Toppenfint bemötande, spännande och mina ben kändes mindre tunga redan efter en behandling.
Alternativhälsan Östermalm
Alternativhälsan Östermalm är ett medicinskt spa med Stockholms största floatingcenter! Vi erbjuder olika spabehandlingar för såväl mental som fysisk återhämtning. Hos oss kan du kombinera olika behandlingar vid samma besök för att maximera upplevelsen. Vi erbjuder både vanlig floating i vår floating pod där du flyter i varmt...
148 omdömen om Alternativhälsan Östermalm
Sedan starten hos Reco 2011
Så bra och trevligt bemötande. Behandlingen med kombinerad dry floating och lymfmassage var helt fantastisk! Kommer definitivt gå dit flera gånger :)
Perfekt för totalt återhämtning
Stort tack Helena och varmt välkommen tillbaka!
Så härligt o välgörande! O supertrevlig personal!
Malin, stort tack för ditt besök och din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!
Provade Dry Floating i kombination med lymfmassage samt rödljusbehandling för första gången idag. Magiskt avkopplande och sköna behandlingar! Ser fram emot nästa gång! Tack för mycket fint bemötande!
Lisa, stort tack för ditt besök och så roligt att du trivdes och var nöjd med behandlingarna! Tack för din fina feedback! Varmt välkommen till baka!
Fantastiskt bemötande! Harmoniskt ställe och lymfmassagen på dry float … var helt underbart! Nu blir det lymfmassage regelbundet :)
Wow Martina, så skoj att du gillade kombinationsbehandlingen Lymfmassage med Dry floating! Varmt välkommen tillbaka!
Bra service och väldigt trevlig personal på Alternativhäslan Östermalm. Gjorde en lymfmassage kombinerat med dry floating. Väldigt avslappnande men hög njutningsfaktor. Behandlingen och det trevliga bemötandet samt den avslappnade och mysiga atmosfären överträffade mina förväntningar.
Priscilla, stort tack för ditt besök och så skoj att du gillade både lymfmassage och dry floating. Stort tack för fin feedback och varmt välkommen tillbaka!
Underbar avslappning för både kroppen och själen.
Åh, var härligt och skoj att höra att du är nöjd med behandlingen. Tack för fin feedback, varmt välkommen tillbaka!
Otrolig upplevelse och ett fantastiskt bemötande. Jag kommer definitivt komma tillbaka och också rekommendera vänner och bekanta
Jan, stort tack för din fina återkoppling och att du provade en kombination av fyra behandlingar, lymfmassage, kallbad i Zerobody Cryo, rödljusbehandling och floating. Varmt välkommen tillbaka!
Var så hjärtligt bemött när jag kom och blev erbjuden lymph massage. Det var så skönt att jag somnade efteråt fick jag kyl, rödljus terapi följde av floatation. Jag känner mig som en ny människa. I’ll be back!
Stort tack för ditt besök Marcus! Särskilt roligt att du fick prova fyra olika behandlingar vid samma besök. Ser fram emot att se dig här hos oss snart igen, varmt välkommen!
Bästa tänkbara bemötandet ! Fick mycket hjälp och bra tips.
Stort tack Pia för ditt besök och fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!
Magisk upplevelse och väldigt trevligt emottagande! Rekommenderas varmt.
Andreas, stort tack för din fina återkoppling och att du hade en positiv upplevelse! Varmt välkommen tillbaka!
Vi är så nöjda med både Floating och rödljus terapi ! Vi kommer tillbaka!
Stort tack för erat fina omnämnande och varmt välkomna tillbaka!
Så häftigt och skön upplevelse. Jättetrevligt och varmt bemötande:)
Tack Linea för att du kom och provade köldexponering och rödljusbehandling hos oss!
Min kropp och själ finner balans varje gång jag varit hos er. Ni är fantastiska ✨🙏🏽🌻
Stort tack för dessa fina ord, det värmer och gör att vi växer, tack!
Tack för bra bemötande och kunskap!
Stort tack Amanda och varmt välkommen tillbaka!
Mycket nöjd med upplevelsen på Alternativhälsan. Lokalen var mysig och fräsch. Kände mig bekväm och omhändertagen. Prövade kombon cryo, rödljus och dryfloating. Blev speciellt positivt påverkad av cryo och rödljusbehandlingen. Unik upplevelse! Kommer komma tillbaka!
Stort tack Eva för din fina återkoppling och vi är så glad över att du upplevde positiv effekt av att kombinera både rött ljus och cryo innan floating. Varmt välkommen tillbaka!
Supernöjd med floatingen, kommer göra det igen! Fick även ett väldigt varmt och vänligt bemötande av personalen som gjorde att det kändes tryggt inför första gången :)
Stort tack Alva för ditt besök och fina återkoppling! Spå skoj att du var supernöjd med floating, varmt välkommen tillbaka!
Toppenbemötande verkligen! Pedagogisk, grundlig och trevlig! Floating: Att flyta fritt och endast höra sina egna andetag och hjärtslag var otroligt välbehövligt. Jag grundade med rödljusbehandlingen innan. Nu ser jag fram emot att testa fler typer av behandlingar hos Alternativhälsan. Dryfloating exempelvis!
Stort tack Sandra för fint omnämnande och så skoj att du var nöjd med både rödljusbehandlingen och floating! Varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk skönt och supertrevlig personal.
Suzanne, stort tack för erat besök och fin feedback! Varmt välkommen tillbaka!
Jag rekommenderar verkligen att gå hit! Blev så bra bemött av personalen, så trevlig och hjälpsam! :) Behandlingen jag valde (Dry Floating) var så himla häftig och härlig! Så skönt att bara kunna komma in, gå rakt in i behandling utan konstigheter, och ligga o flyta utan att bli blöt. Jättemysigt rum, kändes som en lugn oas, en plats för paus, avslappning och återhämtning. Var beredd på att känna dig lite halvgroggy efter Dry Floating, men på ett bra sätt! Så avslappad blev jag. Tack så mycket!
Milla, stort tack för ditt besök och så skoj att du gillade Dry floating. Stort tack för din fina feedback. Varmt välkommen tillbaka!
Super trevlig personal och en surrealistisk härligt avkopplande upplevelse 😀
Stort tack för ditt besök Caroline och varmt välkommen tillbaka!
Helt fantastiskt! Första gången jag jag gjorde det jag kan verkligen verkligen rekommendera till allihopa som aldrig har testat.
Va roligt Hogir att du är nöjd och tack för din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!
Välkomnande personal och behaglig stämning i lokalen. Kommer garanterat tillbaka!
Christian, stort tack ditt besök och fina feedback! Välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och floating är en upplevelse jag rekommenderar. Sätter balans referenssystemet ur spel så man tycks sväva fritt. Avkopplande!
Stort tack och varmt välkommen tillbaka!
Har testat både torr och våt floating nu ach det är bara så av…zzzzzzz
Tack Stig för fint omnämnande och så skönt att du fick slappna av!
Väldigt kunniga och trevliga personal. Lokalen var ren och städad. Valde cryo, rödljus, och floating. Kännde mig som ny redan efter cryo behandlingen. Hade egentligen inga förväntningar eftersom detta var första gången på Alternativhälsan. Supertrevligt och rekommenderar starkt!
Benjamin, stort tack för ditt besök och fina återkoppling! Varmt välkommen tillbaka!
Underbar upplevelse på Alternativ hälsan på Gärdet! Cryo var så uppfriskande, vilket jag inte trodde eftersom blodcirkulationen inte gör sin grej ibland men mådde så bra efter! Infraröda ljusterapi vad heaven! Största höjdpunkt vad dock verksamhets ägaren Johan och hans bemötande. Engagerad, kunnig och tydligt driv om att föra människan närmare hälsa och välmående. Fantastiskt helhetsintryck och vi kommer definitivt tillbaka.
Wow Hanna, tack snälla för ditt fina omnämnande! Det värmer verkligen och ger energi till att fortsätta jobba på detta vis med hälsa och välmående!
Har du inte varit här så gå hit! Fantastiskt ställe för avslappning och rekreation.
Stort tack Nicklas för ditt besök och feedback, varmt välkommen tillbaka!
Johan är en varm å härlig person som tar väl hand om en på plats. Lokalerna är fräscha och luktar gott. Ett lugn infann sig när jag kom dit. Gjorde en cold cryo + infrarött ljus + floating terapi. Allt var helt kanon. Mycket avkopplande.
Lucas, stort tack för ditt omnämnande! Hoppas vi ses snart för nya behandlingar, kyla, rött och floating. Välkommen!
Fantastisk upplevelse och fin service. Vill boka ny behandling direkt!
Tack Marie och varmt välkommen tillbaka!
Bra upplevelse och väldigt trevligt bemötande!
Stort tack Elias, välkommen tillbaka!
Underbart, avkopplande, och professionellt! Hjärtligt tack!
Hjärtligt tack Lana och så skoj att du gillar behandlingarna! Välkommen tillbaka!
Very nice and relaxing experience! I’ll definitely go back.
Thank you so much! Looking forward to seeing you soon again
Underbar service och fantastiskt avkopplande miljö. Väl värt varje besök, på återseende.
Linda, stort tack för din fina återkoppling efter ditt besök och varmt välkommen tillbaka!
Strålande. Är en stor hjälp i stressade tider
Härligt att vi kan hjälpa till Hannes, varmt välkommen tillbaka!
Varmt välkomnande och all info gavs på plats så vi kände oss säkra. Fina lokaler och otroligt avslappnande.
Stort tack Robert för besök och fina kommentarer!
Första gången jag testade floating och ångrar absolut inte att jag gick till Alternativhälsan Östermalm för detta. Hade en del av mitt friskvårdsbidrag kvar och ville inte det skulle gå till spillo. Bokade vid Epassi. När jag kom dit blev jag vänligt bemött och då jag tydligen råkat boka dry floating istället för traditionell floating blev jag så tacksam att det inte var några problem att byta då ett av rummen var lediga. Och upplevelsen av floating var fantastisk! Rekommenderar alla att testa. Fick låna handduk, tvål fanns...
Kajsa, stort tack för ditt besök och så bra att vi kunde genomföra "traditionell floating" som du önskade! Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt, välkomnande bemötande och jättebra sköna, avkopplande behandlingar.
Tack Maria och så skoj att du gillar våra behandlingar! Varmt välkommen tillbaka!
Var på dry floating och det var nog det mest avkopplande jag nånsin gjort. Tid och rum försvann, det var som att vara i en annan värld. Kan varmt rekommendera!
Stort tack Maria för fina kommentarer och så skoj att du gillade Dry floating! Varmt välkommen tillbaka!
Rent, fräscht o mysigt. Trevlig personal och en väldigt avkopplande stund med rödljus och floating. Kan varmt rekommenderas!
Jessica, tack för att du lämnade ett fint omdöme om oss och så skoj att du gillade kombinationen med floating och rödljusbehandling!
Jag upplevde rödljusterapi och floating. Verkligen en härlig upplevelse så här den mörka perioden på året. Det kommer bli fler gånger.
Tack Anette för ditt besök och så skoj att du gillade kombinationen med rödljusbehandling och floating! Välkommen tillbaka!
Bemötandet var jättebra. Jag blev väl informerad om vad behandlingen gick ut på och hur allt fungerade, så jag kände mig trygg och väl omhändertagen, fanns inga frågetecken Alternativhälsan levde mer än upp till förväntningarna. Jag bokade floating och rödljusterapi.Jag var lite ’nervös’ innan men kände mig helt trygg i och ned att bemötandet var så b a. Jag kommer att återkomma..
Stort tack Ulrika för dina fina kommentarer och att du hade en positiv upplevelse med våra behandlingar! Varmt välkommen tillbaka!
Floating var en fantastisk upplevelse och jag blev vänligt och omtänksamt bemött när jag provade första gången.
Rut, stort tack för ditt besök och att du lämnade ett omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande.Bra genomgång på hur det fungerar.
Stort tack Eva och varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och häftig upplevelse med floating, kommer testa igen!
Tack Carl, varmt välkommen tillbaka!
2 x float, väldigt trevlig och hjälpsam personal, i bokning och på plats. Ren, avslappnade förstås.
Tack Timothy, varmt välkomna tillbaks!
Helt fantastiskt! Vilket bemötande avJohan - ren Nåd! Och underbart att bara få släppa taget i floating-tanken och bli buren i varje cell! En djupt andlig, snudd på religiös upplevelse. ”Han för mig till vatten där jag finner ro.” Saltare än Döda havet och ändå så enormt livgivAnde! 🙏
Jenny, stort och varmt tack för dina fina ord! Det ger oss kraft och mod till att fortsätta utveckla vår verksamhet. Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och gött att floata
Stort tack David och välkommen tillbaka!
En alldeles underbar upplevelse🙏♥️ Jag blev så avslappnad och lugn, och det varma vänliga mottagandet får det allra högsta betyget✨️ Jag kommer snart tillbaka!🥰
Va roligt Ia att du hade en underbar upplevelse och gav det allra högsta betyg! Vi ses snart igen, välkommen!