PTT Gnesta AB

PTT Gnesta AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till PTT Gnesta AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gnesta! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss får du hjälp med felsökning, däckservice, bromsar och installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi tar även emot husbilar och lätta lastbilar. Vi hjälper dig...

24 omdömen om PTT Gnesta AB

Sandra Alida Karolin S

Mycket bra, uppskattar tydligheten kring pris och ev tillägg

Yvonne Kristina R
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra bemött. Bytt till nya sommardäck.

Björn Erik S
Skrev om PTT Gnesta AB

Man blir alltid så trevligt bemött utav alla på verkstaden, från telefon, receptionen . Har fått hjälp med det jag har efterfrågat!

Ingrid Elisa J
Skrev om PTT Gnesta AB

Snabb, pålitlig service som alltid!

Per-Erik G
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt och sakligt bemötande med uppfylld förväntan på resultat och kostnad. Bra jobbat ! Definitivt värt ett återbesök när bilen kräver det.

Jeanette Cecilia S
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid trevligt bemötande! Hög servicenivå och hjälper alltid kunden vid akuta problem. Bästa serviceverkstad jag haft sen jag köpte bil på 90 talet.

Mats Peter Mikael B
Skrev om PTT Gnesta AB

En bra bilverkstad med familjärt bemötande.

Svar från PTT Gnesta AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänllig hälsning PTT Gnesta

Nichlas J
Skrev om PTT Gnesta AB

Smidigt och bra bemötande, bra pris

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning PTT Gnesta

Blombergs F
Skrev om PTT Gnesta AB

Toppenservice!!! Lämnat in trasiga bilar och även däck där. Kund sen länge av en anledning:)

Svar från PTT Gnesta AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jan Kenneth J
Skrev om PTT Gnesta AB

Jättebra verkstad, PT och Malin mycket kundvänliga , fick ett skadat däck bytt. Service om någon vecka

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden

Anita B
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid mkt vänliga. Håller allt vad de lovat.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Erik Anders P
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra och trevlig personal. Utmärkt kundbemötande. Hög kvalitet och kunskap på utfört arbete

Svar från PTT Gnesta AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Agneta Marianne Å
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid trevligt bemötande o bra jobb 😊

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Karl Vilhelm Tomas G

Har bara åkt tre dar men det kommer vis sig om det förebyggande

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Ivelin Marinov D
Skrev om PTT Gnesta AB

Професионално и бързо обслужване.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Alf Vilhelm L
Skrev om PTT Gnesta AB

Mycket bra. Höga förväntningar som uppfyllde mig. Byte av länkarna.

Gustav Fredrik K
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt motagande med bra dialoger.

Svar från PTT Gnesta AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Anita Birgitta Ä
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra service och snabb service! Alltid hjälpsam och trevlig personal.

Svar från PTT Gnesta AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Mats Ingvar L
Skrev om PTT Gnesta AB

Altid trevligt bemötande, har aldrig haft några problem med utförda jobb.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Karl Eddie Art E
Skrev om PTT Gnesta AB

Fantastiskt bra service! Utmärkt mottagande och väl utfört arbete.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Jan Gunnarsson F
Skrev om PTT Gnesta AB

Allt fungerade bra snabbt och bra utfört

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan

Märta Yvonne N
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra bemötande och snabbt byte av framrutan på min bil

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Sten Olof H
Skrev om PTT Gnesta AB

Väldigt snabb och bra service.Jag hade pyspunktering och det åtgärdades omedelbart.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan

Jonas Hans Ingmar B
Skrev om PTT Gnesta AB

Allt från trevligt bemötande till utfört arbete är toppen...

Svar från PTT Gnesta AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från oss på verkstan