Pumpia AB, sid 3
Välkommen till Pumpia!
Vi har varit verksamma i branschen sedan 2011 och inriktar oss på att hjälpa dig som kund med installation av luftvärmepump. Vårt motto är att nöjda kunder ger trevliga arbetsdagar och genererar fler kunder. Därför ser vi alltid till att lyssna till dig som kund och dina önskemål. Är du inte nöjd, då är inte vi nöjda.
Vi ger dig ett bättre inomhusklimat och bästa energibesparingen. Värmepumpar som du hittar hos oss är: Hitachi, Panasonic, Daikin, Gree, Toshiba, LG och Mitsubishi.
Är du nyfiken på hur du effektivt kan sänka dina värmekostnader? Tveka inte att höra av dig till oss på Pumpia.
Utmärkelser
430 omdömen om Pumpia AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Pumpia AB
Vi upplevde att affären gjordes väldigt smidigt och snabbt. Vi trodde att vi skulle få vänta många veckor innan montage men det gick väldigt snabbt. Vi är nöjda med vår luft-luftvärmepump.
I det stora hela ok!
Men hade uppskattat mer info innan installationen om vilka mått som gällde för placering av utefläkten. Mvh C.L. -
skrev om Pumpia AB
Köpte min andra pump av Pumpia, lika smidigt i kontakten och prydlig installation som den första.
skrev om Pumpia AB
vänligt. korrekt. snabbt.proffsigt på alla sätt
skrev om Pumpia AB
Bara positivt att säga. Snabb leveranstid och installation helt enligt plan.Produkten är en luftvärmepump som fungerar alldeles utmärkt.
skrev om Pumpia AB
I am not satisfied with their service. I was warmly welcomed before you made your order, but after the ordering, no one answered my mail, in which I asked advice on the electricity installation. My Swedish is not good enough to understand the contract, no one reminded me that I should choose the package which the el work is included. When I found that I had to hire an electrician for the el work and called the lady in the company why she did't remind me this, I was told that it was my responsibility to read the contract carefully and if I couldn't understand the content of the contract, I should have seek help from someone whose Swedish is perfect enough.:-). Yes, the lady was absolutely right there, it was my stupidness and I have to swallow the sour fruit. I should not have any fantasy on seeking help from her!
skrev om Pumpia AB
Riktigt bra att ha att göra med.
skrev om Pumpia AB
Mycket bra bemötande med en förtroendegivande kunskap. Snabb installation. Till detta ett bra pris på de två luftvärmepumparna jag köpte.
skrev om Pumpia AB
Daniel som jag pratade med var trevlig, kunnig och tillmötesgående när jag funderade kring att köpa värmepump. Han hjälpte till med idéer och var snabb på att svara via mail. Leveransen och installationen gick utan problem.
Mvh Kristofer -
skrev om Pumpia AB
Jag fick mycket bra guidning genom olika alternativ till luftvärmepump och jag har fått bra svar på frågor jag haft efter installationen. Själva installationen utfördes mycket snyggt och pumpen fungerar som förväntat.
skrev om Pumpia AB
Jag blev bemött på ett vänligt och engagerat sätt som ingav förtroende.
Jag blev väldigt glatt överraskad över att ni kunde ersätta den gamla värmepumpen så snabbt. -
Monterat fuftvärmepump.
skrev om Pumpia AB
Det har varit mycket bra! Jag hade från Pumpia bästa offert med mycket bra beskrivning olika pump-varianter! Hela avtals hölls. Så vara vnner har nu också värmepump från Pumpia.
Jag köpt en Panasonic HZ25 XKE. Förre jag hade en IVT från 2008! Det nya är mycket bättre. Per internet jag kan styra pumpen från hemma (Tyskland)! Jag kan rekommendera Pumpia!
Mvh Reinhard -
skrev om Pumpia AB
Rask og effektiv levering og smidig montering👍 Alt etter avtale😀
skrev om Pumpia AB
Hjälpsamma säljare och superbra installatör. Dessutom bra priser.
Rekommenderas starkt! -
skrev om Pumpia AB
Bemötandet var bra från början per telefon. Men själva installationen drog ut på tiden. Skulle installera pumpen i mitt fritidshus. Det hade med sig fel pump från början. Detta upptäcktes när hållet o vägen redan hade gjorts. Jag tog ledigt från jobbet för att ta emot dem och fick ta ledigt 2 dagar pga ni hade tagit med fel pump. När jag frågade om någon typ av kompensation vill ni inte ge mig detta. Tycker ändå att ni kunde bjudit på markstativet. Har ändå förlorat inkomst pga att ni inte hade koll på vilken pump kunden skulle ha. Annars gick installation bra och allt fungerar. Det ända som var lite dåligt är att tyget till min haori pump blev smutsigt då det hanterades lite ovarsamt.
skrev om Pumpia AB
Mycket bra från ax till limpa !
Bra offert, bra bemötande, bra installationsentreprenad - allt hänger ihop, uppskattas !
// Martin -
skrev om Pumpia AB
Bra och saklig dialog med bra faktaunderlag. Jag bedömer säljaren som kunnig om de produkter han marknadsförde och vari skillnaderna låg. Han var också problemlösningsorienterad.
skrev om Pumpia AB
Rekommenderas varmt , snabb leverans och montering. Proffsiga !
skrev om Pumpia AB
mkt snabb bra service den pump jag köpt funkar fint tack
skrev om Pumpia AB
Smidigt och bra. Bra råd av försäljare, smidig installation.
Köpte en luftvärmepump -
skrev om Pumpia AB
Mycket bra kundservice av alla inblandade
skrev om Pumpia AB
Mycket snabb återkoppling av trevlig, engagerad och kunnig rådgivare. Installationen gjordes t o m några dagar tidigare än planerat av en duktig installatör.
Rekommenderas varmt! -
Proffsigt bemötande. Köpte luftpump
skrev om Pumpia AB
Trevligt bemötande såväl av säljare som installatör!
skrev om Pumpia AB
Bra bemötande, snabb leverans och montering.
Köpte en luftluft värmepump till vårt fritidshus, för att förhoppningsvis kunna sänka elkostnaderna. -
skrev om Pumpia AB
Bra service och hjälpsamma i hjälpen att välja luftvärmepump samt hur man ska ställa in routern för att kunna använda wifi att styra den från annan plats.
skrev om Pumpia AB
Otroligt bra. Svarar på mina funderingar. Bra installation. Snabbt och enkelt. Bra kontakt med Anita som svarar på frågor.
skrev om Pumpia AB
Köpt och fått installerat en luftvärmepump i fritidshuset. Snabb och personlig kontakt så väl som snabb och proffsig leverans och installation. Mycket nöjd! :)
skrev om Pumpia
Proffsigt och trevligt bemötande från första samtalet till färdigt montage.
Mycket nöjd med produkten och kan verkligen rekommendera Pumpia. -
skrev om Pumpia
Jag hade första kontakt med Pumpia på torsdagkvällen. Måndagen därefter d v s fyra dagar senare (före lunch) var pumpen (Panasonic) installerad och i bruk (och fungerade utmärkt). Fantastiskt bemötande, snabbt, professionellt och kostnadseffektivt.
skrev om Pumpia
Jag köpte en luftvärmepump som installerades i mitt garage. Den fungerar som lovat.
Kontakt samt montaget över förväntan. Fick även tips på åtgärd för vattenavrinning. -
skrev om Pumpia
Snabb och bra service. Rimligt pris
skrev om Pumpia
Mycket trevligt bemötande av Anita som sålde en värmepump till mig
Snabb och smidig installation av duktig installatör
Kan rekommenderas
Jonas -
skrev om Pumpia
Snabb leverans, beställde luftvärmepump.
Leverans och installation på nästa dag. Nöjd på pumpen. -
skrev om Pumpia
Först ett mycket trevligt telefonsamtal med firmans representant.Snabbt besked om offert. Kort tid mellan beställning av luftvärmepump och pumpen på plats i vårt hus. Kompetent installatör av luftvärmepump. Kostnad helt enligt offert.
skrev om Pumpia
Bra bemötande från säljaren och montör.
skrev om Pumpia
Bra bemötande, bra pris och leverans och installation på utlovat datum. Mycket bra partner för installationen.
skrev om Pumpia
Trevligt och kunnigt bemötande. Utmärkt pump för våra behov.
skrev om Pumpia
Mycket vänlig och hjälpsam Anita!
Gör allt hon kan för att lösa mindre problem på vägen! -
skrev om Pumpia
Snabba, pålitliga och snygg installation.
Installation av luftluftpump -
skrev om Pumpia
Trevlig kontakt med bra råd. Snabb installation utan något krångel.
Bra, snabb återkoppling.
Priserna klart konkurrenskraftiga och de anlitar mycket kunnig installatör. -
skrev om Pumpia
Jag tycker att säljare och installatörerna var trevliga och tillmötesgående.
Rekommenderar gärna företaget till andra, eftersom jag är mycket nöjd. -
skrev om Pumpia
Snabbt svar på Offertförfrågan.
Fick förslag på lite olika pumpar.
Kort väntetid på montering -
G,.............................,..................
skrev om Pumpia
Ordning och reda, pengar på Fredag, detta uppskattas. Köpte Luftvärmepump med installation. Känns bra
skrev om Pumpia
Mycket nöjd! Pumpen installerades snabbt och på ett proffsigt sätt! Fungerar utmärkt!
skrev om Pumpia
Väldigt trevligt bemötande. Allt uppfyllde mina förväntningar!
Köpte en luft/luftvärmepump Gree med installation. -
skrev om Pumpia
Bra, snabb och personlig service, mycket nöjd! Ett litet poängavdrag för att jag inte tyckte installationen blev så bra som jag hade hoppats.