PTT Gnesta AB

PTT Gnesta AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till PTT Gnesta AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gnesta! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss får du hjälp med felsökning, däckservice, bromsar och installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi tar även emot husbilar och lätta lastbilar. Vi hjälper dig...

312 omdömen om PTT Gnesta AB

Robert B
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt bemötande, bra service & prisvärd åtgärd.

Vera Marie Viola H
Skrev om PTT Gnesta AB

Proffsig och snabb service av väldigt kunnig och trevlig personal. Kommer definitivt komma tillbaks och kan varmt rekommendera den här verkstan till alla.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Sven Åke Nils B
Skrev om PTT Gnesta AB

Mycket bra fick den information som jag önskade

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Mats Jonas B
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid väldigt proffesionellt och trevligt bemötande!!! En verkstad att lita på! 😊

Svar från PTT Gnesta AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Karl Lennart S
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra mottagande, när jag bokade tid och vid inlämning av bil. Bra information vad det var för fel på bromsarna. Servis och bromsreparation.

Stefan Rickard F
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt bemötande och förhoppningsvis bra arbete. Fick något medel på passagerar sätet som inte ser bra ut.

Svar från PTT Gnesta AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Karl Lennart W
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid trevligt bemötande. Mycket bra service. Jag fick snabb hjälp med att byta halvljuslampa och att läsa av bilens dator. Jag lämnar alltid bilen på service hos PTT

Knut Marcus S
Skrev om PTT Gnesta AB

Vänligt bemötande, bra information om åtgärder som görs. Känner stort förtroende för denna verkstad.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss som din verkstad, det betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter!

Carl Markus M
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt bemötande, professionellt. Tydlighet.

Hans Niclas A
Skrev om PTT Gnesta AB

Ord är överflödiga för PTT Gnesta Det som är mindre bra är att jag måste skriva 30 tecken för att kunna avsluta

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jenny Irene K
Skrev om PTT Gnesta AB

Snabb service och bra bemötanden!

Svar från PTT Gnesta AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Lars-Göran N
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid bra bemötande och bra service

Ylva Marie-Louise H
Skrev om PTT Gnesta AB

Jag fick Snabb och bra service, trevlig personal

Personuppgiften S
Skrev om PTT Gnesta AB

Proffsigt och går hem med en trygg känsla att jobbet är skött.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Pia Katarina S
Skrev om PTT Gnesta AB

Mycket trevligt och proffsigt bemötande! Ingav förtroende. Fick den hjälp jag behövde-en hyrbil. Kommer absolut att använda mig av Ptt om behov uppstår . Tack!

John Nils David K
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid fantastiska att göra allt för kunden

Jenny J
Skrev om PTT Gnesta AB

Jätte trevlig personal. Super bra service! Kan varmt rekommendera!

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Sibylle Margit E
Skrev om PTT Gnesta AB

Gott snabbt hög service trevlig miljö

Värmdö Styr & Regler A

Alltid hjälpsamma och glada, löste problemet med bilen med bravur och fixade en lånebil under tiden. Tack för hjälpen 🙏👍 //Petet

Hans Tommy J
Skrev om PTT Gnesta AB

Gott bemötande, krångelfritt, snabbt och enkelt.

Lena Eivor Maria O
Skrev om PTT Gnesta AB

Blev väldigt bra bemött när jag bokade tid. Snabb service, jag kan verkligen rekommendera PTT bilverkstad.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Christina B
Skrev om PTT Gnesta AB

Jätte trevliga. Trevligt bemötande. Bra jobbat. Kanon verkstad.

Svar från PTT Gnesta AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Patrick J
Skrev om PTT Gnesta AB

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på verkstaden! Personalen är alltid tillmötesgående och serviceinriktade, vilket gjorde hela processen både snabb, enkel och prisvärd. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en smidig och pålitlig verkstad!

Afs Mark Och Resurs A

Mycket bra utfört jobb, samt trevlig bemötande

Maud S
Skrev om PTT Gnesta AB

Toppen fick kanonhjälp med min balansering👍👍🚗🚗

Sara Margaretha S
Skrev om PTT Gnesta AB

En bra, pålitlig verkstad. Rekommenderas!

A-Team Bygg & I
Skrev om PTT Gnesta AB

Kanonservice . Hade ingen bokad tid, men blev väl mottagen ändå.

Annelie H
Skrev om PTT Gnesta AB

Trevligt bemötande Fick rekommendation att kontakta dem så mina förväntningar var att de skulle vara bra Åtgärda dimljus då bilen inte gått igenom besiktningen Snabbt åtgärdat Nöjd kund.

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.

Ann-Charlotte T
Skrev om PTT Gnesta AB

Snabb service och trevligt bemötande!

Active Consult I Gnesta A

Alltid bra service och ett trevligt bemötande. Om fordonet jag hyrde var i bättre skick så skulle det bli en femma men nu blir det bara fyra

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Louis Nils M
Skrev om PTT Gnesta AB

Perfekt service som vanligt. Jag är mycket nöjd.

Carl Olof Holger R
Skrev om PTT Gnesta AB

Hög kvalité på service, tydlig återkoppling på utfört arbete samt information i god tid om kommande åtgärder vid nästa service. Man känner att kunden är viktig.

Annika Kristina E
Skrev om PTT Gnesta AB

Mycket trevligt bemötande bra utfört jobb

Christoffer Nils Waldema B

Snabb och smidig service! Toppentrevligt

Svar från PTT Gnesta AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Elisabeth Ingvor M
Skrev om PTT Gnesta AB

Fick en snabb tid. Trevlig personal och kunniga

Linnéa A
Skrev om PTT Gnesta AB

Jättefint bemötande och snabb hjälp, trots att jag behövde hjälp precis innan jul efter att ha feltankat bilen.. Ni är fantastiska!

Carl Olov Mattias N
Skrev om PTT Gnesta AB

Ett bra bemötande, lämnade och hämtade bilen enligt ök, bilen kändes bra efteråt

Svar från PTT Gnesta AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Vh Marktjänst A
Skrev om PTT Gnesta AB

Tack för att ni hade tid att laga mitt däck

Carl Mikael Tomas A
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid lika grym service. Gör alltid det lilla extra och löser problem snabbt.

Nils Emil Sebastian E

Alltid lika bra service och trevligt bemötande!

Svar från PTT Gnesta AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Carina L
Skrev om PTT Gnesta AB

Bra och trevligt bemötande och service!

Kerstin J
Skrev om PTT Gnesta AB

Jag behövde hyrbil då min var på reparation. Jag fick tips på PTT Gnesta AB. Det gick snabbt och enkelt att hyra och att förlänga hyrestiden. Då försäkringsbolaget krävde förtydligande blev jag mycket väl mottagen och fick god hjälp av vänlig och förstående personal. Stort tack!

Anna Karin C
Skrev om PTT Gnesta AB

Alltid trevligt bemötande och gör alltid ett bra jobb. Har anlitat dem i många år och känner mig så trygg med "min" verkstad

Håkan L
Skrev om PTT Gnesta AB

Superbra service då jag lämnade bilen efter lunch och hämtade på kvällen samt väl utfört arbete. Lite dyrare än vad jag hade tänkt men känner att det var värt att betala extra för den excellenta servicen som man inte får på andra verkstäder.

Eva Marie W
Skrev om PTT Gnesta AB

Mkt fin service, lätt att få tid o trevligt bemötande, rekommenderas

Patricio Guiller D
Skrev om PTT Gnesta AB

Mycket bra service. Excellent mottagning och snabb reparation. Väldigt nöjd!

Arne Gunnar S
Skrev om PTT Gnesta AB

Snabb, trevlig och bra service.

Lars Göran L
Skrev om PTT Gnesta AB

Ett litet fel på ett av bilens hjul fixade ni mycket snabbt, Tack för jobbet bilen fungerar bra. Hjulet pysser inte längre. Jag är glad för att ni fixade det Lars Göran Larsson, Gnesta

Svar från PTT Gnesta AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Viktoria K
Skrev om PTT Gnesta AB

Kan varmt rekommenderas; allt ifrån telefonbokning, till emottagandet och arbetsutförandet. Prisbilden var även den väldigt rimlig. Nöjd kund!

Sk Redovisningskonsult A

Bra service och trevlig personal!