Jag var skeptisk till en början när jag läste om utredningen för ADHD, men jag är så glad att jag gjorde den ändå. Jag fick bra och snabb hjälp av både min koordinator och läkare Gabriel och efter flera år av oklarhet så har jag äntligen fått svar på mina problem. Jag rekommenderar absolut psykiatrispecialisterna.
Psykiatrispecialisterna för vuxna
Psykiatrispecialisterna för vuxna en del av Psykiatrispecialisterna
1 025 omdömen om Psykiatrispecialisterna för vuxna
Snabb och bra kommunikation, noggrann utredning och duktig personal.
Hej Maria, stort tack för ditt väldigt fina omdöme om oss och vårt arbete. Det betyder massor! //Claudia
Gick fort och väldigt smidigt.
Stort tack för ditt fina omdöme Daniel. //Claudia
Stort tack till hela teamet på Psykiatrispecialisterna för ett fantastiskt bemötande och ett professionellt arbete genom hela min ADHD-utredning. Jag uppskattar verkligen ert engagemang och den trygghet ni gav mig under processen. Ett särskilt varmt tack till Gabriel Zak för ditt stöd, din tydlighet och ditt genuina engagemang, det har gjort en enorm skillnad för mig. Och tack för att du återkopplade som du lovade. TACK!
Hej Sabrine! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme av oss och vårt arbete. Det gör oss så stolta och glada! //Claudia
Kändes som en stressande utredning med vaga utredningsmoment, behövde inte ens ha med amnes från familj, frågade om mina andra mediciner kunde påverka effekten av adhd medicinen, fick svaret att det inte skulle påverka något...det stämde inte. Skulle rekommendera er som funderar på denna utredning att kolla runt bland olika alternativ innan ni väljer detta.
Hej Enni, så ledsamt att du upplevde utredningen stressande. Om du har frågor eller funderingar kring din utredning så är du hjärtligt välkommen att kontakta din koordinator eller maila oss på kontakt@psykiatrispecialisterna.se //Claudia
Snabb och effektiv utredning. Snabb respons på frågor
Stort tack för ditt fina omdöme Christoffer! //Claudia
Hjälpsamma, professionella och effektiva med utredning. Vid problem så löstes dessa snabbt. Väldigt nöjd överlag!
Hej Ludvig, stort tack för ditt väldigt fina omdöme. Vi är glada över att du upplevt utredningen som en positiv upplevelse trots mycket formulär och många tester. //Claudia
Jättenöjd med psykiatrispecialisterna! Helt suveränt bemötande. Upplägget är helt suveränt. Man känner sig verkligen sedd och lyssnad på. Allt sker smidigt från tester till behandling. Väldigt snabba på att svara om man har frågor. Man känner sig lugn o trygg. Så har du bestämt dig för att göra en utredning kan jag varmt rekommendera psykiatrispecialisterna.
Hej Matthias, Stort tack för att du delar din upplevelse på ett så fint sätt. Vi känner en oerhörd stolthet över att du som kund uppskattar upplägget och att du känt dig både sedd och lyssnad på, så viktigt! Så, åter igen TACK! //Claudia
Varför högsta betyg? De är snabba och professionella i kontakt och återkoppling. De är också otroligt empatiska och är med som stöd i hela utredningen. Det enda man kan önska är att annan vård kunde lära av dessa. Men det ligger ju inte på psykiatrispecialisterna ☺️
Stort tack för ditt väldigt fina omdöme Mattias! Vi blir så glada över att du har upplevt oss som empatiska och som ett stöd i din utredning. Det är precis det vi önskar! //Claudia
Bra och trevligt bemötande.