella! Mycket tacksam för hjälpen jag fått❤️

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack Paulina för ditt omdöme, vi är glada över att ha kunnat hjälpa dig och tack för ditt förtroende! //Jasmin

John N
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Finns många superlativ jag skulle kunna ge men framförallt var alla involverade proffsiga och blixtsnabba. Denna utredningen gjorde på några veckor vad min andra utredning inte fick gjort på sju år.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack snälla John för ditt positiva omdöme om oss, det gläder oss att du är nöjd med vårt proffsiga och snabba arbete. //Jasmin

Jonathan E
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Väldigt kunniga och jämfört med utredning genom hälsocentral tas man faktiskt på allvar, för att inte nämna att slippa att vänta i kö i flera år för att faktiskt få hjälp. Hade jag tidigare vetat om det professionella och trevliga bemötandet man får av David och Claudia hade jag gått till Psykiatrispecialisterna direkt, den hjälp man får har förbättrat mitt liv och fått mig ur den svacka jag har upplevt under både barndom och vuxenliv.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack Jonathan för fint omdöme! Det gläder oss att höra att du har upplevt vår service på Psykiatrispecialisterna som positiv och givande.//Jasmin

Madelene S
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Fint bemötande och proffsigt omhändertagande. Har känt mig säker och trygg genom utredningen och med stödet gällande läkemedelsbehandlingen.

Tack så mycket Madelene för fint omdöme! //Jasmin

Henrik H
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Bra och snabbt bemötande, från början till färdig utredning 6 veckor Är 45 men det var inte en dag försent Medicinerar nu min ADHD och fått ett lugnare (helt magiskt) liv tack ☺️

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack Henrik för fint omdöme och vi är så glada för din skull! //Jasmin

Jesper C
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Tillgängliga, proffsiga och en stor skopa kunskap. David med kollegor har förändrat mitt liv! Rekommenderar starkt

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack för fint omdöme och att du rekommenderar oss!

Vilhjálmur Ó
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Hann var jätte bra och var god i att prata.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack så mycket för fint omdöme. /Jasmin

Karin B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag är så tacksam för att det gick att få en ADHD-utredning gjord på bara några veckor, i stället för att vänta i flera år inom den offentliga vården. Har nu påbörjat min medicinering och känner effekt redan efter ett par veckor.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack för fint omdöme och härligt att höra att medicinen gett effekt! /Jasmin

Kamal Z
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Trevligt bemötande, rätt kompetens. Jag köpte utredning, diagnos och behandling för NPF problem. Allt gick bra och jag är nöjd med allt.

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ditt fina omdöme Kamal! Hoppas du får en fin sensommar och höst, //Claudia

Manne S
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Har försökt få hjälp via hälsocentral och öppen vård gånger flera. Blivit ifrågasatt, avvisad och mött så fruktansvärt mycket okunskap. Känns som att jag stått med mössan i hand och fått skämmas för jag mått dåligt och haft relativt stora svårigheter. Chocken jag fick vid första mötet med David! Han förstod vad jag sa. Har aldrig känt mig så lyssnad på. Har varit i kontakt med sammanlagt fyra personer hos dem, alla har hört mig och tagit mig på allvar. Utredning var dessutom smidig och på fem veckor tid började jag med...

Tack snälla Manne för ett otroligt fint omdöme! Vi blir så glada! //Claudia

Dennis U
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Snabbt och effektivt. Trevlig personal.

Tack för ett fint omdöme Dennis! Hoppas du har en fin sommar, //Claudia

Erica N
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Ett jättefint bemötande från alla och processen för min utredning var smidig samtidigt som vi hann gå in på djupet. Är så glad att jag valde att göra min adhd utredning här.

Tack för ett fint omdöme Erica! Hoppas du har en fin sommar, //Claudia

Robert I
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag fick ett otroligt bra bemötande. Det tog lite drygt 2 månader att få min ADHD diagnos bekräftad från första ansökan till medicinering. Det känns otroligt skönt att få det bekräftat.

Tack för ett fint omdöme Robert! Hoppas du har en fin sommar, //Claudia

Maria A
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Snabb hantering. Rekommenderas varmt. Fick min diagnos nu vid 41 års åldersångest man inte får hjälp via vården, var tvungen att betala själv, men upplevelsen o bemötandet är varmt på denna klinik. Så tveka inte om behöver hjälp med utredning 💞

Tack för ett fint omdöme Maria! Hoppas du har en fin sommar, //Claudia

Emanuel N
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Enkla att komma i kontakt med jämfört med offentliga vården

Tack för ett fint omdöme Emanuel! Hoppas du har en fin sommar, //Claudia

Cecilia F
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Hur smidigt som helst, jättenöjd!

Tack för ett fint omdöme Cecilia! Önskar dig en fortsatt fin sommar. //Claudia

Therese H
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Rakt och rättframt bemötande med fokus på det som är viktigt. Vänliga, trevliga och noggranna. Jag hade tyvärr ganska låga förväntningar efter att ha blivit illa behandlad i vården förut, men jag har jag fått återupprättat förtroende. Väldigt lyhörda och svarar snabbt när man vill ha kontakt. Snabbt, intensivt och mentalt påfrestande, men nu vet jag; jag är inte lat, jag är inte dum, - jag har adhd. Rekommenderar varmt att köpa ADHD-utredning hos Psykiatrispecialisterna. /Therese

Svar från Psykiatrispecialisterna

Tack snälla Therese för ett fantastiskt omdöme! Vi blir så glada över att vi gör ett bra jobb och behandlar andra så som vi själva vill bli behandlade. Önskar dig en fortsatt fin sommar. //claudia

Peder G
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Bra service och hjälp med utredningen

Stort tack för fint omdöme Peder! Hoppas att du har en fin sommar. //Claudia

Lisa B
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Trevligt och respektfullt bemötande. Effektivt men upplevdes oavsett detta seriöst

Stort tack för ett fint omdöme Lisa! Hoppas du har en fin sommar. //Claudia

Martin E
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Mycket bra. Trevligt och proffsigt.

Tack för ett fint omdöme Martin! Hoppas du har en fin sommar. //Claudia

Marianne J
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Ett proffesionellt och varmt bemötande när det behövs som mest. Att göra en ADHD- utredning i den privata vården kändes som ett självklart val istället för att invänta en orimligt lång väntetid på flera år i den allmänna vården. Tack för att ni finns och hjälper oss som behöver hjälpen idag, inte om flera år!

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för ett jättefint omdöme Marianne! Hoppas du har en fin sommar. //Claudia

Jenny T
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Förväntningarna besannades, respekt, nyfikenhet och vilja att höra mig. Jag sökte svar på frågan om jag har adhd.

Stort tack för ditt omdöme Jenny! Vi önskar dig en fin sommar. //Claudia

Sara A
Skrev om Psykiatrispecialisterna

Jag gjorde en ADHD-utredning. Blev klar med utredningen på 5 veckor, vilket är extremt kort tid, men den var ändå djupgående och väldigt bra. Servicen var topp och personalen extremt kompetent och hjälpsam. Proffesionellt från början till slut :) De överträffade mina förväntningar, och då var de höga kan jag säga haha! Rekommenderar starkt! //Sara D

Svar från Psykiatrispecialisterna

Stort tack för en jättefin feedback Sara! Vi blir både glada och stolta. Önskar dig en fin sommar, //Claudia