Jättebra och spännande upplevelse. Hjälpsam och trevlig personal!
Alternativhälsan Östermalm
Alternativhälsan är ett medicinskt SPA och floatingcenter som erbjuder behandlingar för återhämtning, såväl mentalt som fysiskt. Vi har två rum med floatingpods där man flyter i varmt vatten med Epsom salt och är helt viktlös vilket maximerar återhämtningen. För den som inte gillar att stänga in sig eller vill bli blöt erbjuder...
92 omdömen om Alternativhälsan Östermalm
Sedan starten hos Reco 2011
Att koppla av i floatingtanken måste vara det optimala sättet att slappna av på!
Hade inga och blev glatt överraskad 😊 Väldigt trevligt mottagande och bra info! Bokade Köldexponering & Dry flyktingar Kallt men härlig känsla! Bokat till nästa vecka igen men provar då Kombinationsbehandling Köldexponering Zerobody Cryo 15 min Rödljusbehandling 15 min och Floating/Dry floating 50 min SPÄNNANDE 😊 MVH PETRA
Överträffade alla förväntningar! Första gången jag provade på dry floating och 50 min försvann på ett ögonblick. Så otroligt avslappnande.
Isabelle, stort tack för ditt besök och så härligt att du gillade dry floating! Varmt välkommen tillbaks!
Ett trevligt & varmt mottagande. Förklarade hur allting skulle gå till. Det var en häftig och avslappnande upplevelse
Tack Eva för att du kom och provade Dry floating både "kallt och varmt". Varmt välkommen tillbaka!
Mycket välkomnande och fint bemötande! Kände mig trygg!
Tack Jaana för fint omdöme om oss och varmt välkommen tillbaka!
Trevliga ombonade lokaler, och väldigt trevlig och välkomnande personal. Behandlingarna var uppfriskande och avkopplande, jag körde kombon cryo och dry floating, och det kan jag absolut tänka mig att göra om ! Fast nästa gång blir det nog infrarött ljus 👍
Stort tack Maria för ditt fina omdöme om oss. Nästa gång blir det kombo Cryo rödljusbehandling och dry floating. 🥶☀️🧘
Testade både kallt och varmt och det var helt underbart!! Rekommenderar att pröva på båda ☺️
Tack Pia att du kom och provade Dry floating både kallt och varmt. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid lika trevligt att komma till Alternativhälsan Östermalm. Du möts av trevlig personal och en lugn miljö.
Stort tack Anne-Maj för fin återkoppling! Välkommen tillbaka!
Alltid ett vänligt bemötande och alltid lika skönt att kliva ur tanken efter ett avslappnande flyt.
Tack Kalle för fint omnämnande! Trevlig helg!
On target on what I was expecting, friendly and peacefull environnement, excellent for flotting!! :)
Philippe, thanks a lot for kind words and I’m so glad that you enjoyed your 90 min floating session 🙏
Fantastisk kombination med kryo och dryfloating! Jag är sjukt nöjd och jag kan verkligen rekommendera att avsluta jobbveckan på detta sätt! Jag blev så fint mottagen och omhändertagen under mitt besök och kommer definitivt tillbaka!
Tack Chatarina för dina fina ord och så skoj att du provade dom två olika Dry floating, både i kyla och sedan i värme! Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och floatingen bra för nerverna.
Tack Hanna för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka!
Jättemysig och härlig atmosfär i lokalen! Trevligt och unik upplevelse! Som ett riktigt kallbad men flytande utan att bli blöt. Sen rödljusterapi på det! Toppen! :)
Tack Alexander för att du kom och provade köldexponering samt rödljusbehandling och att du är nöjd med upplevelsen!
Mycket trevligt bemötande. Professionellt. Kommer tillbaka.
Tack Susanna för fint omnämnande och varmt välkommen tillbaka!
Världsklass, genuint, proffesionellt. Jag kommer tillbaka! Jag sprider ordet! Tack! Med vänlig hälsning, B
Stort tack Besse! Dessa ord värmer och jag är väldigt glad över att du märker "resultat" efter behandlingarna.
Testade floating och det överträffade mina förväntningar. Blev så avslappnad och pigg på samma gång. Riktigt bra service på plats.
Stort tack Niclas för ditt lämnande omdöme!
Trevligt bemötande, rent och fräscht och spännande behandlingar. Nästa gång ska jag flyta på riktigt.
Va roligt att du är nöjd Sofia! Som sagt nästa gång provar du floating också. Välkommen!
Jättebra upplevelse! Kände mig otroligt avslappnad efteråt. Mycket proffsig och trevlig personal.
Stort tack Karin och så skoj att du hade en bra upplevelse! Varmt välkommen tillbaka!
Jag lever med smärta (fibro) och har enorm smärtpåverkan i axlar, armar och nacke pga spänningar. För första gången på ca 6år släppte smärtan och spänningarna efter 1tim floating. Säger bara wow! Och nu efter 4dagar mår jag fortfarande bra. Lyxade även till det med infraröd värmebehandling.
Linda, wow, så otroligt härligt att höra om din positiva upplevelse!! Att bli/vara fri från smärta är ju fantastiskt. Floating och rödljusbehandling fungerar. Varmt välkommen tillbaka!
Extremt kunnig, har testat olika behandlingar där och gillar alla. Det är inte bra behandlingar utan väldigt skön stämning där. Kanske extra bra att gå dit som par och göra behandlingar.
Stort tack Tim för dit fina omnämnande! Vi försöker skapa en "kom hem till oss känsla" och det värmer då att läsa det du skrev. Kom snart tillbaka med familjen igen! :-)
I am from Brazil and I live in London. I never experienced such a fantastic experience with the cryotherapy. I got so energetic after the session and day after day I feel younger and younger body and soul. I had some pains around the body, some because of my age 62 and some because bad posture or lack of stretching and it’s getting less and less. Also, after the cryotherapy I do another session of red lights that is amazing. I can say so much more positive things about this therapy , I need another 5 pages to get through...
Laura, thanks a million for your kind words and I’m so happy that you liked all our treatments ✨ I hope to see you here again next time you’re in Stockholm. Cheers Johan
Jag besökte Alternativhälsan på Östermalm för en ZeroBody Cryo och ljusterapi-session och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Från det ögonblick jag steg in i lokalen kände jag mig välkommen och omhändertagen. Personalen var professionell och kunnig och de tog sig tid att förklara processen för mig. ZeroBody Cryo-sessionen var en ny och unik upplevelse för mig. Att känna sig viktlös medan kroppen kyls ner var otroligt uppfriskande, vilket gav mig en känsla av djup återhämtning som jag aldrig upplevt tidigare. Ljusterapin...
Stort tack Merage för ditt besök och det fina omnämnande du lämnar! Att du direkt efter behandlingarna känner en djup känsla av återhämtning och märkbar förbättring är fantastiskt. Varmt välkommen tillbaka och trevlig helg!
Otrolig upplevelse. 50 min floating kändes som 3 dagars vila och återhämtning för mig. Det var även väldigt fin service och bemötande.
Stort tack Staffan för ditt besök och så fint att du fick en efterlängtad återhämtning. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande Låg i kylande vattenbädd. Härlig reaktion på kroppen. Ska definitivt gå tillbaka och göra om det.
Stort tack Susanne för fina ord och så skoj att du upplevde positiv effekt av kylan i Zerobody Cryo!
Fantastisk opplevelse! Kommer tillbaka!!
Stort tack Cecilie och varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk personal. Så serviceinriktad. Gjorde tripple behandling kryo, rödljus och floating. Så skönt. Går som på små moln. Så avslappnad. 😌
Stort tack Karin för ditt besök och fina omnämnande om vår verksamhet! Att du tog en sk. trippel behandling är så bra och att du fick efterlängtad effekt och avslappning. Varmt välkommen tillbaka!
Vilken upplevelse! Väldigt trevligt bemötande och fräscha lokaler. Vi provade både floating, dry floating och rödljusterapi och gick därifrån betydligt mer avslappnade än när vi kom. Kommer absolut att komma tillbaka!
Va skoj Eva-Lotta att ni är nöjda med alla tre behandlingarna! Varmt välkomna tillbaka!
Urtrevligt bemötande av Johan på plats, lugn välkomnande miljö, enkelt att ta del av 2 behandlingar efter varandra med instruktioner inför +tryggheten av att personalen är tillgänglig direkt utanför om man har någon fråga eller vill ändra tid på behandlingen, rekommenderas!
Stort tack Martina för fint omnämnande och varmt välkommen snart tillbaka!
Testade DryFloating den här gången. Riktig härlig upplevelse, även personalen är helt fantastisk! Blir definitivt fler gånger!
Maria, stort tack för ditt besök och fint omnämnande! Extra roligt då du tidigare provat "traditionell" floating att Dry floating var en härlig upplevelse
Härlig behandling; cryo kylbad och infravärme i fräscha lokaler med trevligt bemötande 🌟
Stort tack Aino för din fina återkoppling!
Lugn och skön miljö. Trevligt mottagande. Rekommenderar verkligen så avslappnande och skönt
Tack Katarina för fint omnämnande och varmt välkommen tillbaka!
Supernöjd med alla behandlingar, gjorde köldbehandling, infraröd och wet floating. Mycket trevligt bemötande och härlig stämning :)
Tack Junina för att du tog med en vän och provade "trippel kombo" behandling, kyla, floating och rött ljus! Så skoj att ni är nöjd, trevlig helg!
Vilsamt och trevligt. Lugnt och pedagogiskt bemötande från en ”nybörjare”. Kan varmt rekommendera.
Tack Katarina för din fina återkoppling! Trevlig helg!
En härlig ny upplevelse! Mycket väl mottagen och omhändertagen!
Tack Carina för fint omnämnande och va roligt att du hade en bra upplevelse!
Fantastiskt! Tog alla tre kurer, väl bemött och uppfyllde mina förväntningar, total avslappning och bra för återhämtning, flöt i saltvatten
Patrik, fantastiskt skoj att du är nöjd med alla "tre" behandlingarna och att dina förväntningar uppfylldes!
Fantastikt bemötande. Hjärtlig personal. Intressant med floating, tiden försvann. Jag provade infrarött ljus också, varmt och härligt.
Va härligt att "tiden försvann" och ätt du är nöjd både med rödljusbehandlingen och floating!
Från sekunden man kommer ner så är ägarna på ett naturligt sätt både engagerade och nyfikna, med en stark vilja att kontinuerligt utveckla sin klinik och förbättra vardagen för sina kunder!
Stort tack Kim för ditt fina omdöme om oss! Ha en fin sommar tills vi ses igen!
Skön atmosfär. Så bra bemötande. Avstressande från att man klivit in och stängt dörren bakom sig. Genomgående bra upplevelse
Johan, stort tack för din fina återkoppling!
En av de bästa avslappnings upplevelser jag har varit på. Så skönt!
Tack Amanda för din fina återkoppling och så skönt att du fick en stund för avslappning!
Bästa upplevelsen , jag blev väldigt bra bemött och behandlingen var 10/10. Jag hade aldrig gjort behandlingen innan och fick den bästa upplevelsen. Kommer att definitivt att komma tillbaka hit för en ytligare behandling
Stor tack Siam för ditt omdöme om oss! Varmt välkommen tillbaka för fler behandlingar!
Trevligt bemötande Hjälpsam Informativ Bjöd på prova på för en annan behandling. Fräsch och organiserad lojal.
Tack Sepideh för fin återkoppling!
Jag har nu haft min tredje behandling av dry floating på alternativ hälsan. Imorse så frågade min man om jag inte kunde köra dry floating; idag för att komma ner i varv. Han vet vad jag behöver. Jag har sovit extra bra efter behandlingar också! Kommer fortsätta med dessa behandlingar på just Alternativhälsan. Paret som äger stället ser sina kunder och man känner sig både sedd och utvilad efter dry floating hos dem. Rekommenderar detta av hela mitt hjärta. Kanske fler just nu, trots att ni har semester, har svårt att...
Stort tack Anna för ditt fina omdöme om oss! Viktigast av allt är att läsa om det fina resultat som Dry floating har gett och idag även kombinerat med rödljusbehandling. Ha en fortsatt fin sommar tills vi ses igen!
Otroligt bra upplevelse med floating
Tack Oscar, jätteskoj, välkommen tillbaka!
Förutom de härliga behandlingarna så får jag alltid ett fantastiskt fint bemötande när jag kommer, och jag känner mig sedd och trygg som kund. Vi småpratar alltid efter behandlingarna och det märks att det är viktigt att jag är nöjd. Jag rekommenderar verkligen Alternativhälsan Östermalm!
Tack Helen för din fina återkoppling! Precis som du skriver så är det så viktigt för oss att veta att behandlingarna ger önskad effekt och om vi behöver förändra eller förbättra något. Tack och trevlig sommar!
Fantastiskt som vanligt. Testade trippel med Float, Cryo och Rödljus - perfekt! Kommer göra det ofta framåt
Tack Robin! Väldigt roligt att du provade trippel kombo och var nöjd med resultatet!
Trevligt mottagande och en högkvalitativ floatingupplevelse.
Tack Maja för fin återkoppling!
Omtänksamt. Proffsigt. Skönt.
Tack Sofia för återkoppling och värmande ord!
Supertrevlig personal och fantastiska behandlingar.
Tack Martin och superskoj att du är nöjd efter dina behandlingar, välkommen tillbaka!
MAGISKT! Helt fantastiska människor som driver Alternativhälsan! Jag har nu varit där 4 gånger och varje gång blir jag bemött med fantastisk service, omtanke och trevliga samtal. De brinner för det de gör och för kundernas välbefinnande, genuint. Jag brukar köra traditionell floating, vilket gör underverk för mina sjukdomar, smärta i rygg och nacke försvinner och jag känner mig avslappnad och får sinnesro. Magiskt! Jag har även testat rödljusterapi och köldexponering i kombination, som ger en extra boost. Rekommenderas varmt!
Stort tack Emilia för ditt fina omdöme om oss! Det är alltid lika trevligt när du med vänner är här och vi är så tacksam över att kunna bidra till ”läkande”. Ha en fin sommar tills vi ses igen ☀️🙏