Anlitat vid flertalet tillfällen. Dels vid köp & installation av öppen spis samt kamin men även för en skorstensrenovering. Är nöjd, tack.
Pure Fire AB
Välkommen till oss på Pure Fire! Ett familjeföretag som drivs av Far & Son. Vi utför alla typer av skorsten och eldstadsrelaterade jobb i Stockholm. Som ett av få företag jobbar vi med alla modeller och typer av eldstäder. Vi säljer, levererar och monterar. På så sätt kan Ni som kund alltid känna Er trygg med att vi...
83 omdömen om Pure Fire AB
Sedan starten hos Reco 2018
Inköp och installation av braskamin. Bra bemötande och hjälpsamma med bygganmälan till kommunen. Betydligt bättre offert jämfört med vad vi fick från ett större företag. En mindre sak fick åtgärdas efter installationen, men det löstes snabbt och smidigt. Rekommenderas!
Pure fire har hållit vad de lovat, varit mycket trevliga och installerat kamin på ett proffsigt sätt. De var svåra att nå under en period, men i övrigt har jag bara gott att säga om dem.
Bra, kom som utlovat och gjorde ett bra arbete efter vissa mindre justeringar.
Bortsett från lite bristande kommunikation gällande leveranstiden så är vi supernöjda med både kaminen samt arbetet.
Väldigt nöjd med arbetet. Proffsigt utfört.
mycket bra service och leveranskvalitet!
Professionell och snygg installation av kassett till öppen spis.
Puré fire svarade snabbt och gav bra hjälp. Mkt bra på det hela
Otroligt bra och snabb service. Vi är supernöjda!
Vi har satt in en kamin i vårat sommarhus,allt har gått väldigt smidigt från offert till installerat & klart. Vi har fått snabba tydliga svar på våra frågor. Kan varmt rekommendera Pure Fire //Gunilla
Trevligt bemötande. Köpte kamin med montering. Fungerat bra hela processen, vi har sänkt våra värmekostnader kraftigt.
Bara bra! Trevligt bemötande Trots strul från leverantör god förståelse
Företaget hade ett otroligt bra bemötande, höll alla utlovade tider samt gjorde ett mycket bra arbete. Arbetet bestod i att montera en kassett i den öppna spisen samt riva skorstenen mura upp en ny. Priset för själva murningen av skorstenen upplevde jag som något dyrt. Murarbetet som tog ca två arbetsdagar för en person kostade 40.000 kr enligt den specificerade offerten. Då ingick inte rivningen av skorstenen eller material. I och för sig tog de hand om och fraktade bort allt överblivet material inkl. den gamla skorstenen,...
Strålande arbete med att bygga om en gammal eldstad till en modernare!
Bra bemötande. Snabb återkoppling i alla lägen Leverans i tid, enligt offert. Pure Fire mötte alla förväntningar Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med leveransen (ny eldstad)
Vi är väldigt nöjda med arbetet! Allt gick inom uppskattad tid och enligt offert. Trevlig och kunnig personal.
Väldigt professionella, trevliga och kunniga. Gott bemötande, god kommunikation och levererade ett utmärkt resultat.
Pålitliga, kunniga och tillmötesgående.
Bra och snabbt bemötande. Kom när dom sa och snabbt och proffsigt jobb. Kan varmt rekommendera.
När de väl var på plats fungerade allt jättebra! Trevliga och lyhörda installatörer.
Trevliga att göra med! Jättebra bra installation med duktiga och vänliga installatörer. Lite svår offertprocess; lite svårt med en dialog i deras onlineverktyg. Men helheten mycket bra.
Så proffsigt och professionellt! Bra pris och resultatet var utmärkt! (Installation av kamin i Vasastan)
Företaget har konkurrenskraftiga priser och trevlig personal. Vi hade bekymmer med att företaget som anlitats för att hämta soporna kom efter drygt en vecka istället för ett dygn. Vi hade vissa synpunkter på finishen på utsidan. Vi blev trevligt bemötta när detta påpekade, men trots att de kommit tillbaka och ordnat vissa saker vi påpekat så finns vissa förbättringsområden gällande finish. Men i stort är vi väldigt nöjda och kan rekommendera Pure Fire AB
Efter lite missförstånd i början samt att vi inte fått info om att kaminen var sidoöppnad så slutade bygget av kaminen bra och Purefire hittade lösning på skorstenen som gjorde att notan blev lägre än beräknat 👍
De gör vad de har lovat! Borde städat lite efter sig på vinden, men det var ingen stor grej.
Jag installerade en braskamin. Dom var trevliga att ha att göra med och kunniga. Tog lite tid att få kontakt med dom men allt gick till slut
Bra service, håller tiden, och väldigt flexibla och trevliga
Mycket proffesionellt bemötande och leverans enligt utlovat avtal. Vi är jättenöjda.
Bemötande och diskussioner mkt bra - snabb respons och återkoppling.
Platsbyggd kamin. Ordentligt gjort och enligt offert, jag är nöjd.
Pure Fire har från början till slut varit hjälpsamma, professionella och snabba i sin service. Jag kan varmt rekommendera detta företag!
Vi valde Pure fire Ab. Efter att ha haft flera olika kamin företag ute på hembesök. Dem gav ett seriöst intryck, och hela processen från beställning till installation gick smidigt. Vi skulle absolut anlita dem igen.
Trevligt bemötande och snabb och proffsig montering. Hanterade vår tilläggsbeställning helt smärtfritt. Jag ger dem högsta betyg.
Smyggt jobb och håller tider och överenskommelser.
Vi köpte en braskamin Contura 750, riktigt snygg och lagom stor Snabbt och effektivt jobbat, och trevlig personal! Det blev fint så vi är nöjda! Bra tips på kamin!
Demontering av inmurad gammal jotul årsmod - 79 Montering av ny Aduro 9 Ink nytt rökrör. Mkt trevligt bra första hembesök där Max förklarade lite om hur man kan och brukar göra. Fick offert efter någon dag. Vi bestämde oss och bokade tid några veckor fram. De kom på onsdag morgon började på direkten med lägga ut skydd inför rivning av gammla spisen. Rev, spacklade och gjöt nytt dag 1 Dag 2 montering av nya klart ca kl 15. Perfekt klart 1 dag tidigare än beräknat! Sotarn ringde och vi bokade...
Köpte en braskamin med installation. Helt suveränt hjälpsamma och kunniga är dem. Extremt prisvärda då du inte behöver tänka på särskilt mycket när du anlitar dem då de antingen gör det åt dig eller hjälper dig med allt du eventuellt behöver göra själv i form av pappersarbete. Kan säga att av de olika hantverkarna jag anlitat tidigare så är detta företag det som har varit absolut smidigast att ha att göra med. Kan starkt rekomendera dem.
Jag är supernöjd med Pure Fire AB. Samtliga anställda är otroligt professionella och vi hade en väldigt bra dialog, från dels att de gjorde ett hembesök, offert, samt hjälp med byggloven och själva installationen. Jag rekommenderar varmt ALLA att kontakta dem ifall man går i tankar gällande en brasmaskin.
Köpte en kasett till öppen spis. Proffsigt bemötande och kunnig/ hjälpsam personal. Tydlig offert. Snabb leverans och installation. Har bara gott att säga.
Köpt en insats och allt har funkat super. Nu några år senare gick en del sönder och den hanteringen gick också väldigt smidigt. Rekommenderas varmt!
Först en besiktning och rekomendation. Sedan installation av Jötul F100 i öppen spis. Bra och proffsigt bemötande och installation. Kan rekommenderas
Köpte kamin och installation. Trevligt bemötande och väl utfört arbete! Väldigt enkla att ha att göra med, kom hit i tid, blev klara snabbt och fick ett bra pris.
kamin utmärkt! snabb respons vilket vi fick! vi är 100 % nöjda, lämnar gärna referenser till potentiella nya kunder. Tack för ett superjobb på alla sätt från er alla i firman! Hälsningar Mats & Maria Wilhelmsson, Eneby
Professionellt bemötande från första stund Håller det de lovar Snabb installation Finstädat efter installation
Väldigt bra och professionella!
Bra kontakt! Proffsigt utförande på alla sätt och vis. Vi rekommenderar varmt och skulle anlita igen.
mycket bra säljare samt montorer lätt att kontakta om man har frågor
Vi köpte installation av kamin + skorsten. Jag tycker vi blev bemötta på ett bra sätt. Det var kanske en något irriterad diskussion avseende de pågående arbetena på huset. Men totalt sätt blev allt mycket bra.
Nyinstallation av Rais Nexo 120 i radhus. Seriöst och proffesionellt bemötande från första stund. Installationen gick snabbt och huset lämnades i fint skick! Sotaren har provkört och godkänt, jag kan inte vara annat än nöjd! Ser fram emot hösten nu..