Snabb och effektiv utredning. Snabb respons på frågor
Psykiatrispecialisterna för vuxna
Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna
1 020 omdömen om Psykiatrispecialisterna för vuxna
Hjälpsamma, professionella och effektiva med utredning. Vid problem så löstes dessa snabbt. Väldigt nöjd överlag!
Jättenöjd med psykiatrispecialisterna! Helt suveränt bemötande. Upplägget är helt suveränt. Man känner sig verkligen sedd och lyssnad på. Allt sker smidigt från tester till behandling. Väldigt snabba på att svara om man har frågor. Man känner sig lugn o trygg. Så har du bestämt dig för att göra en utredning kan jag varmt rekommendera psykiatrispecialisterna.
Varför högsta betyg? De är snabba och professionella i kontakt och återkoppling. De är också otroligt empatiska och är med som stöd i hela utredningen. Det enda man kan önska är att annan vård kunde lära av dessa. Men det ligger ju inte på psykiatrispecialisterna ☺️
Bra och trevligt bemötande.
Bra upplägg från start till slut. Mycket fint bemötande från alla jag haft att göra med. Mycket bra uppföljning och redovisning av fastställd diagnos.
Snabb och seriös kontakt med bra koordinator som stöttar genom utredningen.
Tack så mycket Peter för ditt fina omdöme 🩷 Önskar dig all lycka till! Mvh/Jasmin
Snabb återkoppling och trevlig personal.
Stort tack William för dina vänliga ord 🩷 Hälsningar/Jasmin
Psykiatrispecialisterna har varit väldigt hjälpsamma och professionella i utredningen av mig! Med vänlig hälsning, Frank Vanberg
Tack så mycket Frank för du tog dig tid att skriva ditt fina omdömet 🩷
Jag betalde för adhd-utredning. Jag blev väl bemött och lyssnad på. Jag hade låga förväntningar och förväntade mig att inte bli hörd, men det blev tvärtom. Superbra genom allting hittills
Stort tack Peter för ditt fina omdöme🩷 Att läsa din kommentar att du blir förvånad över att du blir hörd inom sjukvården är för mig helt ofattbart men förstår att det är så vården i övrigt ser ut idag. Jag önskar dig all lycka till framåt 😊 Hälsningar/Jasmin