Mycket bra, uppskattar tydligheten kring pris och ev tillägg
PTT Gnesta AB
Välkommen till PTT Gnesta AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gnesta! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Hos oss får du hjälp med felsökning, däckservice, bromsar och installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi tar även emot husbilar och lätta lastbilar. Vi hjälper dig...
24 omdömen om PTT Gnesta AB
Bra bemött. Bytt till nya sommardäck.
Man blir alltid så trevligt bemött utav alla på verkstaden, från telefon, receptionen . Har fått hjälp med det jag har efterfrågat!
Snabb, pålitlig service som alltid!
Trevligt och sakligt bemötande med uppfylld förväntan på resultat och kostnad. Bra jobbat ! Definitivt värt ett återbesök när bilen kräver det.
Alltid trevligt bemötande! Hög servicenivå och hjälper alltid kunden vid akuta problem. Bästa serviceverkstad jag haft sen jag köpte bil på 90 talet.
En bra bilverkstad med familjärt bemötande.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänllig hälsning PTT Gnesta
Smidigt och bra bemötande, bra pris
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning PTT Gnesta
Toppenservice!!! Lämnat in trasiga bilar och även däck där. Kund sen länge av en anledning:)
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Jättebra verkstad, PT och Malin mycket kundvänliga , fick ett skadat däck bytt. Service om någon vecka
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden
Alltid mkt vänliga. Håller allt vad de lovat.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Bra och trevlig personal. Utmärkt kundbemötande. Hög kvalitet och kunskap på utfört arbete
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevligt bemötande o bra jobb 😊
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Har bara åkt tre dar men det kommer vis sig om det förebyggande
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Професионално и бързо обслужване.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra. Höga förväntningar som uppfyllde mig. Byte av länkarna.
Trevligt motagande med bra dialoger.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra service och snabb service! Alltid hjälpsam och trevlig personal.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Altid trevligt bemötande, har aldrig haft några problem med utförda jobb.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Fantastiskt bra service! Utmärkt mottagande och väl utfört arbete.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Allt fungerade bra snabbt och bra utfört
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra bemötande och snabbt byte av framrutan på min bil
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från oss på verkstan
Väldigt snabb och bra service.Jag hade pyspunktering och det åtgärdades omedelbart.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan
Allt från trevligt bemötande till utfört arbete är toppen...
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från oss på verkstan