Alternativhälsan Östermalm

www.alternativhalsan.nu
  • BadgeTwoYears
4.8
Boka tid Ring 08-665 08 50 Dela

Alternativhälsan Östermalm är ett medicinskt spa med Stockholms största floatingcenter! Vi erbjuder olika spabehandlingar för såväl mental som fysisk återhämtning. Hos oss kan du kombinera olika behandlingar vid samma besök för att maximera upplevelsen. Vi erbjuder både vanlig floating i vår floating pod där du flyter i varmt...

148 omdömen om Alternativhälsan Östermalm

Sedan starten hos Reco 2011

Ann-Charlott S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Toppenfint bemötande, spännande och mina ben kändes mindre tunga redan efter en behandling.

Miranda H
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Så bra och trevligt bemötande. Behandlingen med kombinerad dry floating och lymfmassage var helt fantastisk! Kommer definitivt gå dit flera gånger :)

Helena M

Perfekt för totalt återhämtning

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Helena och varmt välkommen tillbaka!

Malin E
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Så härligt o välgörande! O supertrevlig personal!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Malin, stort tack för ditt besök och din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!

Lisa B
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Provade Dry Floating i kombination med lymfmassage samt rödljusbehandling för första gången idag. Magiskt avkopplande och sköna behandlingar! Ser fram emot nästa gång! Tack för mycket fint bemötande!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Lisa, stort tack för ditt besök och så roligt att du trivdes och var nöjd med behandlingarna! Tack för din fina feedback! Varmt välkommen till baka!

Martina Elisabeth L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Fantastiskt bemötande! Harmoniskt ställe och lymfmassagen på dry float … var helt underbart! Nu blir det lymfmassage regelbundet :)

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Wow Martina, så skoj att du gillade kombinationsbehandlingen Lymfmassage med Dry floating! Varmt välkommen tillbaka!

Priscilla T
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Bra service och väldigt trevlig personal på Alternativhäslan Östermalm. Gjorde en lymfmassage kombinerat med dry floating. Väldigt avslappnande men hög njutningsfaktor. Behandlingen och det trevliga bemötandet samt den avslappnade och mysiga atmosfären överträffade mina förväntningar.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Priscilla, stort tack för ditt besök och så skoj att du gillade både lymfmassage och dry floating. Stort tack för fin feedback och varmt välkommen tillbaka!

Natalia A
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Underbar avslappning för både kroppen och själen.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Åh, var härligt och skoj att höra att du är nöjd med behandlingen. Tack för fin feedback, varmt välkommen tillbaka!

Jan F
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Otrolig upplevelse och ett fantastiskt bemötande. Jag kommer definitivt komma tillbaka och också rekommendera vänner och bekanta

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Jan, stort tack för din fina återkoppling och att du provade en kombination av fyra behandlingar, lymfmassage, kallbad i Zerobody Cryo, rödljusbehandling och floating. Varmt välkommen tillbaka!

Marcus T
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Var så hjärtligt bemött när jag kom och blev erbjuden lymph massage. Det var så skönt att jag somnade efteråt fick jag kyl, rödljus terapi följde av floatation. Jag känner mig som en ny människa. I’ll be back!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack för ditt besök Marcus! Särskilt roligt att du fick prova fyra olika behandlingar vid samma besök. Ser fram emot att se dig här hos oss snart igen, varmt välkommen!

Pia B
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Bästa tänkbara bemötandet ! Fick mycket hjälp och bra tips.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Pia för ditt besök och fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!

Andreas S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Magisk upplevelse och väldigt trevligt emottagande! Rekommenderas varmt.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Andreas, stort tack för din fina återkoppling och att du hade en positiv upplevelse! Varmt välkommen tillbaka!

Petra L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Vi är så nöjda med både Floating och rödljus terapi ! Vi kommer tillbaka!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack för erat fina omnämnande och varmt välkomna tillbaka!

Linea D
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Så häftigt och skön upplevelse. Jättetrevligt och varmt bemötande:)

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Linea för att du kom och provade köldexponering och rödljusbehandling hos oss!

Richard C
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Min kropp och själ finner balans varje gång jag varit hos er. Ni är fantastiska ✨🙏🏽🌻

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack för dessa fina ord, det värmer och gör att vi växer, tack!

Amanda S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Tack för bra bemötande och kunskap!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Amanda och varmt välkommen tillbaka!

Eva N
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Mycket nöjd med upplevelsen på Alternativhälsan. Lokalen var mysig och fräsch. Kände mig bekväm och omhändertagen. Prövade kombon cryo, rödljus och dryfloating. Blev speciellt positivt påverkad av cryo och rödljusbehandlingen. Unik upplevelse! Kommer komma tillbaka!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Eva för din fina återkoppling och vi är så glad över att du upplevde positiv effekt av att kombinera både rött ljus och cryo innan floating. Varmt välkommen tillbaka!

Alva M
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Supernöjd med floatingen, kommer göra det igen! Fick även ett väldigt varmt och vänligt bemötande av personalen som gjorde att det kändes tryggt inför första gången :)

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Alva för ditt besök och fina återkoppling! Spå skoj att du var supernöjd med floating, varmt välkommen tillbaka!

Sandra G
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Toppenbemötande verkligen! Pedagogisk, grundlig och trevlig! Floating: Att flyta fritt och endast höra sina egna andetag och hjärtslag var otroligt välbehövligt. Jag grundade med rödljusbehandlingen innan. Nu ser jag fram emot att testa fler typer av behandlingar hos Alternativhälsan. Dryfloating exempelvis!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Sandra för fint omnämnande och så skoj att du var nöjd med både rödljusbehandlingen och floating! Varmt välkommen tillbaka!

Suzanne L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Fantastisk skönt och supertrevlig personal.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Suzanne, stort tack för erat besök och fin feedback! Varmt välkommen tillbaka!

Milla N
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Jag rekommenderar verkligen att gå hit! Blev så bra bemött av personalen, så trevlig och hjälpsam! :) Behandlingen jag valde (Dry Floating) var så himla häftig och härlig! Så skönt att bara kunna komma in, gå rakt in i behandling utan konstigheter, och ligga o flyta utan att bli blöt. Jättemysigt rum, kändes som en lugn oas, en plats för paus, avslappning och återhämtning. Var beredd på att känna dig lite halvgroggy efter Dry Floating, men på ett bra sätt! Så avslappad blev jag. Tack så mycket!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Milla, stort tack för ditt besök och så skoj att du gillade Dry floating. Stort tack för din fina feedback. Varmt välkommen tillbaka!

Caroline Z
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Super trevlig personal och en surrealistisk härligt avkopplande upplevelse 😀

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack för ditt besök Caroline och varmt välkommen tillbaka!

Hogir A
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Helt fantastiskt! Första gången jag jag gjorde det jag kan verkligen verkligen rekommendera till allihopa som aldrig har testat.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Va roligt Hogir att du är nöjd och tack för din fina feedback! Varmt välkommen tillbaka!

Christian S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Välkomnande personal och behaglig stämning i lokalen. Kommer garanterat tillbaka!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Christian, stort tack ditt besök och fina feedback! Välkommen tillbaka!

Karl E
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Trevligt bemötande och floating är en upplevelse jag rekommenderar. Sätter balans referenssystemet ur spel så man tycks sväva fritt. Avkopplande!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack och varmt välkommen tillbaka!

Stig K
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Har testat både torr och våt floating nu ach det är bara så av…zzzzzzz

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Stig för fint omnämnande och så skönt att du fick slappna av!

Benjamin S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Väldigt kunniga och trevliga personal. Lokalen var ren och städad. Valde cryo, rödljus, och floating. Kännde mig som ny redan efter cryo behandlingen. Hade egentligen inga förväntningar eftersom detta var första gången på Alternativhälsan. Supertrevligt och rekommenderar starkt!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Benjamin, stort tack för ditt besök och fina återkoppling! Varmt välkommen tillbaka!

Hanna D
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Underbar upplevelse på Alternativ hälsan på Gärdet! Cryo var så uppfriskande, vilket jag inte trodde eftersom blodcirkulationen inte gör sin grej ibland men mådde så bra efter! Infraröda ljusterapi vad heaven! Största höjdpunkt vad dock verksamhets ägaren Johan och hans bemötande. Engagerad, kunnig och tydligt driv om att föra människan närmare hälsa och välmående. Fantastiskt helhetsintryck och vi kommer definitivt tillbaka.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Wow Hanna, tack snälla för ditt fina omnämnande! Det värmer verkligen och ger energi till att fortsätta jobba på detta vis med hälsa och välmående!

Nicklas L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Har du inte varit här så gå hit! Fantastiskt ställe för avslappning och rekreation.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Nicklas för ditt besök och feedback, varmt välkommen tillbaka!

Lucas V
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Johan är en varm å härlig person som tar väl hand om en på plats. Lokalerna är fräscha och luktar gott. Ett lugn infann sig när jag kom dit. Gjorde en cold cryo + infrarött ljus + floating terapi. Allt var helt kanon. Mycket avkopplande.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Lucas, stort tack för ditt omnämnande! Hoppas vi ses snart för nya behandlingar, kyla, rött och floating. Välkommen!

Marie T
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Fantastisk upplevelse och fin service. Vill boka ny behandling direkt!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Marie och varmt välkommen tillbaka!

Elias K
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Bra upplevelse och väldigt trevligt bemötande!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Elias, välkommen tillbaka!

Lana L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Underbart, avkopplande, och professionellt! Hjärtligt tack!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Hjärtligt tack Lana och så skoj att du gillar behandlingarna! Välkommen tillbaka!

Ilarya M
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Very nice and relaxing experience! I’ll definitely go back.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Thank you so much! Looking forward to seeing you soon again

Linda B
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Underbar service och fantastiskt avkopplande miljö. Väl värt varje besök, på återseende.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Linda, stort tack för din fina återkoppling efter ditt besök och varmt välkommen tillbaka!

Hannes W
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Strålande. Är en stor hjälp i stressade tider

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Härligt att vi kan hjälpa till Hannes, varmt välkommen tillbaka!

Robert A
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Varmt välkomnande och all info gavs på plats så vi kände oss säkra. Fina lokaler och otroligt avslappnande.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Robert för besök och fina kommentarer!

Kajsa S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Första gången jag testade floating och ångrar absolut inte att jag gick till Alternativhälsan Östermalm för detta. Hade en del av mitt friskvårdsbidrag kvar och ville inte det skulle gå till spillo. Bokade vid Epassi. När jag kom dit blev jag vänligt bemött och då jag tydligen råkat boka dry floating istället för traditionell floating blev jag så tacksam att det inte var några problem att byta då ett av rummen var lediga. Och upplevelsen av floating var fantastisk! Rekommenderar alla att testa. Fick låna handduk, tvål fanns...

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Kajsa, stort tack för ditt besök och så bra att vi kunde genomföra "traditionell floating" som du önskade! Varmt välkommen tillbaka!

Maria H
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Trevligt, välkomnande bemötande och jättebra sköna, avkopplande behandlingar.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Maria och så skoj att du gillar våra behandlingar! Varmt välkommen tillbaka!

Maria L
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Var på dry floating och det var nog det mest avkopplande jag nånsin gjort. Tid och rum försvann, det var som att vara i en annan värld. Kan varmt rekommendera!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Maria för fina kommentarer och så skoj att du gillade Dry floating! Varmt välkommen tillbaka!

Jessica M
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Rent, fräscht o mysigt. Trevlig personal och en väldigt avkopplande stund med rödljus och floating. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Jessica, tack för att du lämnade ett fint omdöme om oss och så skoj att du gillade kombinationen med floating och rödljusbehandling!

Anette S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Jag upplevde rödljusterapi och floating. Verkligen en härlig upplevelse så här den mörka perioden på året. Det kommer bli fler gånger.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Anette för ditt besök och så skoj att du gillade kombinationen med rödljusbehandling och floating! Välkommen tillbaka!

Ulrika N
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Bemötandet var jättebra. Jag blev väl informerad om vad behandlingen gick ut på och hur allt fungerade, så jag kände mig trygg och väl omhändertagen, fanns inga frågetecken Alternativhälsan levde mer än upp till förväntningarna. Jag bokade floating och rödljusterapi.Jag var lite ’nervös’ innan men kände mig helt trygg i och ned att bemötandet var så b a. Jag kommer att återkomma..

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Ulrika för dina fina kommentarer och att du hade en positiv upplevelse med våra behandlingar! Varmt välkommen tillbaka!

Rut J
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Floating var en fantastisk upplevelse och jag blev vänligt och omtänksamt bemött när jag provade första gången.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Rut, stort tack för ditt besök och att du lämnade ett omdöme! Varmt välkommen tillbaka!

Eva Elisabeth S
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Mycket trevligt bemötande.Bra genomgång på hur det fungerar.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack Eva och varmt välkommen tillbaka!

Carl F
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Trevligt bemötande och häftig upplevelse med floating, kommer testa igen!

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Carl, varmt välkommen tillbaka!

Timothy C
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

2 x float, väldigt trevlig och hjälpsam personal, i bokning och på plats. Ren, avslappnade förstås.

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Tack Timothy, varmt välkomna tillbaks!

Jenny Ä
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Helt fantastiskt! Vilket bemötande avJohan - ren Nåd! Och underbart att bara få släppa taget i floating-tanken och bli buren i varje cell! En djupt andlig, snudd på religiös upplevelse. ”Han för mig till vatten där jag finner ro.” Saltare än Döda havet och ändå så enormt livgivAnde! 🙏

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Jenny, stort och varmt tack för dina fina ord! Det ger oss kraft och mod till att fortsätta utveckla vår verksamhet. Varmt välkommen tillbaka!

David I
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

Trevligt bemötande och gött att floata

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Stort tack David och välkommen tillbaka!

Ia E
Skrev om Alternativhälsan Östermalm

En alldeles underbar upplevelse🙏♥️ Jag blev så avslappnad och lugn, och det varma vänliga mottagandet får det allra högsta betyget✨️ Jag kommer snart tillbaka!🥰

Svar från Alternativhälsan Östermalm

Va roligt Ia att du hade en underbar upplevelse och gav det allra högsta betyg! Vi ses snart igen, välkommen!