Psykiatrispecialisterna för vuxna

Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

1 108 omdömen om Psykiatrispecialisterna för vuxna

Sedan starten hos Reco 2023
Alma P
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Kände mig trygg från början. Dem lyssnade och va noga med att komma ihåg detaljer!

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt omdöme🌷 Mvh/Jasmin

Cornelia S
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Min upplevelse av Psykiatrispecialisterna har väldigt extremt positiv och givande. Jag fick mina diagnoser inom en månad, kände mig hörd, hjälpt och trevligt bemött.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Så otroligt fint att höra! 🩷 Blir verkligen berörda av att du haft en så positiv upplevelse hos oss och att du känt dig både sedd och trygg genom hela processen. Mvh/Jasmin

Total R
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Jag är överväldigad över att få hjälp så snabbt. Nu hoppas jag att jag kan få hjälp med justering av medicin och dosering för att kunna landa och få någorlunda fokus på tillvaron. Det har börjat riktigt bra med en bra dialog utan långa väntetider mellan de olika momenten. Anledningen att jag sökt hjälp är att jag under de sista 10 åren av mitt liv har haft det oerhört jobbigt med att inte kunna fokusera och jag behöver hela tiden bita ihop bara för att komma den minsta lilla biten framåt i mitt liv vilket är oerhört deprimerande...

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack för att du delar med dig💛 Det du gått igenom låter otroligt tufft, och jag är glad att starten här ändå har känts bra för dig. Jag hoppas verkligen att medicinen snart börjar hjälpa så att du får mer lugn, fokus och ork i vardagen🌷Mvh/Jasmin

Daniel L
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Gick till offentliga sektorn 2 gånger men jag var för duktig enligt dom, efter 5 veckor med psykiatrispecialisterna fick jag min diagnos, värt varenda krona!

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack Daniel, för att du tog dig tid att dela ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen!🌷Mvh/Jasmin

Stina R
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Trevligt bemötande, och kompetent personal. Ett fint alternativ till vård, utan omvägar och väntetid.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack, Stina, för att du tog dig tid att ge oss ditt fina omdöme. Det betyder verkligen mycket för oss🌷 Mvh/Jasmin

Jonas J
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Väldigt proffsigt å guidande å hjälpsamt

Stort tack Jonas för ditt fina omdöme 😊 Mvh/Jasmin

Lina M
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Så smidig utredning och verkligen proffesionellt. Super nöjd

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Tack snälla för dina ord! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse 🩷 Mvh/Jasmin

Fredric A
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Enormt smidigt och trevliga människor att ha att göra med. Helt bekymmerfritt.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för din återkoppling. Vad roligt att du upplevde processen som enkel och att kontakten med oss fungerade så bra🌷 Mvh/Jasmin

Lollo B
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Inlyssnande. Sakkunniga. Efter att inte blivit lyssnad på inom vanliga vården fick jag äntligen gehör för mina svårigheter och upplevelser.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme😍 Vi vet hur jobbigt det är att inte känna sig tagen på allvar eller få rätt stöd när man söker hjälp. Vi är extra glada över att du upplevde att du fick det bemötande och den kompetens du behövde hos oss . Din återkoppling betyder mycket för oss. Mvh/Jasmin

Diana F
Skrev om Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna

Väl bemött, seriöst och effektivt.

Svar från Psykiatrispecialisterna för vuxna

Stort tack för ditt fina omdöme🩷 Mvh/Jasmin