Hälsokontroll i Stockholm

10 rekommenderade företag inom hälsokontroll i Stockholm kommun

• Olle S
    Olle S: Jag sökte en utredning för ADHD och har bemötts professionellt men framförallt med värme och en avslappnad självklarhet i från alla jag mött i processen. Jag hade kanske lite bilden av det skulle vara ett glättigt företag som tog en på ett rullband men det var istället varmt och jordnära. Jag är mycket nöjd med alla delar av min upplevelse och vill särskilt lyfta Anna Lallo!
  • Driver du hälsokontroll i Stockholm?

• Marcus T
    Marcus T: Var så hjärtligt bemött när jag kom och blev erbjuden lymph massage. Det var så skönt att jag somnade efteråt fick jag kyl, rödljus terapi följde av floatation. Jag känner mig som en ny människa. I’ll be back!
  • OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Kaja W
    Kaja W: OsteoStrong är som att komma till ett proffsigt varmt hem! Det är med glädje och harmoni jag går till min härliga träning på OsteoStrong. När jag lämnar träningen tar jag med mig en varm härlig känsla från alla som jobbar och tränar på OsteoStrong
  • Glenn J
    Glenn J: Blev bemött på ett både varmt och professionellt sätt hela vägen av detta fantastiska Team.💯 💯💯 ADHDonline är ett härligt gäng människor som kan sin sak helt enkelt.. såå.. MYCKEN TACK! 🙏❤️❤️❤️🙏
  • Daniel H
    Daniel H: Bästa dietisten jag någonsin har mött. Proffsig och fanns alltid tillhands när jag behövde vägledning eller korrigering av mitt mat schema. Nu är min mage bra och jag känner mig mycket piggare och gladare. Tack Marios för allt.
  • Funmed Stockholm

Verifierat företag
    60 omdömen
    Ebba H
    Ebba H: Har fått mycket goda resultat från mitt år som medlem i Funmed. Det blev bättre än förväntat. Känner att jag har fått koll på min kropp och min hälsa. Alla råd jag följt kommer från läkare och baseras på mina testresultat. Min mage är 300% bättre och jag vet nu hur jag ska äta för en optimal matsmälltning. Har gått ner i vikt samtidigt som jag byggt mer muskler, träningen ger mycket bättre resultat och hela mitt 'system' är förflyttat i en positiv riktning. Jag har mer energi och är gladare. Det var tufft de första 3 månaderna med den ändrade kosten men redan efter 2-3 veckor mådde jag så mycket bättre att det var väl värt det. Ser medlemskapet som den bästa investeringen jag gjort i min hälsa.
  • Ingemar E
    Ingemar E: Jag köpte en MMvågs apparat som jag senare fick erbjudande att byta in och få en Triomed för halva priset.Det var en bra affär,jag har haft mycket hjälp av dessa apparater.Jag fick problem med brytaren på Triomeden och jag fick en ny apparat .Det har aldrig varit frågan om krångliga garantiregler.Jag har tyvärr inte kunnat gå dom kurser jag velat på grund av avståndet.Men jag läser alltid månadsbreven och bloggen mm.
  • Maria R
    Maria R: Så bra service ,trevligt bemötande ,snabb återkoppling med svar . Kan varmt rekommenderas
  • Suzanne O
    Suzanne O: Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.
  • Driver du hälsokontroll i Stockholm?

• 6 omdömen
    Annabella H
    Annabella H: Mycket kompetent läkare som gör en omfattande analys och har bra genomgång med förklaringar för mig, som okunnig kund på det medicinska området. Trevlig personal som vill serva mig som kund. Jag är väldigt nöjd!
Områden i Stockholm
Östermalm  (2 st)